|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
29.4.2008 15:55:19   
Aurea
Punce, spet en lep pozdravček od mene in tudi že male princeske, ki sem jo točno 38 tednov nosila v bušiju!

V četrtek sem okrog 16h prebrala Špelinino odpustnico, ki jo je naredila zame in se pohecala, da jo bom uporabila čez 1 teden user posted image  No ja, pa smo pohiteli, saj se mi je čez 2 uri vlila voda in smo šli... Po dobrih 4 urah od začetka popadkov sva z user posted image  že crkljala najino malo punčko, ki je imela toliko laskov, da smo skoraj klicali frizerja user posted image  Po treh prijetnih dnevih v KR porodnišnici, kjer moram resnično pohvaliti vse prijazno osebje, so naju včeraj spustili domov in prišel je čas navajanja drug na drugega in na drugačen ritem spanja user posted image  Zdajle sem izkoristila nekaj minut, da se vam oglasim, saj je bila malčica prej 3 ure budna kot čuk user posted image

Za seznam:

Najina ANA je imela ob rojstvu 3700 g in 54 cm, na svet pa je pokukala 25. 4. ob 3.36. user posted image

Upam, da vas bom kmalu lahko spet malo več prebirala in tudi kaj napisala, vsem pa želim čim lepše zadnje dneve do prihoda vaših malčkov in malčic ter čim lažji porod.
In pazite se Špelininih odpustnic! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  (valjar ni nič proti njim!user posted image )

< Sporočilo je popravil Aurea -- 29.4.2008 15:56:28 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
29.4.2008 15:58:33   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Kasso kaj je tebi kaj dolgčas ko si sama doma? Meni bi se tožilo po otrocih. Vedno se mi pa če imam veliko dela ali ne. To smo pa mame.

Po otrocih se mi vedno toži, sploh danes zjutraj, ko so vsi odšli sem točila solze, dokler nisem zagledla moje odpustnice, tako da sem hkrati jokala in se smejala. Je pa bila mami zdaj pri meni in je malo prej odšla, tako da sve do zdaj pospravljale in edino kar sva naredile je, da so knjige na policah...katastrofa.......ne vem, kdaj bomo končali.
Drugče pa ponavadi (ker sem v službi doma) pa non stop kličem taščo in sprašujem kaj delajo, kaj so všpičili.... malokateri dan pozabim user posted image ali pa imam kako neumno vprašanje za izgovor, da pokličem user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
29.4.2008 15:58:51   
Taula
ČESTITAM ZA LEPOTIČKOuser posted image user posted image user posted image

Ko boš imela pa čas, se pa priporočamo za kako slikico princeske.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
29.4.2008 15:59:18   
Anonimen
Aurea:

Iskrene čestitke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aurea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3229
29.4.2008 16:00:49   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Punce, spet en lep pozdravček od mene in tudi že male princeske, ki sem jo točno 38 tednov nosila v bušiju!

V četrtek sem okrog 16h prebrala Špelinino odpustnico, ki jo je naredila zame in se pohecala, da jo bom uporabila čez 1 teden user posted image  No ja, pa smo pohiteli, saj se mi je čez 2 uri vlila voda in smo šli... Po dobrih 4 urah od začetka popadkov sva z user posted image  že crkljala najino malo punčko, ki je imela toliko laskov, da smo skoraj klicali frizerja user posted image  Po treh prijetnih dnevih v KR porodnišnici, kjer moram resnično pohvaliti vse prijazno osebje, so naju včeraj spustili domov in prišel je čas navajanja drug na drugega in na drugačen ritem spanja user posted image  Zdajle sem izkoristila nekaj minut, da se vam oglasim, saj je bila malčica prej 3 ure budna kot čuk user posted image

Za seznam:

Najina ANA je imela ob rojstvu 3700 g in 54 cm, na svet pa je pokukala 25. 4. ob 3.36. user posted image

Upam, da vas bom kmalu lahko spet malo več prebirala in tudi kaj napisala, vsem pa želim čim lepše zadnje dneve do prihoda vaših malčkov in malčic ter čim lažji porod.
In pazite se Špelininih odpustnic! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  (valjar ni nič proti njim!user posted image )

Kakšno presenečenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM IN VELIKO VESELJA Z MALO ANO ŽELIM!!!!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
29.4.2008 16:02:49   
špelin@
Aurea, iz vsega srca iskrene čestitke ob rojstvu male princeske Ane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Super, da si imela hiter porod, še lepše pa je slišati pohvale za porodnišnico user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
29.4.2008 16:07:49   
barbaw
Aurea tole si pa nas presenetila. Si bosta tvoja Ana in moj Jaka lahko delila rojstni dan. user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image  pa čimveč prespanih noči. Me veseli, da je šlo tako hitro, ko pa je tako velika princeska.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
29.4.2008 16:13:04   
špelin@
MAJČICE 2008

