|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
1.5.2008 17:11:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Glede Sandija... jaz ga ne maram ampak so notri v hiši BB še hujši primerki user posted image user posted image  

se strinjam, jaz raje vidim da zmaga SANDI, kot pa ta hinavc ELTAYBuser posted image , ali pa ta njegova MATEJA (k se dela fuul razumevajočo in prijaznouser posted image )-kakšna gluma

Joj.....jaz pa najprej SAŠA VEEEEN!!user posted image user posted image user posted image   mah jaz imam že kar spisek, kako bi jih... Sandi je med prvimi ampak ni pa ta prvi... El Tayb - je pa glumac...user posted image

Jaz sem sedaj vmes mami pobarvala, zdaj pa 45 minut počakat pol jo pa sprem, postrižem in potem...njami, gremo na tortico..

Katy še tle? Kakšno je stanje?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3551
1.5.2008 17:13:10   
Anonimen
jana: A lahko nekaj vprašam? Kok kil si že lažja? In kako vama gre dojenje...

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3552
1.5.2008 17:15:26   
katy82
**** sploh ne vem več,sm šla hodt po štengah pa me vse tko dol tišči pa še lulat hodm zlo po malem,ma upam da bo kej s tega,da ni samo lažen alarm in to že od enajste dopoldne.Zbada me pol občutm napetost kot da sem napihnjena pol me boli,vmes kar sama diham kot slon k mi ful pomaga.Odštevam da lubi pride domov k itak sem zdej na 15-25 minut

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
1.5.2008 17:15:55   
kasso
katy, ma si faca..a ti bi šla pa kar zdaj na sprehod sama user posted image . Naj pride tvoj domov in pejdi v P, pa srečno!!!!

srčekgirl...rade volje te sprejmemo med majčice user posted image

suzy, zelo sem vesela zate, da je ZO uspel user posted image user posted image

Naty, kaj pa ti nekaj prehitevaŠ? Čaki malo, a nisi rekla, da boš 8. rodila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
1.5.2008 17:18:23   
kasso
na praznovanju je bilo super, . Kot vedno med zadnjimi odšli ob treh zjutraj, smo jedli, pili veliko vode (jaz, ostali koktejle) in čvekali... Zdaj bo pa mir za nekaj časa user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
1.5.2008 17:27:32   
.muki.
Katy82, tudi jaz imam občutek da sem napihnjena, pa spodnji del trebuha je bolj trd, pa tudi kar naprej hodim na wc po malem. Mislim da boš ti danes kar lepo krenila proti bolnišnici.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
1.5.2008 17:32:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

**** sploh ne vem več,sm šla hodt po štengah pa me vse tko dol tišči pa še lulat hodm zlo po malem,ma upam da bo kej s tega,da ni samo lažen alarm in to že od enajste dopoldne.Zbada me pol občutm napetost kot da sem napihnjena pol me boli,vmes kar sama diham kot slon k mi ful pomaga.Odštevam da lubi pride domov k itak sem zdej na 15-25 minut

Hm, Katy tole bo za v Porodnišnico...

Me pa mal skrbi. a je tvoj paznik na Dobu? Menda imajo danes tam frko in so poklicali še dodatne paznike v službo ker naj bi jim okoli 11 ure zjutraj en kriminalec ušel??

Daj ti mal potelefoniraj... kako boš če te slučajno na hitro zagrabi...

Me mal skrbi...user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3557
1.5.2008 17:34:34   
Anonimen
Jana mi je pa pobegnila.... mene pa tok firbec matra.. Oziroma , dobivam sindrom prvorodke, pa hočem vse vedet...user posted image user posted image user posted image

Prosim ne mi zamerit...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3558
1.5.2008 17:34:34   
katy82
Muki k bi le blo res tko,lubi pride čez dve ure domov,ga že komi čakam.Kaj pa ti,a ne mislš dons krent?

Kasso lepo da si uživala na praznovanju,si kej težko zdržala?

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
1.5.2008 17:39:20   
špelin@
katy82, tole zna biti še zanimivo user posted image  Držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
1.5.2008 17:40:27   
.muki.
Katy82, bom še počakala da se začnejo popadki. Me je Jana 81 pomirila glede izcedka. pa saj se mi je prvi porod tudi začel z luščenjem čepa, samo takrat vem da je bilo to cel kup rdeče sluzi ob 4h zjutraj, pa še bolelo je kot menstrualni krči. Na pot sem krenila ko sem imela popadke na 5 min. Rodila pa 14.20.
Sem si pa vzela list papirja in štoparco in pisala popadke, tako da ko sem prišla v P sem jim kar papir tja pomolila in nisem tolk velik razlagala.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
1.5.2008 17:45:39   
katy82
**** moj dela v NM isto moj bratec,dela pa moj tatko na Dobu pa je res,da je en ušel,je prej klical mami pa ji je nahiter sam omenu,da je en spizdu k so hrano odpeljal al nekako tko kej več pa itak ni smel govort,sploh po telefonu ne.Je pa iz zaprtega oddelka k moj oči je zdej na odprtem pa je delo velik lažje tko psihično za njega.Ko je bil pa mlad je pa delal z najhujšimi (Trobec in podobni) in je zdej ful bolj sproščen človek k ma mal manjše prestopnike,sam še zmer ne veš kaj ti kdo dela za hrbtom.Najbrž bo pa moral dlje v službi ostat,men je sam važn,da ni kak upor k takrat se pa vsi tresemo,če bo vse v redu.Smo uniformirana familija kaj češ,edin mami je doma na kmetiji ostala k drgač ni šlo.
Pa še dober da si me spomenla če mam vse prpravljen k sm šla še nastavke za bradavice in dudko prekuhat ,hvala ti

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
1.5.2008 17:56:07   
.muki.
Katy82, kako ti kaže?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
1.5.2008 17:59:22   
Anonimen
Aha, super Katy samo da ni na Dobu... potem bo pa že lahko tvoj prišel domov upam da ga dočakaš...
Se je kaj umirilo? Veš kaj najbolje bo da si pišeš na papir pa boš videla na kok minut so krči pa kako dolgi...
Je muki. kar dober nasvet dala...

