nana35
|
lutiropan,čestitke da boš postala teta! Jaz sem 1x teta po bratu,drugače pa ima moj nečaka,pa če se še to šteje...potem sem 2x. Res ste pridne,se vidi da vreme ni kaj prida,pri nas piha ne vem koliko km na uro,se moraš skoraj držat.Klemen je vseeno na sprehodu z atijem,pač obračajo ročaj proti vetru . O jaz tudi rada kupujem,prej sem zelo rada kupovala oblačila tudi zame,zdaj pa me je nekako minilo.Ko dosežem želejeno postavo upam,da mi bo spet kaj zadišalo nakupovanje oblek.Drugače pa obožujem kupovati drobnarije,tudi v Ikei v kleti in na sploh vse kar ponavadi ne rabim. Super za te Hipp izdelke,upam,da mi bodo vseeno poslali,četudi ne pošljem še 1x mail k njim.Ali mislite da bi mogla še enkrat pisati? wahoo,hvala za informacijo. vaney,mislim da je AM kar dovolj št.1 do 6.meseca,edino za milumil mi je Martinca rekla,da je 1 le do 4.meseca,potem pa že 2.Mislim,da če mu boš dala kak teden prej te riževe kosmiče ne bo nobene škode,pri Klemnu je ni . Ko Klemen pase kravice so njegove rokice tudi kar pogosto v ustih. Triš,hvala za odgovor glede lupinice,jaz jo kar precej uporabljam,pa potem prihajajo take in drugačne informacije.Glavno da lahko in da tvojim otrokom nič ne manjka ,ker so bili veliko v njej.Jaz delam po občutku.Klemen je močen in glavico že drži lepo kak mesec,pa tudi raje je v lupinici kot seveda leže,če ga dam na hrbet ga vedno s čim zamotim,drugače je jok,ker ne mara biti na hrbtu,razen kadar spi in tudi ko je.Rad bi non stop bil gor in opazoval,tako lahko pa le na rokah in v lupinici. In ko sprašujejo,če je dve uri preveč ...se vprašam ali delam prav.No,hvala,si me malo potolažila. sunny,midve z martinco pa sva kupili od milupe riževe kosmiče.Rafaelo pa lušno zgleda,enih par bi že šlo v moj trebušček,...! Meni je tudi nerodno ko se moj otrok dere kje zunaj ali pa v trgovini,čeprav ko se drugi pa me sploh ne gane in ne moti in mi je vseeno,ko se pa on pa samo gledam,če kdo vidi in posluša... aurora za Dormeo,jaz sem tudi vesela da ga imam,me hrbtenica nič več ne boli... Jaz sem pa kupila Dormeo kar v Intersparu(imajo izdelke iz TV reklam),pa v Mercatorju jih tudi imajo,pri nas v Mb pa imajo še trgovino Štajertrade(v Cityju in pri Henklu),kjer prodajajo vse te izdelke iz TV,tudi Dormeo. katee,uživajte na morju.Slike pa so lepe in ste vsi tako lušni gor,da je joj.Ampak Lana je vseeno Klemnova,tako da ne bi bilo kaj narobe,velja?! Mi bomo šli pa na morje okoli 20.maja za 3 dni,da vidimo kakšen je kaj apartma in potem junija še 1x tja,če bo apartma seveda lep. Intruder,jaz ne vem kaj je tem našim malčkom,da se tako čudno obnašajo pri jedi.Klemen tudi kriči zraven ko je,pa malo potegne,pa se spet joče,pa spet....moram ga točno nasračkat s čajem,ker tega pa pije brez joka.Najprej mu dam v usta flaško s čajem,potem pa vmes zamenjam in ko ugotovi je že drenje...pa spet ponovim,dokler ne pojeva,grozen je.Ima pa že večjo luknjico na cuclju,že lep čas od 3.meseca,tako da premala luknjica pri nas zagotovo ni. Jaz sem se v začetku tudi bala it kam na potep s Klemnom,zdaj pa kar pogumno grem pa hrano in flaško vzamem in vodo v termovki,pa gremo! Res ste naklopfale...zadnja stran je pred mano.Če bi krajše poste pisala bi imela že 5 zvezdic ne pa štiri,kajne?