|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
30.4.2008 22:02:21   
jana81
ja tud jst se grem vržt pod tuš, ker čez kako urco se mi bo že sonček zbudil.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
30.4.2008 22:09:48   
špelin@
suzy85, vidim, da si gor, poročaj user posted image

Jaz se tudi odpravljam ležat, ker me mali tako nabrcava, da že komaj sedim user posted image

Nočko user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
30.4.2008 22:23:49   
suzy85
hej majčice moje!
sem mogla najprej preletet kar ste napisale. uau, kar 2 nova majska hriščka?!

aurora čestitke ob rojstvu gala!user posted image user posted image user posted image

*tiana* čestitke tudi tebi in atiju, ki je dobil res lepo darilo!user posted image user posted image user posted image

obema čimveč cartanja z malima sončkoma!

moram se zahvalit vsem, ki ste danes mislile name in držale pesti! je pomagalo, saj je ZO uspel! dr. me je najprej na veliko namazal z gelom, pol pa najprej ritko dvignil in začel z obračanjem. po 10 min truda je user posted image brcnal in sam skočil v pravilno lego! je še dr. rekel, da je malo tako lepih obratov in da je pogosto treba še glavico vodit.
sem bla tolk vesela, da sm kr jokat začela. dr. je bil ful prijazen, sma se cel čas pogovarjala, pa lepo je vse razložil. res je bil super. sem ugotovila, da ZO res ni tak bawbaw, je le malo neprijetno na trenutke, a se da preživeti.
pol sm pa še uro pa pol srčeka poslušala in ker je bil CTG ok, sem lahko šla domov.

tako da majčice, še enkrat hvala za vse pesti in pikepoke!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
30.4.2008 22:36:28   
Katina
Samo na hiro se še javim.

Suzy85, tolk sem vesela, da so ti naše pestke pomagale user posted image user posted image user posted image .

Edinaos, pa prid mal kasneje, če ob 9ih še ne funkcioniraš.

Še malo pa stopimo v naš mesec. Naj nas bogato nagradi z zdravimi user posted image in lahkimi porodi.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
30.4.2008 22:45:04   
tally
suzy85 sem ful vesela da jo ZO uspel user posted image user posted image user posted image .

Jst grem tutu v vodoraven položaj ker me ža vse boli od sedenja.
nočko

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
30.4.2008 22:51:54   
Peli
Pozdravljene!

Čist slučajno sm šla smle pogledat ker pogrešam TamaroJ, k se nam več ne javlja.Torej TimTimuser posted image ?

Sm pa presenečena ugotovila da ste me clo dodale na seznam, čeprav se vam nism kej dost javljala, ampak vas res ne uspem sledit. Zahvaljujem se vam za čestitke. Čestitam pa tudi vsem ki se že crkljate, ostalim pa želim čimhitrejši in čimlažji porod!

LP

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
30.4.2008 22:58:45   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: Tiana
sporočam vam, da nas je naš fantek Erazem presenetil s svojim prihodom v torek 22.4., na atijev rojstni dan.
Ob rojstvu je tehtal 3.580 g, dolg je bil 53 cm.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke mamici Tiani, sinku Erazmu in očku za čudovito rojstnodnevno darilo!!!!

ORIGINALNO SPOROČILO: Katina
moram se zahvalit vsem, ki ste danes mislile name in držale pesti! je pomagalo, saj je ZO uspel!

user posted image user posted image user posted image  sedaj pa uživaj do konca nosečnosti!!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
30.4.2008 23:02:39   
Soncnica Sandra ***
No sedaj pa grem tudi jaz mojemu user posted image  pomagat "kavč merkat". user posted image
Smo od 7h pa do pol 11 spet igrali Catan, tako da mi bo pasalo malce ležanja.

