|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
29.4.2008 20:29:32   
S@nta
Hojla pupe
mene pa lahko brišete s seznama, naše pikice ni več.
Veliko veselja in sreče vam želim z vašimi sončki, naj vam bo čim lepše.

(odgovor članu ninica7)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
29.4.2008 20:59:25   
tejci01
Živjo punce!
Santa žal mi je, da ni več tvoje pikice. Sam boš vidla,da boš  kmalu zagledala +. Držim pesti.

Prejšnji teden sem povedala direktorju,da sem noseča in je novico sprejel z navdušenjem, tako da se mi je prav odvalil kamen od srca. Verjetno mi bo tudi plačo povišal, zaradi porodniške.
KOmaj čakam 20.5., ko imam naslednji pregled, da bom vidla kako bije naš mali srček.

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
29.4.2008 21:23:05   
vrtnica21

user posted image

(trenutno vpisanih
56 srečk user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi     spol

user posted image x.12.   faka           (3. user posted image , 2user posted image )       29     2.UZ 13.5.    user posted image
user posted image x.12.   ancica        (1. user posted image , user posted image )      29     1.UZ 13.5.     ?
user posted image x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30     1.UZ ?            ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23     2.UZ 16.4.     ?
user posted image x.12.   Bimba80    (1. user posted image0.user posted image )        ?      2.UZ 28.5.    ?  user posted image
user posted image x.12.   mini80        (?. user posted image?.user posted image )       ?      1.UZ ?           ?
user posted image x.12.   ursula83    (2. user posted image0.user posted image )     24     1.UZ 22.5.     ?
user posted image x.12.   neisha80   (2. user posted image1.user posted image )     28     1.UZ  6.5.        ?
user posted image x.12.   tasa.m       (1. user posted image0.user posted image )      25     2.UZ  x.5.       ?  user posted image
user posted image x.12.   Nincica1     (1. user posted image0.user posted image )     30     1.UZ  8.5.       ? 
user posted image x.12.   mavrica72  (4. user posted image0.user posted image )       ?     1.UZ  25.4.     ? 
user posted image x.12.   nanaa          (?. user posted image?.user posted image )       ?      2.UZ 12.5.      ? 
user posted image x.12.   metuljcek27(?. user posted image?.user posted image )       ?      2.UZ 13.5.     ?  user posted image
user posted image x.12.   robidka        (1. user posted image0.user posted image )     29     1.UZ 7.5.       ? 
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?     1.UZ ?             ?
user posted image 1.12.  1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31    1.UZ  21.4.      ?  user posted image
user posted image 2.12.   Ana Luna    (2. user posted image , 0. user posted image )     28     2.UZ 21.4.      ?  user posted image
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31     1.UZ 16.4.      ?  user posted image
user posted image 3.12.   Sulfinija      (4. user posted image , 0. user posted image )     29     3.UZ  6.5.     user posted image user posted image
user posted image 3.12.   Jullija          (?. user posted image , ?. user posted image )       ?     2.UZ    x.5.      ?
user posted image 4.12.   katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25    1.UZ 6.5.         ?
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27    2.UZ 8.5.          ?  user posted image
user posted image 4.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29    3.UZ/NS 26.5. ?
user posted image 5.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24     2.UZ  30.4.     ?  user posted image
user posted image 5.12.   sunnysonja (3. user posted image , 0. user posted image )       ?      1.UZ    ?          ?
user posted image 5.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     2.UZ/NS26.5.  user posted image
user posted image 6.12.   Anonim 3     (2. user posted image , 1. user posted image )       ?      1.UZ 23.4.     ?
user posted image 6.12.   Anonim 20   (2. user posted image , 1. user posted image )    27     1.UZ 15.5.       ?
user posted image 7.12    *špela        (1. user posted image , 0. user posted image )        ?      1.UZ 15.5.       ?
user posted image 8.12.   roal             (2. user posted image , 0. user posted image )     26      3.UZ 16.5.     user posted image   user posted image
user posted image 9.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      31      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 9.12.   lonja           (2. user posted image1.user posted image )     34      2.UZ/NS 3.6.   ?  user posted image
user posted image 9.12.   Vplanu        (2. user posted image , 1. user posted image )        ?      1.UZ 8.5.         ?
user posted image 10.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28     1.UZ   7.5.       ?
user posted image 10.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27     2.UZ 14.5.      user posted image
user posted image 10.12. lollypop      (1. user posted image , 0. user posted image )      29     2.UZ 25.4.      ?
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?     2.UZ 12.5.      ?
user posted image 11.12. moonshine  (1. user posted image ,0user posted image )        29    2.UZ 12.5       ?
user posted image 12.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31    1.UZ 21.4.       ?
user posted image 12.12. pišapela      (1. user posted image , 0. user posted image )       26    2.UZ 7.5.        ?
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )       22      1.UZ 15.5.     ?
user posted image 15.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )       37      2.UZ 16.5.      ? user posted image
user posted image 15.12. Anonim user posted image (2. user posted image , 1. user posted image )      ?      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 15.12. tejci01        (1. user posted image , 0. user posted image )     26      2.UZ 20.5.       ?
user posted image 15.12. _sanja_*    (1. user posted image , 0. user posted image )     22      1.UZ 7.5.          ?
user posted image 15.12. ani76            (1. user posted image , 0. user posted image )   32       1.UZ 14.5.       ?
user posted image 15.12. Puella           (2. user posted image , 1. user posted image )      ?       1.UZ   ?            ?
user posted image 16.12. bibabuba      (2. user posted image , 1. user posted image )    26       1.UZ 12.5.       ?
user posted image 16.12. martka         (2. user posted image , 1. user posted image )     36       2.UZ   8.5.       ?  user posted image
user posted image 21.12. **NiNa**    (1. user posted image , 0.  user posted image )    27      2.UZ 24.4.      user posted image
user posted image 22.12. ninica7         (1. user posted image0.user posted image )      32     2.UZ       ?       ?  user posted image
user posted image 24.12. ninica04       (3. user posted image1.user posted image )     27     1.UZ  27.4.      ?
user posted image 24.12. mettyy        (2. user posted image0.user posted image )      ?        1.UZ 20.5.        ?
user posted image 24.12. MIAAA30    (2. user posted image1.user posted image )       ?        1.UZ ?              ?
user posted image 24.12. nanika*       (1. user posted image0.user posted image )      24     1.UZ  9.5.         ?
user posted image 28.12. *nina*         (?. user posted image?.user posted image )      23     1.UZ  5.5.         ?

