|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 2. del
30.4.2008 12:03:25   
nana35
Aurora,tudi midva imava Dormeo in sva zadovoljna,sploh jaz,ko imam zvito hrbtenico in sem se prej kdajbodi zbudila s preščipnjeno lopatico.

sani,user posted image user posted image za Manjine mere!!

sunny m.tudi jaz sem pisala o tem da Klemen manj je,vlači roke po ustih in velikooo pije.Bomo videli kaj bo iz tega,drugače pa bom vprašala 8.5.ko imam posvetovalnico.Pa siten je tudi več.

lutiropan,tvoji malčki so zelo lušni,ti se kar trudi s slikicami.user posted image

Žan Luka,Matic,Maruša,Špela vse najboljše za mini rojstne dneve!!

limma,Nežauser posted image user posted image za mere!

:))

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 226
30.4.2008 12:07:15   
lutiropan
Mi smo se vrnili s sprehoda. Smo šli do šolskega igrišča, ki je blizu,saj je vreme tko spremenljivo, ...Sva s Kajo že enkrat po dežju šibale domov.
Fantini so mal mogomet igrali, Kaja pa zvedavo ogledovala okoli sebe. 

Prej sva pojedli in sedaj spi v sobici. Kosilo bo tudi kmalu, jaz pa ta čas spet tu. Dober, da imam tako pridne otroke.
user posted image  še danes dela, potem pa bomo verjetno šli k meni domov, v Krško za praznike, samo še ne vem kateri dan ,verjetno v petek.
V Krškem imat tudi brata, ki te dni pričakujeuser posted image .Ja, bom drugič tetauser posted image user posted image .

Še to vprašanje.A za avatar moram vzeti eno slikico iz albuma na RR, a lahko iz shrani. si?

No, bom probala sama, če bo ratal, če ne, ti pa mala pikica pošljem po mailu. Hvala za prijaznost.user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 227
30.4.2008 12:16:55   
mala pikica
lutiropan vzameš katerokoli slikico iz računalnika, tam kjer pač imaš shranjene slike user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 228
30.4.2008 12:24:17   
limma
Zdaj pa tudi jaz po malo smetim user posted image

Lunca, user posted image  za nakup.. moja garderoba je tako spufana, da je jooj.. ampak se mi ne da spravit v trgovine.. mi  user posted image  obljublja, da mi kupi, kar hočem.. ima po moje poln kufer mojega jamranjauser posted image  Tudi jaz pa rada, tako kot Sunny, zapravljam za drobnarije v Ikei, svečke, vaze in vazice, stvari za v kopalnico,...

Katarinas, dobrodošla!

Majra, mi nimamo še nobenih planov.. jutri pridejo prijatelji in bivši sodelavec iz Ljubljane na obisk, pa bomo šli malo okrog... za ostale dni pa še ne vem.

TRIŠ - pridno jej vitaminčke in med, da boš do nedelje v redu user posted image
lutiropan - obvladaš lepljenje fotk user posted image  Luštkane otročke imaš, fantje so že takoo veliki user posted image

sani in manja user posted image  Res pridno je, raste in pridobiva na teži user posted image

katee in Žan Luka user posted image  za spanje. Očitno je tudi pri dojenih user posted image  možno, da prespijo celo noč... ker mi je še nismo in tudi ne izgleda, da jo bomo tako kmalu...

mml, zdaj te pa res že pogrešam.. kje se skrivaš? Mogoče ste pa že v toplicah in uživate... user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 229
30.4.2008 12:31:14   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

katarinas: sem pogledala tvoj album. Imaš luškano pupiko!
Se mi zdi, da je čisto očitu podobna.

Hmmm si pa še ena izmed mnogih, ki tako pravijo - ampak veš kaj tako vsaj ne more rečt, da ni njegova, da je moja pa se itak ve!user posted image

Smo šle prej z Laro en krog z vozičkom, ko je bil še sonček, samo tole vreme se tako spreminja - kar naenkrat je začelo pihat, ratalo je mrzlo in nekam sumljivi črni oblaki so se pripeljali tako, da smo sedaj spet notri...zdaj se je najedla in šla spat, jaz pa pečem kruh in počasi se bom mogla spravit pripravit kosilo.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 230
30.4.2008 12:52:36   
ursulina
br, midva tudi ne bova šla ven, je tako čudno, pa piha... pa mrazzzzz..... mali zdaj klepeta s prababico, jaz pa v pisarni urejam še zadeve pred prazniki in kukam na RR user posted image

sani, bravo za manjo in upam, da bo prehlad čimprej minil. tudi lenart ima malo bol zabasan nosek, se mi zdi da je v ponedeljek, ko smo štimali rože na vrtu preveč zakuhal v vozičku na sončku. je bil revež čisto rdeč v lička, ker sem ga preveč oblekla... c c c , mami...

obvezno pridem na kavo po praznikih!!! je že čas user posted image

šibam na kosilo, potem pa še kaj napišem.

