|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
1.5.2008 10:22:27   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Punce a malinov čaj naj bi se 1 ali 2 na dan pil?

Kolikor sem brala debate na to temo, nekje 2 skodelici na dan po 37. (ali 35.??) tednu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
1.5.2008 10:29:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Punce a malinov čaj naj bi se 1 ali 2 na dan pil?

Kolikor sem brala debate na to temo, nekje 2 skodelici na dan po 37. (ali 35.??) tednu.

hvala špelin@
možek mi že kuha prvo skodelicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3502
1.5.2008 10:33:19   
špelin@
možek mi že kuha prvo skodelicouser posted image user posted image user posted image

user posted image  Samo upam, da čaj ni preveč nagravžen user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
1.5.2008 10:37:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image  Samo upam, da čaj ni preveč nagravžen user posted image

je ful nagravženuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3504
1.5.2008 10:43:21   
MARTINA25
DOBRO JUTRO PUNCEEEE!!!!!

MAJ JE TUUUUU!!!!!

Mene je ponoči tud dvakrat malo zagrabilo.....potem pa konc!!!No, res je da so mi priporočali, da naj strogo počivam in poskušam še ne rodit tja do 5.5, ampak vseen.
Em....kdaj se lahko začne piti ta malinov čaj???Jst bi ga tud že pilauser posted image

Glede BB bi jst rekla naslednje:Dejstvo je, da je Jeannine prišla noter čist "zamorjena"...bohve kok jo je un njen tip buzeriral....zdej se je pa punca čist "sprostila". Da ne boste mislile da jo zagovarjam, nasprotno, valda bi mogla prej razčistit z tipom, preden je šla v hišo....ah men je letošnji BB itak kr neki (sam ga vseen gledam)user posted image tko da Edina ti kr poročaj!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
1.5.2008 11:11:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

DOBRO JUTRO PUNCEEEE!!!!!

MAJ JE TUUUUU!!!!!

Mene je ponoči tud dvakrat malo zagrabilo.....potem pa konc!!!No, res je da so mi priporočali, da naj strogo počivam in poskušam še ne rodit tja do 5.5, ampak vseen.
Em....kdaj se lahko začne piti ta malinov čaj???Jst bi ga tud že pilauser posted image
baje da po 37. tednu

sam glede na dejstvo da je Tjaška že čisto pripravljena, mislim da ga tudi ti mirno lahko začneš piti, meni je fuuul bljekkkuser posted image

Glede BB bi jst rekla naslednje:Dejstvo je, da je Jeannine prišla noter čist "zamorjena"...bohve kok jo je un njen tip buzeriral....zdej se je pa punca čist "sprostila". Da ne boste mislile da jo zagovarjam, nasprotno, valda bi mogla prej razčistit z tipom, preden je šla v hišo....ah men je letošnji BB itak kr neki (sam ga vseen gledam)user posted image tko da Edina ti kr poročaj!!!!!

ja itakk, veš da bom poročala.
Meni je tudi beden a ga vseeno gledam, kaj pa čmo?? Glih veliko stvari, ki bi jih s takimi trebuhi počele, ni a ne?

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3506
1.5.2008 11:19:00   
sesil
dobro jutro

če se ponoči premetavamo po postelji, pa zjutraj malo dlje poležimo.
najprej čestitke novopečenim mamicam.
malinov čaj pijem jaz že 1 teden, mi piše 3x na dan po 1 skodelico še mlačnega čaja 2dcl. če so učinki ne vem, me pa večkrat zbada v nožnici, pa ne vem od česauser posted image . mogoče pa res od čajauser posted image .
ponoči imam bolečino tako kot pri menstruaciji - lih da čutim, ampak predvidevam da to ni to. sej potem neha... nobenih imtervalov. bi pa z veseljem že šla rodit.
pri nas pada dež in če bo kaj nehalo, bova šla z mojim da socerba, pogledat kaj dogaja in praznovat 1 majuser posted image .
lep dan, pa se javim kaj ko bo spet dež. pa brez zamere, če je sonce sem vedno zunaj.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
1.5.2008 11:42:23   
Soncnica Sandra ***
Ojla!

Mam eno vprašanje za vas: ali je kateri plodovnica odtekala tako, kot da bi se ji na čase malce vlilo ven iz nožnice???
Po zajtrku se mi je najprej vlilo ful belega toka, ampak čisto redkega, sedaj pa imam občutek kot da mi na čase odteka malce vode?
Do P. imam cca.35km. Kakšen predlog?
Grem malce počivat sedaj.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
1.5.2008 11:51:05   
darmar
ojla, Sandra vidim, da si že malce na trnih. Meni v prvo ni odtekla voda in ti ne morem nič svetovati. Sedaj pa se mi je že 3 jutra zapovrstjo zgodilo, da imam take mokre cca. 5 cm okrogle madeže na spodnicah. Ampak se mi zdi, da je to prej kakšno vnetje. Ne vem koliko se ti to dogaja. Malo počij, drgča pa v P. poklič za nasvet. Je pa res tvoj čas se bliža. Še mene spotja poberi. user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
1.5.2008 12:11:21   
barbaw
user posted image user posted image user posted image  za polne tedne.

