|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
29.4.2008 14:18:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Ok...zadnja novica. Po moje mi je šel čep, ker se mi je dosti kri ulila.user posted image Sem klicala v P (je bila ena ful prijazna celo), je rekla da je možno da je od pregleda, ampka da bi moralo biti manj krvi. Upam da je čep, čeprav vem da to še nič ne pomeni.

zdaj pa še to??? Joooj Taula vso srečo in hitro šibaj v porodnišnico, imaš cifro od kakšne za SMS? A so ti rekli, da prideš?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3201
29.4.2008 14:20:52   
katy82
Taula drugič pa lubija s sabo,nisem vedla,da si šla sama,ja valda da so si te pol še bol prvoščl k so vidl,da si sama!!!!!!!!!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
29.4.2008 14:21:48   
Taula
Ne....če je malo krvi čakaš doma. Danes je bila ena v P ki hodi na kontrole-čep je šel 10 dni nazaj ven že. Rekli so mi naj pridem če se kri ne ustavi. Jutri grem pa itak k moji G.

Kako pa se preveri ali je še čep notri...se pravi da je res šel čep in da ni od pregleda toliko krvi.user posted image  Se to vidi na vaginalnem pregleduuser posted image   Neki bo že...samo ne pred majem.user posted image

< Sporočilo je popravil Taula -- 29.4.2008 14:22:42 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
29.4.2008 14:22:00   
katy82
A da je čep šel,to bejba to nam deli,da bi le blo vse v redu pa čimprej za tabo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
29.4.2008 14:23:25   
katy82
Joj Taula na vsak način se te hočejo losat,ma pejt se pokazat pa je,boš vedla pr čem si.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
29.4.2008 14:27:06   
Anonimen
Dobr dan vsem,

Sedaj sem nazaj iz cocacolanja in moram kot vidim prebrat cele 4 strani. Še dobro da moja zlata mami že kuha kosilo in imam čas.

mya 26: Majo iz društva Interes poznam, blond kodrasti laski, super postavca nežno bitje. In ja slišala sem da je mamica...user posted image user posted image  Skratka super punca in dobra učiteljica.

katina: Tvoje obnove so zakon!! Sedaj sem prebrala tvoj jutranji post in sem vse na tekočem. Za po porodu pa itak zmenjeno. 6 tednov si dam počitka potem pa akcija v vojno z kilogrami. Tudi ples boi zraven.user posted image

Špelina: Joj kok lepo odpustnico si naredila za Kasso... ma moram ti povedat da sem prav ganjena...Čisto njej na kožo pisana.Ker ima res tisto veliko črno marcino doma...user posted image user posted image user posted image  Zdaj me pa prov firbec matra kaj bo na moji, piramide?? No jaz jo itak še ne rabim, vsaj 14 dni.

Kasso: Škoda ker ne moreš več vozit... smo te danes pogrešale. Za ples ni problema samo vam bom prej nazaj v Egipt ušla verjetno kot bomo mi k sebi prišle po porodu... se bomo mogle kako drugače organizirat.user posted image user posted image

Katy: Ja otrok se scrklja ampka kaj pa je druga rešitev? Moja mala je imela krče od 3 tedna pa do 3 mesecev. Iz kapljic , obkladkov, masažnih olj, posebnega comformil mleka in ne vem kaj še vse smo doktorirali. Nič ni pomagalo!!user posted image user posted image  vsak dan ob 5 popoldne so prišli in ni popustilo tja do 10 zvečer. In edino kar ji je pomagalo da si jo obrnil na roko z glavico proti tlom jo masiral po hrbtu in hodil z njo sem in tja...Tako je tudi zaspala.
In ja seveda se je razvadila..krči so prenehali on apa se je hotela še vedno nosit in do 1 leta ni zaspala drugače kot na rokah.
Pa kaj naj bi naredila?? Jo kar vrgla v posteljo in pustila da se dere... ma nimam srca...smo jo pač uspavali, ker nam je čas to dopuščal.user posted image  Čisto pa razumem tiste mame ki so za vse same in imajo še službo da pustijo otroka tudi jokat.
Aja in ja jok je drugačen če ima krče ali pa če izsiljuje.Tudi pri 3 mesecih že znajo izsiljevati, vem iz lastnih izkušenj!user posted image user posted image

Glede plesa, ja obstaja več stilov trebušnih plesov. so eni ki so čist folklorni, so baladi in saaidi ki je bolj Egipčanski stil in obstajajo tudi neke turške variante, potem pa imaš tudi plese z sabljo, z tančico pa na arabskem polotoku  ogromno dajo poudarek na ples z lasmi... Ma tega je tok...Jaz sicer res že dolgo ne plešem ampak sem pa prej tok da mislim da bi hiter spet noter prišla..
So pa tudi oblačila različna...

