|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
29.4.2008 11:11:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
In potem rečem..kaj pa če G nima CTG-ja (ker moja ga je šele sedaj nabavila) in ti da napotnico za P...ja gospa tudi v tem primeru ne sprejmamo do 7 dni čez rok.user posted image  Vse P sprejamajo, samo LJ je neki special.user posted image

Eh, tudi LJ sprejema, še posebej, če si z napotnico, samo očitno si naletela na eno totalno žlehtno zakompleksano kokoš, ki si ji bila krasen ventil za sproščanje negativne energije user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
29.4.2008 11:13:48   
Taula
Ma sej ostali so bili prijazni, posebej ta na CTGju in zdravnica...samo tale kura mi je pa dvignila pritisk. Briga me...se bom pa naredila francoza med prazniki.user posted image

< Sporočilo je popravil Taula -- 29.4.2008 11:14:20 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
29.4.2008 11:14:03   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Kasso a vazektomija je bla prostovoljna odločitev od tvojga?Upam da nisem preveč direktna sam ponavad se večina moških od omembi le-te prime za svoje premoženje in prebledi,spregovort itak niso zmožniuser posted image

Popolnoma njegova odločitev!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
29.4.2008 11:36:24   
sylvy
Pozdravljene majčice!
Že nekaj časa vas spremljam, pa sem se odločila, da se vam pridružim, ker ste tko lušne in znate čvekat o vsem mogočem.
Da se predstavim:
-letnik 1975 (teh že dolgo ne delajo več),
-doma iz okolice Arboretuma v Volčjem potoku (pojdite na špancir, saj je trenutno razstava cvetja),
-prvič noseča
-PDP 25.5.
-spol otroka bo presenečenje, (no, tako veliko možnosti spet ni!!!hahaha...).
Če vam moram še kaj povedat, me vprašajte.
Jaz bi pa vas vprašala za katere porodnišnice ste se odločile in ali ste se odločile za kakšne metode lajšanja bolečin ali boste šle rodit bolj ''na blef'', tako kot jaz?!

Maj prihaja!!!!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
29.4.2008 11:39:14   
Taula
Dobrodošla sylvyuser posted image user posted image

Jaz bom rodila v Lj, lajšanje bolečin...EA je tu itak utopija, tako da kol po glavi in stisniti zobe. user posted image  Za seznam povej še kdaj imaš kaki pregled.user posted image

(odgovor članu sylvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
29.4.2008 11:58:32   
sylvy
Kol po glavi!? Kdo me pa bo? Mož bi me premalo, sestre bi me preveč....hahaha...pa smo spet na začetku!!!
Pregled, ja...8.5., GP in CTG.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
29.4.2008 12:05:52   
MARTINA25
TAULA tole z zdravnico pa no comment!!!!Že itak si bila zaskrbljena, potem pa naletiš še na tako kozo!!!Ti se sploh ne obremenjuj!Če boš začutila, da kej ni prav, ti samo pojdi v P!!!Zato so oni tam, da pregledajo tebe in otročka!!!!
Ampak res ne morem verjet, kak odnos si nekateri dovolijo do pacientov!!!
TAULA drži se in ne oziraj se na tistio kokoš!!!!

Dobrodošla sylvyuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sylvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
29.4.2008 12:38:02   
katy82
Taula pa saj to ni res,kaj se ti vse ne naredi,še posebi da naletiš na tak odnos v tem življenskem obdobju,ko si najbolj ranljiv pa še v skrbeh za malo pikico pod srčkom.Ma tvoja G prav da se nared budalo pa kr pejt se pokazat,če bojo pa kej pametne jim pa tud lahko svoje poveš,kaj pa mislijo da so,bogovi v belem!!!??Itak bomo vse držale pesti,da bo vse v redu,kar tud bo,ne na negativno mislt!!!!

Sylvy dobrodošla pri  nas smo vsake nove tko vesele,jst bom rodila v NM,glede lajšanja bolečin se pa še odločam za epiduralno.Bomo videl kako bo.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
29.4.2008 12:51:06   
Soncnica Sandra ***
Ojla drage moje!

