Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 21:37:17
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka bamby - tole pa tako božansko zgleda , verjamem pa da je tudi zeeeeloo dobro. Meni ta kvašena testa ne ratajo. kaj če bi šle midve mal k bamby v šolo pa sej ta testo pomoje ni dost drugač za narest kot kruh, sam men ful trdo rata, sem sam enkrat buhtljne delala pa je moj reku, da taka bi pa tudi on znal spečt dobra ideja. Bamby, kdaj boš začela prijave zbirat, pa kakšna je cena? Glede pečenja je pa pri nas tako bolj slabo. Mi moj pravi, da imamo pečico samo zato, da je oprema v kuhinji popolna.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 21:43:34
|
|
|
|
dolenjka
|
Bamby, jaz bi tudi prišla na učne ure Tim bo pa naše punčare merkal, k je že tko zverziran
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 21:45:14
|
|
|
|
dolenjka
|
O pInči, čer Ej, kdaj Suzi pripelje svojga k tvojmu v varstvo? Bi še jaz mojga pripeljala, da bodo 3 peresna deteljica v studiu, sej če vidve s Suzi hočta svoj mir, grem jaz pol po svoje
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 21:53:55
|
|
|
|
pina-1
|
ojla stara. sem glih nakurejna na mojga. me je ob 7:30 prašu č gre lahko za 15 minut k sosedu, prišu je domov ob 21. MEd tem sta pa obe sreaki neki hotli, ena joško druga pravljico in zobek za zobno m9iško...meni se pa rola. pol pa se vsede za TV in z**** siol tv in pol sem jaz kriva ker itak mam cel dan cajt in bi lahko to zadevo preštudirala mater in dedci. ne vem kdaj suzi pride, ampak vidva kar pridita, bomo pa 2 notr zaprle, da bova midve lahko čez nnjih špoglae. prihaja
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 21:57:10
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz pa trenutno (še)nisem nakurjena na našga Bomo šli pa mogoče v soboto na primorsko. Kje so šparoge?? Sem v nedeljo jedla gojene, pa bi rajš mal divjih, pa še v skrinjico bi jih mal dala
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 22:03:03
|
|
|
|
dolenjka
|
O Suzi, čer Kdaj peljeva tastaredva na primorsko, da mal šparog za kako južno nabereta?
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 22:06:49
|
|
|
|
Februarka08
|
Mmm, jest pa še nisem nič čokolade, odkar sem rodila. Vidim, da jo jeste, jo bom jest tud kakšen košček. Čeprav naša bejba ne kaka ravno pogosto . Je pa glih zaspala po dolgih mukah in to prvič danes v svoji novi posteljici. Zdej se grem pa končno lahko v miru stuširat in potem spat. Stiskala bi se mal, pa je moj prehlajen in nič ne bo bohved kolk časa. Je pa oblubu, da če bo vreme, gremo v četrtek v Portorož na izlet. Mirno nočko vsem...
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 22:07:41
|
|
|
|
pina-1
|
dolnjka ti k meni pridi pa te jaz peljem na šparge... ČE boš pa mojega poslala nabirat, boš bolj švoh jedla. Da o ozimnici ne govorim.
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 22:08:59
|
|
|
|
pina-1
|
o februarka tudi ti na morje.. Boste vse prilezle k naši mlaki.. Lepo pa oglaste se kaj. Bo pri meni ziher kak princeska ostala ali pa kak mafinn
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 22:11:53
|
|
|
|
dolenjka
|
Stara, nisem jaz za špargo brat, bi bla tut brez ozimnice k sm tko leva, pa slepa tut Mogoče bi pa tvoj šel, če bi imel družbo - še enga tazga bukselna kot je on MMMMM princeke??? Do kdaj pa bodo na zalogi???????
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 22:12:14
|
|
|
|
Februarka08
|
Ja, Pina, jaz bi vse dala, da bi živela nekje pri morju. Poznam ene iz Izole in pravijo, da so že ful naveličani. Jaz pomoje ne bi bla nikol, ker morje obožujem. Zdaj grem pa res pod tuš, pa-pa.
