|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
30.4.2008 0:40:41   
katy82
Čau mačkice mi trije smo pršl  domov s pjačke pa smo se mel tko dober,sm se nasmejala k nora,mi je prav pasal mal sprostit se.Zdej smo pa babnce utrujene pa gremo podolgoma da ujamemo mal spanca.

Za Auroro stiskam pestke da bo čimprej za njo pa da bo cartala svojega junaka.

Lahko noč

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
30.4.2008 1:52:48   
suzy85
hej hej
sem ravno šla na wc in se je user posted image mal pretegvala, pa sm rekla, da vas morm mal počekirat!

skye
 user posted image za pregled

špelin@ in ostale - hvala za pestke. imam ZO šele ob treh, tako da bo trajalo, predenj bom sporočila kako je šlo.

anitka prijetno potovanje do Dalmacije. pa da prideš 2v1 nazaj! user posted image

aurora držim pesti, da boš čimprej cartala svojega korenjaka

sylvy dobrodošla

aurea čestitke ob rojstvu male Ane! user posted image user posted image user posted image čimveč cartanja!

kodrana držim pesti, da se tvoj pritisk normalizira! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.muki. user posted image za pregled. upam, da tvoj sinček pride čimprej domov!

kasso kak lepo, da si se igrala. user posted image se mi zdi, da vse premalokrat prebudimo otroka v sebi!

edinaos user posted image za 4. zvezdico

katy82 lepo, da si uživala!

no, na pregledu sem bila že včeraj zaradi pritiska, ker sem v pon imela cel dan pritisk nad mejo, tako da imam danes samo ZO. tudi moje G ta teden ni in jo je nadomeščala druga. pritisk pred pregledom 140/90. najprej me je z očitki gledla, ker so moji kg že na +20kg in pribila, češ kaj sem s sabo nardila! halooo??!!user posted image   no, pol je malo mojo tabelo s pritiskom gledla in me dala na CTG, ker baje jutri v P pred ZO ne bojo meli časa CTG delat. pa mi je doktor zadnjič lepo povedat, da še enkrat naredijo CTG. v glavnem CTG je super, srček okrog 130, popadki pod 40.  pol mi je še enkrat pritisk merla - 145/90, pa ni nič konkretnega rekla, samo to, da bojo že jutri v P vidli, kaj bojo z mano. na koncu je pa na hitro še preverla glavico, ki je še vedno zgoraj. tako da resnično upam, da danes ZO uspe.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
30.4.2008 6:50:48   
suzy85
dobro jutro!
sem mogla že vstat, ker si moram pritisk zmerit.

boste user posted image kavice? brezkofeinsko, belo, kakav, čajček? vse prav fino diši!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
30.4.2008 7:15:59   
CatJa
Dobro jutro!

Hvala, suzy, kavico že pijem, počasi se odpravljam na CTG. Vso srečo na ZO, in tudi drugim, ki imate danes preglede! user posted image user posted image user posted image

Zaspana sem pa tako, da mi očke kr skup lezejo user posted image   Sem včeraj predolgo TV gledala.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
30.4.2008 7:21:50   
suzy85
saj res, vso srečo tisti, ki imate danes preglede! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
30.4.2008 7:49:21   
Katina
Skye,  ssuper za lep CTG in pregled. Torej se bo tudi ti naslednjič menila kdaj spoznaš svoji princeskiuser posted image . čestitke za dopolnjen 36t.
****, veš jaz nisem šla brat postov od te, ki si želi samoplačniški CR, si bom pa mogoče vzela čas za to. Ampak bom šla raje najprej gledat plese, ki jih še tudi nisem. Se pa popolnoma strinjam s tabo, da če imaš na voljo EA je to definitivno bolje kot CR. Še posebno kar se tiče bolečin.
špelin@, hvala za podporo. A me boš lahko dala na seznam 6.5. (GP+CTG + user posted image )

Danes so moje pestke namenjene:
narava (GP), barbaw (CTG), CatJa (CTG), tally (PDC - priprave na CR), suzy85 (GP+ZO), hijenca (CTG), Pepita (CTG)

Suzy85, naj današnji ZO uspe! Bom pošiljala pozitivne misli. Hvala tudi za jutranjo kavico.
Aurora28, v mislih sem s tabo! user posted image

.
muki. : ...ali pa tudi če je pretirano živahen! .
tole je pa nekaj čisto novega zame user posted image user posted image user posted image
Aha, vidim, da nisem edina, ki tega še ni slišala.