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 231
30.4.2008 13:04:37   
Wahoo RR
user posted image  

V zvezi s »Hipp paketi«, glede katerih ste izrazile zanimanje, vam posredujemo informacije, ki smo jih prejeli od podjetja Hipp:

Drage mamice,
v HiPP-u vsaki mamici, ki nas pokliče, nam pošlje e-sporočilo ali pošto, pošljemo paket za novorojenčka. Ker nam je teh paketov trenutno zmanjkalo, vam lahko za enkrat pošljemo le brošurice. Ko bomo pakete spet dobili, vam jih z veseljem pošljemo.
Hvala za razumevanje.

kolektiv HiPP Slovenija 

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 232
30.4.2008 13:05:31   
SuzanaKK
Na hitrco en pozdravček še od mene. A boste šle vse čez praznike kam na bolje? Mi bomo kar doma, ati Grega bo delal (belil), midva pa vozičkala po Celju, upamo pa, da nas bo naša mami povabila na kako dobro kosilce. Čestitke vsem obmesečnikom, naš Aljaž bo tudi kmalu star 4 mesece, a ne sunny. Jaz zdajle že eno uro razmišlam, če bi šla z malim ven, sicer imamo sonček, ampak veter je pa katastrofalen. Zdaj, ko ga imam v športnem delu je tudi bolj izpostavljen, bom raje še malo počakala. Nalin, imeti atrij je pa tudi fajn, ne. Kuhinjo boš pa že poštimala, pa ni hudičuser posted image . Aljaž rabi mojo pozornost, itak, tako da letim. Katee, prosim javi se mi še kaj, preden oddidete na morje.
Lp vsem!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 233
30.4.2008 13:08:00   
SuzanaKK
P. S. Urssyy, a prideš ti kdaj v Ce., bi se lahko kdaj videle.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 234
30.4.2008 13:10:19   
vaney
dan.

mala pikica, a slikico ti moram poslat na mail ali na ZS?  Sem že ljubljani poslala slikico na mail, pa mi ga je zavrnilo, ne vem, zakaj?
šele danes sem se spravila menjat avatar, ker imam zadnje dni tako gužvo doma, da sploh več ne vem, kje se me glava držiuser posted image , skoz imamo ene delavce ali pa nam pride kdo pomagat, pa je treba kuhat, pa pospravit, pa spet kuhat, vmes na hitro na sprehod, pa staro mamo moram vsak dan na previjanje vozit... vrelo milnico s pralnim praškom si je na stopalo zlila in nam je šele tretji dan povedala, ker je mislila, da ni tako hudouser posted image , se je zagnojilo in zdaj imamo še 3x več posla z njo, ker ne sme stopit na nogo. Anžeta pa nočem po nepotrebnem v ZD vlačit, da ne bo še kaj staknil in vsak dan iščem varstvo, tako da....uffff....zdaj se grem pa ubadat z avatarjem, bi bil že časuser posted image

sunny in martinca, a ve dajete ad. mleko št. 1 ali že 2? Naš gospodič poje 150-180 ml št. 1, pa je po treh urah že čisto sestradan in razmišljam o št. 2. Kaj pa kosmiči, a to mu lahko tudi jaz dam že zdaj? Kakšno pa je to in kje se kupi? Drugače sem razmišljala o uvajanju GH, ko bo imel polne 4 mesece, čez 3 tedne, pa mogoče bi mu riževe kosmiče dala že kakšen teden prej.

lupinica: mi jo uporabljamo samo za vožnjo. Prenašam ga večinoma kar brez nje, na sprehodu ga pa še nisem imela v lupinici, pa je niti ne mara. Če je v njej kje izven avta, protestira.