Z nami so pot začele: S@nta, becky, Anonimna 4, potička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 29.4.2008 21:25:33 >

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
29.4.2008 21:29:38   
vrtnica21
S@nta...
meni je tudi ZELO žal za tvojo pikico. Upam, da kmalu zagledaš nov plusek. Bomo mislili nate. user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki ste pa zagledale svoje user posted image , pa seveda čestitke.

Sedaj so pa pred nami prazniki in jaz tudi odhajam za 5 dni na morje v Dalmacijo.

Punce pridne bodite, čuvajte svoje bušije.....pa vas berem spet v nedeljo.

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
29.4.2008 22:37:57   
ninica04
Santa tudi meni je zelo žal, ker se ni dobro izteko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rada bi pa samo povedala da sem bila v ponedeljek pri gin. - me je pogledala in potrdila mojo nosečnost, sicer se je videl samo mehurček, ker je še čisto na začetku (3 ali 4 teden)-imam zelo dolge cikluse pa neredno menstruacijo.... Tako da imam nasledni pregled v torek 06.05. Komaj čakam in upam da bo moja pikica tedaj že malo večja pika.

Kako se počutite? Jst tako tako, ful me matra razpoloženje, enkrat bi kr jokala, drugič sem ful vesela, pa ful se mi že pozna (kr neki). Pri prejšnji nosečnosti sem do petega meseca nosila svoja oblačila zdej me pa že vse tišči. Pa v službi me že malo čudno gledajo (sicer nič kaj ne sprašujejo ker sem imela decembra abrazijo....) pa slabo, slabo...... pa mozoljev miljon.....