joj, .muki.,
a user posted image je v bolnici?user posted image Vem kako ti je hudo, ko je otrok v bolnišnici pa čeprav tako pogumen kot tvoj. Upam, da se izkaže, da ni nič hujšega in kmalu pride domov.
kasso, a bomo kaj deležne tvoje umetnine? Jaz sem na folijo narisala štorkljo z dojenčkom z barvami za steklo in user posted image je motiv pobarvala. Ga imam namen dati na balkonska vrata. Mogoče pa celo enega takega na vhodna vrata. naj se ve, da smo dobili novega stanovalca!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
30.4.2008 8:39:16   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Pri nas je bila noč bolj neprespana, ker je mala pika staknila en precej hud nahod in je celo noč smrkala, kihala, imela vročino, se zbujala, vrtela, stokala, hotela je piti, dala sem ji sirup, merila vročino,... user posted image

.muki., res je revež tvoj mali, kako ga mora šele boleti user posted image  Naj se mu koleno hitro pozdravi in brez komplikacij user posted image user posted image user posted image

suzy85, si bila pa danes zgodnja user posted image  Hvala za user posted image  user posted image

Katina, o tej osebi, ki se je tiče tema o samoplačniškem CR, boš največ branja našla na eni drugi temi, lahko pa ti veliko pove TamaraJ... Dotični anonima namreč ni dolgo "potegnila", ker je 1x v zanosu oz. ihti pozabila stisniti kljukico pod "anonimno" in je izdala svoj nick...

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
kasso, a bomo kaj deležne tvoje umetnine? Jaz sem na folijo narisala štorkljo z dojenčkom z barvami za steklo in user posted image je motiv pobarvala. Ga imam namen dati na balkonska vrata. Mogoče pa celo enega takega na vhodna vrata. naj se ve, da smo dobili novega stanovalca!
Joj, ste vse pridne user posted image  Meni se pa enostavno ne da... user posted image

Sem vsa na trnih za auroro28!!!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
30.4.2008 8:43:04   
Katina
Špelin@, zdaj sem pa firbčna in te ob naslednji priliki zaslišim v zvezi s to razkrito anonimno. No, nekaj podrobnosti sem že izvedela iz vaših prejšnjih razgovorov, ampak slike pa nimam sestavljene.

En user posted image za malo piko in en user posted image za mamico negovalko.

Mene pa skrbi za Taulo. Mislim, da so jo včeraj kar obdržali v P, ker se nič ne javi na raport. Držim pesti.
Seveda pa mislim tudi na Auroro28, ki bo upam kmalu sporočila vesele novice.
Pa tudi na Kodrano mislim, upam, da se ji stanje kmalu popravi in da bo kmalu doma.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
30.4.2008 8:58:34   
špelin@
Špelin@, zdaj sem pa firbčna in te ob naslednji priliki zaslišim v zvezi s to razkrito anonimno. No, nekaj podrobnosti sem že izvedela iz vaših prejšnjih razgovorov, ampak slike pa nimam sestavljene.

Če se ti bo dalo brat, ima na temle linku celo klobaso: KLIK

Že ta prvi anonimni post je njen - ampak se je šele malce kasneje pomotoma razkrila user posted image

Obnova.

Začelo se je s temle:
"Meni se zdi mesečni dohodek najinega gospodinjstva (5000-6000 eur) malo za ustvarjanje blaginje, pa sva se vseeno odločila in zanosila... Ko pa berem tole pa kar ne vem kaj naj si mislim? Ali sem samo jaz tak ziheraš in mi ni vseeno kakšno kvaliteto življenja bom lahko nudila svojim otrokom??"

