Anonimen
|
a delajo sumniki? ne bom tvegala... kikibonboncek (joj jaz bi te kr pojedla ), to je res zlata vredno, da je partner ok in da nismo za vse same. tudi jaz mam enga cudovitega doma. kar se tice teme, ki ste jo vse odprle... obiski, tasca, plenice... sploh se nism razmisljala o tem, razn o plenicah, tudi jst se pralnih plenic ne grem in za moje pojme je inigo opisala tudi mene, ne mislim pac komplicirat, odvadijo s epa itak vsi otroci plenick, pa ce je to pol leta prej ali pa kasneje. je pa fino, da je vec moznosti, pa se vsaka mamica odloci tako kot ji najbolj ustreza. je pa res, da obcudujem mamice, ki uporabljalo pralne plenice, ker je to res vec dela in verjetno res ritka manj trpi, tako da tedy mislim, da je tvoja odlocitev tudi prava. obiski... sploh nimam pojma, kako bo pri naju. a res tako hodijo potem ljudje gledat dojencka?? ker do tega mi pa res ni. so prijatelji, so kaksni sorodniki ok, ampak da pa potem res cele dneve vsi tam visijo, pa jih se strezes in ne mores niti pocartat svojega pikeca, je pa res mimo. glede pomoci... jaz verjetno tut ne bom nobenga prosla, ampak mam taksne starse in tasco, da se bodo sami ponudli, ker so vsi super in bomo vidli, kako nam bo slo in koliko, ce sploh kaj, pomoci bomo rabli. imam pa dve vprasanji in lepooo prosim odgovora. pdp imam 5.7. kdaj lahko ze dobim denar od obcine in denar od drzave? in se to, ko oddas papirje, kako dolgo potem traja, da denar v resnici prejmes. pa se to, kdaj se dobi starsevski dodatek, ze v juniju ali sele z rojstvom otroka? drugo vprasanje. a pozna katera hauck vozicke. sma gledla hauck miami, ki je v baby centru v akciji, ampak sma fuls kepticna, kolesa so namres plastic fantastic, pa ne vem al so sploh dobro vodljiva in na splosno kaksni so vozicki. pa se to, zimska mislim da si ti dala link od italijanske strani z vozicki. tam se mi zdijo kar ok vozicki, je postnina za celo slovenijo 40 evrov, ali je to odvisno od kraja? in kaksna je kaj kvaliteta vozickov? hvaaala ce mi vsaj na kako vprasanje odgovorite, bom hvalezna
|