Eh pa bo že!

V glavnem jutri gremo malo na počitnice in se bomo razvajali.

Lepe praznike vsem

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
30.4.2008 7:45:49   
moonshine
Pozdravljene user posted image !

S@nta sočustvujem s tabo zaradi izgube pikice user posted image user posted image user posted image ,ne obupaj in pozitivno naprej!

Jaz se pa še kar nekako držim,slabosti so izginile,joškice še zmeraj bolijo,bo pa po praznikih definitivno treba it po nakupih,ker se trebušček veča in veča.Najbolj udobno se še počutim v trenirki,o kakšnih kaubojkah lahko samo še sanjam user posted image user posted image .

Upam,da bomo imeli za praznike kaj sončka,da jih bomo lahko čimbolj izkoristile user posted image user posted image .
Pazite na svoje pikice in pobožajte svoje trebuščke.

Lep dan vsem!

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
30.4.2008 8:33:39   
m a j c i k a
S@nta: joj moje sožalje res iskreno sočustvujem s tabo, pa upam da se nam javiš še kaj!!!!!!!user posted image

Drugače pa pri nas zaenkrat vse ok, sam ta utrujenost sploh popoldan,...

_sanja_*: ja res na klopci v parku me je zmankalo in sreča da ni bil vikend!!!!!user posted image

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
30.4.2008 9:15:14   
Sulfinija
S@nta zelo mi je žal za vajino user posted image .Sočustvujem z tabo.Me kar zmrazi ko pogledam spodaj na seznam z nami so pot končale....za vsako user posted image  mi je neizmerno žal,...

Jaz sem zanekrat ok,razen seveda utrujenosti,da je joj,zjutraj me je ful pognalo na bruhanje drugače pa sem ok.Spodaj me tu in tam šppikne drugače pa sem ok.Grem nazaj počivat.

Punce lepe prvomajske praznike vam želim vsem skupaj.

LP Mojcauser posted image 8t6d

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
30.4.2008 13:10:20   
metuljcek27
Hojla punce...
Zelo mi je žal S@nta ne obupaj kaj kmalu bo spet plusek boš videla...
user posted image Vesela sem ,da se mi je rjavi izcedek ustavil upam, da je to dober znak...user posted image Sicer pa počivam kolikor se le da,ker je tak sonček,da kar umiram doma pa se prešvercam za pol urce na dan in grem malo na sprehod.user posted image Kar se tiče moje slabosti je tako,ko začne moram nujno nekaj pojest.To pa se dogaja vsake tri ure in če bomo šli tako naprej bom kmalu ena velika bombicauser posted image ...Hahaha...Jaz naj bi bila zdaj točno danes v 8.tednu in se mi že kar malo pozna.Ne vem,če je to najina pikica ali pa je to samo oteklo črevo kot sem prebrala.S prebavo sem imela težave en teden in potem sem začela pit donat zvečer 2 dcl sobna T,pa je zdaj super zaenkrat.Drugače pa jem ful zelenjave,sadje mi sploh ne paše...aja pa še to v nedeljo sem pojedla cel kozarec kumaric,baje je to dober znak...Hahaha...Punce hvala za opozorilo za tiste razpredelnice za spol...Zaenkrat sva se odločila,da ne bi rada vedela spola vsaj za prvega ne...Ampak sej veste firbec je firbec...Joj se mi zdi,da ta 13.05.ne bo nikoli prišel,komaj čakam ,da slišimuser posted image ,če bo do takrat vse ok...Za zdaj pa počivamo in držimo pesti aja pa bašemo se...Glede hlač naj vas potolažim tudi meni niso nobene več prav in sem našla ene res velike stara zaloga v škatli(sej tega ne bom več nikdar rabila).Drugače pa trenerka je zakon...Zdaj grem pa malčekuser posted image sem tako utrujena,da ne vidim več pred sabo...Papauser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
30.4.2008 13:31:27   
CIPRESA
S@nta, žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zanima me punce ko pravite da vam je slabo da potem nekaj pojeste in je bolje, meni je tudi slabo največkrat zjutraj in potem zvečer, ampak jaz takrat hrane videti ne smem, ker mi gre kar na buhanje, nobena stvar nima okusa - grozno. Ali se prisilite da ugriznete banano, kruh,...al kaj narediteuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu metuljcek27)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
30.4.2008 13:43:11   
_sanja_*
Živjo user posted image !