Tule se je že razkrila in nadaljevala:
"Zakaj se mi zdi 5k eur malo? Zato, ker je potrebno za načrtovane otroke zagotoviti dovolj velik dom. Zato, ker je za shranjevanje izvornih celic potrebno odšteti 2k eur po otroku. Zato, ker je potrebno odšteti določeno vsoto na mesec za varčevanje, prostovoljno dodatno zdravstveno zavarovanje, prostovoljno dodatno pokojninsko zavarovanje, varčevanje za otrokovo šolnino, zavarovanje za avto in dom, itd. Zato, ker obstajajo fiksni mesečni stroški za vzdrževanje doma. Zato, ker je potrebno vsako leto registrirati ter vzdrževati dva avtomobila (ko otroci zrastejo pa še dva povrhu). Zato, ker dobri anatomski vozički ne pridejo v pralnem prašku, temveč je  za njih potrebno odšteti okoli 1k eur z lupinico vred. Zato, ker kuhinja ne pade z neba, temveč je potrebno za njo odšteti nekaj tisoč evrov. Zato, ker kopalnica ni zastonj in je za opremo dveh kopalnic spet potrebno odšteti nekaj tisoč evrov. Zato, ker plenice ne delijo z jutranjim časopisom, temveč je potrebno za njih odšteti precejšnjo vsoto na mesec. Zato, ker si morata starša kupovati vse stvari (od hrane, oblačil, obutve, kozmetike, itd), kar sta si kupovala preden sta se odločila za otroka. Zato, ker bodo otroci vedno otroci in bodo hočete ali nočete, zbadani s strani vrstnikov, če bodo nosili pulover, ki je že tretjič zašit na komolcu. Ma v nedogled bi lahko naštevala.

Jaz si brez pomoči svojih in njegovih staršev, kljub sorazmerno dobremu dohodku, ne predstavljam kako bi spravila vse skozi"

No, nadaljevanje je pač v tem stilu...

Je pa ironija vsega skupaj, da je potem kasneje tik pred poroko imela blazne probleme okrog ženinove fantovščine s striptizeto, ko je celo razmišljala o odpovedi poroke: KLIK

Toliko o z denarjem pogojenem ustvarjanju stabilnega in varnega družinskega okolja za prihajajočega user posted image  Ni vse v denarju (ki je sicer jasno nujno potreben), še posebej če podstreha ni pospravljena user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
30.4.2008 8:59:56   
kasso
Dobro jutro!

katina, boste deležne mojih umetnin takoj, ko bo računalnik usposobljen za take podvige, da naložim sliio in jo prilepim na net. Štorklja pa je odlična ideja... mogoče jo ukradem user posted image

špelina
, boga tvoja mala pika...naj se hitro pozdravi. Pa tudi meni se ne bi dalo nič ustvarjat, če ne bi imela časa in volje.  Mi je pa šel hitreje čas, ko sem čakala user posted image , da se vrne iz tujine.

Suzy85, močno držim pesti, da ZO uspe! Ja to igračo sem si sama kupila, pa nečakinja mi je posodila še veliko ploščico za natikanje perlic.. se mi zdi, da je to tako kot s slikanjem na steklo...je primerno tudi za velikeee otroke.user posted image

Ja, Aurora bo danes pestovala user posted image , pamogoče tudi Taula!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
30.4.2008 9:08:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Če se ti bo dalo brat, ima na temle linku celo klobaso: KLIK

Že ta prvi anonimni post je njen - ampak se je šele malce kasneje pomotoma razkrila user posted image

Obnova.

Začelo se je s temle:
"Meni se zdi mesečni dohodek najinega gospodinjstva (5000-6000 eur) malo za ustvarjanje blaginje, pa sva se vseeno odločila in zanosila... Ko pa berem tole pa kar ne vem kaj naj si mislim? Ali sem samo jaz tak ziheraš in mi ni vseeno kakšno kvaliteto življenja bom lahko nudila svojim otrokom??"

Tule se je že razkrila in nadaljevala:
"Zakaj se mi zdi 5k eur malo? Zato, ker je potrebno za načrtovane otroke zagotoviti dovolj velik dom. Zato, ker je za shranjevanje izvornih celic potrebno odšteti 2k eur po otroku. Zato, ker je potrebno odšteti določeno vsoto na mesec za varčevanje, prostovoljno dodatno zdravstveno zavarovanje, prostovoljno dodatno pokojninsko zavarovanje, varčevanje za otrokovo šolnino, zavarovanje za avto in dom, itd. Zato, ker obstajajo fiksni mesečni stroški za vzdrževanje doma. Zato, ker je potrebno vsako leto registrirati ter vzdrževati dva avtomobila (ko otroci zrastejo pa še dva povrhu). Zato, ker dobri anatomski vozički ne pridejo v pralnem prašku, temveč je  za njih potrebno odšteti okoli 1k eur z lupinico vred. Zato, ker kuhinja ne pade z neba, temveč je potrebno za njo odšteti nekaj tisoč evrov. Zato, ker kopalnica ni zastonj in je za opremo dveh kopalnic spet potrebno odšteti nekaj tisoč evrov. Zato, ker plenice ne delijo z jutranjim časopisom, temveč je potrebno za njih odšteti precejšnjo vsoto na mesec. Zato, ker si morata starša kupovati vse stvari (od hrane, oblačil, obutve, kozmetike, itd), kar sta si kupovala preden sta se odločila za otroka. Zato, ker bodo otroci vedno otroci in bodo hočete ali nočete, zbadani s strani vrstnikov, če bodo nosili pulover, ki je že tretjič zašit na komolcu. Ma v nedogled bi lahko naštevala.

