|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
3.5.2008 21:07:46   
buči
Joj, dons pa ste zgovorne! A res ni nikjer nobenga? Dolenjka, a si meli zjutraj gužvo na RR, a ne? A ni to hudo, ko nimaš s kom klepetat ... Mi smo danes delali kot norci, moja sta šla v hribe, midva pa celo bajto spucat, pa vrt za jutri zrihtat, pa vrtno garnituro s podstrehe privlečt, pa oprat ... Me tako križ boli, da sploh ne vem, če bom jutri lahko Tilna v cerkvi tiste pol ure držala. Pa še nekaj plohe napovedujejo, sem že čisto živčna, kako bo zgledalo, če bomo mogli bit potem v stanovanju, ker mi ga bodo mulci zdemolirali ... user posted image user posted image user posted image Bo že, se pa že vselim, da bosta naša pikca jutri lepa ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
3.5.2008 21:20:02   
dolenjka
U mater, a lahko nehate tok pisat, k vas sploh ne dohitevam user posted image  user posted image  user posted image

Pa dobr, kaj se pa dogaja z vami? A zdej mi bo pa dolgčas in nimam kej brat user posted image  Bom mogla kak cajtng v roke prijet očitno user posted image

Nam se je plan popolnoma spremenil. Smo šli na Rakitno in očitno tam tamali tko paše, da je v kosu spala 2 uri in pol , midva sva se pa lupčkala na sončku tko, da je mene sonček ožgal user posted image  Pol smo šli pa v center LJ na pizzo, pa po Nami smo se ene 3x sprehajal. 1. smo se šli previt, 2. sem šla jaz sama nazaj, ker sem sončne špegle pozabila in 3. smo se šli dojit, ker je na poti do avta tako jokat začela, da me je skor fršlok user posted image  Vse prodajalke v Nami so nas že poznale user posted image  No, domov smo se priklatli ob 7.30 in 8.30 je že palčke preganjala user posted image

Ella, da mi nisi v morje padla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Buči, res je hudo kadar je gužva tle gor user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
3.5.2008 23:28:07   
Janey
Čeeeeeeer

Mater ste načvekale 100 strani v enem tednuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prave čveke ste...se mi pa res ne da vse za naza brat...bom pa vsaj nekaj zadnjih strani, ampak jutri...zdaj smo prišli domov, pa je treba še vse zrihtat za malega in sebe umit in ajo ajouser posted image
smo se imeli tako super na morju. Jakec je tako napredoval. kar gor se vleče in drži glavo gor tudi na hrbtu. če ga primem za prstke se potegne v sedeč položaj. Se mi zdi da je še malo prehitro?? Kaj mislite? Je pa spal vsak dan od 8 zvečer do 5ih..nisem mogla verjet ko sem na uro pogledala. Je pa res da ima voziček dvignjeno lahko vzglavje in je čist drugo...mi imamo vodno postoljo in ne morem nikakor dvignit...razn da kupim oni vzglavnik ko je prav zato ampak je ful drag. ma noska ful dosti zamašenega, ampak samo ponoči. Sem ga hvalaila kak je lepo spal in se je začel ful jokat...kolike po desetih dneh...in to take da crkneš. Sma šla na previjalno, pa vse dol, pa je ati malo telovadil znjim, pa še kr kričal, pa sem ga komaj uspavala, pa spet krč in kriki in pol se je končno pomiril, sma se malo pocartala in zdaj je par minut že ok. upam, da je to to za danes.
no na morju je bilo super...komaj čakam da gremo poleti zaprav.

se javim jutri pa povem kaj več, zdaj sem preveč utrujena

papa

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
4.5.2008 0:08:26   
ella79
uuu to pa ste čveke user posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjka lepo da te skrbi zame user posted image user posted image user posted image nisem v morje lezla, čeprav sem bla mal narodna z Zojo v roki pa na jadrnico se spravt user posted image user posted image ampak je bilo fenomenalno user posted image user posted image velik sončka, zoja pridna user posted image user posted image prav luštno je blo, je moj reku da najbolje da jutri ponovimo user posted image user posted image user posted image

sem pogledala nove slikce in so mega user posted image user posted image kok se vidi, da so naši februarčki že pravi korenjaki user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
4.5.2008 6:49:27   
buči
Dobro jutro - prva!!!!!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
4.5.2008 6:59:12   
buči
Dolenjka, nabolje, da naročiš kakšen debel cajtn, da ti ne bo zmanjkalo, ampak danes je konec počitnic, jutri se bodo pa babe tako razpisale, kaj so delale, koliko kg je šlo dol, kakšni so novi recepti zta joto, kako njhovi možje likajo in malčki pletejo nogavive ... Ja, ja, en teden je dolga. user posted image