Da se ne boste samo o nosečnosti pogovarjale in za tiste ki vas zanima malo za spremembo... gremo plesat!!user posted image user posted image

turški stil

tole je bolj mešanica ima vse elemente tako turškega kot arabskega

saaidi egipčanski

baladi  in še en baladi

Baladi z sabljo

ples z tančico

ples z lasmi - čeprav tole niso arabke, 100% da ne, he,he ampak takole pa izgleda ja...

sedaj moram ta post poslat če ne se zna zgodit da mi vse zbriše, pa grem pol naprej brat...

(odgovor članu mya26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3206
29.4.2008 14:28:53   
MARTINA25
TAULA navijam zate, jst bi na tvojem mestu šla v P!!!Upam, da bo vse ok in da boš kmalu držala štručko v naročju!!!!!GO GO GO GIRL!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
29.4.2008 14:46:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

HM......nimam gauser posted image

Rekla mi je se vidimo po porodu!!!!

user posted image user posted image user posted image  Nič mi ni jasno??? Pa saj naj bi glih od 36 tedna naprej imel vsak teden pregled in pa CTG??
Martina , da je nisi ti kaj narobe razumela????

Anitka: varno vožnjo in fajn se imejta.user posted image

Taula: saj vse kar ti je povedala tista v P je čisto res,tak sistem imajo v LJ. P... samo lahko bi ti na lep način povedala te pomirila ... Mislim da te pa nadere ...user posted image
Res ne razumem takih ljudi, pa saj vejo da smo nosečnice že tko bolj občutljive pa tiste,ki ste prvič noseče tud ne morte vsega vedet kako in kaj...Mislim no comment za ta dogodek!!!
Aja katera doktrca je pa bila??

Glede napotnice pa, če je bilo gor označeno za enkratni obisk potem rabiš novo. In ponavadi je na tisti za v P ki naj bi bila za porod označeno za enkraten obisk...
Če si sigurna da je bilo označeno 2 meseca, potem pa verjetno ne rabiš nove...Ne vem najbolje bi bilo da pokličeš pa vprašaš...

Ampak tole z krvjo pa ne vem... a je malo? A se je ustavilo?

sylvy: dobrodošla!!

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3208
29.4.2008 14:53:50   
sylvy
Kati82 hvala za dobrodošlico in vsem ostalim tudi.

Špelin@, a ti bi pa rada še kaj vedela. Ja še dobro, da smo ženske firbčne. Pridobljenih imam 13 kg, obseg trebuha....čakaj, se grem zmerit........103 cm.
Vidim, da sem že na seznamu. Jaz sem tudi že od nedelje na porodniški, vendar bom za kakšno urico še kdaj skočila nazaj v službo, če se bom tako dobro počutila, kot do zdaj. Danes sem prvič cel dan doma, ker imam mizarje, električarja in malarja. Sem že zjutraj vse potrebno naredila, vmes sem počivala, zdaj pa kuham.

Saj vidim, da smo vse na istem!!!
Jaz bom šla tudi rodit kar v LJ, ker je najbližje.
Vam pa povem štorijo, ki mi jo je danes zjutraj povedala novopečena babica, kako je bilo, ko je šla včeraj zjutraj rodit njena hči. V glavnem, ura je bila mislim da malo pred peto zjutraj, punca krvavi in dobi popadke, kliče rešilca, saj ima napotnico. Pride cela ekipa z rešilce, jo dajo v rešilca in ker ji voda še ni odtekla, rečejo, da še ni tako nujno, da bi jo peljali z rešilcem. Njen mož pripelje avto, jo dajo sedet na spredni sedež in jo odpelje sam v LJ.  Tam so jo pa takoj dali v porodno sobo, brez ceremonij, saj je bila že čist odprta. Rodila je ob 6 zjutraj. Če bi bilo to malo kasneje in več gužve na cesti, bi zagotovo rodila v avtu. Saj ne veš kaj bi rekel. Zakaj nam pa potem dajo napotnice?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
29.4.2008 14:58:03   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: Taula
Še nekaj...meni so danes zadržali napotnico v P. Se mi zdi da je ena imela isto situacijo...glede na to da je veljava moje napotnice do konca maja, ne rabim nove, ker je za večkratni obisk veljavna?