Jaz si brez pomoči svojih in njegovih staršev, kljub sorazmerno dobremu dohodku, ne predstavljam kako bi spravila vse skozi"

No, nadaljevanje je pač v tem stilu...

Je pa ironija vsega skupaj, da je potem kasneje tik pred poroko imela blazne probleme okrog ženinove fantovščine s striptizeto, ko je celo razmišljala o odpovedi poroke: KLIK

Toliko o z denarjem pogojenem ustvarjanju stabilnega in varnega družinskega okolja za prihajajočega user posted image  Ni vse v denarju (ki je sicer jasno nujno potreben), še posebej če podstreha ni pospravljena user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pa saj ne morem verjeti koliko imate opravka z menoj user posted image  user posted image  user posted image  

Ah ja, ko bi se pol toliko ubadale same s seboj, bi bilo bolje.

Lp Anja

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3336
30.4.2008 9:12:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pa saj ne morem verjeti koliko imate opravka z menoj user posted image  user posted image  user posted image  

Bodi vesela, da se komu da user posted image user posted image user posted image

Lepo, da tokrat nisi anonimna user posted image  Pa da imaš čas, da se ubadaš še z majčicami, ne le s samo seboj, seveda user posted image user posted image  Ne tako kot jaz, a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
30.4.2008 9:14:11   
sylvy
Suzy85
in
Muki
hvala za dobrodošlico!!!

Midva z možem bova pa malo med prazniki doma, malo pa na vikendu v Poreču. Čeprav je blizu, me je malo groza ob misli, da bi me dol kaj začelo šraufat, ker potem grem direkt v Izolo ali pa v Postojno. Bom imela vse s sabo za vsak slučaj. Ampak grem, ker komaj čakam, da zavoham morjeuser posted image in se nahodim ob obali. To mi je že od nekdaj zakon!!!

Mene pa kavicauser posted image čaka pri sestri, tako da grem zdaj tja, pa še moji dve nečakinji (6 in 3,5 let) grem malo pogledat, ker mi je kar malo dolgčas, če jih kakšen dan ne vidim.

Lep dan želim vsem in malo več sončka (menda da v Ribnici že sveti).

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
30.4.2008 9:23:34   
Anonimen
Dobro jutrooooo,

spanje nekoliko boljše kot te dniuser posted image , se vidi da je dragec doma.

Vreme nam očitno še kar misli nagajatuser posted image .

Jooooj danes je zadnje dan aprila, potem pa se začenja naš mesec MAJuser posted image user posted image

Sem kot otrok, že čist nestrpnauser posted image , čeprav imam čedalje bolj občutek, da bo tole šlo čez roookuser posted image

Za zajtrk smo že popapcali celo veliko napolitankouser posted image , hmmm kaj sledi.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3339
30.4.2008 9:33:46   
špelin@
edinaos, ko si ravno gor, sem se spomnila, da te moram nekaj vprašati. Vidva sta kupovala v Avstriji v Mömaxu, ne? A sta izpolnila pole za njihovo bonus kartico?

Jaz sem že mislila, da so čisto pozabili name, potem pa včeraj dobim debelo kuverto z opravičilom, ker je dolgo trajalo, s kartico, obeskom za ključe, igračko in prospekti user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
30.4.2008 9:38:38   
suzy85
edinaos se strinjam, da se lahko majčice počasi pripravimo na nizek start. to bo še veselo! user posted image

špelin@ upam, da se tvoja pika čimprej pozdravi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
30.4.2008 9:40:13   
Anitka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj sem pa besna. Vse sem lepo napisala, potem pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
30.4.2008 9:41:56   
špelin@
MAJČICE 2008

