Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 13:09:09
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica grem kuhat rpičevo župo pa šnite...a ma kera kaj proti HANA-PREVOD PROSIMMMMMMMMMMMMMMM ...samo zate,Laubica, krompirjeva juha in ocvrte kruhove rezine-najboljša je una tanka francoska štruca
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 13:12:51
|
|
|
|
mateyka
|
a jo moram pokazat pediatru, če bo dobila pike al nej kr gremo čez to sami, k profiji? in hvala za dobre želje vsem sam ne vem kako naj jo navadim pojest ta calpol, ker je zvita in ni šans da bi popila vse, ko enkrat ugotovi, da ji dajem uno krepo od sirupa. sm dudo not namakala, pa je kmal ni hotla več. če bi dala v cucelj, hm, mogoče en šluk, ostalo pa ne vem če bi zmazala.. no, zdej sm pa na istem - obojga (svečke in sirup) ne mara
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 13:18:01
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka a jo moram pokazat pediatru, če bo dobila pike al nej kr gremo čez to sami, k profiji? in hvala za dobre želje vsem ...če se ne zniža T,je bolje,da jo peleš pokazat-bolš zastonj,ko pa da bi si pol očitala..zdravniki so zato,da pomagajo in če nič ni,je super,lahk je pa katera od naštetih bolezni,kot je napisala KT...kako dolgo pa že ima vročino.... sam ne vem kako naj jo navadim pojest ta calpol, ker je zvita in ni šans da bi popila vse, ko enkrat ugotovi, da ji dajem uno krepo od sirupa. sm dudo not namakala, pa je kmal ni hotla več. če bi dala v cucelj, hm, mogoče en šluk, ostalo pa ne vem če bi zmazala.. no, zdej sm pa na istem - obojga (svečke in sirup) ne mara ......bogica,drgač pa svečke se hiter raztopijo in mislim,da nekaj učinka gotovo je....bogica ......
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 14:00:13
|
|
|
|
majrim
|
hanna1...ma šnite kej obložiš??..jaz sem jih zadnjič naredila po dolgih letih...to je še mama delala...pa mi je ostajal kruh...mi smo dajali gor sladkor in pol malo refoška
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 14:18:55
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica grem kuhat rpičevo župo pa šnite...a ma kera kaj proti HANA-PREVOD PROSIMMMMMMMMMMMMMMM ...samo zate,Laubica, krompirjeva juha in ocvrte kruhove rezine-najboljša je una tanka francoska štruca MAmmmm zanimivo Mateyka-kako svečke nemara,jaz mojemu raje dam svečko kot sirup ker vem da ga nebo popil,saj svečko v kremco za ritko namočiš in ji jo lepo nežno noter daš,jaz ga tako na bok obrnem ga božam mu dam mojo uro-ker jo ima rad in pol -hop in je gotovo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 14:23:01
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka a jo moram pokazat pediatru, če bo dobila pike al nej kr gremo čez to sami, k profiji? in hvala za dobre želje vsem sam ne vem kako naj jo navadim pojest ta calpol, ker je zvita in ni šans da bi popila vse, ko enkrat ugotovi, da ji dajem uno krepo od sirupa. sm dudo not namakala, pa je kmal ni hotla več. če bi dala v cucelj, hm, mogoče en šluk, ostalo pa ne vem če bi zmazala.. no, zdej sm pa na istem - obojga (svečke in sirup) ne mara Mateyka v lekarni se dobi prav šprica za doziranje,jaz ji tisto v usta dam pa lepo popije.Mam zgleda srečo ker tud železove kapljice spravi dol.Sem ji pa zraven devala pomarančn sok,da se železofajn absorbira v telo,ma pa rdečo rito srotika.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 14:27:35
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim hanna1...ma šnite kej obložiš??..jaz sem jih zadnjič naredila po dolgih letih...to je še mama delala...pa mi je ostajal kruh...mi smo dajali gor sladkor in pol malo refoška Jaz stepem jajce,malo mleko,malo posolim,jih hitro povaljam v stepenem in dam v vroče olje...včasih smo jedli pocukrane,mi jih jemo kar poleg zelenjavne juhe,pašejo pa tud s kakšno solato.Tu je en link,kjer si spodaj pri komentarjih lahko pogledaš,kako jih ženske vse delajo-mene mika tisti način z sirom med dvema tankima rezinama: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=1816 pri nas je tud en običaj,Ko za sv.Florjana mladi samski fantje ponoči po hišah pobirajo jajca.Nato čez kakšen teden ali pa malo dlje pripravijo gavdo,na kateri se pečejo šnite in je za vse,ki pridejo.Ta gavda,al pa veselica se imenuje JAJČARIJA ....julci,sej poznaš--zna bit pestro,sam zdaj že veliko let nisem bila,včasih smo pa komaj čakali na Florjana
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 14:49:00
|
|
|
|
natasaom
|
mateyka jwst sem ji v cucelj dajala...tud med spanjem..pa je najlepše pocuzala vse.. drgač ma calpol dober okus,,mi ga moramo sedaj skrivat,ker bi ga kar iz flaše popila
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 15:42:00
