Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 9:31:41
|
|
|
|
klepetka
|
sani ,a lahko tud vidve z Manjo kako prideta?
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 9:32:11
|
|
|
|
katee
|
ok
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 9:34:22
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee Ej smetarke, a Snago pokličem???
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 9:34:39
|
|
|
|
sani1
|
Ne žal naju ne bo. Pa tudi nebi hodili, ker je prehlajena in nebi rada da se še vajini sončki kaj okužijo...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 9:35:51
|
|
|
|
Sunny Morning
|
klepetka in katee uživajta na . Žan Luka priden, da pustiš mamici, da se tudi ona naspi.
< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 30.4.2008 9:36:18 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 9:35:55
|
|
|
|
sani1
|
A boš kaj po prvomajskih hodila v Ljubljano? Bi se dobile preden gre katee na morje? No sej se bomo še zmenile... Vi uživajte danes na kavici...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 9:37:41
|
|
|
|
sani1
|
Sunny- sej ti bi tudi lahko kaj prišla v Ljubljano na kakšen kofe? Jaz ne bom kofetkala grem zdej eno pecivo spečt, da ne bom tukaj visela...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 9:39:08
|
|
|
|
klepetka
|
katee,ok . sani ,se bomo zmenile za po praznikih ,pa bova z Lano prišli.
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 9:42:16
|
|
|
|
katee
|
pri nas se je tudi pokazalo sonce
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 9:43:14
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: sani1 Sunny- sej ti bi tudi lahko kaj prišla v Ljubljano na kakšen kofe? Za zdaj je to še "misija nemogoče". Nekako se bolj držimo okolice Nm, ker Nejo še nisem navadila, da bi se dlje časa vozila v avtu, pa še s hranjenjem imava včasih težave in mi nekako še ne gre. Sem pa že razmišljala in bova, recimo junija, že sami lahko prišli tudi v Lj, takrat se pa dobimo. Bom seveda prej povedala. Hvala za povabilo.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 9:43:56
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee pri nas se je tudi pokazalo sonce Pri nas tudi.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 9:44:40
|
|
|
|
katee
|
Ja predno grem jaz na morje, se bomo morale obvezno dobiti na kavi. Sunny, tudi ti! Sedaj sem dala malega še malo počivat, jaz si grem pa lase oprati, ker takšna pa res nisem za v javnost.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 9:45:40
|
|
|
|
katee
|
Sunny; a Neja panča, da si gor?
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 9:47:19
|
|
|
|
sani1
|
Ja pri nas se je pokazal sonček. Bova midve mogoče tudi šli do lekarne. Sva dobili recept za svečke. Pa malo na zrak. Zdej pa grem pecivo pečt...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 9:53:52
|
|
|
|
katarinas
|
Dober dan! Midve sva tudi pančali do osmih zjutraj, potem se je Lara takoj pokakala in je bila seveda lačna tako, da smo se hitro najedle in nato je šla nazaj spat kot da ni spala celo noč . TRIŠ zelo lepa zgodbica, velikokrat resnična, se človek kar malo zamisli. Kateri avtosedež pa imate - jaz imam od Jane in je tudi od 0-18 kg ampak imamo malo težav z montiranjem v avto, ker so malček prekratki pasovi tako, da imamo zdaj še lupinico. Sunny super, da je Neja pančkala tako dolgo. A vidve imata že GH? Midve še ne, sem rekla, da bom začela po 4. mesecu. Do zdaj sem ji dala kakšen sokec po kapljicah, da se malo navadi in je delala prav luštne grimase . Tudi pri nas je že sonček, hvalabogu saj ne bi držala še en dan notri - je bila včeraj Lara kar sitna, ker nismo šle nič ven.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 9:54:19
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee Sunny; a Neja panča, da si gor? Počiva ali meditira na kavču. Zdaj ugotavljam, da že skoraj celo uro. Ma naša je pridna, samo laufanje okrog nama še ne gre dobro od nog. Mi je pa prijateljica povedala, da sta njena "svakinja" in "svak" s svojim 6-mesečnikom trenutno v Londonu. Pred dobrim mesecom so bili v Veroni, v Grazu so pa stalni gostje. Moram malo povprašat kako se to izvede, da še jaz spravim v prakso.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 10:09:55
|
|
|
|
Golobček
|
Dan čveke 1 No moja Nina je komaj zaspala pa sem prišla pokukat malo na RR . drugače pa je bila naša noč katastrofalna Nina se je zbujala na 1,5 ure in za vsak je hotla jest, tak da sem zdele kot zombi . Evo zdele šibam v Celje k zobozdravniku s tavečjim sinom, ko pa pridem nazaj pa imava z Nino UZ kolkov in vam javim kako je bilo- upam samo da bo vredu ker drugače bom doktorila od pranja belih cot . Se tipkamo pozneje moram it.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 10:14:38
|
|
|
|
limma
|