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008 
user posted image  medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image
 Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008  
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:100 cm, +13,5kg)
user posted image
 Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O: 119 cm, +14,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image  Anže
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:104 cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O: 106,5 cm; 16 kg ) 

12.Maj 2008

user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  
KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image   
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:105cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  
Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image   suzy85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , CE, (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +14,5kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)
user posted image  Pika18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje (O=XXcm, +11kg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image Luka, LJ, (O:100cm, +15 kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image  Alja , PO, (O:108 cm,+12kg ) 

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:106 cm, +11kg)

user posted image  janjček

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

user posted image  sylvy 75), 1. user posted image , user posted image :user posted image , LJ (O: 103 cm, +13 kg)

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:99cm /+29cm/; +11kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +11kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted image user posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ
user posted image  žanka ('76), 2.user posted image  user posted image :user posted image , CE

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: 112 cm, +14kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O: 112 cm, +12 kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted imageuser posted image :user posted image  Gregor , LJ ( O: 110 cm, +13kg ) 

user posted image
 Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image      

OSTAJA ŠE 78 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image
 stumfek  user posted image  aradej  user posted image  maska user posted image   KAHLO user posted image Anonimnauser posted image  user posted image mettyy user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 20Xuser posted image ,user posted image : 24Xuser posted image  in user posted image : 34X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image      

29.04.2008: Katina (UZ+CTG), Skye (GP+CTG), .muki. (CTG), Taula (CTG)
30.04.2008: narava (GP), barbaw (CTG), CatJa (CTG), tally (PDC - priprave na CR), suzy85 (GP+ZO), hijenca (CTG), Pepita (CTG)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP), edinaos (CTG), Estrella* (CTG), tally (CTG), Pepita (CTG), Sashy (GP+CTG), kasso (GP), Soncnica Sandra *** (amnioskopija), katy82 (CTG)
06.05.2008: Valentina 2006(GP), kodrana (GP), mya26 (GP)
07.05.2008: suzy85 (GP+CTG), buccka (GP), Pepita (CTG)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP), Anitka (GP+CTG), narava (GP+CTG), 80kaja (GP), sylvy (GP+CTG)
09.05.2008: sesil (GP+CTG), **** (GP), mixi (GP+CTG), zalazoya (GP+CTG)

user posted image NAROČENI CR- ji in porodiuser posted image

28.04.2008: aurora28 (sprejem v P, ev. sprožitev poroda do 1.5.)
08.05.2008: hijenca (CR)
15.05.2008: **** (PDC - priprave na CR)

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE 
DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

NAŠI MAJSKI HROŠČKI  

user posted image
01. april 2008, lewinsky (PDP: 15.05.2008), user posted image  Amadej 
 user posted image  
17. april 2008 ob 9:44, Peli (PDP: 01.05.2008), user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm
17. april 2008, Mozart (PDP: 03.05.2008), user posted image      

user posted image
19. april 2008 ob 15:37, Čmrlika (PDP: 27.04.2008), user posted image   Taja, 3030 g, 48 cm

user posted image
21. april 2008 ob 21:02, jana81 (PDP: 07.05.2008), user posted image  Nejc, 3250 g, 49 cm 

user posted image
25. april 2008 ob 12:19, modrooka (PDP: 12.05.2008), user posted image  Ema, 2690 g, 51 cm
25. april 2008 ob 3:36, Aurea (PDP: 08.05.2008), user posted image  Ana, 3700 g, 54 cm

user posted image  : user posted image
3 : 4

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
29.4.2008 16:19:19   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: Aurea
V četrtek sem okrog 16h prebrala Špelinino odpustnico, ki jo je naredila zame in se pohecala, da jo bom uporabila čez 1 teden No ja, pa smo pohiteli, saj se mi je čez 2 uri vlila voda in smo šli... Po dobrih 4 urah od začetka popadkov sva z že crkljala najino malo punčko, ki je imela toliko laskov, da smo skoraj klicali frizerja Po treh prijetnih dnevih v KR porodnišnici, kjer moram resnično pohvaliti vse prijazno osebje, so naju včeraj spustili domov in prišel je čas navajanja drug na drugega in na drugačen ritem spanja Zdajle sem izkoristila nekaj minut, da se vam oglasim, saj je bila malčica prej 3 ure budna kot čuk

Za seznam:

Najina ANA je imela ob rojstvu 3700 g in 54 cm, na svet pa je pokukala 25. 4. ob 3.36.

user posted image user posted image user posted image user posted image Najprej iskrene čestitke!!!!! Veliko cartanja, smejčkanja in prespanih noči vam želim!!!