No uglavnem, upam, da se zavedate, da jutri vstopamo v NAŠ MESEC-MESEC MAJ?!? user posted image user posted image user posted image

Ker predvidevam, da že vse pridno pančate, se bom tudi sama počasi poslovila in vam zaželela prijetne sanje ter čim bolj miren in okrepčilen spanec.
Upam, da moj user posted image  ne bo celo noč tako razgrajal v bušiju kot že celi večer, da se bo še njegova mamica lahko malce spočila.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
1.5.2008 7:37:39   
Katina
Dobro jutro MAJČICE in bodoči majčki !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kavice, čajčki, kakavčki... že čakajo na vas.

Peli
, lepo da pogrešaš TamaroJ. Po zadnjih info je še v enem kosu. Upam, da se nam boš lahko večkrat javila in z nami delila tvoje izkušnje.

edinaos, jaz sem danes sprobala plavalni obroč in deluje. najprej sem bila čist obupana, ker je tako majhen (šele ko sem ga napihnila sem ugotovila, da na embalaži piše, da je premer 41cmuser posted image ) ampak kaže, da je čist ok. Jaz sem zanj odštela 0,99€.

Mi smo danes dopolnili 38t in upam, da bomo pred dopolnjenim 39t že cartali.
Čestitke za 39t tudi barbaw in .muki. in čestitke za 37t Estrelli (sem katero pozabila?), pa za 38t hijenci.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
1.5.2008 8:02:47   
Katina
Pred časom sem firbcala neko spletno stran, kjer so imeli na bodyjih za dojenčke prav luštne napise kot npr. : Big Brother, Big sister ...., a mogoče katera ve katera stran je to? Zgleda, da si je nisem shranila med linke. 

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
1.5.2008 8:03:30   
špelin@
Dobro jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
moram se zahvalit vsem, ki ste danes mislile name in držale pesti! je pomagalo, saj je ZO uspel! dr. me je najprej na veliko namazal z gelom, pol pa najprej ritko dvignil in začel z obračanjem. po 10 min truda je user posted image brcnal in sam skočil v pravilno lego! je še dr. rekel, da je malo tako lepih obratov in da je pogosto treba še glavico vodit.
sem bla tolk vesela, da sm kr jokat začela. dr. je bil ful prijazen, sma se cel čas pogovarjala, pa lepo je vse razložil. res je bil super. sem ugotovila, da ZO res ni tak bawbaw, je le malo neprijetno na trenutke, a se da preživeti.
pol sm pa še uro pa pol srčeka poslušala in ker je bil CTG ok, sem lahko šla domov.

tako da majčice, še enkrat hvala za vse pesti in pikepoke!

Tole je pa resnično fantastična novica za začetek dneva user posted image user posted image user posted image  Resnično sem vesela, da je uspelo user posted image

Mi smo imeli spet eno smrkavo noč - upam, da bo danes mala pika že bolje user posted image

Peli, sem videla, da vas je kar lepo število zelo aktivnih na "mami" user posted image  Meni enostavno ne "potegne", da bi sodelovala na obeh forumih, čeprav imam na mami veliko prijateljic - smo se v preteklosti tudi osebno spoznale in so same fajn punce user posted image  Ampak tokrat sem pristala na RR user posted image  TamaraJ je pa očitno še vedno čisto zakopana v delu user posted image  Se pa javi vsake toliko, da vemo, da je z njo in trebušnim podnajemnikom vse ok user posted image

Čestitke vsem za dopolnjene tedne user posted image user posted image user posted image

Pri nas je krasno sončno vreme, uživajte v prazniku user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
1.5.2008 8:17:51   
CatJa
suzy, čestitke za ZO user posted image .

In vsem za dopolnjene tedne user posted image

In za vse nas, ki smo vendarle dočakale najlepši mesec v letu user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
1.5.2008 8:22:31   
jana81
dobro jutro še od mene preden začnejo uletavati napovedani obiski...

Mi smo se že najedli, zdej pa debelo gledamo...

Noč je bila še kar mirna, Nejček pridno spal, mamico je pa tak zagrabl v hrbtu, da komaj hodim..

Danes ste vstopile v naš mesec (jst se kar zraven štejem), upam da boste vse rodile na rok user posted image ... al pa prej.

