|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
29.4.2008 19:06:22   
katy82
Edina midva tud nikamor ne greva k ma moj dnevno tko da bom še sama,sej če bomo osamljene se bomo pa tle gor skupi dolgočasle.user posted image Kaj pa veš mogoče bomo pa morale skupi že dihat takratuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
29.4.2008 19:07:10   
barbaw
Jaz pa imam iste simptome kot Kasso le brez bolečega križa. user posted image  Samo nočem več nič pisat, ker me tile lažni popadki samo malo nategujejo kot elastiko. user posted image  Ko bo čas bom že javila, da boste poamagale pihat, aja dihat. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
29.4.2008 19:10:05   
katy82
Katina sem pozabla,sorči user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled no sam da se bo začel dogajat.

**** sem pogledala tiste linke od plesa pa mi je najbolj všeč un k je na B.... joj sm pozabla ime,kura jstuser posted image
A kej veš če se da dobit kake dvd-je za učenje k tle pr men ni nobene šanse za kej tazga.To kar sem pa gledala je pa tko zapleteno pa na hitr skup povezano,da ne vem če bi se kej znajdla iz tega.
user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
29.4.2008 19:11:17   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz pa imam iste simptome kot Kasso le brez bolečega križa. user posted image  Samo nočem več nič pisat, ker me tile lažni popadki samo malo nategujejo kot elastiko. user posted image  Ko bo čas bom že javila, da boste poamagale pihat, aja dihat. user posted image

Ja, saj jaz sem le odpustnico hotela za vsak slučaj, drugače pa se pred 5.5. ne dam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
29.4.2008 19:15:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Ja, saj jaz sem le odpustnico hotela za vsak slučaj, drugače pa se pred 5.5. ne dam user posted image user posted image user posted image user posted image

TO JE ŽE V PONEDELJEKuser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3280
29.4.2008 19:19:47   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

TO JE ŽE V PONEDELJEKuser posted image

Aja, pa res  user posted image user posted image user posted image le še 6 dni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
29.4.2008 19:20:06   
katy82
Men dons na tikerju piše da mam še 14 dni do koncauser posted image

A veste punce da me ledvice ne bolijo več tolk pa tud normalno hodm lulat,no tko zadostne količine,zgleda da je antibiotik prjeluser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
29.4.2008 19:26:55   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Men dons na tikerju piše da mam še 14 dni do koncauser posted image

A veste punce da me ledvice ne bolijo več tolk pa tud normalno hodm lulat,no tko zadostne količine,zgleda da je antibiotik prjeluser posted image .

user posted image user posted image user posted image  Nekaj dobrega.

Ve bi mogle videt naše sosede, ko ne znajo postavit kombija z druge strani na dvorišče. user posted image  Malo pa sem lahko žleht. Samo da me ne bo teplo. Ma imajo tale kombi že ... let, še preden smo se mi sem preselili, pa jim tole parkiranje na dvorišče občasno malo nagaja.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
29.4.2008 19:29:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Edina midva tud nikamor ne greva k ma moj dnevno tko da bom še sama,sej če bomo osamljene se bomo pa tle gor skupi dolgočasle.user posted image Kaj pa veš mogoče bomo pa morale skupi že dihat takratuser posted image
[
/quote]

Pri meni je vsaj možek doma, in mi je vseeno z njim lažje prenašat tole zoprno depresijo in tečnobouser posted image , čeprav mi je drugi predlog bolj všečuser posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3284
29.4.2008 19:37:39   
katy82
Edina sej men je tud drugi predlog bolši,jst še zdej ne dojamem so nam "dnevi šteti" pa da bomo kmal spoznale naše zakladkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
29.4.2008 19:43:28   
Anonimen
Katy: a veš tisto  za CR je napisala AnjaPH... saj veš potem zakaj si nisem mogla kaj da ne bi pokomentirala...user posted image

glede plesa baladi ti je všeč user posted image ... veš da ne vem če se v Sloveniji kaj DVD-jev dobi. Vem da se v Egiptu dobi ogromno muzike tudi sama jo imam veliko na računalniku ampak DVD- za učenje pa se prav gotovo ne dobi...
Ampak prav gotovo se pa dobi na ebay-u...
Bom malo poiskala če ima Rania ki ima tudi zelo veliko plesnih šol tudi kake dvd-je...

hm no tukajle greš na store potem pa workout videos in ima precej DVD-jev za prodajo

Za e-bay pa prosim Barbaw, ki se full znajde in je tudi meni pomagala najti tisti varnostni pas - oprsnico za tamalo...
torej:
Barbaw : pomoč prosim.user posted image  A so na ebayu kaki dvd-ji za učenje trebušnega plesa??