Ok...zadnja novica. Po moje mi je šel čep, ker se mi je dosti kri ulila.user posted image Sem klicala v P (je bila ena ful prijazna celo), je rekla da je možno da je od pregleda, ampka da bi moralo biti manj krvi. Upam da je čep, čeprav vem da to še nič ne pomeni.

Tudi mene zanima kako je z napotnico in njeno veljevnostjo??? Jaz sem napotnico za v P. dobila 02.04, PDP pa imam 05.05., ampak v tistem okenčku, kjer piše veljavnost oz.trajanje pooblastila imam vse prazno.
Kaj zna biti kaj narobe zaradi tega???

Sedaj bomo pa navijali še zate!!! Go, Go, Go, ... Taula user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
29.4.2008 15:02:41   
Soncnica Sandra ***
Saj vidim, da smo vse na istem!!!
Jaz bom šla tudi rodit kar v LJ, ker je najbližje.
Vam pa povem štorijo, ki mi jo je danes zjutraj povedala novopečena babica, kako je bilo, ko je šla včeraj zjutraj rodit njena hči. V glavnem, ura je bila mislim da malo pred peto zjutraj, punca krvavi in dobi popadke, kliče rešilca, saj ima napotnico. Pride cela ekipa z rešilce, jo dajo v rešilca in ker ji voda še ni odtekla, rečejo, da še ni tako nujno, da bi jo peljali z rešilcem. Njen mož pripelje avto, jo dajo sedet na spredni sedež in jo odpelje sam v LJ. Tam so jo pa takoj dali v porodno sobo, brez ceremonij, saj je bila že čist odprta. Rodila je ob 6 zjutraj. Če bi bilo to malo kasneje in več gužve na cesti, bi zagotovo rodila v avtu. Saj ne veš kaj bi rekel. Zakaj nam pa potem dajo napotnice?

Edina stvar, katero lahko napišem je: NAŠE ZDRAVSTVO JE IZ DNEVA V DAN BOLJ V KURuser posted image .
In naj mi še kdo reče, da nosečnice obravnavajo "kao" lepše?!?!?!? user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
29.4.2008 15:05:20   
MARTINA25
**** res mi je tako rekla....še medicinska sestra je bila malo začudenauser posted image

Jutri bom poklicala v P v Kranju in jim povedala, kakšno je stranje, mogoče se me bodo usmilili in bom lahko hodila k njim na preglede!!!
Pa še vprašala sem jo če potrebujem kakšno pooblastilo za v P za preglede, pa je rekla da ne, da imam vse potrebne papirje(dala mi je samo napotnico za rodit).V glavnem men ni nč jasn....bomo jutri videli kaj bodo rekli v P.... 

Neposredna povezava do sporočila: 3212
29.4.2008 15:05:27   
Taula
Če si sigurna da je bilo označeno 2 meseca, potem pa verjetno ne rabiš nove...Ne vem najbolje bi bilo da pokličeš pa vprašaš...

Sigurna sem. Ker mi je še G rekla, da jo da za obdobje 2 mesec, ne samo za 1x pregled. Sej če me zagrabi me morajo vzeti tudi brez napotniceuser posted image

sylvy....res ne vem čemu napotnica, če te ne jemljejo resno. Kaj pol so se obrnili in šli nazaj na postajo. Če so že bili tam bi jo peljali bebci.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3213
29.4.2008 15:05:42   
Soncnica Sandra ***
Punce, a katera ve kje se skrivajo Darmar, Valentina, Aurea, ... in še katera druga od običajno aktivnih????

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3214
29.4.2008 15:09:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

**** res mi je tako rekla....še medicinska sestra je bila malo začudenauser posted image

Jutri bom poklicala v P v Kranju in jim povedala, kakšno je stranje, mogoče se me bodo usmilili in bom lahko hodila k njim na preglede!!!
Pa še vprašala sem jo če potrebujem kakšno pooblastilo za v P za preglede, pa je rekla da ne, da imam vse potrebne papirje(dala mi je samo napotnico za rodit).V glavnem men ni nč jasn....bomo jutri videli kaj bodo rekli v P.... 

