Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 13:02:38
|
|
|
|
ella79
|
mlavla Neži za mini roj dan larisa kok je fleten Nejc sam tole mu pa dobr rata, a je sploh kej v plenici ostane bamby sej vem da če je pretrdo, je to zaradi premalo tekočine. Ubistvo sem pomoje sam enkrat delala kvašeno testo, k za kruh sem zdej že tok zvrzirana, da vedno rata. Bom enkrat probala kake buhteljne naredit, pa bomo vidl midve sva bili skoraj dve uri zunaj, pa je prav pasal, čeprav sem k en mesečnik hodila sem kar neki zaspana al pa je tok nizek pritisk mam pa namen danes kopalico bolj po ornk popucat, sam še čakam, da volja pride na obisk če bo pa duplo prišla, pa še pomijem po tleh in peglo pepeljem
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 13:13:13
|
|
|
|
Februarka08
|
Bamby, čestitke za mini tri svečke. Midve sva iz sprehoda, sedaj sem dala kuhat in se mesek že ˝tensta˝ , jest tamalo dojim in berem RR. Drugač tko nimam časa. Je pa danes spala od 22h do 4h, pojedla eno in spala naprej do 7.30. Kar v redu. Če bo tak ritem, nimam nič proti. Sam zaspala bi lahko mal prej. Bajsa za tvojo mami. Vem kako ti je, sem dala jest tud to že skozi. Aja, pa še glede drv - nimamo jih za prodajo, ker mamo premal gmajne, lahko ti pa povem za enega, ki jih prodaja - v sosednji vasi, če te bo zanimal in če še nimaš nobenega... Mala pikica, upam da se čimprej zrihtate in da ne bo prehudo. Mene pa križ matra vsak dan bolj, tastar me itak zvečer nič ne zmasira, pa naj mu bo zdej, k je prehlajen in zato tud zdej tamale nič ne prime, da se ne bi nalezla in jo mam skoz po rokah. No, kadar je treba, skoz glih ne. No, zdej bo pa treba joško zamenat in ne bom mogla več pisat.
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 13:16:06
|
|
|
|
Februarka08
|
Aja, pa še to, kaj hudiča jem, da tamala ne more kakat Se ful napenja in jo je prav težko gledat. Kar rdeča rata v obraz, potem se pa še malo ukaka. Saj, kakšen dan se ornk, ampak... Pa tud donat pijem, sicer ne glih liter na dan, ampak ga, pa tud dost vode. Mogoče pa kaj narobe jem, ne vem...
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 13:23:34
|
|
|
|
buči
|
larisa, kako se vam pa rata tako fajn pokakat?! Da ne bom prekmalu rekla, ampak mi nismo taki umetniki, ne Aljaž ne Tilen. Nam uspe samo do gležnjev drek spravit ... Kupi bolj elastične v pasu (preverjeno Huggies) Bamby, a veš, da sem jaz včasih kleklala. Samo je zdaj že kar nekaj let, kar nisem pouštra s podstrehe privlekla. Bi pa morala dat klekle navit, ker je še bolj malo niti gor. Če se bom odločila spet začeti, te bom prosila, če poznaš koga, ki to dela. Dolenjka, tudi naš Tilen se zadnje čase navdušuje nas žirafo. Mogoče pa gresta čez par let skupaj na safari. midve pa na zaslužene welnes počitnice, kaj praviš? grem, sirena
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 13:36:17
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči larisa, kako se vam pa rata tako fajn pokakat?! Da ne bom prekmalu rekla, ampak mi nismo taki umetniki, ne Aljaž ne Tilen. Nam uspe samo do gležnjev drek spravit ... Kupi bolj elastične v pasu (preverjeno Huggies) Tud meni ni jasno kako mu lahko tako visoko useka. Sem prov zato slikala, ker mi noben ni verjel, da je pokakan do vratu, zdej se pa vsi samo čudijo, pa smejijo. A huggies-ke misliš, da so boljše? Zdej ko imamo te Activ fit je sicer boljše, ampak še vedno pa dostikrat gor useka .
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 14:11:24
|
|
|
|
buči
|
larisa, jaz sem pri Aljažu probala vse možne plenice, še povijalno sem mu do skoraj 8 meseca dajala čez noč, da je bilo vsaj malo bolje, ker mu je vsako noč premočilo na boku. S Huggieskami sem res zadovoljna. Imajo blazno elastičen pas, kar se mi zdi ful pomembno, ker se čez noč obseg pasu ful zmanjša. Pa če ima 12 ur plenico gor, jo ful polula, zjutraj se pa še pokaka, kar je pa seveda zdaj še precej tekoče. Tudi to uspe ostati notri! nekaj dni nazaj (mislim da kakšne teden) smo računale, koliko kakšne plenice stanejo po komadih (ne za vse), pa pridejo te približno toliko kot originalne Pampers v Müllerju.
