|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
30.4.2008 10:25:44   
MARTINA25
OJLA PUNCE!!!!

Spanja ne bom komentirala.....user posted image

V glavnem klicala sem v P Kranj glede pregledov!!!!Torej 05.05 imam pregled-vse možno od CTG, UZ in še G pregled!!!!Še dobr da sem poklicala!!!!Res morm pohvalit P v Kranju-zmeri ko me kej zanima in pokličem, pa tud zadnjič ko sem šla na CTG zaradi popadkov so bili zares zelo prijazni!!!Upam, da bo še v naprej tako!!!!

AUREA-iskrene čestitke za pupiko!!!!Ful sem vesela, da si napisala ta post, ker si me- moram priznat zelo pomirila.Najprej ko si pohvalila osebje v KR P, potem sem pa še videla mere tvoje tamale!!!Neki me je hotela ena sorodnica strašit, da bom imela sigurno težek porod, ker je moja tamala tako težka-pa moram rečt da ji je kar malo uspelo. Potem sem pa videla mere tvoje tamale in sem bila kar pomirjena!!!! 

ŠPELIN@-spraševala si za babice, če bo katera imela v naprej naročeno! Zadnjič sem v KR P brala cenik za to "storitev"user posted image  120 EUR. Drugače epiduralna stane 170 EUR (tm nek), ultiva pa 70 EUR.Jst ne bom nč zbirala. A boš ti zbrala svojo babico?In kakšne so cene v LJ P??

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
30.4.2008 10:26:20   
Taula
Ne vem katera je včeraj pisala, da je treba v P tudi, če otrok naenkrat postane preveč živahen. No, tudi meni je tako naročila.

Meni je včeraj babca neki gledala CTG in razlagala da je preveč divja mala, k je nabijala po trebuhu ful ko sem ležala...potem je pa rekla aha...je čutila da ste napeti, se je umirila. Očitno res ni ok to ali kaj.user posted image

No ja...sej doma je pa mirna ful.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
30.4.2008 10:26:33   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Jaz sem včeraj šla nazaj v P. Odnos čisto drugačen, ful so bili prijazni...eno uro sem bila v ambulanti, so me imeli dolgo časa na CTGju, pregledali ali nožnica kaj krvavi. Je rekla da je vse OK videti. CTG je zaznal poleg šibkih, celo dva močna popadka baje. Jaz nisem nič čutila.user posted image  Samo da je vse Ok. Aja...za kri je pa rekla da je nekaj od pregleda (ker imam baje tako steno MV) nekaj pa od čepa verjetno, ampak da ne more reči 100%. Ampak da za čep ni panike...tudi če ne odpade, da nič ne pomeni glede poroda...da bo kaj hitreje, počasneje.
Za gužvo je pa rekla G da so imeli v ponedeljek veliko rojstev, da včeraj (torek) je bilo kar normalno, ampak da pričakujejo naval med prazniki. user posted image

Taula, super, da je vse ok user posted image user posted image user posted image

Ja, v ponedeljek se je v LJ rodilo kar 24 user posted image  !!!!!!!!!!!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
30.4.2008 10:29:50   
Taula
Ja, v ponedeljek se je v LJ rodilo kar 24

In kam vse dajo madona....user posted image  Te na hitro vržejo iz porodne.user posted image

Mi je pa tako preveč idealistično rekla po moje...kao da če si čez rok, da lahko sam izraziš željo kaj želiš..čakati če je user posted image  seveda ok, ali pa da želiš da ti sprožijo porod.user posted image  Pri taki gužvi ne vem če to gre.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
30.4.2008 10:32:09   
špelin@
CatJa, user posted image  za CTG.

MARTINA25, enkratno je prebrati tako pohvalne besede za osebje P user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
ŠPELIN@-spraševala si za babice, če bo katera imela v naprej naročeno! Zadnjič sem v KR P brala cenik za to "storitev"user posted image  120 EUR. Drugače epiduralna stane 170 EUR (tm nek), ultiva pa 70 EUR.Jst ne bom nč zbirala. A boš ti zbrala svojo babico?In kakšne so cene v LJ P??