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Jaz stepem jajce,malo mleko,malo posolim,jih hitro povaljam v stepenem in dam v vroče olje...včasih smo jedli pocukrane,mi jih jemo kar poleg zelenjavne juhe,pašejo pa tud s kakšno solato.Tu je en link,kjer si spodaj pri komentarjih lahko pogledaš,kako jih ženske vse delajo-mene mika tisti način z sirom med dvema tankima rezinama: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=1816 pri nas je tud en običaj,Ko za sv.Florjana mladi samski fantje ponoči po hišah pobirajo jajca.Nato čez kakšen teden ali pa malo dlje pripravijo gavdo,na kateri se pečejo šnite in je za vse,ki pridejo.Ta gavda,al pa veselica se imenuje JAJČARIJA ....julci,sej poznaš--zna bit pestro,sam zdaj že veliko let nisem bila,včasih smo pa komaj čakali na Florjana ja,sej pripravimo jih isto ...jaz sem en dan dala gor malo šalše (paradajz oz. mezgo) in sir..grem zdej počekirat ta tvoj link .. ...pri vas se vedno kej dogaja ...v mestu pa je vse bolj žalostno
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 17:41:31
|
|
|
|
viator
|
Živjo punce, zadnje par dni sem pa res v totalni gužvi. Jutri gremo na pot - v 5 terre - tako da pakiram. Vse naj, naj- vsem ki praznujete - malim in velikim. Nič nisem uspela dosti brat - Duškica, Makala, Majrim na dopustu SE LEPO IMEJTE!!! Mateyka - da boste čim prej zdravi! Julci, Hana, Natasaom, Neli, Laubica, KT, Dašabina, Stephany, Dodi, Lumpa..in vsem ostalim - čim lepše in sončne praznike.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 18:45:23
|
|
|
|
majrim
|
Viator....uživajte sto na uro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 19:42:31
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim Viator....uživajte sto na uro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! se pridružujem,pa čimveč lepih posnetkov in dobro navezo--srečno pot
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 20:36:30
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: majrim Viator....uživajte sto na uro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! se pridružujem,pa čimveč lepih posnetkov in dobro navezo--srečno pot viator SREČNO pa ne za večno
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 21:05:19
|
|
|
|
majrim
|
punce,se beremo v soboto!!!!!!!!!!!!!!!..grem spakirat
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 21:18:31
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim punce,se beremo v soboto!!!!!!!!!!!!!!!..grem spakirat kdaj greste
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 21:26:55
|
|
|
|
natasaom
|
o madona...a bomo samo mi doma?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 21:34:44
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim punce,se beremo v soboto!!!!!!!!!!!!!!!..grem spakirat tudi vi uživajte maximalnooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 21:35:31
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom o madona...a bomo samo mi doma? saj mi bomo tudi no jutri se gremo v Čatežke ali Atlantis kopat
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 21:43:30
|
|
|
|
Laubica
|
Kaj zdaj a se noče nobena z mano pogovarjat
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 21:44:31
|
|
|
|
natasaom
|
mi pa še to ne...gremo pa mami na grob...jutri...je to tud nekaj juuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllččččččččččččiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 21:45:06
|
|
|
|
Laubica
|
Joj spet nisem šla po slike
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 21:45:44
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom mi pa še to ne...gremo pa mami na grob...jutri...je to tud nekaj juuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllččččččččččččiiiiiiiiiiiiiiiii kaj to greš v drugi kraj
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 21:47:16
|
|
|
|
Laubica
|
Nič grem spat sem že od 5h budna
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 21:48:13
|
|
|
|
mateyka
|
ne natasaom, midve bova same doma - in bolane. oči je pa daleč stran.. ehh, sej bo naša se je pa zdej odločla, da ji bo sirup ok - verjetno je dojela, da ji je po gnusu bolje samo moram ji ga dat po kovinski žlički za čaj, pa dela - go figure sm jo nafilala z velko dozo (120ml) da bo držal za čez noč. mislim, da bo zdej bolje, ker včeri se je zbujala na 15-20 min celo noč in sem k zombi dans. zdele spi že uro in pol brez glaska sem zdele zmerla - 37.7 - ni slabo. pod 38 mi ustreza edino kar je mal drugač, je da bolj tekoče kaka in mal jo napenja. papa pa tko kot prej. tle mi ena frendica trdi da so lahko zobki. sam ko sta ji prva 2 skupi ven uletela, ni blo pa nič - sam tist dan je bla sitna k strela. to je pa vse. a je možno, da pr enih zobkih nimaš vročine pr drugih pa? drugače pa fino se mejte in izkoristite priložnost te se mejte fajn - jest bi tud km šla z mojim možem če bi lahka evo vam en kres!! baje navišji kres na svetu KLIK
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 30.4.2008 22:14:41 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.4.2008 22:15:56
|
|
|
|
hanna1
|
he-he ,mateyka,bi mogla prit mal k meni inpogledat skoz okno,pa bi vidla,da imajo eni naši sosedi (sosednji blok-"barake",toliko palet in podobne navlake zadaj za utami-pol ko pa pozimi kurijo,pa včasih tako smrdi-da bi blo za en spodoben kres .Je več navlake,kot pa sem danes gledala dol,ko pripravljajo kres-ko sva s Hano eni dve uri se cijazili po vseh ridah okrog Mežice . Nč se ne sekiraj natasaom,mi tud nimamo nobenega plana,mogoče domov k mami,ampak itak je treba se malo lotit dela,kamorkoli bomo že prišli
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?