Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 22:35:24
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Kamilice redno zdaj prakticirava in upam, da se res kmalu zboljšajo. Pa lepo
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 22:36:16
|
|
|
|
ella79
|
meti a tudi če sedi v vozičku, paše gor ta dežna prevleka od košare mary lou za sta si sama naredila lep dan in izlet na bled minimundus smo ravno danes tam okrog hodili. Men se tudi miramare dopade, sploh k je barcolana je tam luštn dolenjka vidim da maš danes dovolj družbe mi smo šli danes na izlet do vrbskega jezera, pa še v toysa sem šla po pamperske, k so ble -25% sem kar št. 4 vzela, k trojke mamo pomoje še za kak mesec sam če ne bo mela Zoja kak sračkalni maraton jutri pa upam, da nam uspe do obale priti
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 22:41:39
|
|
|
|
mary_lou
|
Ne ponavli za mano ELLA midva greva jutr do obale sva spet sama pa sej je vsen lusten se pol ful pogovarjava z Taijem
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 22:46:07
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Ne ponavli za mano ELLA midva greva jutr do obale sva spet sama pa sej je vsen lusten se pol ful pogovarjava z Taijem super sta no, če se kje srečamo bomo pa eno kavo skupaj spili, da ne bosta sama a se kdaj zmenmo med tednom na bledu, da en krog prevozičkamo sam gre namreč to že zelo dobro
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 22:47:34
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Da te potolažim - tud moj se zna pustit strečt. Ampak potem nastopi Elma2 in je že drugače. A ELMA 2 pol naredi red v hiši ....? Meni je pomagal da sem se parkrat zadrla .... Benjamin gre vsak večer sam v pojslo , ne čaka da mu rečem niti besede. A moj .... Vsak večer Elmo on zrihta in jo da spat ,kot da se boji da ga ne bom Samo to itak ne bo dolg trajal , se vaste kakšni so moški enkrat ko udariš po mizi , pomaga vsaj za en teden ..
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 22:51:38
|
|
|
|
ella79
|
elma maš pa res vse pod kontrolo men bi tako kontrolo uspelo mogoče imeti ene 2 uri, pa še takrat bi mogla spančkat
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 22:58:58
|
|
|
|
srečka nosečka
|
elma - saj je, če črto potegnem super moj Ogromno postori doma, pa tudi za Lano naredi prav vse - no, samo doji je ne
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 23:04:38
|
|
|
|
ELMA
|
Eno vprašanje mam za tiste ki imajo punčke: Ko sem jaz rodila moja mami je kupila uhančke moji ,in me zanima gdaj boste vi svojim dali ušeska preluknjat za uhančke ? Čez kolk mesecov ali po enemu letu ?
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 23:09:12
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka elma - saj je, če črto potegnem super moj Ogromno postori doma, pa tudi za Lano naredi prav vse - no, samo doji je ne Taki so najboljši ....Na začetku ga nauči ko je še mlad , da si bo orenk zapomni . Kot bi rekli na Hrvaškem ,,,,,,Stari konj se ne uči jahat ,,,,,
< Sporočilo je popravil ELMA -- 2.5.2008 23:12:03 >
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 23:10:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
elma - o tem še nisem razmišljala, verjetno pa jih pred enim letom ali še kaj kasneje ne bo dobila. Grem mojem v družbo delat. Verjetno pa že spi kot klada.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 23:12:14
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Eno vprašanje mam za tiste ki imajo punčke: Ko sem jaz rodila moja mami je kupila uhančke moji ,in me zanima gdaj boste vi svojim dali ušeska preluknjat za uhančke ? Čez kolk mesecov ali po enemu letu ? na to sploh še nisem mislila dokler ne gre v šolo zagotovo ne
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 23:15:43
|
|
|
|
mary_lou
|
No velja ce se srecamo gremo na kavico, sam pol bo Taiju spet dogajal sej ves Zoja pa hormoncki Ma ja mi hitrej dan mine ce sva sama, dons je minil kot za salo ce bi pa doma cakala da lubi pride bi bla pa oba zoprna pa tecna. Kolegic pa to pa necem obremenjevat k itak so vsi poparckani pa prazniki pa te zadeve.... men bo pa drug teden bolj lustno komi cakam
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 23:21:55
|
|
|
|
dolenjka
|
Kje po obali se boste jutr plazile Mi se še odločamo med Kranjsko goro in vršičem in obalo
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 23:22:14
|
|
|
|
mary_lou
|
Evo sm dodala par novih slikc mojga Taija
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 23:22:52
|
|
|
|
mary_lou
|
Midva bova sla kr v piran mi je edin lep kraj na slo obali
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 23:23:21
|
|
|
|
ELMA
|
Zdaj pa grem spat ... lahko noć ....