Uf, kar lep strošek user posted image  Ne, jaz ne bom nič rezervirala babice, ker sem načeloma samo proti eni. Če bi slučajno prišla do mene tista, se bom pa uprla na licu mesta user posted image  Drugače lahko ostale, ki sem jih imela možnost spoznati, samo pohvalim user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
30.4.2008 10:32:56   
Anonimen
Taula: super da si sedaj pomirjena.user posted image user posted image  In boš še malo tukaj z nami počvekala predno nam pobegneš...user posted image

Catja: Daj povej nam prosim ti več o tem - o živahnosti? Kaj točno so ti rekli in zakaj, kaj bi lahko bilo z otrokom? Ker se mi zdi da nas je kar nekaj ,ki imamo prave razgrajače...
Jaz naprimer danes nisem mogla spat do 3 zjutraj zaradi njegove zabave v mojem trebuhu...

Pa user posted image user posted image  za dober CTG.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3356
30.4.2008 10:35:00   
špelin@
MAJČICE 2008

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008 
user posted image  medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image
 Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008  
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:100 cm, +13,5kg)
user posted image
 Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O: 119 cm, +14,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image  Anže
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +14kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:104 cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O: 106,5 cm; 16 kg ) 

12.Maj 2008

user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  
KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image   
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:105cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  
Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image   suzy85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , CE, (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +14,5kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)
user posted image  Pika18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje (O=XXcm, +11kg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image Luka, LJ, (O:100cm, +15 kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image  Alja , PO, (O:108 cm,+12kg ) 

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:106 cm, +11kg)

user posted image  janjček

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

user posted image  sylvy 75), 1. user posted image , user posted image :user posted image , LJ (O: 103 cm, +13 kg)

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:99cm /+29cm/; +11kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +11kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted image user posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ
user posted image  žanka ('76), 2.user posted image  user posted image :user posted image , CE

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: 112 cm, +14kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O: 112 cm, +12 kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted imageuser posted image :user posted image  Gregor , LJ ( O: 110 cm, +13kg ) 

user posted image
 Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image      

OSTAJA ŠE 78 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image
 stumfek  user posted image  aradej  user posted image  maska user posted image   KAHLO user posted image Anonimnauser posted image  user posted image mettyy user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 20Xuser posted image ,user posted image : 24Xuser posted image  in user posted image : 34X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image       

30.04.2008: narava (GP), barbaw (CTG), CatJa (CTG), tally (PDC - priprave na CR), suzy85 (GP+ZO), hijenca (CTG), Pepita (CTG)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP), edinaos (CTG), Estrella* (CTG), tally (CTG), Pepita (CTG), Sashy (GP+CTG), kasso (GP), Soncnica Sandra *** (amnioskopija), katy82 (CTG), CatJa (CTG), MARTINA25 (GP+CTG+UZ)
06.05.2008: Valentina 2006(GP), kodrana (GP), mya26 (GP), Skye (GP), .muki. (CTG), Katina (GP+CTG)
07.05.2008: suzy85 (GP+CTG), buccka (GP), Pepita (CTG)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP), Anitka (GP+CTG), narava (GP+CTG), 80kaja (GP), sylvy (GP+CTG)
09.05.2008: sesil (GP+CTG), **** (GP), mixi (GP+CTG), zalazoya (GP+CTG)

user posted image NAROČENI CR- ji in porodiuser posted image

28.04.2008: aurora28 (sprejem v P, ev. sprožitev poroda do 1.5.)
08.05.2008: hijenca (CR)
15.05.2008: **** (PDC - priprave na CR)

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE 
DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

NAŠI MAJSKI HROŠČKI  

user posted image
01. april 2008, lewinsky (PDP: 15.05.2008), user posted image  Amadej 

user posted image  
17. april 2008 ob 9:44, Peli (PDP: 01.05.2008), user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm
17. april 2008, Mozart (PDP: 03.05.2008), user posted image      

user posted image
19. april 2008 ob 15:37, Čmrlika (PDP: 27.04.2008), user posted image   Taja, 3030 g, 48 cm

user posted image
21. april 2008 ob 21:02, jana81 (PDP: 07.05.2008), user posted image  Nejc, 3250 g, 49 cm 