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 14:26:35
|
|
|
|
mesecnica
|
Buči - kje pa kupuješ Huggiske? Jaz sem jih enkrat sicer vzela (zeleno - modre), pa mislim, da naši ne pašejo. Je dobila rdečo rit . So mi ble pa full všeč. Sem jih pa kupila pri Najboljšemu sosedu...
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 14:36:36
|
|
|
|
larisa
|
Potem bom pa probala še huggies-ke. A je pri teh tud kakšna varianta za naš trg pa za tuji trg, kot pri pamperskah? Mislim, da jih v mullerju nimajo, al se motim?
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 14:39:18
|
|
|
|
buči
|
Jaz sem jih kupila v Mercatorju. Joj, kako ste bogi z vnetimi ritami. Mi k sreči že drugič nimamo težav. Kar damo gor, je ok.
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 14:44:07
|
|
|
|
larisa
|
Kakšno zatišje je pa danes ...pri nas pa grdo vreme, stanovanje pospravljeno, delno spakirano za jutri, kosilo v pripravi, lenoba na višku, vas pa nikjer, da bi imela kej za brat pa komentirat . A imate vse lepo vreme al kaj? Joj sem se spomnila, da me pa kar 4 dni ne bo na RR, kolk vas bom pogrešala...bom mela sabo prenosnika, pa upam da bo net v apartmaju, da vas bom vsaj zvečer malo pokukala, če bo šlo Če mi bo dragi dovolil. Sem mu obljubila, da na tem oddihu zopet začneva prave piskrčke za joto pristavljat. Od poroda še nisva. Mene je ful strah, ker me še vedno kar neki boli pa špika okrog šivov (sej ne vem če sem sploh pisala o tem, da sem kar na tri konce šivana, pa to ne malo ) pa kar neki mi ne paše Pa mi je ful bad zarad tega, ker je to pomemben del partnerstva, pa ga tako zanemarjam...ah ne vem, mal bluzim, ker nimam kej druzga počet
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 14:58:37
|
|
|
|
ella79
|
larisa ti je pa res dolgčas, jaz sem zdele kopalnico pospravla, pa hladilnik mal prebrisala znotraj to s plenicami maš pa res smolo, mogoče k bo prešaltal na večje da bo bolje oz. k njegova rita ne bo več tok ploščata mi pa očitno ne bomo šli nič na morje, k itak je vremo čist mim, pa če bo vsaj približno bomo šli za en dan, pa potem še na kak izlet pa bo. aja, pa še neta ponovadi ni v apartmajih, tako da sploh ne pride v poštev pri nas je sedaj tudi dež, še dobr da sva prej fajn povozičkali zdej grem pa nekaj skuhat, k sem že spet lačna
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 15:01:13
|
|
|
|
larisa
|
Sem se pozanimala, mamo net v apartmaju ....heheheh ne bo miru pred mano. No če mi bo moj dal dihat Grem kej delat, da ne boste rekle da sem en lenuh
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 15:11:50
|
|
|
|
Bajsa
|
Februarka hvala vseen. Drgač rabmo les za frčado delat, sam mam zdej že enga na lagerju. Ne se tok sekirat zarad kakanja, naša kaka na ene 5 dni. Sm se jst tud obremenjevala ful s tem, pa sm dojela da je brez veze. Ko kaka pač kaka. Važn je sam, da ni čist trd, pa da ne smrdi ful. Če pa rata res trd kakec, smrdeč in čudne barve, pol pa hit k pediatru. Larisa tud naši Zali rata tkole se pokakat. Če nisem dost hitra ma kuj drekca pekca do vratu. Jo bom tud jst enkrat slikala . Pr men sam lidlove plenice niso spustile tkole. Pamperske pa glih tk mem spustijo, mava zdej une active baby, sej kk naujo, če je pa čist tekoče, pa abnormalne količine . Hvala ker vam vsem lohk mal pojambram, je kuj bolš! za vse! Zdej pa grem, je tašča pršla. Zdele, ko bi šle lohk s tamo vn
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 15:12:15
|
|
|
|
ella79
|
k bosta vse sestavine za joto v lonc dala, pa fajn tenstala, bo to čist ena sladka jota mene je tudi mal skrbel kako bo, k vse pravjo, da je potem čist drugače. Ja, sej je drugače, sam niti mal slabše kot prej boljš da potem računalnik doma pustiš kam pa greste?
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 15:14:08
|
|
|
|
Februarka08
|
No, mi smo po kosilu, je bla danes tako dobra rižotka, da bi jo še kar jedla in jedla. Sem si raj pol litra vode nastavla pred nos, da ne bi hodila več v kuhinjo. Ne vem kaj mi je, ko pridem iz sprehoda, morm tako it tamalo futrat, men pa krult začne kot da že 1 teden ne bi jedla. Dons ne bi zdržala do pol treh, sem mogla prej mal jogurta vase spravt. Zdej pa vodo otepam. Sem šla pospravt spalnico (jo še nism dons ), pa tamalo dam na igralno podlogo, se je začela dret kot jeshar. Ne, sem rekla, ne grem takoj k tebi... no,se je zdrla, je bla pridna, zdej se pa spet oglaša... pa ne morm bit skoz zraven nje kej morm tud narest. Še slik si ne morm izbrat da bi jih nesla razvit... nikol nimam cajta. Grem k njej.............