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 23:46:05
|
|
|
|
ELMA
|
Jaz sem tudi dala slikice v album
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 23:47:30
|
|
|
|
ELMA
|
mary-lou kok je Tai srčkan .... Pravi cukrček...
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 23:57:06
|
|
|
|
Bajsa
|
Ojla bejbe! Mi smo bli pa dones na prvem pravem izletu. Je bla Zala noro pridna! Smo šli kao sam do nonice na Jesenice, pol smo se pa še do Kranjske gore peljal, pol pa kr mem Jasne, pa čez Vršič, pa v Kobarid na pico, čez Most na Soči in prek Podbrda proti Škofji Loki in domov. Smo se kr navozil, ampak je blo prav luštno. Sem dala par slikic novih gor, geslo: izlet. Grem ajat zdej. Vas komi dohajam čveke, pol pa sm že čist zmatrana od branja in nimam več kej dost za napisat . Morem še Zalo pohvalt. Še vedno spi od najkasnej 22 pa do 7 ali 8. Mater mam pridno dete, čist po mamic . Nočko
|
|
RE: februarski sončki 2008 3.5.2008 8:23:32
|
|
|
|
dolenjka
|
Pa sej ne morem verjet, spet sem PRVA
|
|
RE: februarski sončki 2008 3.5.2008 8:29:08
|
|
|
|
dolenjka
|
Danes sem se pa naspala Carica je pančkala od 21h pa do 4.15 in potem takoj naprej do 7.45 Seveda zdaj že spet palčke z očitom preganja Ella, kje pa si? Ste že odrinili Kdo bo pa z mano čvekal? No, mi na morje ne bomo šli, ker bo prepozno. Tamala se itak ziher ne bo zbudila prej kot okoli 10h in pol preden se zbašemo, bo že 11 No, bom pa Mežkovo Sivo pot prepevala danes
|
|
RE: februarski sončki 2008 3.5.2008 9:00:05
|
|
|
|
dolenjka
|
No prov, pol pa, da ne bom taka kot Buči, k ma samogovore, grem zdejle mal peglo na sprehod peljat in upat, da se carica kmal zbudi in me reši
|
|
RE: februarski sončki 2008 3.5.2008 9:34:12
|
|
|
|
*Naja
|
Eno vprašanje punce..... A se vaši tud jočejo, če jih kdo drug razen vas ali očija vzame v naročje Naša bejba ga je zdej neki začela sračkat....Sta bila ravno moja starša na obisku in jo vzame moja mami v naročje, tamala je pa živčnega fasala . Pa tud če dobimo kake obiske....takoj jok, če jo kdo mal vzame v naročje. Upam, da je to samo kakšna prehodna muha. Mi vsi govorijo, da bo tamala ful preveč na mene navezana, ker se tolk z njo ukvarjam. Ja madonca, kaj pa naj....kot da mi preostane kaj drugega, glede na to, da živimo za sebe in da niti nimam možnosti, da mi jo še kdo drug popazi.
|
|
RE: februarski sončki 2008 3.5.2008 11:08:40
|
|
|
|
mesecnica
|
Lara76 - pri nas je bilo v četrtek isto. Ko je tašča vzela v roke se je skoraj raztrgala . Kaj takega še nisem videla... Nikdar se še ni tako drla . Ko sem jo pa nazaj vzela je bilo pa OK. Imamo pa isto situacijo kot vi - smo sami in jo sami vzgajamo in pazimo... Drugače smo bili pa včeraj v Logarski dolini. Ni bilo prevelike gužve. Je res full lepa dolina. Bomo še šli... Smo se prvič v avtu dojile in previjale in je šlo super . Lp,
|
|
RE: februarski sončki 2008 3.5.2008 12:38:53
|
|
|
|
*Naja
|
No....hvalabogu, da ni sam pri nas tako.....Bo že minilo....mal večkrat jih more videt, pa bo .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?