user posted image
25. april 2008 ob 12:19, modrooka (PDP: 12.05.2008), user posted image  Ema, 2690 g, 51 cm
25. april 2008 ob 3:36, Aurea (PDP: 08.05.2008), user posted image  Ana, 3700 g, 54 cm

user posted image  : user posted image
3 : 4

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
30.4.2008 10:35:15   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO. MARTINA25
V glavnem klicala sem v P Kranj glede pregledov!!!!Torej 05.05 imam pregled-vse možno od CTG, UZ in še G pregled!!!!Še dobr da sem poklicala!!!!Res morm pohvalit P v Kranju-zmeri ko me kej zanima in pokličem, pa tud zadnjič ko sem šla na CTG zaradi popadkov so bili zares zelo prijazni!!!Upam, da bo še v naprej tako!!!!

Martina, veš tudi mene je tisti post od Auree kar malce pomiril, saj tudi meni napovedujejo kar velikega in težkega user posted image .
Me pa zanima če mi lohko poveš tel.številko na katero ti pokličeš (od P v Kranju), ko te kaj zanima.
Sama imam PDP 5.5. in moram iti takrat tja na amnioskopijo, če se ne bo začelo kaj prej dogajati. Če pa bi se, bi pa rada prej poklicala, da ne bom zastonj hodila v Kranj, ker imam to tja kar precej vožnje, cca.35km.
No mogoče se pa 5.5. srečava v KR P? user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
30.4.2008 10:37:21   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Catja: Daj povej nam prosim ti več o tem - o živahnosti? Kaj točno so ti rekli in zakaj, kaj bi lahko bilo z otrokom? Ker se mi zdi da nas je kar nekaj ,ki imamo prave razgrajače...
Jaz naprimer danes nisem mogla spat do 3 zjutraj zaradi njegove zabave v mojem trebuhu...

Nič konkretnega ni rekla, kaj bi bilo narobe, zgolj to, da če nastane občutna sprememba v gibih, da so prešibki ali pa nenadoma postanejo nenormalno živahni (glede na prej), da se je treba naslikat v porodnišnici.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
30.4.2008 10:37:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Če se ne motim je mlaj ravno na moj PDP (5.5), tako da bo najbrž kar moja mami mogla saditi rožice user posted image , no ja, če bom pa še vedno 2v1 pa jih bom seveda lahko tudi sama.

A ni zanimivo: prej si dala skozi toliko strahu zaradi skrajšanega MV in grozečega prezgodnjega poroda, zdaj bo pa tvoj user posted image  točen kot urca user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
30.4.2008 10:41:04   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: Špelin
A ni zanimivo: prej si dala skozi toliko strahu zaradi skrajšanega MV in grozečega prezgodnjega poroda, zdaj bo pa tvoj točen kot urca

Ja Špelin veš, imaš prav!! user posted image
Sej vem, da smo ženske včasih malce preveč v strahu, sploh prvorodke, ker ne vemo kaj naj pričakujemo.
Ampak sem prav vesela, da mi je uspelo priti že skoraj na ciljno ravnino, mogoče pa pridem še čez, kaj se pa ve user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
30.4.2008 10:41:12   
Naty*
Jutro!

Vidim, da ste mi spet nardile veliko dela z branjem user posted image ... ampak se bom potrudila pa pokomentirala. Sej zdej mam samo še en teden in en dan komentiranja, pol bo pa neki časa mir pred mano user posted image ! Mene dons kr neki trebuh boli, pa bi ful rada šla k frizerki popoldne, da mi vsaj kak blond pramen naredi čez narastek. Ne vem kaj me je prijelo, ampak res si želim to nardit danes, čeprav sem bla sigurna, da bom počala do poroda. No bomo vidl, kako bo šlo user posted image .

A o aurori še nič novega?
sylvy welcome user posted image ! Glede vprašanja porodnišnice in lajšanja bolečin... js grem v Postojno, ko bom videla kako napreduje porod se bom pa odločila ali bom sploh vzela ultivo ali EA. Nekak upam, da bo šlo hitro, pa ne bi blo treba nič user posted image ...optimist do konca!

Taula tole z odnosom v P je pa groza user posted image . Da si sploh dovolijo kaj takega...

IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

HM......nimam gauser posted image

Rekla mi je se vidimo po porodu!!!!

user posted image user posted image user posted image  Nič mi ni jasno??? Pa saj naj bi glih od 36 tedna naprej imel vsak teden pregled in pa CTG??
Martina , da je nisi ti kaj narobe razumela????

Po moje ni narobe razumela. Js sm mela zadnji pregled pri G 15.aprila (37.teden), zdaj pa nobenega pregleda ali CTG-ja do 8.5. ko mam sprejem v P. Mi je pa res dal napotke v katerih primerih, naj grem kar sama na CTG...očitno različne prakse ginekologov user posted image . Glede samoplačniškega CR-ja določene cmere pa no comment user posted image user posted image . Takrat ni delovala, kot kaka prestrašena pupika ane user posted image !

Punce kar se tiče rešilca, sem js razumela, da napotnico uporabiš samo v primeru, če nimaš drugega prevoza ali ti odteče voda. Oziroma, če ti odteče voda, kličeš rešilca tudi če nimaš napotnice. Tko nekako...

kasso a ti maš v Postojni zdej CTG-je? Ker js nimam do konca nič... Pa a ne bi ti vsaj do 8. 5. počakala, js bi mela družbo v sobi user posted image !!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

se je katera mogoče dogovorila z določeno babico, da bo pri njej ob porodu?

Js se nisem, ker je blo rečeno, da so v Postojni vse vredu, pa za nobeno posebi ne vem, da bi bla ekstra boljša... tko da se bom pustila presenetit user posted image . Bi pa rade volje vnaprej zagarantirala porodničarja...priznam user posted image .
Joj kak lep post je poslal un ati dvojčic user posted image ... sm bla čist solzna, ko sem brala. Je mogu obvezno še moj prebrat user posted image . kodrani pa tud js pošiljam pozdravčke, pa upam, da bo kmalu kej bolje user posted image user posted image user posted image .

Katina user posted image user posted image  za pregled!!!! Tiste vaje dihanja pa baje pomenijo, da gre otročičku dobro v trebuščku, tko da še en razlog za veselje user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: tally
Mene pa že dva dni boli vse odspodaj, da se komaj obračam v postelji, ko hodim imam občutak da bi bo vse vn padlo, pa ponoči mam take bolečine kot menstrualni krči samo močnejše,  pa v križu me boli, pa skos me špika v nožnici, trebuh mi ne otrdeva.user posted image

Belega izcedka imam za izvoz, pa berem tukaj da je to normalno v teh tednih.

Js mam tud vse navedeno pa še trebuh mi otrdeva user posted image ....hja bližamo se cilju!

edina kuhanje je tud men že mal mim... čez praznike pa tud midva nikamor ne greva. Sm včeri zvedla, da tud piknik odpade...SPET!!!! Ma mi ne privoščijo teh čevapovuser posted image !

katy super, da so antibiotiki prijeli user posted image !

suzy85 user posted image user posted image user posted image  da bi ZO uspel, ostalim pa user posted image user posted image user posted image  za preglede!!!!

Taula lepo, da se je vse razjasnilo glede krvi user posted image !

Sej ne morem verjet, da se gospe s tako velikimi mesečnimi dohodki da ukvarjat z nami, ki smo slabe mamice, ker nimamo 6 tisoč eurov mesečno user posted image user posted image user posted image !!!!! A bi mogle bit ponosne???!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu sylvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
30.4.2008 11:09:00   
MARTINA25
SONČNICA SANDRA jst zmeri pokličem na to tel: 04 208-2800. Potem me pa ponavadi vežejo v porodnouser posted image
Mogoče pa se res srečava, glede na to da je mlaj!!!!!user posted image

UF UF NATY, jst bi tud še kakšne čevape preden grem rodit!!!!!!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
30.4.2008 11:13:20   
Anitka
Ojla!