Pa mi smo tukaj, pa se nam mal oglašaj pa te bomo če ne drugače z besedami mal gor držale da počakaš te dve uri...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3564
1.5.2008 18:02:00   
Taula
Katy82....ti kar bodi v nizkem štartu, P ti danes ne uide.user posted image

Eno vprašanje....ali katera ve, koliko cm moraš biti odprt da ti sprožijo porod (če nimaš dovolj močnih svojih popadkov) oz. tudi če je ctg otroka Ok? Ali čakajo na popadke, ali sprožijo?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
1.5.2008 18:04:41   
katy82
Hvala za vzpodbudo pa prijazne besede,moj me kliče vsako uro kako sem ga tud mal skrbi kako smo njegove babe.Ma zdej se pojavljajo popadki na približno pol ure upam da se mi ne ustavi.Me špikne pa dol tišči sam ni več isto,edin lulat hodim isto pa trebuh je nonstop trd.

**** a tvoj kej pride preden boš rodila al te bo v Egiptu počakal?Vem da si že pisala o tem sam jst sm vse pozabla.

Muki kaj pa ti,se kej dogaja tajm spodaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
1.5.2008 18:09:01   
Taula
Katy82..tudi če se ti slučajno danes umiri, boš v roku parih dni verjetno spet na istem..takrat pa do koncauser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
1.5.2008 18:12:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Eno vprašanje....ali katera ve, koliko cm moraš biti odprt da ti sprožijo porod (če nimaš dovolj močnih svojih popadkov) oz. tudi če je ctg otroka Ok? Ali čakajo na popadke, ali sprožijo?user posted image

Taula jaz res ne vem če imajo kako pravilo koliko moraš bit odprt...Mislim da je to čisto odvisno od več faktorjev...Morda bo katera druga kaj več na to temo vedela...

Jaz sam vem da je bila prijateljica 2 prsta odprta od 6 meseca user posted image  in razen prepovedi spolnih odnosov niso kaj komplicirali...

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3568
1.5.2008 18:16:29   
katy82
Ja hudiča kolk pa morš bit pol odprta,da se kej zganejo?A če maš popadke pol je ok in ti pospešijo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
1.5.2008 18:16:50   
Taula
**** hvala..se mi je zdelo, da se odločajo na podlagi drugih faktorjev ja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
1.5.2008 18:17:59   
Anonimen

**** a tvoj kej pride preden boš rodila al te bo v Egiptu počakal?Vem da si že pisala o tem sam jst sm vse pozabla.

Na žalost mislim da ga ne bo. Bo pa v začetku junija 100% prišel ta starejši sin. Mož pa bova videla glede na denar in posel, kako bo...
Kolkor ga jaz poznam pa se zna zgodit, da se mi kar en dan nalima na vratih...user posted image user posted image user posted image  inshallah

Veš včasih je prišel kar sredi dneva domov, pa sem ga vprašala a si že fertik pa pravi ne ampak sem prišel po enga lubčka...user posted image user posted image
S tem da ima službo 1 uro in pol stran od doma...

Tako da, kaj pa veš lahko ima en dan polen kufer in se usede na avion...skratka pri njemu se nikoli ne ve...
Jaz bi z srcem seveda rada da bi prišel malo sem... ampak po pameti pa raje vidim da ta denar prihrani, saj sva kupila novo stanovanje,ki ga bo potrebno opremit...

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3571
1.5.2008 18:20:08   
Anonimen

Ja hudiča kolk pa morš bit pol odprta,da se kej zganejo?A če maš popadke pol je ok in ti pospešijo?

Ja če imaš popadke potem ti pa če se ne odpiraš pomagajo...Predrejo mehur pa kaj jaz vem baje neke tablete mehčajo maternični vrat...
Sicer pa mislim da te popadki odpirajo... a ni tako?

Porka flek babe..preden bomo rodile bomo že vse doktorirale iz porodništva...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3572
1.5.2008 18:21:48   
Taula
Če imaš popadke in niso dovolj odprta dobiš gel.user posted image

****..kdaj pa greš nazaj v raj?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
1.5.2008 18:22:54   
katy82
Ma jst bom dons seksala pa naj se začne dogajat!Sva že včer zvečer pa zgleda da je mal nucal tko da ga bom ponucala do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
1.5.2008 18:27:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Če imaš popadke in niso dovolj odprta dobiš gel.user posted image

No evo sem rekla da bomo doktorirale...user posted image user posted image user posted image  Če se vse na kup vsedemo ni hudič da ne bi diplomo skupi spravile user posted image user posted image user posted image

****..kdaj pa greš nazaj v raj?user posted image

Najkasneje 4 septembra... Kdaj točno pa še ne vem..Rada bi počakala s tamalim do tistega cepljenja pri 3 mesecih pa ta hudi vročino bi, bila raje tukja...No tako razmišljam z pametjo... Srce pa saj veš je druga pesem user posted image user posted image

Sem pa videla da je danes 9 turistov umrlo v Egiptu,upam da ni kak Slovenec vmes. user posted image user posted image  Baje ena prometna nesreča, avtobus naj bi zletu s ceste...Prebrala sem na egipčanskih novicah. A je pri nas kaj govora o tem? Katera ve?

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.