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 15:22:01
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 k bosta vse sestavine za joto v lonc dala, pa fajn tenstala, bo to čist ena sladka jota mene je tudi mal skrbel kako bo, k vse pravjo, da je potem čist drugače. Ja, sej je drugače, sam niti mal slabše kot prej boljš da potem računalnik doma pustiš kam pa greste? Gremo kar na slovensko obalo, da bomo mal domač proračun polnili , v Portorož, no v bistvu imamo apartma v Luciji v marini. Sploh še nikol nisem bla na počitnicah na slovenski obali ...Bomo vidli, mogoče nam bo pa všeč, pa bomo šli večkrat. Pa nehi hudiča klicat z vremenom, sej pravjo da bo od jutri popoldan naprej lepo, tko da čist mir, da nebo vreme hud, pa bo res začel nagajat
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 15:28:59
|
|
|
|
ella79
|
a to so uni t novi apartmaji na koncu dol? kako še nisi bila na slo obali na dopustu, če pa imate apartma sem se zmotla prej, vreme bo
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 15:31:33
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Bamby, a veš, da sem jaz včasih kleklala. Samo je zdaj že kar nekaj let, kar nisem pouštra s podstrehe privlekla. Bi pa morala dat klekle navit, ker je še bolj malo niti gor. Če se bom odločila spet začeti, te bom prosila, če poznaš koga, ki to dela. buči, moja mama in tašča imata kolovrat za klekeljne navit, tako da to ni problem. Ti kar reč! larisa, fajn se imejte na morju, pa računalnik kar doma pust, pa raje sestavine za joto zmešajta . Pa brez strahu, pa bo vse vredu!
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 15:33:22
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a to so uni t novi apartmaji na koncu dol? kako še nisi bila na slo obali na dopustu, če pa imate apartma sem se zmotla prej, vreme bo ja tisti apartmaji, mislim da misliva iste . Kako imamo apartma, a sem kej narobe povedala. Mamo rezerviran apartma za zdaj Nč jasn
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 15:37:24
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a to so uni t novi apartmaji na koncu dol? kako še nisi bila na slo obali na dopustu, če pa imate apartma sem se zmotla prej, vreme bo ja tisti apartmaji, mislim da misliva iste . Kako imamo apartma, a sem kej narobe povedala. Mamo rezerviran apartma za zdaj Nč jasn aja sej res jaz sem mislila da je to prav vaš apartma verjetno so to uni na konco parkirišča, k je potem kemp čez luštn
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 15:50:49
|
|
|
|
larisa
|
Ella, sem vidla , da sem čudno napisala. Se opravičavam Grem do konca skuhat, je moj že domov prišel. Madonca se kar pojavi, ko ga ne pričakujem...še ljubimca ne morem imet, ko nikol ne vem kdaj domov pride
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 16:49:42
|
|
|
|
mary_lou
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ella, sem vidla , da sem čudno napisala. Se opravičavam Grem do konca skuhat, je moj že domov prišel. Madonca se kar pojavi, ko ga ne pričakujem...še ljubimca ne morem imet, ko nikol ne vem kdaj domov pride hehehe jest tud ne
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 18:03:25
|
|
|
|
Lanchy
|
Cau punce! Se res ze nekaj casa nisem javila. Naj povem da smo stari ze 3 mesece in en teden. Danes sva imeli 2. posvetovalnico in mala je velika ze 64 cm in tehta 6500g , je se vedno polno dojena in ze skoraj dva tedna spi od 8ih do 5ih, se naje in spi se do 8ih. Za nama je prvo cepljenje in se dodatno proti rotavirusu. Je kar boga zdaj po cepljenju, saj pade v neutoloazljiv jok, ki traja vec kot eno uro. Se mi je paralo srce in sem jokala z njo. Zdaj pa revcka mala pancka. Upam, da bo cim hitreje pozabila na pikico. Uzivajte v praznikih in dneh, ki jih boste prezivele s svojimi soncki in iljsimi polovicami
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 18:30:49
|
|
|
|
mary_lou
|
Groza sm hotla zdele it mal z vozickom se okol preden zacneva vecerni ritual pa bi to skor samomor bil, je spet tekma tle na stadionu in valda une vijole iz mb-ja ze razbijajo
|
|
RE: februarski sončki 2008 30.4.2008 18:31:42
|
|
|
|
mary_lou
|
LANCY katerega pediatra mas? Klemencicevo? Midva mava njo je ful dobra
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?