Sedaj bom malce krajša kot sem bila prej, ko se mi je vse zbrisalo. Pa vedno se mi to zgodi, ko napisanega prej ne skopiram. Ponavadi namreč vedno kopiram, tokrat pa spet nisem. Kje imate valjar, da bi me malo po buči?user posted image

Pri nas sije sonček, pa nekaj oblačkov je. Spali smo v redu in se že pripravljamo na odhod proti Splitu. Moram priznati, da me kar malce nervoza daje zaradi poti, ampak bom šcc, šcc pregnala hitro grde misli proč. Pa vem, da boste tudi ve zame stiskale pestke, da se iz Splita vrnem še 2v1, a ne?user posted image Pa le glejte, da mi do nedelje ne pobegnete vse v Rim.user posted image

Sem danes uspela še zložit plenice, brisačke in še nekaj drobnarij v našo lepo novo previjalno, naslednji teden pa me čaka še pranje vsega preostalega.

Drage moje majčice držite se, dobro opravite vse GP, UZ, CTG, ZO... in pa tiste, ki boste v času mojega dopusta obiskale porodne sobe - naj bo čimprej za vami in potem vam želim veliko crkljanja z vašimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bomo pa itak na vezi, ko se bo dogajalo kaj novega, a ne Špelin@?user posted image Jaz upam, da bom napotnico koristila v Sloveniji.

Aja, še to, pri nas v MS pa se za porod v vodi, z EA in Ultivo ne plača.Vidim, da so drugod cene kar visoke.

Uživajte in morda se pred odhodom še kaj oglasim.

Čavči

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
30.4.2008 11:13:57   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Ja, v ponedeljek se je v LJ rodilo kar 24

In kam vse dajo madona....user posted image  Te na hitro vržejo iz porodne.user posted image

Pojma nimam user posted image  Računaj, da je bilo pred tremi leti na dan, ko sem rodila malo piko, 14 novorojenčkov, gneča je bila nepopisna, sem imela že v porodni cimro user posted image  Tako da si resnično ne predstavljam, kam so jih dali še 10... user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
30.4.2008 11:15:18   
špelin@
Anitka, previdno vozita, uživajta na morju in smo na vezi user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
30.4.2008 11:35:36   
80kaja
živjo punce...
da se vam še jaz malo oglasim....Bravo za vse user posted image ,ki ste že obiskale Rim...user posted image user posted image user posted image
jaz jo maham s svojim dragim na par dni oddiha..nekam v naravo...se še nisva odločila za točen kraj...
in se vračava v nedeljo...do takrat se mi držte čimbolj dobro....bom mislila na vas !

sedaj pa dovolite še par vprašanj:
-katere pleničke naj kupim danes v babycentru in koliko?
- imate vse samo po en moderček za dojenje?
- vas je že kaj "strahec" pred samim porodom? mene vsake toliko časa kar malček napade, ampak potem popusti....
- je katera naredila porodni načrt?
- kaj vadite dihanje?

lp,kaja

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
30.4.2008 11:52:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 80kaja

živjo punce...
da se vam še jaz malo oglasim....Bravo za vse user posted image ,ki ste že obiskale Rim...user posted image user posted image user posted image
jaz jo maham s svojim dragim na par dni oddiha..nekam v naravo...se še nisva odločila za točen kraj...
in se vračava v nedeljo...do takrat se mi držte čimbolj dobro....bom mislila na vas !

Želim vama čim lepši oddih in da se bosta naužila zraka in pa nafilala baterije pred prihodom novega družinskega člana.

sedaj pa dovolite še par vprašanj:
-katere pleničke naj kupim danes v babycentru in koliko?

Ne vem. Sama kupujem samo v Mullerju. In sicer njihovo znamko Beauty baby.

- imate vse samo po en moderček za dojenje?

Imam 3.

- vas je že kaj "strahec" pred samim porodom? mene vsake toliko časa kar malček napade, ampak potem popusti....

Malce straha je vedno prisotno. Jaz se namreč bojim narkoze.user posted image

- je katera naredila porodni načrt?

Jah, delamo na tem da bomo vse zorganizirali še v pravem času.

- kaj vadite dihanje?

Meni ni treba, diham pa z vsako ki gre v P.user posted image user posted image  Vadim pa keglove vaje in pa pravilno vsatajanje iz postelje.user posted image

lp,kaja

(odgovor članu 80kaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3368
30.4.2008 12:11:13   
barbaw
Dan čveke!

