|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
1.5.2008 14:44:57   
katy82
user posted image user posted image user posted image in tak frajer trzne na prvo karto!Kaj pa Sandi,mu pr Sari ni  nč ratal?

Kako pa je dons tvoja mala,a je kej pridna?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
1.5.2008 14:48:44   
barbaw
katy meni tole vse skupaj "liči" na popadke. Če te kakat tišči pa otrdeva maš po vsej verjetnosti popadke. Jaz pa na tvojem mestu kar dragega klicala naj pride iz dnevne. Saj bodo to že razumeli, razen če ima tako službo, da ne more?! Če ne pa kar rešilca pa gremo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
1.5.2008 14:54:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

user posted image user posted image user posted image in tak frajer trzne na prvo karto!Kaj pa Sandi,mu pr Sari ni  nč ratal?

Kako pa je dons tvoja mala,a je kej pridna?

Sara je preveč ljubosumna na nova golobčka,  s sandijom sta jima celo spalnico prepustila, in šla spat na vrt, da sta zaljubljenčka imela mir. Ej na Sara se pa prov vidi kolk je razžera od ljubosumljauser posted image user posted image user posted image user posted image

Naša miška ni nič pridna, mamico tepe od kar smo se zbudileuser posted image user posted image

Te tvoje bolečine pa so kar sumljive??? Koliko pa ima dragec do doma???
Si kaj pogledala na uro, na koliko čase te grabi???

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3528
1.5.2008 15:14:10   
katy82
Barbaw  in Edina niso redne bolečine tam na ene pol ure me zagrab sam ne samo za minuto,to traja vsaj 5 minut,tko da ne vem kaj naj.Ne bi rada panike zganjala brezveze.Sem pa šla na blato pa se ni nč umiril.

Moj je pa paznik v zaporu pa ni variante da bi lahko kr šel,k mora prej dobit zamenjavo,sej najhujše prediham pol pa spet čakam kdaj bo naslednji naval.Mi je najlažje na žogi sedet.

Edina se mi je zdel da bo Saro tole s tira vrgel k mam filing da je tko scrkljana punčka k mora bit vedno vse po njenem.Valda da je pol šok da jo je Marčelo tko zaj... al v bistvu odj...Bo še pestro

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
1.5.2008 15:25:58   
katy82
No zdle sem mela v desetih minutah dvakrat naval,trebuh mam pa skoz trd male nč ne čutm že dve ure.Kako urco bom spremljala stanje pol bom pa vidla kako bo

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
1.5.2008 15:53:13   
Anonimen

No zdle sem mela v desetih minutah dvakrat naval,trebuh mam pa skoz trd male nč ne čutm že dve ure.Kako urco bom spremljala stanje pol bom pa vidla kako bo

jaz sem šla malo odkinkatuser posted image user posted image , katy kako je zdaj s tabo??

ja, če je pa paznik pa verjamem da ne more kar tako zapustit šihta, pa je zmenjen z kakšnim sodelavcem??

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3531
1.5.2008 15:57:34   
katy82
Zdej me pa ornk na deset minut,še pol urce počakam pa kličem v P.

Na srečo je moj bratec njegov sodelavec pa ga bo šel zamenjat če bo treba,je dons iz nočne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
1.5.2008 16:05:42   
Anonimen
Edinaos: Ti kar poročaj... bom vsak na tekočem.

Hm, da pa Saro razganja od ljubosumja pa verjamem, saj se ji že skoz vidi da je oke vrgla na Marchelota...A jaj, pa kak bo zdaj Marcelo.. najbolj da ima kar obe... to bo show.user posted image user posted image user posted image

Katy: ko si glih tle? A ni Sandi ena daljna žlahta po tvojem možeku? Kaj pravijo ljudje... mejdunej po mojem nimajo zdaj druzga dela kot samo ogovarjat user posted image user posted image user posted image
Katy pa nič bat , če te fajna zagrabi, saj imaš napotnico za rešilca ...user posted image user posted image

Drugače za vse nosečniške težave..nimam komentarja. Sicer imam tud sama,kar nekaj novonastalih težav ampak peče me pa res nič ne, tako da ne vem...

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3533
1.5.2008 16:06:07   
Anonimen

Zdej me pa ornk na deset minut,še pol urce počakam pa kličem v P.