Martina: Veš kaj absolutno moraš poklicat!!! Ja kaj se pa grejo?? In kar direkt vprašaj kako to da imajo povsod drugod nosečnice zadnji mesec pred PDP pregled in CTG vsak teden??
Ma ne šparaj jezika...
Ker tole pa res ni normalno...user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3215
29.4.2008 15:11:49   
Anonimen

Sigurna sem. Ker mi je še G rekla, da jo da za obdobje 2 mesec, ne samo za 1x pregled. Sej če me zagrabi me morajo vzeti tudi brez napotniceuser posted image

Potem ti velja 2 meseca in te morajo vzet pa če prideš 100x v teh 2 mesecih...

Daj povej kako je z krvavitvijo? Se je ustavilo?

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3216
29.4.2008 15:14:13   
Taula

Jaz imam mojo G na Gorenjskem in ko sem jo danes klicala, kako sranje sem imela v Lj P, je rekla da njene pacientke ponavadi hodijo v Kranj oz na Jesenice in da tam nikoli ni težav z delanjem CTG-ja pred PDP in po PDP. Da je za njih dovolj napotnica za porod.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
29.4.2008 15:19:39   
Taula
Spoštovani,

če se po pregledu pojavi krvavitev, potem je to praviloma takoj ali vsaj v prvi uri po pregledu, kasneje pa bi krvavitev težko povezoval s pregledom. Kakorkoli moćna krvavitev ni nromalna in če se v nekaj minutah ne ustavi, je smislno ponovno obiskati porodnišnico

To mi je rekel Pušenjak.

Malo krvi imam na vložku spet, ampak le kri, nič drugega...če ne bo bolje v roku ene ure grem v P.user posted image

< Sporočilo je popravil Taula -- 29.4.2008 15:20:01 >

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
29.4.2008 15:23:27   
špelin@
Vau, ****, koliko plesov user posted image

sylvy, jaz bom rešilca klicala samo, če res ne bi bilo nikogar, da bi me peljal, in bi bila res kriza - drugače bom pač počakala tisto uro, da pride moj user posted image  iz službe domov. Napotnice za rešilca mi pa moj ginekolog ni nikoli dal - že v prejšnji nosečnosti ne.

Malo krvi imam na vložku spet, ampak le kri, nič drugega...če ne bo bolje v roku ene ure grem v P.user posted image

Drži se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
29.4.2008 15:25:21   
mixi
ojla majske čveke

Jaz še vedno 2 v 1 ma mislim da se je tamala odločla da bo majčica, še vedno me vse boli in šraufa. Moram se vam zahvalit za odpustnico je full lepa. Sem mislila da bo treba it v nedeljo ponoči v P pa se je proti jutru stanje umirilo, včeri je blo kul danes pa spet jovo na novo ma ni tako hudo kot v nedeljo. Sicer pa zdej ne vidim ure da spoznam našo pikico, čeprav mi je babica rekla da naj ne bom 100% da je punčka da v naših krajih se radi zmotijo. Pa bo kar bo. Če bo kaj novega veste da vas obvestim, če ne tako pa drugače 

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
29.4.2008 15:26:50   
špelin@
MAJČICE 2008

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008 
user posted image  medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image
 Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008  
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:100 cm, +13,5kg)
user posted image
 Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O: 119 cm, +14,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg)  

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image  Anže
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:104 cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O: 106,5 cm; 16 kg ) 

12.Maj 2008

user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  
KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image   
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:105cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  
Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image   suzy85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , CE, (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +14,5kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)
user posted image  Pika18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje (O=XXcm, +11kg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image Luka, LJ, (O:100cm, +15 kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image  Alja , PO, (O:108 cm,+12kg ) 

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:106 cm, +11kg)

user posted image  janjček

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

user posted image  sylvy 75), 1. user posted image , user posted image :user posted image , LJ (O: 103 cm, +13 kg)

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:99cm /+29cm/; +11kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +11kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted image user posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ
user posted image  žanka ('76), 2.user posted image  user posted image :user posted image , CE

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: 112 cm, +14kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O: 112 cm, +12 kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted imageuser posted image :user posted image  Gregor , LJ ( O: 110 cm, +13kg ) 

user posted image
 Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image      

OSTAJA ŠE 79 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image
 stumfek  user posted image  aradej  user posted image  maska user posted image   KAHLO user posted image Anonimnauser posted image  user posted image mettyy user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 20Xuser posted image ,user posted image : 24Xuser posted image  in user posted image : 35X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image      