Evo jaz sem pa danes prinesla še včerajšnje spanje notri. Ma je pasalo, da se nisem samo obračala naokoli in čakala kdaj bo dan!

ORIGINALNO SPOROČILO: narava
zaradi vsega tega (matr, kaksno jamranje - si grem kar sama sebi na zivce, ker se nisem take vajena - ko se ponoci bolece obracam v postelji kar stokam zraven, pol pa se jezim nase, kok sm brezveze, da sam stokam ) jaz iskreno upam, da se moj Poba odloci prej prit, ker jaz v tem stanju ne zdrzim vec! Dobesedno. Do sedaj je bila nosecnost res ful lepa, niti 1x nisem bruhala, slabosti toliko, da lahko nastejem na prste ene roke, energije vedno dovolj - se prevec, ampak sedaj me kar konkretno muci..

Narava te čisto razumem! user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz nisem sebe vajena take, ampak sem tudi včeraj imela tak dan, da bi se človek kar user posted image , ampak verjemi mi: MINE!!!!

ORIGINALNO SPOROČILO: Anitka
Jaz sem pa danes uradno nastopila svoj zasluženi porodniški dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sedaj pa uživaj maximalno!!!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
29.4.2008 12:59:36   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: Naty
Ej tole vam morm povedat, a veste, da se je men pred tremi dnevi pojavila linea negra! Tista spodnja pa itak čist rahla, tko da se komi vid, ampak vseen... tolk sm se celo nosečnost veselila, da je ni, zdej me pa mal pred koncem useka !

Naty meni se je na spodnjem delu bušija (pod popkom) tudi pojavila zelo pozno, ampak par dni nazaj se ni je pa še na zgornjem. Sicer bolj slabo vidna, ampak jaz sem ponosna nanjo!!! In to en tedn pred PDP user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
29.4.2008 13:02:36   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
HM......nimam ga

Rekla mi je se vidimo po porodu!!!!

Potem sem jo vprašala, če se moram hodit v porodnišnico pokazat, pa mi je rekla, da če bi bilo karkoli naj grem v P.

??? To pa so navodila in korektno spremljanje nosečnosti

Ja vam rečem punce! Že sama sem bila malce presenečena prejšnji petek ko mi je rekla, no pa srečno, od sedaj naprej vas čaka samo še P, najprej pa amnio v P. Kaj pa kakšen CTG ali kaj podobnega. Najbolje, da pridem 5.5. v P pa da ne bom še nič odprta, kaj pa potem. Niti amnio mi ne bodo mogli narediti user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
29.4.2008 13:05:58   
Anitka
Kosilo opravljeno, sedaj pa malo počivam in se privajam na življenje brez službeuser posted image user posted image Mislim, da se človek na to lahko hitro navadi in razvadiuser posted image user posted image . Pa še dobro, da so na svetu tudi avtomobili, da se lahko kam zapeljem.
Z dragim bova šla danes še malce v nabavo (stikala, vtičnice, luči, banjica, podloga za previjalno, kozmetika, krtačka....), potem pa spet likanje in pripravljanje na jutrišnji odhod. Še prej pa si moram zrihtati zdr. zavarovanje za tujino za vsak slučajuser posted image

Sylvy dobrodošla med nami in naj ti preostali čas do prihoda user posted image mine čim hitreje in čim lepše. Jaz bom rodila v MS v naši lepi novi porodnišnici. Pa zrihtala sem si vse za EA, tako, da bomo verjetno rodili s pomočjo tega. Za seznamček pa lahko napišeš še pridobljenje kg, obseg bušija...