Se javljam na raport. user posted image  CTG je pokazal en krček malo nad 40 ob katerem me je špikalo v nožnici in to je to. Mala je prvo spala, potem pa sem jo zbudila. Pregledov nimam do roka. Nimam pojma, če se mi MV že kaj mehča, .... Sem v temi. user posted image  Sluzi za izvoz, jo podarim, če jo katera rabi. user posted image  Lahko pa samo sklepam iz tega, da se nekaj dogaja, pa čeprav nič konkretnega, ker tega v prvi user posted image  nisem imela in sem bila totalno zaprta na sprožanju, zaradi česar je malenkost dlje tudi trajalo.

Naslednji pregled sledi v P 9.5..

Glede na to, da je večina od katerih imam tel. št pobegnila in ne vem kako bo, bi jaz tebe špelin@ prosla za tvojo, ti pošljem seveda tudi mojo in če bo še katera za rezervo. V glavnem se priporočam, ker ne bi rada pobegnila brez predhodnega obvestila. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
30.4.2008 12:13:28   
jana81
Dober dan majčice

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

edinaos, ko si ravno gor, sem se spomnila, da te moram nekaj vprašati. Vidva sta kupovala v Avstriji v Mömaxu, ne? A sta izpolnila pole za njihovo bonus kartico?

Jaz sem že mislila, da so čisto pozabili name, potem pa včeraj dobim debelo kuverto z opravičilom, ker je dolgo trajalo, s kartico, obeskom za ključe, igračko in prospekti user posted image user posted image

ja tud jst sem dobla včeri isto pošiljko...zgleda da so naredl agadir pr strankah.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
30.4.2008 12:38:35   
barbaw
Katina res je, da smo imele debato o tem, da naročanje na CR zaradi nizkega praga bolečine glih ni najboljša odločitev. Ampak to je zaradi nizkega praga in ne zaradi težav. Verjemi mi, da če bi bila jaz cela raztrgana bi tudi plačala za CR. Imaš utemeljen razlog. Tebe podpiram na celi črti. Zato pa ekstra držim pesti, da se bo po vseh težavah in preizkušnjah, ki si jih mogla dati skozi vse dobro izteklo. Tebe pa tole življenje res postavlja na strašne preizkušnje. user posted image

muki user posted image  za tvojega sinčka in tebe, pa da se čim prej pozdravi.

edinaos user posted image  za 4. zvezdico. SI si jo res zaslužila. user posted image

Berem potem dalje, ker me škratek priganja: mami cartat.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
30.4.2008 13:17:41   
barbaw
Edinaos ti še imaš kar nekaj do konca pa razmišljaš o nošenju čez rok. Jao, boš videla ko te bo tale tvoja princeska presenetila. user posted image  Le počakaj!!!

Več pa ne vem kaj naj komentiram. user posted image

me malo skrbi za Auroro. Očitno se še nič ne dogaja.

Držim pesti še za vse ostale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
30.4.2008 13:22:30   
Taula
Računaj, da je bilo pred tremi leti na dan, ko sem rodila malo piko, 14 novorojenčkov, gneča je bila nepopisna, sem imela že v porodni cimro

A dajo vmes vsaj kako zavesouser posted image

Anitka..srečno vožnjo in uživaj na dopustuuser posted image

80kaja....tudi ti uživaj kjerkoli že bostauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
30.4.2008 13:34:23   
Katina
Pozdravljena Anja PH, zelo sem vesela, da si se javila v našo debato in mi olajšala ustvarjanje lastnega mnenja o tem ali si dejansko razkrita anonimna.

Za začetek ti iskreno čestitam, da si v poslovnem delu življenja uspela, saj sta si s partnerjem zagotovila zavidljive dohodke, ki vama oz. vam bodo v materialnem smislu omogočali marsikaj. Saj predvidevam, da sta oba še zelo mlada. Da pa so vama pri prebijanju skozi življenje pripravljeni pomagati še oboji starši pa kapo dol.