Jooj, kok ste naklofale.. spet bom pol ure brala Včeraj nisem imela časa za RR, sva z malo praznovala... Najprej pa naj pohvalim Nežo - danes sva prvič spali do 8h (kar je vsaj dve uri več kot običajno) Sicer je ponoči trikrat jedla, pa sitnarila in jokcala od 4h do 5.15.. ampak vseeno, lepo je vstat, ko je zunaj že svetlo
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 10:16:36
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček . Evo zdele šibam v Celje k zobozdravniku s tavečjim sinom, ko pa pridem nazaj pa imava z Nino UZ kolkov in vam javim kako je bilo- upam samo da bo vredu ker drugače bom doktorila od pranja belih cot . Dobro opravi pri zobozdravniku in pri slikanju oz. UZ kolkov!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 10:18:34
|
|
|
|
nana35
|
Midva sva se včeraj odločila,da bomo šli na morje v predsezoni,ko še ne bo take vročine.Upam,da je res ne bo,ker lani je bila 32 stopinj v predsezoni,plaža pa polna,kot v glavni sezoni . klepetka,nič ne bo s seksom v BB,je Mateja že jasno dala vedet,ker da toliko ponosa pa da ima.Je rekel Eltyeb;mene pa boš zrihtala,ne? sunny m.,točno tako kot si napisala,mleku še dodaš kosmiče.(6 meric AM in dve ali 3 merice kosmičev).Jaz Klemna nesem v lupinici če grem kam tudi za dalj časa,če se mi ne zdi vredu da bi ga vozila z vozičkom,tudi po trgovinah... IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Me smo lani začele 27.4. Citiram (ker ne gre kopirat): "Oh, izgleda, da sem prva. Danes zjutraj smo se zelo razveselili, ko smo zagledali plusek. In zdaj sem končno Moj PDP je zaenkrat neverjetni 1.1.2008. Upam, da bo vse v redu in da bomo naslednjih 9 mesecev preživele v prijetem čvekanju. Pa naj se mi kmalu še kakšna pridruži, da mi ne bo preveč dolgčas " mala pikica,ta tvoj post znam na pamet .Vedno ko sem temo odprla sem videla teh prvih nekaj vrstic... triš,potem ni nič narobe,če je otrok dalj časa v lupinici? Midva greva tudi ven,ker je tako lepo vreme... Bom nadaljevala kasneje.
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 30.4.2008 10:21:33
|
|
|
|
ursalara
|
Golobček čestitke za krst! Katarinas dobrodošla med januarkami !Kar večkrat se pridruži pri čvekanju!Vidim da imaš tudi ti Laro in samo en dan razlike sta!Super! Lunca super za novo frizurco! Sani čestitke za cm in gramčke! Pri nas se je tudi zdajle pokazal sonček! Žan Luka vse najboljše! Maruša vse najboljše! Matic vse najboljše! Špela vse najboljše!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 10:31:41
|
|
|
|
limma
|
Klepetka, sani in ostale.. bom prenesla lepe želje, hvala. Spet sva sami doma, pa drug teden ga zoper dva dni ne bo... Anchikaa, hvala za recept, bom sprobala čez praznike Mala pikica, luštna si z novo frizuro. Paše malo spremembe, ne? Kdaj bom jaz zbrala pogum? (Ko mi odpade še 1/3 las? ) TRIŠ- Žan res ne bo lačen, se ni za bat Neža se mi iz ležalnička tako lepo smeji, da ne morem več tipkat... jo grem malo poljubčkat
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 10:37:02
|
|
|
|
martinca
|
sunny, jaz mu dam normalno. na 150 ml vode dam 5 meric mleka plus eno ali dve merici riževe kašice.je bolj gosto in tudi rajši je. pa še dlje je sit, pa spi tudi več se mi zdi, če poje 140 ml naprimer.točno tako kot si napisala. 180 vode 6 meric mleka plus 2 merici kosmičev. katarinas, dobrodošla med nami. pa oglasi se čim večkrat. majra, kakor mu je za jest. samo zdaj ga ne siliva več. ker tak preden zaspi, tečnari, če ne poje dovolj te pa mu še takrat ponudim flašo in poje še nekaj. kak pa vam kaj gre hranjenje? Manja, čestitke za pridobljene grame in cm. grem ven na sonček.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 11:07:06
|
|
|
|
mala pikica
|
Ohoj, čvekice! urssyy lepo, da si se nam oglasila. Ja Gašperju se na slikicah res ne vidi. Je pa tudi zelo različno čez dan. lutiropan na shrani.si kopiraš kodo za forum s predogledom. Za avatar pa lahko pošlješ meni slikico. Sem se tudi vaney ponudila, pa še ni nič poslala, avatar pa je še tudi star Vidim, da ti je že uspelo s slikicami Imaš pa res luškane otročke Punce, pa kaj ve boste spet čvekale v lJubljani? Joj, spet bodo nalivi po celi SLoveniji Saj se hecam, ve kar pridno čvekajte, še malo za nas.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 11:50:36
|
|
|
|
limma
|
Prej sem se sklonila k Neži in jo ljubčkala, ona se je pa na glas smejala in se hkrati konkretno pokakala No, zdaj sem jo umila, celo spreoblekla, jedla je in spet imam malo časa... mi je sporočil, da se že vrača iz Ljubljane in nama bo spotoma burek prinesel iz Mladosti iz Velenja, ker je fuul dober, pa še kuhat ne rabim Pozabim napisat naše mere iz ponedeljkove posvetovalnice: 4790 g, 57 cm. Smo bolj drobni, ampak P pravi, da je glede na nizko porodno težo super in naju je pohvalila, da je 860g v 1 mesecu za izključno dojenega dojenčka zelo veliko Bravo Neža, bravo mami Vidiš, Martinca, mi še vedno nimam 5kg, pa sem vsa vesela Super, da tudi Patrik pridno je Cepili pa je nismo, ker je kašljala.. sicer pa midva še vedno oklevava, ali jo sploh cepit ali ne
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?