Naj vas še jaz malo pozdravim. Počutim se super, če odštejem utrujenost, ki pa je tako ali tako stalnicauser posted image
Kak dan še počivam, potem se bom pa tako mogla spet začet učit. Na srečo si vsaj hitro vse zapomnem. Za ta izpit so nam pa dali 100 vprašanj, tako, da je to že lažje, ker imamo nek izbor, čeprav je vseeno veliko.

Ne vem, a bo vreme zdržalo, da gremo danes kam na kresuser posted image In upam, da bo ju3 kaj sončka, drugače bodo žalostni prazniki.

S@nta, nimam beseduser posted image user posted image Ni prav, da zgubljamo nosečke. Nobene več ne smemo.

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 1011
30.4.2008 14:04:28   
metuljcek27
Pa sej ne moram ninat,ko pa je tukaj tako zanimivo...
Glede slabosti in prehrane...
Ko se začne slabost gram v omaro ali hladilnik (pregledam celo bajto)user posted image in se odločim kaj mi naj bi pasalo in tisto pol pojem to se mi dogaja na tri ure...Včasih je to kaj zdravega včasih pa tudi ne...Za začetek dneva pa je obvezen kreker še v postelji,da sploh začnem dan.Pol ob 11 sendvič,kosilo,...Skratka kot,da ni konca tej prehrani...Sem v 8.tednu in sem pridobila 3kg...Upajmo,da bo za zdaj dovolj in da se to kmalu umiri...Res pa je ,da okus ni več podoben...Zato začnem jest in ,če mi ne paše menjam za kaj drugega...Sej baje,da se to umiri nekje po 3. mesecu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Bomo videli...

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
30.4.2008 14:12:12   
_sanja_*
Jaz tudi resnično upam, da se umiri, ker non-stop jem. Vsake 3 ure sem lačna. Takrat se trudim pojest kak jogurt ali sadje, sam ne rata vednouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1013
30.4.2008 16:38:50   
faka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Haha, jaz sem se tudi zredila 2 kili!!! Samo meni je vse dobro!!! Samo, da je hrana!!!!!!!!GROZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
30.4.2008 17:46:33   
metuljcek27
Sej to je žalostno,da je vse dobro...Kile pa bojo kar hitele...
Faka od kod si...Si obala...?

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
30.4.2008 19:01:03   
faka
Ja, valjda sem obala!!user posted image user posted image Iz palma town. user posted image user posted image user posted image
Si me vprašala za prvi pregled.Imela sem ga pri Vitezici, pa mi ni znal sploh nič povedat, le sestra mi je rekla da je napisal na kartonu 6 tednov z vprašajem in pole je komentirala, da sem bila najbrž prehitro naročena. Po moji zadnji fešti sem takrat bila več noseča, ampak je reku, da se srčeka ne vidi in to tako flegmatično in mi je reku da se naročim čez 4 štiri tedne, ker LAHKO, da se bo takrat kaj videlo. Sploh mi ni vlil nobenega upanja, nič tolažbe, vmes je imel telefonski klic...ni sem bila vredna truda, da mi razloži, da je najbrž prišlo do kasnejše zanositve ali pa celo, da mi reče pač, da se ne razvija in da bom najbrž morala na abrazijo, nič, samo me je naročil, in zdaj moram čakat in sem vsa na trnih. Ostale punce, ki niso videle srčka biti, so bile prej naročene, ne da morajo toliko čakat ko jaz.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1016
30.4.2008 21:22:27   
m a j c i k a
Joj kolk ste spet napisale, komaj vas še berem!!!!
Sam da se nahitro poslovim od vas, jutri zjutraj šibamo na morje, v Rovinj in nas ni do nedelje, jeeeeeeeeeeee!!!!
Vsem vam želim lepe praznike z veliko sončka in dobre hrane, pa se tipkamo v nedeljo zvečer, pa ne preveč napisat!!!user posted image

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
30.4.2008 21:27:59   
faka
user posted image Lepo se imejte vse, ki greste za praznike proč od doma.
Mi to leto nikamor nismo planirali, ker nam stanje na računu ni dovolilo.user posted image user posted image Bomo pa palme občudovali.( že spetuser posted image user posted image user posted image user posted image )!!!!