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3286
29.4.2008 20:06:38   
špelin@
Katera se je pritožila, da bo čez praznike doma?? No, tudi mi bomo user posted image  Itak gre le za boge 4 dni in ne čutim nobene potrebe po kakšnem potovanju - moj user posted image  dela še jutri, potem pa se bomo crkljali user posted image

****, vidiš, jaz sicer "uradno" (po PDP mojega G) spadam med junijke, ampak se ravno zaradi določenih meni neustreznih "momentov" nikoli nisem "našla" med njimi oz. se ujela v pogovor, tako kot sem se z vami user posted image  

katy82, super, da je antibiotik prijel user posted image

Pa še ena novička od kodrane: še vedno je v P, dobila je zdaj tudi 24-urni merilec krvnega tlaka, se pa ne počuti najbolje user posted image  Kar je čisto razumljivo, kdo pa je rad v bolnici user posted image   Vse vas prav lepo pozdravlja user posted image

Dajmo navijat, da bo šla lahko čimprej domov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
29.4.2008 20:15:45   
Anonimen
Za Kodrano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3288
29.4.2008 20:24:36   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Za Kodrano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se pridružujem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
29.4.2008 20:40:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Pa še ena novička od kodrane: še vedno je v P, dobila je zdaj tudi 24-urni merilec krvnega tlaka, se pa ne počuti najbolje user posted image  Kar je čisto razumljivo, kdo pa je rad v bolnici user posted image   Vse vas prav lepo pozdravlja user posted image

Dajmo navijat, da bo šla lahko čimprej domov user posted image user posted image user posted image

kodrana upam, da bo čim prej konec mukuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3290
29.4.2008 20:40:17   
jana81
joj punce jst res upam da bo mali Nejček ostal tako priden, sicer pa težavno obdobje šele prihaja, pa krčki itd...
Bom čez mesec povedla kako je...user posted image

se ravno prebuja, in šibam k njemu...

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
29.4.2008 20:42:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

joj punce jst res upam da bo mali Nejček ostal tako priden, sicer pa težavno obdobje šele prihaja, pa krčki itd...

o jaz bi tudi, komaj čakammmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3292
29.4.2008 20:48:11   
tally
user posted image user posted image user posted image user posted image za kodrano, da bo čimprej šla domov

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
29.4.2008 20:48:29   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ne sekiraj se, ker lahko da ne bo imel nobenega krčka...sedaj sledi šele ta lepše obdobje user posted image ti kar zavidam, ko že stiskaš svojo štručko k prsim.... me daje nostalgija, tako da komaj čakam, da bom spet opazovala tisti blažen obrazek in učke ko se doji. user posted image Razen podiranje kupčka zna trajat in trajat in trajat...no ta del mi ni tako zanimiv user posted image in ko končno podre, je tako olajšanje user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
29.4.2008 20:51:04   
tally
Men dons na tikerju piše da mam še 14 dni do konca

Men tut, no bomo vidli kaj mi bodo jutri povedali, koliko časa še ostane?user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
29.4.2008 21:00:49   
Skye
Ojla čvekeuser posted image

Malo se vam javljam, da ne boste mislile da me je megla vzela. Smo še vedno 3 v 1
Sem zamenjala dan za noč...ponoči budna kot ris, podnevi pa spim kot ubita

Malo pozno pa vendar...Modrooka iskrene čestitke za korenjakinjo Emo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aurea tud tebi iskrene čestitke za veliko korenjakinjo Ano in hiter porod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kodrana upam, da ti bodo uspeli normalizirati krvni tlak...drži se punca...sam še malo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jana daj svojemu pridnemu Nejčku še en poljubček od meneuser posted image

Aurora želim ti čim lažji porod in da bi svojega fantiča čim prej prejela v naročje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregleduser posted image

No moj današnji pregled potekal brez posebnosti, CTG lep, lega nespremenjana, s tem da je princeska A že precej nizko z glavico (še vedno načelno velja naravni porod).
Naslednji pregled imam pa 06.05.08, ko se bomo tudi dokončno zmenili kdaj bosta princeski ugledali luč svetauser posted image user posted image (če sem iskrena ne bi imela nič proti če bi me kar v porodno poslali).
Imama pa 05.05.08 posvet z anastezistom v zvezi z Ultivo (si enostavno ne znam predstavljati poroda brez lajšanja bolečinuser posted image )
Mi pa jutri dopolnimo 36 tedenuser posted image

Lp
Skye

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
29.4.2008 21:12:03   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Pa vsi gredo nekam za prvomajske praznike, midva sva pa doma

NOP, tudi pri nas bomo doma. Bi tudi lahko šla na morje, pa sva se odločila da bova doma, ker se bliža dan D in ne bi rada reskirala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Kodrano!!!!