Sem ravno kakšno uro nazaj spraševala, če katera kaj ve, kaj se dogaja z Aureo, ker ni o njej ne duha ne sluha, potem pa pridem nazaj na net, pa vidim tako lepo presenečenje!
ČESTITKE ŠE 1X!!!!!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
29.4.2008 16:21:59   
mixi
user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke Aurea tebi in tvoji družinici, pa vam želim čim več lepih skupnih trenutkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
29.4.2008 16:27:16   
CatJa
Aurea, iskrene čestitke za princesko Ano! Zelo lepo ime! In takšna korenjakinja, rojena 14 dni pred rokom user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
29.4.2008 16:29:30   
Anonimen
Špelin@: user posted image user posted image user posted image user posted image  Za seznam!!!

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3237
29.4.2008 16:31:59   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Jana, dej povej no kaj kej Nejček počne, verjetno razen futranja in pančkanja ničuser posted image
Povej mi še plisss, ti si takrat govorila, da si kupila AC, ti prav pride?? Ali je bolj tako tako??
Poljubček za Nejčkauser posted image user posted image

ja naš Nejček večinoma časa spi, čeprav ravno sedaj že celo uro bedi in se pogovarjava, gleda me v trip z velikimi modrimi očmi in je tiho user posted image
Glede AC je pa tako, da meni osebno zelo prav pride, ker med dnevno sobo in spalnico imava dvojna vrata, in ko spi v spalnici, mi2 sva pa v dnevni, ga tako slišiva če se zajoka ali prebudi..pa še bolj mirna sem, ker vem da beleži dihanje.

taula meni ko je šel čep, je bilo zelo zelo malo krvi vmes pomešane med sluzjo, pa sem bila že 3 cm odprta. Ko pa me je pregledal G. sem potem kr fejst začela krvavet, kao od pregleda.

sončnica sandra napotnica ti velja 2 meseca.

aurea čestitke za Ano, zdej se pa le cartajta..boš vidla kok je to fajn.

pa še podatek o aurori- je v porodnišnici, zvečer naj bi ji dali svečko za mehčanje MV, ker jo vseskozi nekaj špika spodaj, in jutri naj bi ji sprožili porod. Mi bo takoj javila ko rodi...

zdej pa grem nazaj k mojmu sončku, ki se je spet prebudil, mi nekaj čeblja.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
29.4.2008 16:42:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
pa še podatek o aurori- je v porodnišnici, zvečer naj bi ji dali svečko za mehčanje MV, ker jo vseskozi nekaj špika spodaj, in jutri naj bi ji sprožili porod. Mi bo takoj javila ko rodi...

Hvala ti za tole sporočilo user posted image

Se pravi, moramo ponoči začeti resno navijati user posted image

Madonca, je tvoj Nejček eno super pridkano bitjece - imaš kakšen poseben recept za to? user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
29.4.2008 16:50:32   
špelin@
Jaz imam pa eno vprašanje za vse vas: se je katera mogoče dogovorila z določeno babico, da bo pri njej ob porodu? Saj veste, kaj mislim - za plačilo pač... Da imate njen GSM in jo boste poklicale, ko boste v P.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
29.4.2008 16:59:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Hvala ti za tole sporočilo user posted image

Se pravi, moramo ponoči začeti resno navijati user posted image

Madonca, je tvoj Nejček eno super pridkano bitjece - imaš kakšen poseben recept za to? user posted image user posted image

Ja tud mene to zanima, imam dva otroka pa noben ni bil 10% tega kar je tvoj Nejček.... Kakooooo?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3241
29.4.2008 17:09:10   
barbaw
Špelin@ nimam nobene izbrane babice, ker tista, ki jo poznam ne dela več zaradi poškodbe. Se pustim presenetit. Mogoče bo tudi tokrat tako izkušena kot prvič.

jana mene tudi zanima kaj daješ Nejčku, da je tako priden. kako so si otroci različni. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
29.4.2008 17:10:43   
špelin@
Ej, punce, a ste videle: ena izmed junijk je tiktak rodila svoji dve priceski user posted image user posted image
KLIK