Šibam zdej mal posparvt, ker imamo kot bi bomba urezalauser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
1.5.2008 8:39:06   
.muki.
user posted image Aurora 28 iskrene čestitke ob rojstvu Gala!user posted image

user posted image Tiana tudi tebi čestitke ob rojstvu Erazma!user posted image

**** zaradi las se ne sekiraj, saj zrastejo pa še lepši so če so konice močnejše. Če rada nosiš čop (tako kot jaz) ti povem še eno dobro stvar - čop bo lažji in te ne bo glava bolela če si boš lase malo višje spela.

suzy85, bravo za tvojo pikico, da se je lepo obrnila in da bo prišla na svet po pravilih!

katina čestitke za 38 t, se že približujemo ciljni ravnini !

Jana81, ne pretiravaj s pospravljanjem. Če imaš kaj časa ga izkoristi zase in si pozdravi križ, ker le-ta prva leta zelo trpi. Še posebej pa prvih 6 tednov po porodu izskoristi zase, kajti telo se mora naštimati nazaj, notranji organi pa postaviti na svoje mesto.

Punce - ŽIVEL 1. MAJ ! (SAJ VESTE ZAKAJuser posted image )

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
1.5.2008 8:43:18   
suzy85
dobro jutro!

katina hvala za kakav! si ga bom privoščila malo kasneje, ko se user posted image zbudi in grema skupaj v mesto. mislim, da si je zaslužil kavico, ker je včeraj čist živčen moral na hodniku čakat! se mi je prav smilil! user posted image

tally bom držala pesti, da se pikica sama odloči in se okrog obrne! user posted image user posted image user posted image

jana naj bodo obiski prijetni in da te ne bodo preveč zmatrali!

mi bomo pa danes meli mali piknik, jutri pa kolegica praznuje RD in bo spet luštno.

lepe praznike želim!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
1.5.2008 8:44:09   
Naty*
Jutro! No midva sm še zmer tuki in v enem delu user posted image . Pa tolk je dobr kazalo včeri. Ampak kaj čmo, bo že treba zdržat, sej ga ne morem prisilit naj se izseli ane user posted image .

Katina hvala za kavico user posted image , pa lepo kofetkajte v Mantovi.
Vsem čestitke za dopolnjene tedne user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
naty jst sem ponoč mela popadke na 15 minut, na 30 minut , zjutri pa že na 10 minut ampak neredne, pa sem ob 10h zjutraj šla kr v P. in bla že 3 cm odprta.

No pri men je blo tko včeri pribl. od 16.00 do 23.00, pol pa še ponoč ene dvakrat in fertik, moj je bil že tud čist navdušen, da bo šlo zdej zares. Dons mi je pa sam dvakrat trebuh otrdel in to je to. Pa boli me spodnji del trebuha, ampak od popadkov ni več ne duha ne sluha. Tvoj Nejček je bil zgleda bolj vztrajen, ko se je odloču je šel do konca user posted image . Upam, da bo tud moj kmal v tej fazi.

suzy85 user posted image user posted image user posted image  za obrat!!!! Vidiš kolk majske pestke pomagajo user posted image !

Tolk mam mravljinčaste prste, da ne morem več pisat, tko da bom še pol, če bo šlo user posted image ... Uživajte dons!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
1.5.2008 8:51:32   
barbaw
Naty user posted image  še malo pa bo. Ponavadi je tako, da ko najbolj upaš ni nič, potem pa rado kaj preseneti. Smo pa že vse po malem nestrpne. Mene tudi že konkretno muči ampak nič ni rednega in pravega.

Suzy user posted image  ne veš kako sem vesela, da je ZO uspel. user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa le počakaj na pravi čas, da se z user posted image  spoznata.

Zdaj pa grem uživat v sončnem dnevu. Upam, da zdrži danes.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
1.5.2008 9:00:18   
špelin@
Imam novice od kodrane!!!