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 22:14:09
|
|
|
|
pina-1
|
stara mam jaz zato oko za te stvari.jaz bi jih iskala ti bi pa tvoj pas razmigala ko bi se sklanjala jo pobirat. moj je res slep za te stvari. po moje bosta onadva špargo pobirala kar doma s pivičko v roki
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 22:17:13
|
|
|
|
dolenjka
|
Pišuka, pol sva pa jaz pa tvoj bolj sorodni duši A ti se javljaš za mojo osebno trenerko za 1 dan? Sam ne vem kako v ta film mafini in princeske pašejo
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 22:18:48
|
|
|
|
dolenjka
|
Kva je zdej Suzi in MAry_lou, bosta kaj napisali al se mislita sam past?
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 22:23:24
|
|
|
|
pina-1
|
mafini in princeske so energija da se oči zbistrijo . sem jih danes napekla za celo gardo. jutri se jaz od 2 poslavljam, pa bomo pili ene tri dni na ta račun... pa žrli tudi.. uff me je že zdej strah.
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 22:23:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kva je zdej Suzi in MAry_lou, bosta kaj napisali al se mislita sam past? po moje sam meditirata....
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 22:27:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mafini in princeske so energija da se oči zbistrijo . sem jih danes napekla za celo gardo. jutri se jaz od 2 poslavljam, pa bomo pili ene tri dni na ta račun... pa žrli tudi.. uff me je že zdej strah. Ja Pinči vem, jutri te sprejemamo v klub 3+ Sej je kr fajn veš, počas dobiš tisto bolezen k nič ne boli, pa vsak dan kej novga zveš
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 22:28:54
|
|
|
|
dolenjka
|
Sam ti si res modelka, al sem pa jaz tak gnoj Pri 2 otrocih in descu ... ti rata vse poštimat, jaz grem pa še srat komaj Verjetn zato, ker se mi rit nalima na stol za računalnikom vsakič, ko imam 2 sekundi časa
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 22:35:44
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka [Ja Pinči vem, jutri te sprejemamo v klub 3+ Sej je kr fajn veš, počas dobiš tisto bolezen k nič ne boli, pa vsak dan kej novga zveš upam, da maš prov, ker mene danes vse boli.. Bo kar fajn če bi se jutri čudežno zbudila brez bolečin pa z ene 10 kg manj. To bi bilo najlepše darilo
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 22:39:31
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sam ti si res modelka, al sem pa jaz tak gnoj Pri 2 otrocih in descu ... ti rata vse poštimat, jaz grem pa še srat komaj Verjetn zato, ker se mi rit nalima na stol za računalnikom vsakič, ko imam 2 sekundi časa ne me prašat kako mi to rata, ker še sama ne vem.. zato pa pri nas ni vse kot v škatlici in sesamo 1x na teden, pucamo ko mamo cajt...je vse prilagojeno... ne boš verjela...tudi jaz vse utegnem samo ko mam za it na školjko sedet se otroci derejo..
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 22:43:28
|
|
|
|
pina-1
|
stara kam si zginla.... evo jaz grem v mižule...se beremo jutri.. nočko
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 22:43:40
|
|
|
|
Suzi*
|
Mah, če bi se pasla al pa meditirala. tamala je ob devetih mrknila, sem bla že vesela, pa že mal pred deseto uzbuna, sem jo dvignla, je še kupček podrla, spet na joško dala, je spet kupček podrla, pa se mi je ne da zdej nosit, sem jo v postlo deportirala, pa se mi dere zdej tam. ona bi se nosila dokler ne bi mrknila, al pa na zizi visela, po moje bo čez kakšno uro šele omagala, kokr ponavad. Bomo vidli kako bo kej z našim morjem. če gremo, tud teb sporočim, Dolenjčica. Moj bi tud bolj v klub pivičk pasal. Sem pa danes tud jaz pekla muffine po Pinčinem receptu, pa so njamsi. Že vidim, da bom vse sama zružla.
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 22:45:18
|
|
|
|
dolenjka
|
Tisto željo za 10 kg - bi ti z veseljem uresničila, sam ko bom tko dobra čarovnica, bom sorči stara, naprej za se poskrbela Sej pri nas tut sesamo 1x na teden, max na 5 dni, sam problem je najbrž v tem, da je mama preveč na RR
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 22:46:41
|
|
|
|
dolenjka
|
Recept prosim, zdej bo moj do ponedelja doma in mi bo mogoče ratal kaj spečt
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 22:53:38
|
|
|
|
Suzi*
|
http://kulinarika.net/recept.asp?ID=2482 evo, dolenjčica. dober tek.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?