Anonimen
|
ojla, punce. sem vas šele danes prebrala, ker cel teden ni bilo časa - se vidi, da nisem bila v službi. skratka, kako ste? Upam, da ste vse ok. da grem kar po vrsti: Lu33 in nf, bom držala pesti za obe, da drug mesec ne bosta razočarani. detece, ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!! To je blo pa res hitro. Kako je novico sprejel bodoči ati?? arual, držim pesti za dvojčke. ledenka, tud jaz sem se danes spravila na dieto. Bi rada dala ene 5 kg dol, ne samo zaradi zanositve, ampak tudi zaradi lastnega počutja. Tako, da bom poskusila z Beljakovinsko dieto (beljakovine, mleko, sadje,..) Bomo videli.. upam, da nama obema rata. lučka25, kaj pa so tisti 7mm veliki folikli? Samo ciste ali je možnost da nastane O? tina77, te čist razumem. Tud mene daje firbec, tako, da potem naredim test, k je pa negativno si pa govorim, da je itak še prekmalu. hator, ČESTITKE tudi tebi!!!!! jenyj, maša, držim pesti, da je ne bo!! Kdaj delaš test? no, danes je pa moj 11. dan ciklusa. Jutri imam UZ, da vidimo, če smo dobili kakšen folikel. aja, pa še eno mogoče malo neumno vprašanje: zadnji dan jemanja K sem imela sluz, podobno kot zadnjič pri O. A je možno, da bi O že bila??
|