29.04.2008: Katina (UZ+CTG), Skye (GP+CTG), .muki. (CTG), Taula (CTG)
30.04.2008: narava (GP), barbaw (CTG), CatJa (CTG), tally (PDC - priprave na CR), suzy85 (GP+ZO), hijenca (CTG), Pepita (CTG)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP), edinaos (CTG), Estrella* (CTG), tally (CTG), Pepita (CTG), Sashy (GP+CTG), kasso (GP), Soncnica Sandra *** (amnioskopija), katy82 (CTG)
06.05.2008: Valentina 2006(GP), kodrana (GP), mya26 (GP)
07.05.2008: suzy85 (GP+CTG), buccka (GP), Pepita (CTG)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP), Anitka (GP+CTG), narava (GP+CTG), 80kaja (GP), sylvy (GP+CTG)
09.05.2008: sesil (GP+CTG), **** (GP), mixi (GP+CTG), zalazoya (GP+CTG)

user posted image NAROČENI CR- ji in porodiuser posted image

28.04.2008: aurora28 (sprejem v P, ev. sprožitev poroda do 1.5.)
08.05.2008: hijenca (CR)
15.05.2008: **** (PDC - priprave na CR)

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE 
DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

NAŠI MAJSKI HROŠČKI  

user posted image
01. april 2008, lewinsky (PDP: 15.05.2008), user posted image  Amadej 
 user posted image  
17. april 2008 ob 9:44, Peli (PDP: 01.05.2008), user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm
17. april 2008, Mozart (PDP: 03.05.2008), user posted image      

user posted image
19. april 2008 ob 15:37, Čmrlika (PDP: 27.04.2008), user posted image   Taja, 3030 g, 48 cm

user posted image
21. april 2008 ob 21:02, jana81 (PDP: 07.05.2008), user posted image  Nejc, 3250 g, 49 cm 

user posted image
25. april 2008 ob 12:19, Modrooka (PDP: 12.05.2008), user posted image  Ema, 2690 g, 51 cm

user posted image  : user posted image
3 : 3

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
29.4.2008 15:26:54   
mixi
Pa vso srečo vsem ki so šle v P. Čestitke vsem za preglede, uz-je, ctg-jeuser posted image user posted image user posted image .
Kaj je naša Aurora mogoče že rodila?

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
29.4.2008 15:30:53   
Anonimen

Se kar strinjam... bolje it 2 x preveč tja kot enkrat premalo...

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3223
29.4.2008 15:33:48   
kasso
Sylvy, dobrodošla user posted image

Taula, držim pesti, da te tokrat ne bodo nadrli, (mogoče pa boš čez par urc že cartala. user posted image ) Poznam pa občutek kako to izgleda, ker je tudi mene en G nadrl v prvi nosečnosti, ko sem prišla v ta večji gužvi, pa še luna je norela.... danes bi ga najbrž nadrlqa nazaj.

****, hvala za linke, sem zdaj uživala ob gledanju posnetkov, medtem pa je tamala tudi plesala v trebuhu user posted image in mi noge nabiavala v želodec, glavo pa dol v mehur user posted image
Ampak ta s tančico mi je ta boljši user posted image

A od Aurore še vedno nič novic?

Sigurna sem. Ker mi je še G rekla, da jo da za obdobje 2 mesec, ne samo za 1x pregled. Sej če me zagrabi me morajo vzeti tudi brez napotnice

Pri nas isto, dajo napotnico za več časa in z njo hodiš na CTG je, pa je nikoli ne zadržijo....
Ne vem no, ampak za tak primer krvavitve bi ti v PO p rekli, da se pridi takoj pokazat...
Jaz sem vedno, če je bilo kaj narobe, najprej poklicala in vprašala za mnenje.... pa so mi vendo rekli, naj pridem in da bodo videli...

sylvy,
meni pa je bilo rečeno, da naj kar pokličem rešilca, če mi odteče voda...ne vem, očitno v PO ne komplicirajo. Pa tudi napotnice zanj nimam... saj lahko itak G kasneje izda.

Martina
, ja ne vem no, ampak zdaj pa bi te ja morali bolj pogosto kontrolirat.... očitno je tvoja G malo mimo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
29.4.2008 15:35:40   
barbaw
Katina user posted image  za uspešne opravke z user posted image . Kako je fajn videt naše zaklade vesele. Pa user posted image  da si izkoristila bone za razvajanje. Jaz sem se šele danes spomnila na ognjičevo kremo. Si probala ali si čisto obupala? Mene namreč koža peče na enem mestu (pikina rit) in mi lajša bolečine ker je tako mastna, da mi kože na razteguje več tako na "suho".