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008 
user posted image  medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image
 Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008  
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:100 cm, +13,5kg)
user posted image
 Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O: 119 cm, +14,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image  Anže
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +14kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:104 cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O: 106,5 cm; 16 kg ) 

12.Maj 2008

user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  
KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image   
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:105cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  
Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image   suzy85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , CE, (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +14,5kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)
user posted image  Pika18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje (O=XXcm, +11kg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image Luka, LJ, (O:100cm, +15 kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image  Alja , PO, (O:108 cm,+12kg ) 

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:106 cm, +11kg)

user posted image  janjček

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

user posted image  sylvy 75), 1. user posted image , user posted image :user posted image , LJ (O: 103 cm, +13 kg)

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:99cm /+29cm/; +11kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +11kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted image user posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ
user posted image  žanka ('76), 2.user posted image  user posted image :user posted image , CE

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: 112 cm, +14kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O: 112 cm, +12 kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted imageuser posted image :user posted image  Gregor , LJ ( O: 110 cm, +13kg ) 

user posted image
 Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image      

OSTAJA ŠE 78 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image
 stumfek  user posted image  aradej  user posted image  maska user posted image   KAHLO user posted image Anonimnauser posted image  user posted image mettyy user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 20Xuser posted image ,user posted image : 24Xuser posted image  in user posted image : 34X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image       

30.04.2008: narava (GP), barbaw (CTG), CatJa (CTG), tally (PDC - priprave na CR), suzy85 (GP+ZO), hijenca (CTG), Pepita (CTG)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP), edinaos (CTG), Estrella* (CTG), tally (CTG), Pepita (CTG), Sashy (GP+CTG), kasso (GP), Soncnica Sandra *** (amnioskopija), katy82 (CTG)
06.05.2008: Valentina 2006(GP), kodrana (GP), mya26 (GP), Skye (GP), .muki. (CTG), Katina (GP+CTG)
07.05.2008: suzy85 (GP+CTG), buccka (GP), Pepita (CTG)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP), Anitka (GP+CTG), narava (GP+CTG), 80kaja (GP), sylvy (GP+CTG)
09.05.2008: sesil (GP+CTG), **** (GP), mixi (GP+CTG), zalazoya (GP+CTG)

user posted image NAROČENI CR- ji in porodiuser posted image

28.04.2008: aurora28 (sprejem v P, ev. sprožitev poroda do 1.5.)
08.05.2008: hijenca (CR)
15.05.2008: **** (PDC - priprave na CR)

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE 
DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

NAŠI MAJSKI HROŠČKI  

user posted image
01. april 2008, lewinsky (PDP: 15.05.2008), user posted image  Amadej 

user posted image  
17. april 2008 ob 9:44, Peli (PDP: 01.05.2008), user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm
17. april 2008, Mozart (PDP: 03.05.2008), user posted image      

user posted image
19. april 2008 ob 15:37, Čmrlika (PDP: 27.04.2008), user posted image   Taja, 3030 g, 48 cm

user posted image
21. april 2008 ob 21:02, jana81 (PDP: 07.05.2008), user posted image  Nejc, 3250 g, 49 cm 

user posted image
25. april 2008 ob 12:19, modrooka (PDP: 12.05.2008), user posted image  Ema, 2690 g, 51 cm
25. april 2008 ob 3:36, Aurea (PDP: 08.05.2008), user posted image  Ana, 3700 g, 54 cm

user posted image  : user posted image
3 : 4

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
30.4.2008 9:46:17   
špelin@
špelin@, hvala za podporo. A me boš lahko dala na seznam 6.5. (GP+CTG + user posted image )

Katina, sem firbec: kaj pomeni paketek? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj sem pa besna. Vse sem lepo napisala, potem pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poznam to... user posted image user posted image user posted image  NNNSP: preden tekst potrdiš, ga celega označi in kopiraj - če te "vrže ven", odpri nov odgovor in tja prilepi že napisano user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
30.4.2008 10:06:22   
Anonimen

edinaos, ko si ravno gor, sem se spomnila, da te moram nekaj vprašati. Vidva sta kupovala v Avstriji v Mömaxu, ne? A sta izpolnila pole za njihovo bonus kartico?