Sicer pa sem še vedno v redu, le ta izcedek (beli tok ) me malo zafrkava in jezi, ker se je malce povečal. A je bilo tudi pri vas tako?Potem pa ves čas laufam po WC-ju in preverjam stanje.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
29.4.2008 13:09:52   
Soncnica Sandra ***
Evo mene iz porodnišnice. Sem dobila SMS od Katine ravno ko sem prišla domov. No sej sem bila v P že ob 7h zjutraj, ker nisem vedela da začnejo delati kasneje.
Povzetek: CTG je bil baje kar lep-popadki šibki, utrip ok, odprta sem le za en prst. Do sem vse Ok. Nato mi reče ginekologinja naj jutri pridem nazaj na CTG. In potem komplikacije, ker nisem 7 dni čez rok.
Ena druga zdravnica me je tam napizdila, ko cucka da kaj se gremo da rinemo v P če nismo čez rok in če še ne rojevamo. Sem rekla, da me je poslala G, in da imam napotnico. In ona meni da oni ne upoštevajo to, da naj lepo grem nazaj do svoje G in ji to povem. Pač da so oni le za nujne primere in jaz nisem nujni primer in da nimam nič za hoditi v P. Sem rekla da so sedaj itak prazniki..da kaj hudiča naj naredim v tem primeru. Odgovor...gospa to pa ni moj problem. In še to je dodala....pa v P pridite med prazniki le če vam odteče voda oz. imate popadke, pa da je normalno da se otrok umiri...in da če ga 2 dni ne čutim 10 gibov na dan da naj pridem če je že nuja...ampak da naj si ne zmišljujem.

Sem klicala svojo G kaj naja naredim, je popizdila če se ****...da vse ostale P sprejemajo . V glavnem jutri bom šla verjetno k njej na CTG, in v poned.po praznikih spet. Za vmes mi je pa rekla naj si zmislim da ne čutim otroka, da bodo sitni, ampak da me ne smejo zavrniti.

Pa to je za popuser posted image , pa kaj si domišljajo nekateri zdravniki, da smo roboti ali kaj, da smo sprogramirane kdaj točno se bo zdravniku v P kuruser posted image  dvignil, da bi pa on mogoče en pregled opravil ali pa en podod.
Joj me take stvari razp****************************

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
29.4.2008 13:13:17   
Taula
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
HM......nimam ga

Rekla mi je se vidimo po porodu!!!!

Potem sem jo vprašala, če se moram hodit v porodnišnico pokazat, pa mi je rekla, da če bi bilo karkoli naj grem v P.

A nimaš ti rok konec majauser posted image  Pa nobenega pregleda več.user posted image

Da te vse mine...so trčeni in G in v P.user posted image

Še nekaj...meni so danes zadržali napotnico v P. Se mi zdi da je ena imela isto situacijo...glede na to da je veljava moje napotnice do konca maja, ne rabim nove, ker je za večkratni obisk veljavna?

< Sporočilo je popravil Taula -- 29.4.2008 13:17:26 >

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
29.4.2008 13:24:24   
katy82
Anitka men se je beli tok še povečal,pa tud sluz je drugačna ne vem bolj belkasta ampak ne tko kot pri vnetjih

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
29.4.2008 13:50:05   
Anonimen
Taula: mislim katastrofa LJ porodnišnicauser posted image user posted image , svetujem ti da naslednjič ko boš šla vzami koga s sabo, za pogum, ker jaz jim ne bi dolžna ostalauser posted image .
Da jih ni sram BANDA

A CTG je bil zdaj OK?

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3191
29.4.2008 13:53:01   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
jana povej kako je biti po tolikem času brez trebuščka?
drugače pa upam da bo prišla vsaj kakšen teden prejuser posted image

prav prijetno user posted image ..obujem se lahko, delam kar hočem, čeprav naj bi se še pazila.. morem rečt da mi je šel že kar nazaj, zdej bo treba pa utrjevat, da bo tako kot prej.

taula ne se bat umetnih popadkov, ker ni tako hudo, jst sem na koncu svoje zgubila, in so mi dali umetne, pa ni tako hudo, pač malo hujši kot tvoji.

aurora naj bi mi sporočila če bo rodila..nič ne vem kaj se dogaja z njo..