ORIGINALNO SPOROČILO: Skye
Malo se vam javljam, da ne boste mislile da me je megla vzela. Smo še vedno 3 v 1
Sem zamenjala dan za noč...ponoči budna kot ris, podnevi pa spim kot ubita 

user posted image user posted image user posted image  lepo da si še vedno v enem kosu! Le javi se nam še kaj, saj veš, da smo "firbčne" kaj se dogaja v našem klubu user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
29.4.2008 21:14:04   
Katina
Špelin@, kasso, barbaw, Anitka, tally, edinaos, katy82 hvala za lepe misli. user posted image

Anitka, bravo za uspešne nakupe user posted image .
Tally, ja, zgleda da se dogaja in pripravlja...
edinaos, veš fizično mi še kar gre, psihično se pa delam, da problema sploh ni in ga ne bo. Torej poskušam pozitivno razmišljat.  Tudi jaz sem si danes po poti domov s pregleda zaželela ustavit v kakšni gostilni, pa žal ne smem. Sem pa naredila eno ekspres varianto, ki jo imam na zalogi za take priloke, pa še rada jo imam.  Tudi mi smo letos po dolgem času za te praznike doma, navadno smo si privoščili kakšno potovanje ...., no, če bo sreča mila si ga bomo čez kakšno leto spet .
katy82, super, da je antibiotik opravil svoje user posted image .
Špelin@, hvala za obvestilo o kodrani. Bogica, upam da ji bo kmalu bolje. me kar skrbi zanjo in za njenega user posted image . Sicer je vsaj v , ampak tudi tam moraš kar sam posrkbeti zase, ker te včasih malo pozabijo.

Razmišljala sem ali se naj vključim v komentar glede naročenega CR ali ne, pa sem se vseeno odločila, da ga napišem. Kar nekaj od vas jih ve, da sem si sama zelo želela, da bi mi naredili CR (pač ena neprijetna izkušnja s prvega poroda). Dobro vem kako zgleda celjenje po operaciji - imam kar luštno "zadrgo" na vratu, pa tudi kako zgleda celjenje šivov in raztrganin po porodu in priznam, da bi še pred kratkim z veseljem sprejela ponudbo za naročen CR. Zaradi določenih zapletov v tej user posted image se več ne ubadam toliko s porodom samim, ker mi je bolj važno, da rodim zdravega in živega user posted image . Morda so me ravno te težave preusmerile iz razmišljanja o CR. Komentar sem napisala zato, ker na nek način razumem tiste, ki si CR želijo. Sama sem se seznanila z vsebino izjave, ki ti jo dajo podpisat pred CR in moram rečt, da je zadeva kar grozljiva. Zato sem po eni strani prav vesela, da v P niso naklonjeni željam user posted image po nepotrebnih operativnih posegih, temveč da se za sekcijo odločijo iz utemeljenih medicinskih razlogov. Seveda je med njimi ziher kakšna izjema ali dve, vendar so po moje to le posamezni primeri.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
29.4.2008 21:21:49   
Anonimen
Katina; jaz in vsak ,ki pozna tvojo zgodbo ve da tudi če bi prosila za CR bi bilo edino prav.

Toda to izjavo o CR je napisala oseba ki nima vseh čistih...že sodeč po ostalih temah v katerih je sodelovala ali jih celo odprla. To je samo moje mnenje, pa brez zamere.

Predvsem pa danes ima ta oseba na voljo EA in jo ne bo bolelo ali pa Ultivo , ampak ona bi CR, kar samo kaže na njeno nerazgledanost...Očino misli da je CR ena zelo fajn zadeva, ki pa nič ne boli... res no comment ampak ne morem se zadržat...celo me prsti srbijo da bi njej osebno kaj napisala, pa se bom raje zadržala...

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3299
29.4.2008 21:57:07   
Anonimen
Pa kje ste zdaj vse???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?

Nikoli je ni imel. (50%)

Samo prvih nekaj mesecev. (3%)

Do 6. meseca. (3%)

Do 1. leta. (12%)

Do 2. leta. (16%)

Do 3. leta ali dlje. (16%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!