Janey, lepo da ste nezaj, sem te že malo pogrešala. Pravijo, da kar otrok naredi sam, je ok. Torej mu ti ne smeš nič pomagat. No, jaz se s tem sicer čisto ne strinjam, moraš pa res paziti, da ne podpiraš tistih gibov, ki so značilni za otroke s hipertenzijo (to je imel Aljaž in sem jih polčsušala v razvojni 11 mesecev - se mi je že bruhalo). Bolje je, da ga ne vkečeš z rokami navzgor, ker si bo zapomnil, da se da na ta način vstat, ampak sam od sebe pa tega ne bo zmogel in bo imel potem težave pri vstajanju. Najprej kravice, potem obrat na hrbet, potem na trebuh, potem pobiranje v sedeči položaj - ampak to je šele pri 7 / 8 mesecih. Pri nekje 6 mesecih jih daš lahko sedet (samo tega v bistvu ne smeš povedat pediatru user posted image ), tako da jih malo podložiš z blazinami v kotu kavča. Naš bi bil tudi pokonci, da kaj vidi, ga nosim vzravnanega, pa malo privzdignem naslon, kar seveda po navodilih zdravnikov ni ok. Janey, delaj po občutku, pazi le, da ne boš spodbujala napačnih gibov. Saj sama veš, kaj je za Jakca najbolje.

Meti, lepo se imejte danes na krstu.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
4.5.2008 6:59:45   
buči
Zaspanke, grem dol, da ne bom imela samogovorov.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
4.5.2008 8:20:07   
dolenjka
Jutro user posted image  DRUGA user posted image  user posted image  user posted image

Res ste zgovorne da je kaj user posted image  No, pol pa nič. Jaz sem tko naspana user posted image  Tara je spala od 20.30 do 4.15, pojedla cico in spala do 7.30, zdaj pa ....pa sej veste kje je, a ne? user posted image  user posted image  user posted image
Jaz pa kavico popijem in se stuširam pa grem v Grosuplje pogledat, če je kakšna cvetličarna odprta, ker ima soseda RD user posted image  Meti, kak namig (če boš slučajno videla dovolj hitro user posted image  )

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
4.5.2008 9:25:08   
Janey
Dobro jutro
jaz hooočeeem nazaj na morje...mali je danes spet na 3 ure jedel...tam pa spal do 5, pol6user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj bomo pa dan izkoristili, najprej na hitro razpakiram pol pa ven na zrak dokler je svetlouser posted image user posted image

buči a ni to malo pretirano? Vse ki jih jaz poznam so pri 4, 5 samostojno sedeli...jedli v stolčku, en mali se je pri 4 puzal.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
4.5.2008 16:14:21   
ajči bajči
neki bi vprašala naša soseda je dobila 1 otroka febuarja zaj je star 3 mesece ali mislite da e lahko je frutke

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
4.5.2008 18:08:10   
zoya24
Ajči Bajči - Ne! 

(odgovor članu ajči bajči)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
4.5.2008 19:13:28   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: zoya24

Ajči Bajči - Ne! 

user posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
4.5.2008 19:27:33   
srečka nosečka
Ojla,

Help meeeeee, pleaseeeee
meni se bo počasi zmešalo user posted image user posted image user posted image . Vsak večer ista pesem. Ko grem malo rihtat za spanje, naj bo to kopanje ali pa samo umivanje, mala kriči kot zmešana. user posted image  No, v banji uživa 100/h, samo kaj vse sledi naslednje pa za pop.....
Pa ziher ni lačna, v sobi je dovolj toplo, zaspana ni, .....
Nimam pojma kaj delam narobe. Pa jo probam zraven animirat, ji pojem, afne guncam, ..... Vse to jo čez dan spravlja v smeh, zvečer pa PANIKA. user posted image  To se dogaja nekje zadnji 14 dni.