narava nič ne skrbi za dihanje...boš kr vedla kok je treba,ko bodo popadki začeli..user posted image

sem aurori poslala sms, kaj je z njo.. pa počakajmo.

kasso,edinaos, špelin,martina in vse, ki nešemu Nejčku pihate na dušo user posted image , hvala vam...vse bo vrnil ko bo malo zrastel user posted image ...vsem pošilja poljubčke in nasmešek.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
29.4.2008 13:54:19   
Taula
Drugič bo šel z mano user posted image . Sej drugič ne bom tiho....danes sem bila, ker sem v glavi že napletala kdaj bom prišla med prazniki tja in se naredila francoza. Me prav briga.user posted image  Če bo pa kaj narobe bodo pa rekli...ja gospa zakaj pa niste prišli prej. Sej če bo kaj narobe najdem tisto kuro in babco in obe likvidiram.user posted image
CTG danes je bil boljši...ne čisto ok, a boljši.user posted image Popadki pa šibki oz. le 1 prst odprta. No ja...bolje 1 prst kot ničuser posted image

Tole z Auroro mi je pa sumljivo..kaj so jo le v P zadržali in čaka na svoje popadke ali kaj hudiča?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
29.4.2008 14:01:28   
špelin@
sylvy, WELCOME user posted image

Jaz sem se namenila (spet user posted image ) rodit v LJ, čeprav mi to ni najbližja porodnišnica. Glede lajšanja bolečin pa stiskam pesti, da bo tudi ta porod tako lahek kot prejšnji, ko je bil zvrhano dovolj že "šus" Dolantina proti koncu user posted image

Taula, po moje ne rabiš druge napotnice (saj je verjetno tvoja G napisala gor, da naj te spremljajo do konca in ni samo enkratna?). Drugače je pa super, da si se lepo začela odpirat - zdaj bo kmalu šlo zares user posted image

jana81, saj veš, da komaj čakamo, da se ti pridružimo s čvekanjem o naših user posted image  user posted image  Super je slišati, da se imaš lepo in je Nejček en zlat sonček user posted image

Jaz imam kljub slabemu vremenu ogromno energije, rada bi konkretno pospravila in počistila stanovanje, ampak se ne morem sklanjati user posted image  Kako me to jezi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
29.4.2008 14:04:40   
špelin@
MAJČICE 2008

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008 
user posted image  medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image
 Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008  
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:100 cm, +13,5kg)
user posted image
 Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O: 119 cm, +14,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg)  

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image  Anže
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:104 cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O: 106,5 cm; 16 kg ) 

12.Maj 2008

user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  
KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image   
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:105cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  
Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image   suzy85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , CE, (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +14,5kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)
user posted image  Pika18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje (O=XXcm, +11kg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image Luka, LJ, (O:100cm, +15 kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image  Alja , PO, (O:108 cm,+12kg ) 

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:106 cm, +11kg)

user posted image  janjček

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

user posted image  sylvy 75), 1. user posted image , user posted image :user posted image

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:99cm /+29cm/; +11kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +11kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted image user posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ
user posted image  žanka ('76), 2.user posted image  user posted image :user posted image , CE

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: 112 cm, +14kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O: 112 cm, +12 kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted imageuser posted image :user posted image  Gregor , LJ ( O: 110 cm, +13kg ) 

user posted image
 Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image      

OSTAJA ŠE 79 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image
 stumfek  user posted image  aradej  user posted image  maska user posted image   KAHLO user posted image Anonimnauser posted image  user posted image mettyy user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 20Xuser posted image ,user posted image : 24Xuser posted image  in user posted image : 35X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image      

