vaney
|
dan. mala pikica, a slikico ti moram poslat na mail ali na ZS? Sem že ljubljani poslala slikico na mail, pa mi ga je zavrnilo, ne vem, zakaj? šele danes sem se spravila menjat avatar, ker imam zadnje dni tako gužvo doma, da sploh več ne vem, kje se me glava drži , skoz imamo ene delavce ali pa nam pride kdo pomagat, pa je treba kuhat, pa pospravit, pa spet kuhat, vmes na hitro na sprehod, pa staro mamo moram vsak dan na previjanje vozit... vrelo milnico s pralnim praškom si je na stopalo zlila in nam je šele tretji dan povedala, ker je mislila, da ni tako hudo , se je zagnojilo in zdaj imamo še 3x več posla z njo, ker ne sme stopit na nogo. Anžeta pa nočem po nepotrebnem v ZD vlačit, da ne bo še kaj staknil in vsak dan iščem varstvo, tako da....uffff....zdaj se grem pa ubadat z avatarjem, bi bil že čas sunny in martinca, a ve dajete ad. mleko št. 1 ali že 2? Naš gospodič poje 150-180 ml št. 1, pa je po treh urah že čisto sestradan in razmišljam o št. 2. Kaj pa kosmiči, a to mu lahko tudi jaz dam že zdaj? Kakšno pa je to in kje se kupi? Drugače sem razmišljala o uvajanju GH, ko bo imel polne 4 mesece, čez 3 tedne, pa mogoče bi mu riževe kosmiče dala že kakšen teden prej. lupinica: mi jo uporabljamo samo za vožnjo. Prenašam ga večinoma kar brez nje, na sprehodu ga pa še nisem imela v lupinici, pa je niti ne mara. Če je v njej kje izven avta, protestira. Žan Luka, Matic, Špela in Maruša, vse naj naj za mini rojstne dneve