Jap, danes se pa veliko dogaja na RR. user posted image  Čakam na vaša večerna poročila, kako ste uživale. Mi malo manj, ker smo omejeni z atijevo bolniško. user posted image

Janey - welcome back user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
4.5.2008 21:14:25   
buči
Mi smo imeli lep dan, krst uspel, vreme zdržalo, da ni bilo stanovanje rastureno. Tilnu se je ful dogajalo, Aljaž je seveda trmaril, ampak smo speljali. Slikice dan jutri gor.

Janey, ja, pesdiatri pogosto pretiravajo. Saj sem napisala, delaj po občutku. Aljaž je bil hipertenzičen, Tilen ni. Aljaža smo npr. napačno nosili in smo s tem še spodbujali hipertenzijo. Puzat je začel šele pri 8 mesecih, shodil je šele pri 14,5 mesecih - zelo pozno oboje. Je imel ves čas težave z motoriko. Določenih stvari niti ni hotel delati sam od sebe, kar drugi otroci delajo. Edina zadeva, pri kateri sem res ful prosti, je hojca, ostalo pa mislim, da je fajn, da delaš po občutku glede na otroka. Če ga pri določenih gibih prav stimuliraš, je lahko to le pozitivno zanj. Moji kolegici je mala shodila z 9 meseci. Takrat je Aljaž noge vlekel za sabo in je zgledalo, da jih ne bo uporabljal, je bilo prav grozno ga gledat. Ampak ko je enkrat shodil, je to 100 % speljal v parih dneh in ni nikoli padel. otrok rabi čas, vsak drugače.

Tudi pri hrani bomo različnih mnenj, kako in kaj in predvsem kdaj uvajati hrano. Moja kolegica je od 3,5 meseca dalje mali djala kravje mleko, kar se meni zdi definitivno prezgodaj, pri 8 mesecih je že jedla vse. Z malo je vse ok, nima alergij. Mogoče je imela srečo, mogoče pa bi se tudi pri kom drugem tako izšlo. Ampak jaz sem bolj ziheraš, pa raje počasi in po preverjenih formulah prakticiram take stvari. Ne bi rada, da bi mali imel težave zaradi mene še dolga leta ali pa celo celo življenje.

Lahko nočko vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 4264
4.5.2008 21:21:22   
buči
Sem dala par slikc od krsta gor. Geslo je Aljaž.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
4.5.2008 21:26:50   
srečka nosečka
buči - user posted image user posted image user posted image  za uspel krst. Pravi fantin je Tilen. user posted image  Malo je zajokal, ko ga je polil z vodo, a ne?
Mene je tega strah, ko bomo našo krstili, da se ne bo potem drla kot jesihar in bo še župnik iz cerkve pobegnil. user posted image

Kje oz. kdaj so ugotovili hipertenzijo pri Aljažu?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
4.5.2008 21:52:32   
Janey
čer
srečka nosečka jaz mislim da se hoče se kopat in malo izsiljuje. Mi smo danes pri jakcu to videli. Je htel gledat tv in seveda tega ne more in smo ga umikali...je kričal kot zmešan ko smo ga obrnili spet proti tv se je prav smejal in spet jovo na novo, dokler nismo vgasnili in ga zaposlili. Zdaj že vedo kaj je za njih ok in malo izsiljujejo...tvoja lana je pa tak skor 1 mesec starejša tak da je najbrž toto.

Ena je spraševala glede fruteka. Po novem je tako da naj bi se druga hrana začela uvajat s 4 mesecm in sicer 3 dni žlićka sadnega soka, 3 dni korenčkovega, 3 dni.... do 14 dne ko se lahko da kaša. To je nek nasvet zdruzenja pediatrov. Sem brala v knjigi zdravo prehranjevanje doječkov da se najprej da neka riževa ali žitna kašaa...14 dni, potem pa se začne v njo uvajat sadje...spet po 14 dni(se mi zdi predolgo en okus...ne vem) v knjigi penelope leach otrok od rojstva do šole pa piše da se uvaja gosta hrana od 3 meseca naprej. Tako da mnenja so različna. Poznam primere ko so otroci pri 2 mesecih jedli fruhzverge al pa keksolino pa so glih tak zrasli v male lumpe. Meni se zdi najbolše po občutku..ko otrok samostojno drži glavo in ramena, ko ima neko določeno kilažo...pač sej vsaka mama pozna svojga otroka...odvisno eni pač pri 3, eni pri 4ih, eni so polno dojeni do pol leta ko lahko počasi dodajaš že belo meso. Čist odvisno od mame. Vsaka pa hoče samo dobro.