29.04.2008: Katina (UZ+CTG), Skye (GP+CTG), .muki. (CTG), Taula (CTG)
30.04.2008: narava (GP), barbaw (CTG), CatJa (CTG), tally (PDC - priprave na CR), suzy85 (GP+ZO), hijenca (CTG), Pepita (CTG)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP), edinaos (CTG), Estrella* (CTG), tally (CTG), Pepita (CTG), Sashy (GP+CTG), kasso (GP), Soncnica Sandra *** (amnioskopija), katy82 (CTG)
06.05.2008: Valentina 2006(GP), kodrana (GP), mya26 (GP)
07.05.2008: suzy85 (GP+CTG), buccka (GP), Pepita (CTG)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP), Anitka (GP+CTG), narava (GP+CTG), 80kaja (GP), sylvy (GP+CTG)
09.05.2008: sesil (GP+CTG), **** (GP), mixi (GP+CTG), zalazoya (GP+CTG)

user posted image NAROČENI CR- ji in porodiuser posted image

28.04.2008: aurora28 (sprejem v P, ev. sprožitev poroda do 1.5.)
08.05.2008: hijenca (CR)
15.05.2008: **** (PDC - priprave na CR)

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE 
DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

NAŠI MAJSKI HROŠČKI  

user posted image
01. april 2008, lewinsky (PDP: 15.05.2008), user posted image  Amadej 
 user posted image  
17. april 2008 ob 9:44, Peli (PDP: 01.05.2008), user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm
17. april 2008, Mozart (PDP: 03.05.2008), user posted image      

user posted image
19. april 2008 ob 15:37, Čmrlika (PDP: 27.04.2008), user posted image   Taja, 3030 g, 48 cm

user posted image
21. april 2008 ob 21:02, jana81 (PDP: 07.05.2008), user posted image  Nejc, 3250 g, 49 cm 

user posted image
25. april 2008 ob 12:19, Modrooka (PDP: 12.05.2008), user posted image  Ema, 2690 g, 51 cm

user posted image  : user posted image
3 : 3

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 29.4.2008 14:06:32 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
29.4.2008 14:04:53   
Taula
Taula, po moje ne rabiš druge napotnice (saj je verjetno tvoja G napisala gor, da naj te spremljajo do konca in ni samo enkratna?). Drugače je pa super, da si se lepo začela odpirat - zdaj bo kmalu šlo zares

Piše veljavnost za 2 meseca.  Ker imaš okence 1x, ali pa napišejo za koliko časa. Ja da mi pa še prijavijo da rabim novo napotnico, potem pa enega fentam.user posted image user posted image

To da se odpiram pa ne vem...upam da se ne bo ustavilo pri 1 prstu, naj gre naprej že.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
29.4.2008 14:09:51   
špelin@
To da se odpiram pa ne vem...upam da se ne bo ustavilo pri 1 prstu, naj gre naprej že.user posted image

Preizkusi vse ukrepe user posted image  Nekaj bo že pripomoglo user posted image  Če si vsaj malo odprta, pomeni, da je MV že toliko "zrel" oz. že konkretno pripravljen na "next stage", da znajo prostaglandini v določeni telesni tekočini dati vsemu skupaj "pospešek" user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
29.4.2008 14:13:30   
Anonimen
Jana, dej povej no kaj kej Nejček počne, verjetno razen futranja in pančkanja ničuser posted image

Povej mi še plisss, ti si takrat govorila, da si kupila AC, ti prav pride?? Ali je bolj tako tako??

Poljubček za Nejčkauser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3198
29.4.2008 14:16:22   
Taula
Ok...zadnja novica. Po moje mi je šel čep, ker se mi je dosti kri ulila.user posted image Sem klicala v P (je bila ena ful prijazna celo), je rekla da je možno da je od pregleda, ampka da bi moralo biti manj krvi. Upam da je čep, čeprav vem da to še nič ne pomeni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
29.4.2008 14:18:09   
špelin@
Ok...zadnja novica. Po moje mi je šel čep, ker se mi je dosti kri ulila.user posted image Sem klicala v P (je bila ena ful prijazna celo), je rekla da je možno da je od pregleda, ampka da bi moralo biti manj krvi. Upam da je čep, čeprav vem da to še nič ne pomeni.

O, se že dogaja user posted image  Bomo navijale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.