Ker se nimam navade vtikati v tuja življenja in tuje ljudi, se bom dotaknila le teme v zvezi s katero si bila vključena v razpravo, in sicer samoplačniški CR v povezavi s strahom pred bolečino. Verjetno si prebrala moje razmišljanje o CR. Polagam ti na srce, da dobro premisliš o svoji odločitvi, ki bo za seboj potegnila cel kup dejavnikov o katerih verjetno niti ne razmišljaš. Kot primer: po CR imaš lahko omejeno število otrok, ki je odvisno od tega koliko tvoja maternica prenese. Morda zdaj razmišljaš samo o enem otroku ali dveh, vendar ne pozabi, da se življenje včasih obrne čisto drugače kot pričakuješ. V tem primeru se boš morda nekoč spraševala zakaj si se odločila tako kot si se. Tudi če imaš dejansko možnost, da si privoščiš samoplačniški CR in najdeš nekoga, ki ga bo kljub temu, da ne obstaja medicinska indikacija opravil, ti svetujem, da se dobro pozanimaš o vseh posledicah in morda prej prebereš izjavo, ki ti jo dajo pred posegom v podpis ter malo premisliš o tem kaj tam piše.

Upam, da sta se s partnerjem glede fantovščine pogovorila in sta zdaj srečno poročena (se mi ne da čekirat kaj in kako). Želim vama vse dobro na tem svetu in v juniju čudovito izkušnjo, ko bosta postala starša. Boš videla kako je zanimivo, ko dobiš otroka in si za njega pripravljen postaviti svoje življenje v ozadje. Prišli bodo čudoviti trenutki spoznavanja z novim bitjem in ponos ob njegovih dosežkih. Seveda bodo prišla tudi obdobja jeze in nemoči, vendar se tudi v tem obdobju zavedaš, da je otrok največji dar, ki se lahko dvema, ki se ljubita zgodi.

Da ne bom predolga: Vama s partnerjem in vajinim otrokom želim vse dobro v življenju in veliko sreče.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
30.4.2008 13:46:41   
mya26
Hojla!

Tolk sem jezna sem prej ful dolg post napisala in mi ga je zbrisal. Prvič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No zdaj je Lana končno mal zaspala da še jaz vržem noge v luft. user posted image
Mi bomo med prazniki tud doma, še predn je Lana zbolela nismo mel planov. Zdaj je že bolje in mislim, da ima le še en mehurček, ostalo so pa že vse suhe (krastice). Super! Na srečo se ni dost praskalauser posted image

Joj tale Anja pa je en čuden tiček. Sej res da je z denarjem življenje lažje, ampak vsega pa ne moreš kupit (sreče, zdravja, no tega bomo počas zgleda da moral kupovat user posted image ). Bogi njen razvajen otrok. No sej mogoče si bo pa kako fajn varuško plačala, da bo otroka vzgojil.

****: Joj super bi blo če bi se dobil na kak 'dens sešn'. Jaz sem poleg rednega obiskovanja Maje bila še na vikend delavnici pri Surayi Hilal in na poletni delavnici pri Evi S. Mi je bilo prav fino in že zelo pogrešam tele ritme. No po porodu se vama s Katino pridružim še jaz pri zgubljanju kg. Men jih je ostal 10 še od 1.user posted image user posted image user posted image user posted image

muki: Upam, da bo tvoj fantič čim prej spet doma pri tebi. Kakšni otroci so kot magnet za poškodbe. Naša Lana je imela že dvakrat šivano arkado (isto), enkrat pa se je polila z vročo juho po roki. Ko sem šla na 1. UZ na urgenco (preden je odšla na porodniško je bla moja G sorodnica) in smo stali na stopnicah začne ta mala razlagat da so jo sem pripeljali z rešilcem ko je padla in so jo šival. Pa je od tega minilo več kot pol leta.

sylvy: Midve sva pa iz istga konca. Sem iz Kamnika. Dobrodošla med nami!

Kodrana: upam, da se vse OK izteče!user posted image user posted image user posted image user posted image

A je kaj novega z Auroro?

Men je tud mučno vsak dan razmišlajt kaj naj napravim za kosilouser posted image Danes sem se odločila za špagete z mletim mesom in grahom. Sicer sem imela najprej plan ajdova kaša z grahom, koruzo in korenčkom, zraven pa še popečen an kockice narezan olimski sir. Njami!user posted image Ampak Lana ne mara ful kaše, pa naj bodo špageti k jih ima rada.user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Številka žabic
Katka123 RR

katero številko žabic kupiti za novorojenčka?

56 (87%)

62 (13%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!