Zdaj grem pa atiju pomagat kupčka podret pol pa flaške umit pa pod tuš pa nina nana.

lepo bodite

Neposredna povezava do sporočila: 4267
4.5.2008 21:53:07   
Janey
Mariborčanke kaj pravite da se ta teden kaj dobimo? 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
4.5.2008 21:55:02   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Mariborčanke kaj pravite da se ta teden kaj dobimo? 

user posted image user posted image user posted image  - sem takoj ZA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
4.5.2008 21:56:57   
srečka nosečka
srečka nosečka jaz mislim da se hoče se kopat in malo izsiljuje. Mi smo danes pri jakcu to videli. Je htel gledat tv in seveda tega ne more in smo ga umikali...je kričal kot zmešan ko smo ga obrnili spet proti tv se je prav smejal in spet jovo na novo, dokler nismo vgasnili in ga zaposlili. Zdaj že vedo kaj je za njih ok in malo izsiljujejo...tvoja lana je pa tak skor 1 mesec starejša tak da je najbrž toto.

Sem pomislila na to, da izsiljuje. Ker takoj, ko jo dvignem neha kričati (kot bi ji baterije ven vzel user posted image ). Jo odložim in "jovo na novo". A je možno, da je to že izsiljevanje?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
4.5.2008 22:08:33   
Februarka08
Ojla.
Jaz vas samo na hitro pozdravim malo, ker sem zmatrana kot pes in komaj še gledam. Tamala me izčrpava vsak dan bolj.user posted image Ampak kdo bi zameril moji princeski. Sam zvečer dol padem, srečo mam, da danes že spi, ker včeraj je blo spet noro zvečer. Zgleda da jo mlaj matra.user posted image
Kaj več napišem ko se naspimuser posted image , mirno nočko vsem, zdej grem pa eno dobro joto skuhat.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4271
4.5.2008 22:19:53   
mary_lou
BUCI kok ste bli lepi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tilnu se pa vidi da je ze pravi mali korenjak sej logično ce pa tok pridno papa

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
4.5.2008 22:46:52   
MetiLu
Čist nahitro se javim, vas nisem še nič brala.

Danes smo imeli krst, preživeli smo ga zelo zelo lepo, pa tudi vreme je zdržalo. Naš Janez je v cerkvici zapel eno arijo user posted image  mami se je pa v gostilni nabasala sladkarij user posted image

Slikce dobite, grem zdej v mižule, moj malček je komaj pred 15 minutami zaspal ... je imel naporen dan, revček user posted image

Se jutri kaj oglasim, če bo sine spal user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
4.5.2008 23:25:51   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Sem pomislila na to, da izsiljuje. Ker takoj, ko jo dvignem neha kričati (kot bi ji baterije ven vzel user posted image ). Jo odložim in "jovo na novo". A je možno, da je to že izsiljevanje?

če je tako je pa to ZIHER malo probavanje do kod lahko gre in kaj izsili. Ne pusti seuser posted image
glede srečanja pa...če pokličema še malo_pikico in marusho se lahko dobimo jutri, drugače pa v četrtek..ostale dneve smo polniuser posted image user posted image user posted image

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 4274
5.5.2008 7:19:57   
itata
jutrouser posted image
se javljam, da sem nazaj z morja. imeli smo se kar ok, glede na to, da mali kašlja že cel teden. ampak vročine nima... tko da računam, da ni nič takega. ima pa tudi neke izpuščaje in ga pride danes babca pogledat, ker men ni jasno od kje so. pa še glava se mu neki lušč - kot bi imel ekstremno suho kožo... čist je "razmontiran"user posted image  sej bo.
zdej grem pa nazaj mal prečitat na hitr kaj ste naklamfale (30 straniuser posted image )...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?