Jaz sem že mislila, da so čisto pozabili name, potem pa včeraj dobim debelo kuverto z opravičilom, ker je dolgo trajalo, s kartico, obeskom za ključe, igračko in prospekti user posted image user posted image

ja jaz sem jo tudi včeraj dobila po poštiuser posted image user posted image , pa tudi obesek

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3345
30.4.2008 10:09:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

ja jaz sem jo tudi včeraj dobila po poštiuser posted image user posted image , pa tudi obesek

O fino user posted image  Meni je bilo najbolj hecno, ker sem za zapozneli rojstni dan dobila od njih igračko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
30.4.2008 10:15:03   
Taula
Jutro user posted image

Za nazaj nisem kaj veliko brala, razen da je Kodrana še kar v P. Upam da se stanje umiri. In za Auroro...user posted image , upam da že pestuje lepotca.

Jaz sem včeraj šla nazaj v P. Odnos čisto drugačen, ful so bili prijazni...eno uro sem bila v ambulanti, so me imeli dolgo časa na CTGju, pregledali ali nožnica kaj krvavi. Je rekla da je vse OK videti. CTG je zaznal poleg šibkih, celo dva močna popadka baje. Jaz nisem nič čutila.user posted image  Samo da je vse Ok. Aja...za kri je pa rekla da je nekaj od pregleda (ker imam baje tako steno MV) nekaj pa od čepa verjetno, ampak da ne more reči 100%. Ampak da za čep ni panike...tudi če ne odpade, da nič ne pomeni glede poroda...da bo kaj hitreje, počasneje.
Za gužvo je pa rekla G da so imeli v ponedeljek veliko rojstev, da včeraj (torek) je bilo kar normalno, ampak da pričakujejo naval med prazniki. user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
30.4.2008 10:19:45   
CatJa
Evo še mene s CTGja. V kolker vmes ne rodim, imam naslednjega 05.05.

Ne vem katera je včeraj pisala, da je treba v P tudi, če otrok naenkrat postane preveč živahen. No, tudi meni je tako naročila.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
30.4.2008 10:24:48   
Soncnica Sandra ***
Ojla, ojla dage moje!

Evo mene, da se vam malce na hitro javim. Ko sem se okrog 8h zjutraj zbudila je kazalo, da bo tak lep sonček zunaj, no ja pa je hitro minilo tole navdušenje, saj je že pred 9 uro vreme zamorilo s temnimi oblaki, tako da nas na našem koncu spet čaka bolj turobno in deževno vreme user posted image
Nč, zdej morem it mal pospravit, pol pa še rožice uredit. Sta šla našedva (oči in mami) po rožice, tako da jih bo treba še mal spravit, ker če se ne motim še ni prava luna za sajenje rožic al kako? Če se ne motim je mlaj ravno na moj PDP (5.5), tako da bo najbrž kar moja mami mogla saditi rožice user posted image , no ja, če bom pa še vedno 2v1 pa jih bom seveda lahko tudi sama.

Danes so moje pestke namenjene:
narava (GP), barbaw (CTG), CatJa (CTG), tally (PDC - priprave na CR), suzy85 (GP+ZO), hijenca (CTG), Pepita (CTG)

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
30.4.2008 10:25:00   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Bodi vesela, da se komu da user posted image user posted image user posted image

Lepo, da tokrat nisi anonimna user posted image  Pa da imaš čas, da se ubadaš še z majčicami, ne le s samo seboj, seveda user posted image user posted image  Ne tako kot jaz, a ne? user posted image user posted image user posted image

Tisto rdeče bi še dopolnila. Spoštovana Anja nam bi lahko rekla samo dobronameren hvala,da se nam da ukvarjat s tabo. Drugače pa menimo, pač tiste, ki kdaj pa kdaj preberemo kak tvoj post da potrebuješ bolj strokovno ukvarjanje nekoga ki ima diplomo iz točno določene veje medicine.user posted image user posted image  Me smo namreč samo ženske takšne in drugačne z takšnimi in drugačnimi izkušnjami, ki jih delimo med seboj in občasno tudi s teboj.

Imamo pa vprašanje zate? Bi mi lahko zaupala e-mail morda na privat poslala bi ti namreč obrazec ki ga moraš prebrati in podpisati pred CR. Tako dobronamerno... da boš pač imela čas razmislit ali se boš odločila za samoplačniški CR...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Se vas otrok dovolj giblje?
maca83 RR

Mislite, da se vas otrok dovolj giblje? Bi se moral vec?

Se prevec (37%)

Ravno prav (41%)

Lahko bi bil malo bolj aktiven (17%)

Sport ga sploh ne zanima (2%)

Ne vem (2%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!