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
29.4.2008 17:21:11   
Naty*
Aurea čestitke za malo princesko user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!! Takele novičke je pa res ful fajn prebrat user posted image user posted image user posted image . Uživajte v spoznavanju in crkljanju, ko boš pa lahko pa le objavi kako slikico, da ti bomo še bolj fouš user posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
29.4.2008 17:25:27   
barbaw
špelin@ take novičke pa je prav fajn brat. user posted image  Če že vse tako hitro rojevajo pa bomo še me. Za tebe se itak ne rabimo bat. bolj se lahko bojimo, da bi bil tvoj mož porodničar. user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
29.4.2008 17:33:42   
barbaw
Špelin@ ker imam preveč časa user posted image , škratek se veselo igra, sem šla malo vohunit za majčicami, ki se neredno javljajo oz. se sploh ne. In sledi:

Tiana, ki bi morala imeti rok 1. maja, je še februarja letos bila na Želimo si novega člana. Predvidevam, da se ni tista nosečnost s katero je prišla na naš seznam dobro iztekla. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
29.4.2008 17:34:02   
Anonimen

Ej, punce, a ste videle: ena izmed junijk je tiktak rodila svoji dve priceski user posted image user posted image
KLIK

špelina kaj je na tem kliku? jaz sem našla samo eno sporočilo ki me je nasmejalo...

Naty,Tamara : kdo mislite je avtor tegale:

citiram:

Za ceno samoplačniškega CR sem spraševala, ker sem ena navadna cmera in imam izjemno nizek prag za prenašanje bolečine. Pri zobozdravniku vedno zahtevam injekcijo preden lahko sploh šari po zobeh.
Ampak bolj kot vas berem, bolj se zdim smešna sama sebi. Saj me ne bo konec če ga rodim po naravnib poti mar ne!

joj, sem zlobna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak nisem si mogla kaj no... da ne komentiram.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3247
29.4.2008 17:37:54   
špelin@
****, nižje bi morala iti user posted image  Tole je na linku:

"Ponosni očka vam sporoča veselo novico po navodilih žene Eve:

Celo noč sva hodila po sobi in predihavala popadke, na koncu so bili že precej hudi in sva se odpeljala v porodnišnico. Po pregledu takoj v porodno, kjer je bilo v cca. eni uri vse za nami. Ob 5.40 se je rodila Tia (2100 g in 45 cm), takoj za njo, ob 5.55 pa še Hana (2000 g in 44 cm). Z vsemi tremi je vse v najlepšem redu.

Mamica se je zelo dobro držala, tudi sam se moram pohvaliti (nisem padel v nezavest). Tia in Hana sta bili ves čas zelo pridni, sicer malo začudeni nad vsem, ko pa sta se začeli dojiti, je bil to za njiju vrhunec dneva. Eva je bila res zelo srečna, ko ju je lahko podojila in nato so vse tri princeske utrujene zaspale.

Zaenkrat toliko. Moram nekaj pojesti, saj sem na te stvari pozabil, ko sem gledal svoje punce. To je najlepši občutek, ki ga lahko moški doživi in mi ni niti za sekundo žal, da sem vse to doživel.

Eva vas lepo pozdravlja in pravi, da ni lepšega občutka, kot je porod. In da tudi ni strašen. Vse se da, če se le hoče. Drži pesti za vse, ki boste kmalu za njo.

Boštjan"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
29.4.2008 17:39:01   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Špelin@ ker imam preveč časa user posted image , škratek se veselo igra, sem šla malo vohunit za majčicami, ki se neredno javljajo oz. se sploh ne. In sledi:

Tiana, ki bi morala imeti rok 1. maja, je še februarja letos bila na Želimo si novega člana. Predvidevam, da se ni tista nosečnost s katero je prišla na naš seznam dobro iztekla. user posted image

Sem prebrala vse poste tiste tiane za nazaj do julija lani, ampak noben ni bil na majčicah... Mora biti ena druga user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
29.4.2008 17:41:44   
kasso

Jaz imam pa eno vprašanje za vse vas: se je katera mogoče dogovorila z določeno babico, da bo pri njej ob porodu? Saj veste, kaj mislim - za plačilo pač... Da imate njen GSM in jo boste poklicale, ko boste v P.

Ker sem malo za luno, nisem niti vedela, da se da... a je možno le v LJ?
Drugače pa o tem nisem razmišljala, saj imam obe izkušnji iz Po p in babic tam zelo lepe spomine... se ne sekiram, na katero babico bom naletela, ker so vse v redu...bolj me skrbi, da mojega G ne bo tam oz. da bo kdo od G s katerimi nimam lepih izkušenj.

jana, hvala za podatek o Aurori, bomo jutri držali pestke user posted image Je pa tvoj Nejček tako priden kot je bila moja Petja kot dojenček.. pri  dveh letih pa je pravi vragec user posted image

špelina, ja zelo lepo je prebrati take lepe porodne zgodbe user posted image , še posebno, če jih piše očka user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 29.4.2008 17:44:28 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.