Na srečo je moj bratec njegov sodelavec pa ga bo šel zamenjat če bo treba,je dons iz nočne

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se katy, in sporoči če boš šla v puser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz bi tudi da me začne, in da grem lahko v porodnišnicouser posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3534
1.5.2008 16:07:23   
Katina
Špelin@, upam, da je mala pika že kaj boljša.
Hvala za info o kodrani, upam, da bodo zdravila kaj pomagala in da kmalu zvemo kakšno luštno novico.
jana81, vaš nejček je pa ful priden. Upam, da bo s tvojim hrbtom kmalu bolje.
Naty*, a tebe pa popadki kar hecajo. No, sicer bo pa tko ali tko kmal 8.5. in boš spoznala svojega user posted image .
edinaos, ja obroč sem spraznila in zložila na majhno. Upam, da ga ne bom rabila, vandar bo za vsaka primer šel z mano.
Meni je pa malinov čaj čist OK. Pijem ga 2x dnevno, ker nimam drugih naovdil kot ta, da je terba na 2 dcl vode dat 2 žlički in počakat 5 minut. Mogoče bom tudi jaz začela s pitjem 3x dnevno.

barbaw,  upam, da tvoje bolečine pomenijo skorajšnje srečanje z user posted image .
bambina, hvala za lepe želje namenjene majčicam 2008 (seveda tudi predčasnim majčicam). Tudi meni je user posted image minila hitro. o, vaše pikice in pikci pa bodo vsak čas praznovoali prvi rojstni dan user posted image .
srčekgirl, nič ne maraj, saj imaš tako rok čisto konec aprila. erjetno bo vaš user posted image še malo užival na toplem pri mamici in kmalu pogledal na svet. Če ti je dolgčas lahko vmes malo poklepetaš z nami, pa ti bo čakanje hitreje minilo.
katy82, če imaš bolečine redno na 10 mint so to verjetno res popadki. Pojdi se pokazat v P.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
1.5.2008 16:20:02   
barbaw
Katy bo treba kar lepo v P. Če predihavaš imaš popadke in kmalu boš spoznala user posted image . Držimo pesti in bomo dihale s teboj. Sporoči nam kako napreduješ, da nas ne bo skrbelo. Čim lažji porod ti želim.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
1.5.2008 16:25:12   
katy82
**** ja Sandi je od bratove punce bratranec,kakšno je pa stanje doma ti pa lahko povem,da jih je tako sram,še posebi mamo.
Jst osebno ga ne poznam sam je pa slabši k en zahojen kmet k nikol ni mesta vidu,še mene je sram k ga gledam kako sporočilo oddaja o dolencih.
Valda tle pr nas je pijača glaven problem,mamil niti ni tolk oz.mularija mal eksperimentira z njimi,on se pa obnaša k da je totalen vaški zapitek pr 25. letih.
Še posebi tista mi je bla glupa,da je eno štirkrat prtisnu pol jo je pa hotu s kolom k v peto ni mogu-mene bi blo sram v dno duše da moj smrkavc kej tazga non stop izjavlja.
Šla bi ke v BB bajto pa ga za jajca ven prvlekla k igra na uno karto k Miha lani,da jih je kao ful podru.A v resnic je bil s punco skor do zadnjega,mislm pa kera bo sploh dala takmu loleku,že Dada pa Tjaša ga bojo objajčile k se non stop s kero spogleduje pa misl,da je Adonis,pa upam da bom to vidla.
Uh kaj nardi ura popadkov z mene,k da sm podivjala,zdle me je začel spet šraufat po 20 minutahuser posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
1.5.2008 16:26:26   
katy82
Barbaw jst kr nimam filinga za rodituser posted image mogoče se pa mal bremzam sam zdle je to že skoraj nemogočeuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
1.5.2008 16:29:12   
katy82
Kaj pa če bi šla v bano se za deset minut namakat,mislte da bi kej pospešil?A je to sploh priporočljiv?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
1.5.2008 16:44:08   
Anonimen

Kaj pa če bi šla v bano se za deset minut namakat,mislte da bi kej pospešil?A je to sploh priporočljiv?

Hm nimam pojma...Men bana pa topla kopel pomaga da se umiri... Ampak če imaš popadke potem ne vem kaj, razen pravijo da je treba hodit ne se uležt...

Spakirano imaš vse? Če ne pa hitro v akcijo....

Glede Sandija... jaz ga ne maram ampak so notri v hiši BB še hujši primerki user posted image user posted image  

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3540
1.5.2008 16:44:55   
.muki.
kATY82 če greš pod topel tuš, ti bo verjetno bolečino umirilo, ali pa če daš topel termofor na trebuh. Joj ampak tale maj je pa začel dogajat.