Narava če se med samimi popadki ne boš spomnila kako je treba dihat ti bodo babice pokazale in osvežile spomin. Brez tega ne gre. Ti zelo lajša vse skupaj. Ti pa kar jamraj. Zsaj še lahko. user posted image  Ni kar tako imeti krče in ne spati zaradi tega, tako da je vse skupaj opravičeno. Nič se ne sekiraj , če koga moriš, bo že minilo.

Anitka user posted image user posted image user posted image  za zasluženi porod. dopust. Res si si ga zaslužila (ostale tudi). Zdaj pa malo izpreži, ker te čas ne bo več tako priganjal in ahko delaš v nižji prestavi. Izcedek se je meni močnoooo povečal. Kako je pri vnetjih ne vem, ker jih nikoli nisem imela, je pa tak belkast podobno kot beli tok. Ga lahko že izvažam. Baje da je to eden izmed znakov, da se MV mehča. user posted image  V prvi nosečnosti nisem imela tega in sem bila tudi čisto zaprta, ko so me sprejeli na sprožanje. Bi lahko kaj bilo na tem, da se kaj dogaja tamle spodaj.

Kasso kaj je tebi kaj dolgčas ko si sama doma? Meni bi se tožilo po otrocih. Vedno se mi pa če imam veliko dela ali ne. To smo pa mame.

Edinaos še 1 dan potem pa vklopimo tekoči trak. user posted image  Bomo videle kaj bo. Smo pa bile zelo pridne s čakanjem. user posted image

Katy iz svojih izkušenj povem, da user posted image  ki pride iz trebuha že ve kaj človeška bližina. Niti en mesec ne rabijo bit stari pa dobro vedo, da če se bodo drli bodo dobili pozornost. To je ena ful hecna stvar. Lahko ga nosiš kolikor hočeš, če ti bo zaspal na rokah boš pač  imela večje težave z odvajanjem. Mi smo imeli kar krizo in na koncu mi ni ostalo drugega, kot da ga pustim se malo dret. Ne škodi. Moramo razumet, da so cele dneve poslušali naše srčke potem pa jih naenkrat damo v svojo posteljo in morajo tam sami spat. Nobene topline in ničesar znanega. Tael psiha je ful zapletena stvar. Ne glede na to kaj boš naredila je vse prav. Lahko se znajdeš v kakšni problematilni situaciji, tvoj otrok bo pa vedel da ga imaš rada. Če ga boš pa kar pustila pa user posted image . Jaz ga nisem mogla. Sem mu vedno dala vedet, da sem blizu in da bom vedno ob njemu in da ga ne rabi biti strah. Vedno bomo tu, tudi če bo tvoj user posted image  scrkljan in ti bomo z nasveti pomagale kako nazaj do nekega tebi lažjega stanja. Je ful problem, če moraš vsak večer nosit otroka, ker te bo vse izmučilo in boš od utrujenosti prenapeta, kar pa otrok zelo dobro čuti.

To, da je naše zdravstvo v totalnem KURuser posted image  naj vas ne čudi. Pred dvema letoma sem jaz videla kako so nosečnico v 27t iz P poslali k G po napotnico. Sem bila tako šokirana, da sem ostala brez besed. Je imela ful popadke močne in skupaj, ker sta jo mama in teta vlekli v ordinacijo. Bila je Romkinja in so jo kar lepo poslali iz P. Jaz bi doktorja treščila po glavi in rekla, da naj jo vzame, pa bi mama ali teta šla lepo po napotnico in jo naknadno prinesla. Katastrofa!!!!
Tudi ko smo našega škrata peljali v bolnico sva morala prvo na urgentni vhod, kjer ga je zdravnik pregledal in sva dobila napotnico za otroško bolnico, tam pa sva čakala še na pediatra. Kaj ni si človek misli o zdravstvu? Vedno večji poden je. In mi moramo to veselo plačevat, da delajo z nami kot s krompirjem.

Martina se strinjam z ****. Ne šparaj jezika zato ga imaš. Ti kar nalajaj nekoga, ker tole ni kar tako. Če nas lahko vse gledajo vsak teden pa bodo tudi tebe. Boš se pa mogla sama zase in za svojega user posted image  postavit.

Taula, če še nisi spakirala in šla v P je skrajni čas. Kar pojdi saj te morajo vzet. Pa naj te potolažimo, da se je izmena že menjala. Držimo pesti za vaju.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.