SS če imaš non-stop mokre hlačke ker se ti kaj počasi izliva se kar pojdi pokazat v P. Lahko da ti odteka plodovnica čisto počasi. Je pa tako, da bi se mogli popadki začet kaj kmalu potem. Jaz sem bolj za ziher in bi se šla kazat. P nimaš tako daleč, če tudi malo počakaš in vidiš kakšno je stanje. Kaj pa gibi user posted image ?

Edinaos jaz pijem načeloma čaj 1-2-krat dnevno. Jutri pa začnem s 3-mi skodelicami na dan. Na praznike pa ne bi rada rodila.

Moje spanje se je ful zboljšalo kljub xx prebujanju. Vstanem pa se nekje samo 1-krat na noč. Sem pa ugotovila, da mi spanje na boku povzroča bolečine v trebuhu in kolku. Se zbujam na hrbtu. user posted image  Očitno mi že paše tako, samo da ne boli. Mi je čisto vseeno samo da se spočijem do jutra.

Moj škratek je odšel z babico na obisk in ga ne bo cca 3 ure. Je kar sam hotel oditi jaz pa sem imela plane kako bomo šli na DRavo hranit račke in labode in v park gledat želve, če so že prilezle iz zemlje. Jah no, mogoče bomo vseeno šli pooldan, če ne bo prepozno nazaj. Zdaj pa ne vem kaj naj delam. user posted image  Po eni strani me trga, da bi šla nekaj delat, po drugi strani pa si mislim, da bi bilo boljše izležavat dokler lahko. Matr sem čudna. Vedno, ko sem sama garam namesto da bi počivala.

Kar pa se tiče bolečin pa moram pojamrat, da mene koža tako boli tam kjer ima pikica rit, da je že prav neznosno na trenutke. Me že tako boli in peče, da bi lahko cvilila od sile. Krema mi malo lajša vso zadevo, ampak stanje se ne izboljšuje. user posted image  "Menstrualne" bolečine pa imam skoraj cel dan in noč prisotne. Čakam, da se kaj razvije iz tega. Samo do sobote bom noge skup tiščala. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
1.5.2008 12:27:06   
Taula
Sem prišla preveriti, če je katera že rodila. Predvsem Naty* mi je bila sumljiva.user posted image

suzy85..super da je ZO uspeluser posted image user posted image

Špelin@ hvala za info o Kodrani. Upam da se stanje izboljša,drugače bo pa prej pestovala. Sej v 37 tednu je otrok že zrel. Zadnjič so v P eni razlagali, ki je bila v 33 tednu in je imela zelo visok tlak, da so ponavadi taki otroci tudi bolj zreli in razviti.user posted image

Edinaos....jaz pijem čaj 2x na dan.user posted image  Drugi teden ga bom pila 3x. Okus ni najboljši, ampak se ga ne sme sladkati.

S.Sandra....če nisi prepričana, pojdi v P. Jaz imam zadnje dni tudi kar mokro na hlačkah, samo je kot sluz, beli tok.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
1.5.2008 12:29:44   
Taula
Pozabila...glede popadkov, ko pravijo da gre bolečina iz križa...kaj to gre iz obeh strani ali le iz ene. Ker mene je zjutraj bolelo le iz leve strani proti jajčniku.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
1.5.2008 12:46:55   
Soncnica Sandra ***
Evo zdej sem mal počivala in je trenutno vse vredu. Tudi izteka mi nič več ne, če pa bo še kaj, bom pa res kar v P. poklicala in vprašala za nasvet.
Vsi so nam celo nosečnost pravili, ko se bo zares začelo, boste že vedele, JA VRAJT!!!!
Darmar: ti bom sporočila ko bova šla od doma, da se postaviš ob cesto in te spotoma pobereva user posted image
Barbaw: danes je user posted image  bolj mirem, edino ko ležim na boku, čutim, da se preteguje.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
1.5.2008 12:51:02   
barbaw
Taula težko je reči kako bo tebi bolečina potovala. Ponavdi je nekje v križu, čez treubh pa gre ponavadi od zgorajnavzdol, ko so pravi popadki. Je pa pri vsaki drugače, ker vaka ženska drgače to doživlja.