Žan Luka, Matic, Špela in Maruša, vse naj naj za mini rojstne dneveuser posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 235
30.4.2008 13:25:30   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: aurora6

Punce kupujeva nov jogi pa me zanima (ne vem če lahko delam reklamo) če ima katera dormeo in kako ste zadovoljne?

Mi imamo dormeo in moram rečt da naju je nehala bolet hrbtenica.To ni reklama ampak mnenje.user posted image
Lutiropan krasna slikica tvojih sončkovuser posted image
Sunny je pa važičkaaaauser posted image .Ja ti bom še mal Žana pripeljala,da vidiš kako je sploh nočno življenje z dojenčkomuser posted image

Sem rekla, da bom malo smetila, da bodo čimprej , pa vidim, da me TRIŠ ful prekaša v smetenju.

user posted image
Katarinas mi imamo avtosedež monbebe in moraš pase nastavljat po višini.0-6 PRVA STOPNJA 6-9 DRUGA IN 9-18 TRETJA.
NANA GLEDE LUPINICE SE MI ZDI TO MALO DVOREZNO.tI MORAM REČT DA JE BILA LUPINICA PRED 9 LETI TU DOL BAVBAV IN DA SO ME SESTRE NAHRULILE DA V ČEM GA TO PRENAŠAM.DA MU BOM POŠKODOVALA HRBTENICO.....NO DANES JIH PA NOSIMO IZ PORODNIŠNICE.Mojadva večja sta zrasla v lupinici Žan pa bo v igralnem centru,na terenu pa je non stop v lupinici,da ne vozimo košare v avtu.
Wahooo hvala za informacijo

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 236
30.4.2008 13:25:35   
TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: katee

user posted image user posted image user posted image pri nas se je tudi pokazalo sonceuser posted image user posted image user posted image

Pri nas tudi.user posted image

Pri nas pa ne,ampak je zame krasen dan.Ati je že končal službo in poklicali so me da so dobili harmoniko,tako da danes šibava spraznit denarnicouser posted image .Ampak za mojega sončka vseuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 237
30.4.2008 13:26:30   
Sunny Morning
Frišno zrolane kroglice Rafaelo
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
sunny in martinca, a ve dajete ad. mleko št. 1 ali že 2?

Jaz ji dajem Aptamil AR in ta nima nadaljevalne formule. Jaz bom za zdaj še nadaljevala s tem, kasneje, ko bomo tudi malo več GH uvedli, ji bom pa probala dat Aptamil št. 2.
Kosmiče, na škatli piše Mlečna kaša user posted image sem jaz kupila v Muellerju.
user posted image
Smo pa eno flaško po receptu nane35 in martince že pojedle in ni nič protestirala.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 238
30.4.2008 13:29:27   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Sunny je pa važičkaaaauser posted image .Ja ti bom še mal Žana pripeljala,da vidiš kako je sploh nočno življenje z dojenčkomuser posted image

Pa bi z user posted image naredila model, ki ponoči spi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 239
30.4.2008 13:32:31   
Sunny Morning
TRIŠ naslednjič pa lahko pripelješ svojega tavečega sineta s sabo, nam bo kakšno zašpilal.user posted image

SuzanaKK tako hitro gre čas, da kar ne verjamem, da bosta najina sončka stara že 4 mesece.

katee kdaj pa greš ti na morje?

Neposredna povezava do sporočila: 240
30.4.2008 13:50:08   
lutiropan
Hvala.
Pri nas tudi ta srednji sine igra harmoniko. Igra pa diatonično, no po domače "frajtonarico".

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 241
30.4.2008 13:52:47   
vaney
triš in sunny, vidve imata zadnje čase prav ubijalske fore in se jaz skoz režim tukaj za računalnikomuser posted image user posted image user posted image Lana bi Žana kar podojila, tale tvoja zdaj z modelom, ki ponoči spi, je pa tudi čisto too much za moj trebuhuser posted image user posted image user posted image saj ni čudno, da me potem domači čudno gledajo, kaj je tako smešnega na računalniku, da se na glas režim zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 242
30.4.2008 13:56:27   
mala pikica
vaney kar nam mail mi pošlji user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 243
30.4.2008 14:22:42   
aurora6
Očitno je ta Dormeo res v redu tko da sem ga že naročila pa nisem si mogla pomagat sem še odeje naročila hehe pa je moj reku da mi bo zaplenu računalnik hahahahahahahahahahha. Če že ni pršic na jogiju naj bojo še odeje take je bil moj izgovor hehe. Jaz imam tudi zvito hrbtenico in ko sem se danes zopet zbudila z grozno bolečino v hrbtu sem si rekla da je skrajni čas da zamenjam jogi in sem to tudi naredila. Moj je bil malo začuden kako tako na hitro....................