Zdaj so ji začeli dajati zdravila za zmanjševanje krvnega tlaka in nameravajo počakati do 37. tedna, če bo stanje stabilno. Drugače je pa že 1 cm odprta in ji je začela maternica že kar konkretno otrdevat. Malo je žalostna, ker mogoče zaradi zdravil za tlak ne bo mogla dojiti user posted image

Vse lepo pozdravlja user posted image

Tako da: držimo pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
1.5.2008 9:11:15   
špelin@
user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
1.5.2008 9:31:28   
Anonimen

Dobro jutrooooouser posted image ,

prvo opravilo, najprej lulat potem pa takoj prižgat RR, da vidimo če je katera rodilauser posted image user posted image user posted image . Spali  spet nič, ampak nič za to.
Sem se tako dobre volje zbudile, ker je majuser posted image , joooj kmalu bomo vse imele svoje štručke pri sebi.

Ej si sploh ne prestavljam, da  sep 2007 ne bi slučajno našla RR, ej  meni  je tako nosečnost polepšala tale RR in naše čvekanje, predvsem pa VE PUNCE, čeprav se z vsemi nismo spoznali imam res že občutek da smo postali pravi prijatelji.
Tiste, pa ki sem jih imela čast tudi osebno spoznati, pa sploh že štejem za prave prijateljiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PUNCE MAJ JE TUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzy85: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res sem vesela, da vam je ZO uspel, res vse čestitke

kodrana: user posted image user posted image user posted image user posted image čimprej nam javi dobro novico

katina: ti boš obroč vzela v P?

Naty: kar mirno punči, zgodilo se bo takrat ko se naši otročki sami odločijo,  verjamem pa da si ti res tik pred ciljem

Ja, čokolino že kličeeee

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3495
1.5.2008 9:48:50   
špelin@
edinaos, a nisi na čveku? user posted image

Drugače pa sem tudi jaz resnično vesela, ker smo se takole krasno ujele na naši temi user posted image  Spoznala sem same enkratne punce in vas imam vse res rada user posted image user posted image user posted image  Ko bomo vse v dveh (oz. več user posted image ) kosih, bodo naša druženja še bolj zanimiva, komaj čakam, da se poleti dobimo z user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
1.5.2008 9:57:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

edinaos, a nisi na čveku? user posted image

Drugače pa sem tudi jaz resnično vesela, ker smo se takole krasno ujele na naši temi user posted image  Spoznala sem same enkratne punce in vas imam vse res rada user posted image user posted image user posted image  Ko bomo vse v dveh (oz. več user posted image ) kosih, bodo naša druženja še bolj zanimiva, komaj čakam, da se poleti dobimo z user posted image

nekako se mi sama ne da na Vrhniko, čakam če bo še Estrella za akcijo.

Jaz tudi komaj čakam poletna druženjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3497
1.5.2008 10:05:56   
BAMBINA_
Evo punce, pa se je začel maj, vaš mesec. Zdi se, da smo majčice 2007 šele pred kratkim čvekale tu na Nosečnosti ter odhajale v Rim druga za drugo, sedaj pa bodo naši navihančki praznovali že svoj 1. rojstni dan. Nekaterim med vami se je mudilo in so pobegnile med aprilčice, preostalim pa želim prijetne zadnje dni nosečnosti, predvsem pa lahek in hiter porod ter zdrave otročičke!

user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
1.5.2008 10:13:05   
Anonimen
Punce a malinov čaj naj bi se 1 ali 2 na dan pil?

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3499
1.5.2008 10:14:43   
špelin@
Draga BAMBINA_, najlepša hvala za lepe želje in prijazne besede user posted image

Z naše strani pa vse najboljše za 1. rojstni dan vašim lanskoletnim majskim hroščkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In seveda iskrene čestitke vsem mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kdaj povedati?
curly

Kdaj ste povedale sorodnikom in prijateljem, da ste noseče?

Takoj. (19%)

Pri dveh mesecih. (30%)

Po NS. (36%)

Kasneje. (15%)

Število vseh glasov: 267

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!