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
1.5.2008 0:22:08   
metuljcek27
sorry,sem zaspala...Ne obupaj pozitivno misli in bo vse ok,boš videla Faka...Daj probaj pri dežurnem gor na hribu čez kak dan,mogoče bo že vidno...Se slišiva kaj jutri zjutraj oz. ko vstanem...Nočka

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
1.5.2008 12:09:09   
tejci01
Faka
tudi jaz na prvem pregledu nisem slišala srčka, ker je bilo verjetno še prezgodaj. Naslednji pregled imam 20.5., tako da ne se sekirat. Saj tudi jaz bi rada vidla srček, ma moramo živeti normalno naprej. Kdaj pa imaš naslednji pregled?

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
1.5.2008 12:11:38   
miracleme
Hello, decemberke....

user posted image  Prav z veseljem sem zagledala to temo in bi bila zelo hvaležna, če še mene sprejmete v vaš "klub".
Sem srečka nosečka meseca decembra, po vsej verjetnosti nas bo obdaril Miklavž (pdp 06.12.08). Doma pa že imamo enega triletnega navihanca, ki nam vedno popestri take deževne dneve...
Doma sem iz okolice Gorice, tako, da lepo pozdravljene vse nosečke iz vseh krajev naše lepe dežele user posted image .

Srečno pot vsem.....

Miracleme

Neposredna povezava do sporočila: 1021
1.5.2008 12:46:56   
CIPRESA
O Miracleme, dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image

Imava podobno situacijo, tudi mi pričakujemo našega drugega otročka tam okrog Miklavža (PDP 4.12.), doma pa imamo tudi enega nadobudneža ki bo avgusta dopolnil 3 letauser posted image user posted image
Bova imeli kar pestro decembrauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
1.5.2008 14:04:18   
miracleme
Ojla, Cipresa.

Me prav potolaži, ko vidim, da je še kdo v podobni situaciji. Mene namreč kar večkrat skrbi kako bomo furali v bodoče, saj nam triletnik kdaj pa kdaj tudi težave povzroča, ha, ha....
Ma, bomo že kako, nekateri imajo še bolj pestro, pa ne komplicirajo.... moj značaj: da se preveč sekiram ni najboljši, ma taka pač sem....user posted image
Drugače, tvoje počutje? Mene non stop lakota grabi, utrujenost, drugače pa brez posebnosti.
Na NS sem se že naročila v Domžale (dr. Strah).

Glede na vse skupne točke, ki jih imava (PDP, približna starost 1.otroka), bi bilo prav hecno, da sva obe Primorki user posted image

Lepe praznike,

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
1.5.2008 15:10:32   
tany83
Pozdravljene...

kako ste kaj???

Jaz sem vceraj dala se en pregled skozi in zdravnik je rekel, da je vse Ok, da user posted image  za enkrat poteka lepo tako kot mora in da po izvidih sem jaz tudi zelo zdrava in mam zelo dobro kri, sem fuul vesela, upam da bo slo vse lepo naprej tako kot do zdaj...

Naslednji pregled pa mam 29. 5.

Lepo se imejte in uzivajte v praznikih in cuvajte svoje male user posted image

LP,

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 1024
1.5.2008 19:03:03   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: miracleme

...Glede na vse skupne točke, ki jih imava (PDP, približna starost 1.otroka), bi bilo prav hecno, da sva obe Primorki user posted image

Lepe praznike,

No ta je pa dobra, tudi jaz sem se naročila na NS pri dr. Strah in jo imam 26.5., Primorka pa nisem user posted image user posted image user posted image res ne, sem iz Kamnikauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.