Tudi jaz rabim nasvet, plizzzz!
Sva se zunaj sprehajale z mami, pa se mi je zdelo da imam nekaj mokrega na vložku črem na wc pa vidim, da je tako temno rjav izcedek, samo popadkov pa ni nič. Ali je to morda začetek luščenja čepa?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
1.5.2008 16:45:27   
Taula
Če hočeš pospešiti je baje Ok da hodiš čimmveč..gor pa dol po sobi, stopnicah. Da gravitacija dela svoje. Za vodo sem slišala da se tudi gredo namakati, samo ne vem ali to pospeši ali umiri.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
1.5.2008 16:47:19   
Taula
Tudi jaz rabim nasvet, plizzzz!
Sva se zunaj sprehajale z mami, pa se mi je zdelo da imam nekaj mokrega na vložku črem na wc pa vidim, da je tako temno rjav izcedek, samo popadkov pa ni nič. Ali je to morda začetek luščenja čepa?

Verjetno je čep. Za čep ne rabiš popadkov...Aurori28 se je odluščil že ene 14 dni prej preden je rodila se mi zdi. Če pa je krvavitev ful močna..kot menstra in se ne ustavi moraš pa nujno v P.
Čep se ti pa lahko lušči tudi par dni.

Madona, danes je pa akcija pri majčicahuser posted image

< Sporočilo je popravil Taula -- 1.5.2008 16:48:06 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
1.5.2008 16:48:58   
Anonimen

jaz ti svetujem da raje NE, probaj če bo šlo raje čim več hodit, če pa nič ne moreš se raje uleži, če pa bo prehudo pa kar poklići rešilca

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3544
1.5.2008 16:51:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Glede Sandija... jaz ga ne maram ampak so notri v hiši BB še hujši primerki user posted image user posted image  

se strinjam, jaz raje vidim da zmaga SANDI, kot pa ta hinavc ELTAYBuser posted image , ali pa ta njegova MATEJA (k se dela fuul razumevajočo in prijaznouser posted image )-kakšna gluma

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3545
1.5.2008 16:52:24   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

jaz ti svetujem da raje NE, probaj če bo šlo raje čim več hodit, če pa nič ne moreš se raje uleži, če pa bo prehudo pa kar poklići rešilca

Jaz se tudi ne bi šla namakat v vodo..možnosti okužb, če si že odprta, če ti odteče voda, ne boš niti vedela.....
Drugače pa voda le omili bolečine, popadkov pa ne zavira..zato je tudi znan porod v vodi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
1.5.2008 16:53:57   
.muki.
Taula, hvala za odgovor. Izcedek je temno rjav, torej ni krvavitev ker potem bi  bila to svetlo rdeča krvavitev.
Pa sem ves čas govorila, da za prvega maja pa že nočem rodit, pa se lahko tudi to zgodi.
Trebuh se mi še miglje, torej se mala premika in brca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
1.5.2008 16:55:05   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Pozabila...glede popadkov, ko pravijo da gre bolečina iz križa...kaj to gre iz obeh strani ali le iz ene. Ker mene je zjutraj bolelo le iz leve strani proti jajčniku.user posted image

no mene popadki sploh iso boleli v križu, tud pol ko sem bla v porodni sobi, sem jih čutila samo v spodnjem delu trebuha, sploh niso bili taki kot so jih opisovali tu nekje ne forumu... pri vsaki je drugače.

sončnica sandra...verjemi da boš vedela...jst sem bila ista kot ti, ampak v ponedeljek zjutraj sem pa kr vedela da nekaj bo, sploh pa potem v P., ko so se začeli na 6 minut redno...tega se ne da zgrešit user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
1.5.2008 16:59:45   
katy82
Mačkice men je že kr mal nevzdržno vse skupi,sem se odločla da v bano raje ne grem bom šla po štengah hodit saj jih mam za dva štuka.Sem se šla mal uležat pa ni nč bolš tko da grem mal pohajkovat,da bi le blo kej k če tole niso popadki pol pa tud ne vem kaj je.

Muki najbrž ti je šel čep zdej sam čaki na popadke al pa poklič v P pa naj ti tam svetujejo

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
1.5.2008 16:59:55   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Če hočeš pospešiti je baje Ok da hodiš čimmveč..gor pa dol po sobi, stopnicah. Da gravitacija dela svoje. Za vodo sem slišala da se tudi gredo namakati, samo ne vem ali to pospeši ali umiri.user posted image

jst sem v P. hodla po stopnicah skor eno uro (ker sem pač bla že od 11h zjutraj preventivno noter), pa ni nič pospešil, dokler mi ni mehurja predrla.. pol se je pa začel "taluštn".

katy82 v toplo kopel pa rajši ne, pojdi raje pod tuš.

muki jst sem 3 tedne prej imela rjav izcedek, na dan poroda pa rdečega, ampak fuuuul malo, tko 1 cm x 1 cm.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

anke
4pikice

Katero od spodaj naštetih ženskih imen je lepše?

Lana (24%)

Ana (28%)

Ela (16%)

Ema (16%)

Lina (15%)

Število vseh glasov: 435

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!