Katina
|
Špelin@, kasso, barbaw, Anitka, tally, edinaos, katy82 hvala za lepe misli. Anitka, bravo za uspešne nakupe . Tally, ja, zgleda da se dogaja in pripravlja... edinaos, veš fizično mi še kar gre, psihično se pa delam, da problema sploh ni in ga ne bo. Torej poskušam pozitivno razmišljat. Tudi jaz sem si danes po poti domov s pregleda zaželela ustavit v kakšni gostilni, pa žal ne smem. Sem pa naredila eno ekspres varianto, ki jo imam na zalogi za take priloke, pa še rada jo imam. Tudi mi smo letos po dolgem času za te praznike doma, navadno smo si privoščili kakšno potovanje ...., no, če bo sreča mila si ga bomo čez kakšno leto spet . katy82, super, da je antibiotik opravil svoje . Špelin@, hvala za obvestilo o kodrani. Bogica, upam da ji bo kmalu bolje. me kar skrbi zanjo in za njenega . Sicer je vsaj v , ampak tudi tam moraš kar sam posrkbeti zase, ker te včasih malo pozabijo. Razmišljala sem ali se naj vključim v komentar glede naročenega CR ali ne, pa sem se vseeno odločila, da ga napišem. Kar nekaj od vas jih ve, da sem si sama zelo želela, da bi mi naredili CR (pač ena neprijetna izkušnja s prvega poroda). Dobro vem kako zgleda celjenje po operaciji - imam kar luštno "zadrgo" na vratu, pa tudi kako zgleda celjenje šivov in raztrganin po porodu in priznam, da bi še pred kratkim z veseljem sprejela ponudbo za naročen CR. Zaradi določenih zapletov v tej se več ne ubadam toliko s porodom samim, ker mi je bolj važno, da rodim zdravega in živega . Morda so me ravno te težave preusmerile iz razmišljanja o CR. Komentar sem napisala zato, ker na nek način razumem tiste, ki si CR želijo. Sama sem se seznanila z vsebino izjave, ki ti jo dajo podpisat pred CR in moram rečt, da je zadeva kar grozljiva. Zato sem po eni strani prav vesela, da v P niso naklonjeni željam po nepotrebnih operativnih posegih, temveč da se za sekcijo odločijo iz utemeljenih medicinskih razlogov. Seveda je med njimi ziher kakšna izjema ali dve, vendar so po moje to le posamezni primeri.
|