Jaz tuudi držim pesti za Kodrano, da ji znižajo pritisk, ali pa da ji vsaj skrajšajo bivanje v bolnici s tem, da dobi svojo malo štručko. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
1.5.2008 12:52:02   
barbaw
SS samo boš res videla, da ko bodo pravi popadki boš vedela da je to to. Ko bo že prepozno. user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
1.5.2008 13:21:09   
Srčekgirll
Čaw majčice!
Da še vas malo pozdravim. Sm aprilska user posted image , vendar sm še vedno 2v1, saj moj user posted image je trmast in se je odločil, da se bo raje praznoval roj.dan enkrat v maju (kot mami). Trmast kot pač biki smo.user posted image Vsem majčicam želim, vse lepo.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
1.5.2008 13:46:25   
Anonimen
ojla punce...

No sem se na cocacolala in načevekala sedaj pa da preverim še tukaj kaj je novega?

Suzy: bravo za ZOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sedaj pa še user posted image user posted image user posted image  da tako tudi ostane.

Aha Naty in Taula sta se javili, se pravi...ni še nič...user posted image

Edinaos: smo te pogrešale... Kaj novega v BB?

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3517
1.5.2008 13:48:39   
katy82
Čau mačkice končno mi je ratala gor pridet,brala sm vas lahko sam odpisat nisem mogla ničuser posted image .

Najprej user posted image za Kodrano,kolk pa še ma do 37.tedna,je pa tud zoprno zadnje dneve tkole preživljat.

SS kaj je zdej pr teb,se je umiril?Jst mam tud zadni teden ful izcedka,sm tud mislila zadnč da mi voda odteka pa je bla sam sluz bolj tekoča.So mi v P obrazložil da je večkrat tko ker se sluz pač spremeni.Če se bo pa nadaljeval pa le poklič v P,da boš vedla pr čem si.

Srčekgirl dobrodošla med nami,a vas je še ful aprilčic ostal?

Še eno vprašanje:mene prav peče pa sploh ne znam povedat kje,kot da je ta bolečina na zunanji strani nožnice in med kožo,kjer se začne nadsramje.Kaj naj bi to pomenil,a še kero tko peče.Čeprav mam ledvice pa mehur vnete ni to taka pekoča bolečina,to je prav druga lokacija.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
1.5.2008 13:49:54   
katy82
Suzy še tebi user posted image za ZO,vidm da ti je prav odlegl

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
1.5.2008 13:55:44   
Srčekgirll
Jp, mislm da nas je še nekaj.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
1.5.2008 14:21:37   
barbaw
SrčekGirl tvoj user posted image  čaka na boljše vreme. user posted image  

Katy mene nič ne peče tako, da ne bi vedla kaj te muči. Mene "jajčniki" bolijo. Mislim, d aje to. Vsaj na tistem mestu čutim bolečine. Sploh ne bom jamrala kaj me vse boli.

Zdaj sem se napokala kosila in se mi vrti. user posted image  Mogoče je pa šla kri v želodec. user posted image  Grem malo počivat, ker škratka še ni doma. Potem pa bom mogla letat z njim okrog gugalnice in ga gugat, ...

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
1.5.2008 14:22:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Edinaos: smo te pogrešale... Kaj novega v BB?

ma ta trapasta jeanine je zdaj šla v spovednico in tam fanta dala na čeveljuser posted image
očitno pa je tudi marchelo trznil

ve pa ste se nakofetkaleuser posted image , jaz pa sem med tem časom bila pridna in naredila slastno kosilo:

*juhco
*francosko solato
*pohan puranček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3522
1.5.2008 14:30:50   
katy82
Edina kako pa je Marčelko trznil?Jst sm mela filing da njega Sara bolj zanima pa zgleda je bla nuja prevelika,ponoč je pa itak vsaka krava črna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
1.5.2008 14:35:13   
katy82
Punce mene čedalje bolj peče pa trebuh mi tko otrdi,da mi slabo rata,pol me pa še na blato prtisne pa sploh ne morem it,pa nisem zaprta tak čuden pritisk čutm
.Najboljše pa za na konc-sama sem doma!!!!!!!!AAAAAAAAA za znort,zdle me grab k ni nobenga.
Lubi je v dnevni ga do osmih ne bo,tast in tašča sta se šla pa kopat pa masta vsaj eno uro vožnje do doma.Sej najbrž ni nč sam mal me skrbi.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
1.5.2008 14:41:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Edina kako pa je Marčelko trznil?Jst sm mela filing da njega Sara bolj zanima pa zgleda je bla nuja prevelika,ponoč je pa itak vsaka krava črna.

očitno ga je to pritegnilo k jeanine, da mu je zaupala da že 3 mesece ni sexala z fantomuser posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

SPOL OTROKA
MorjeMorje

Kaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne?

Da (70%)

Ne (30%)

Število vseh glasov: 450

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!