pot
|
No, pa sem mislila, da me bo čakal cel roman za prebrat. Pa me ne (˝samo˝ dobrih 5 strani). Bravo punce. Se vidi, da ste vse nekam po dopustih šle. lane31, hvala za nasvet, saj pazim, glede alergij. Se še sicer skušam pazit več kot običajno, vsaj pri hrani, kjer vem, da lahko vplivam. Sem pa zadnjič vprašala P, če se lahko skozi dojenje spodbudi alergija, na kar sem že jaz alergična, pa je rekel, da je v mojem primeru 30% možnosti, da bi bil tudi Oskar alergičen, ker je samo eden od staršev alergičen in da se čez mleko ne da dobiti alergije. Zakaj potem naj doječa mati ne bi jedla arašidov in jagod..., ki so zelo alergeni? janja, a sirup tudi obstaja (Claritin)? Za tabletke vem, ker sem jih jemala. Potem sem pa dobivala prišila za nos, pa mi tudi ni kar ta prvo odgovarjalo. Samo zdaj ne smem jemat, ker še malo dojim. A lonček ste dobili v P? VANILI, jaz sem alergična na cvetni prah in še malo dojim. Jaz se tolažim, da pri meni še ni tako hudo. Ampak to mi nič ne pomaga, ko začne iz nosa tečt teče v potokih. Del odgovora, pa še en odstavek višje pri janji preberi. Joj, tisto škatlico sem pa našla nekje na neki tuji strani... Čakaj, mogoče jo še najdem...: http://www.walshbrothers.co.uk/Update/tooth_boxes.htm No, tukaj jih imajo nekaj. Pride pa okoli 40€. Se mi zdi, da je kar drago. Vsem računalniškim mojstricam... Kako se naredi, da namesto dooolgega linka samo KLIK ali TUKAJ napiše in dela povezava? nova10ka, upam, da ti uspe najt še 11 staršev. Ulaa, navzrkižni alergeni, vem, da je možno, da nekateri so in ne kar vsi po vrsti, sama sem jih nekaj že ugotovila, še preden sem sploh vedela, da obstaja tudi varianta navzkrižnih alergij, ampak se mi zdi, zadnje čase, da me čedalje več stvari moti, ker skozi kiham, skozi me po grlu srbi... Morem naštudirat kaj takrat jem, ko me začne srbet po grlu. Kako so te pa pozdravili? Jaz tudi, jaz tudi.... Aha, imunoterapija, kje, koliko €....? Na ZS, prosim, da ne bo preveč reklame. Tudi jaz sem se že enkrat poigravala s to mislijo, da bi šla na kaj takega, ampak da traja 5 let? Stol za hranjenje, ne uporabljam še nobenega, ker še ne sedi. Zaenkrat ga podložim z blazinami. Kasija, tole si pa dobro napisala o čustvenih odzivih ljudi na dojenčke. Jaz imam ˝srečo˝, da same take srečujem (Vklonjeni dolžnosti), ki sprašujejo ali spi ponoči in ali je zdrav. In non-stop sprašujejo ta ista vprašanja (ker čez en teden je pa res lahko že kaj drugače). Pa saj ne da bi jih zanimalo, samo toliko, da lahko rečejo, aha, dobro (nekaj zanimanja sem pokazal, zdaj pa lahko še jaz kaj povem, ker doma ne pridem do besede ). Jaz bi tudi vaše porodne zgodbe brala. Jaz svoje še zdaj nisem do konca spravila na papir, sem pa začela. Nekje je treba, ne? Vam pišem ZS za mail. Klaudia, pa kaj bi to bilo? Jaz imam občasno še vedno slabosti, vrtoglavice pa najbrž tudi zaradi vremena in nizkega pritiska, ker se mi tudi spi, ne samo vrti. Jaz sumim anemijo oz. pomanjkanje železa. Evo, sem šla zdaj preverjat simptome in se kar ujema: Simptomi: vrtoglavica, zasoplost pri delu, utrujenost, glavobol, zmanjšan libido, motnje mišljenja in koncentracije, motnje spanja, zvonjenje v ušesih, slabost, nemoč. Znaki: vnetje jezika, vnetje ustnih kotičkov (pomanjkanje vitamina B12, folne skisline ali železa), zlatenica (hemolitična anemija), nevrološke motnje (anemije zaradi pomanjkanja vitamina B12, padec arterijskega tlaka pri spremembi lege telesa, bledica, krvavitve mrežnice, povečana vranica, srčni šum v sistoli pri iztisu krvi, povišan srčni utrip (tahikardija), hitro dihanje (tahipnea), šum nad venami. micla, jaz dam GH kar v lonček ali pa v flaško, na kateri pišejo ml. Sem parkrat dala v krožnik, pa tako malo poje, da nima smisla krožnika pacat. vedra, moj je bil samo malo bolj siten kot po navadi, več je grizel, malo manj jedel, par dni prej, preden so zobki ven pokukali. valči, da se čimprej pozdravite: mama06, odgovor na vprašanje o žlici: ja, si prime žlico v roke in si jo veselo mane po dlesnih in jo nalepem zagrize in ne spusti, nekaj časa. Pa sem le prišla do konca! Sem samo preletela zadnje strani, kar je bilo označeno z Bold črkami in se ni nanašalo na dotične osebe, pa še sem kaj spregledala, gotovo. Sem hotla še jaz napisat eno luštno pripetijo, ki se mi je zgodila z Oskarjem, pa bom drugič, ker me čaka tuš (sem hotla danes malo vrtnarit, pa tako ali tako ni možno veliko nardit, ker so zadnje dni spet kupčki na pohodu ali pa je kriva GH). Gora perila, kar ni že moj pospravil, pa bo mogla kar na jutri počakat. Saj pravijo, da delo vedno počaka, ne?
|