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 244
30.4.2008 14:23:26   
SuzanaKK
Punce, klepetka in katee tako čvekata, da se je pri nas v Celju vreme ful poslabšalo in se bo ulilo, ti ti babe ti!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 245
30.4.2008 14:25:55   
katee
Medve s Klepetko sva se naklepetali user posted image . Moram še slike gor nalepit, ampak to bom kasneje, ker moram iti sedaj kuhat.

sunny: ne morje gremo jutri, ampak samo do nedelje, 17.5. pa grem za 14 dni spet.

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 246
30.4.2008 14:29:16   
vaney
jao, mi se pa matramo s pasenjem kravic, pa ne vem več, kaj naj...hec je v tem, da vedno, ko ga dam v položaj za kravice past, Anže hitro spravi rokico v usta in je potem zadovoljen, od kravic pa ničuser posted image Kako naj ga pripravim do tega?

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 247
30.4.2008 14:38:01   
Intruder24
Pozdravljene,

kaj vam je? jaz vas sploh ne dohajam user posted image user posted image ...

nana tudi Vid je tudi začel čudno jest, kr nekaj se stran obrača, pa noče pit, pa me gleda, pol pa se začne dret ko zmešan.če mu vzamem stran flaško, pije tudi več po 200 do 300 ml čaja in vode na dan, pa rokice ma tudi non stop v ustih al pa kaj je v bližini. Sem razmišljala, če ima mogoče premalo luknjico na flaški, pa mu premalo teče, samo njemu se še tudi kr zaleti ko jeva na to malo luknjicouser posted image
ma še katera podobne težave?

triš super za harmoniko bo mali vesel user posted image

lupinica jaz imam Vida v njej čez dan doma po pol ure po hranjenju, dokler se ne naveliča, potem je v igralnem centru, potem na kavču ... po vsem tem je že tako utrujen, da je zelo tečen in hoče spat pa noče.
Mislim, da so te lupinice že nekak tak narjene, da sedaj ko so že večji so lahko dalj časa v njej.

dormeo jaz ga nimam, ga pa imata moja starša in vem da se je ata full pritoževal na začetku da mu je tak kot da spi v močvirju...kr nekaj...no zamenjal ga menda ni tako da slab najbrž ni..

katarinas dobrodošla user posted image  tudi jaz sem se bolj pozno opogumila, zdaj pa mi kar gre user posted image

sunny če boš zvedela recept za brezskrbno potepanje po svetu z malčkom še ga meni sporoči, ker si želim, pa mi nekak ne gre..niti ne vem česa se bojim user posted image
sončki januarčič so res pravi sončki user posted image slikic pa še ne znam lepit, pa kaj čem...

Joj sem  prav jezna na ta veter, ko ne morem prav ven, pa še tak se oblaki nabirajo kot da se bo ravno vlilo...

vsem ki praznujete user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 248
30.4.2008 14:42:47   
Intruder24
vaney jaz bi poskusila z roputuljico, pa sama si Vida večkrat dam da leži na meni na trebuhu, sama sem naslonjena v tak poležeči položaj in ga kličem, mu pojem... pa tudi veselo gleda. Jaz sem ga imela tak na sebi že malo po 1 mesecu pa je začel tak gledat gor in počasi dvigovat glavo...upam,d a ti kaj pomaga

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 249
30.4.2008 14:43:31   
dašabina
Vsem slavljenčkom vse najboljše  user posted image user posted image user posted image

user posted image

katarinas dobrodošla!!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Darilo za otroka
nada56

Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?

DA, v vrednosti do 20 eur (15%)

DA, vendar do 10 eur, ker ne zaupam internetni trgovini (5%)

DA, v vrednodti do 30 eur s pistnino vred (10%)

NE, rajsi kupujem v trgovini (5%)

NE, ker ne vem kaj dobi za darilo (30%)

NE, ne kupujem daril preko interneta (35%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!