|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ne razume me
29.4.2008 11:32:13   
leonida
ja imam shranjenih kar nekaj smsov

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 51
29.4.2008 11:33:24   
leonida
naj vam enega prekopiram...Draga mlada dama ! Rad bi bil s teboj ??? In v bodočnosti bom 100 % s tabo. Lepo ali na silo.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 52
29.4.2008 11:35:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: leonida

naj vam enega prekopiram...Draga mlada dama ! Rad bi bil s teboj ??? In v bodočnosti bom 100 % s tabo. Lepo ali na silo.

Si že slišala za policijo? Prijavo nadlegovanja na policiji?

Mislm mi ne mormo to namest tebe narest.

To zadnje je bla pa grožnja drgač. Ne razumem kako tako v izi to jemlješ pa se na svojega pizdiš namest da bi se zmigala na policijo takoj. Mene bi blo mal strah da kej tacga dobim, pa nism glih strahopetne sorte. Sam to je grožnja!

< Sporočilo je popravil karin24 -- 29.4.2008 11:36:37 >

(odgovor članu leonida)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
29.4.2008 11:35:22   
kovač
Ej bravo, samo da jih nisi zbrisala. Sedaj pa ko to bo vnovič gnjavil mu zagrozi s policijo in če ne bo odneham mirne vesti pojdi na policijo in jim predja te dokaze in še vse ostalo. Pa saj imaš tudi priče.

Ne vem česa se bojiš!  Bodi močna. Držim s teboj!

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 54
29.4.2008 11:35:25   
Mišni

TAKOJ pojdi na policijo s tem SMS-jem. Da ne bo prepozno.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 55
29.4.2008 11:37:08   
Anonimen
Če on nima naročnine ne morejo ugotoviti njegovega imena in priimka.

(odgovor članu Mišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
29.4.2008 11:38:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Glede na to da je zaposlen je zagotovo njegova telefonska v evidenci v kadrovski. Al pa v kakšni drugi evidenci. Vse se da najdt če hočeš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
29.4.2008 11:38:46   
kovač
pa saj ga lahko pokličejo, pa mu bo gsm zazvonil na policiji pred vsemi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
29.4.2008 11:39:44   
kovač
Pa saj imajo 100% tut ostali sodelavci njegovo telefonsko. Kaj komplicirate?

Nujno takoj  na policijo, drugače ne boš imela mira.

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 59
29.4.2008 11:46:51   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Ja pa saj ga ona ve, pa najbrž še kdo drug tudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
29.4.2008 11:54:19   
kovač
Leonida,  poročaj nam kako boš uredila.user posted image  Samo pogumno, nič se bat!

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 61
29.4.2008 12:23:36   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: kovač

Leonida,  poročaj nam kako boš uredila.user posted image  Samo pogumno, nič se bat!

Se mi zdi, da se zdaj nekaj časa ne bo oglasila, podobno kot na drugih njenih temah. Napišemo tri strani nasvetov, ona pa uzela jo magla. user posted image

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 62
29.4.2008 12:23:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Obožujem sonce in res sem bila na kavici na soncu in veš, še bom šla, kadarkoli mi bo pasalo. Tako pač je. In bi ga objela, mu dala lupčka, ter isti hip pozabila na dogodek, ker to res ni nekaj, kar bi te lahko znerviralo...vsaj mene še nikdar ni. Samo jaz se ne sprašujem ali sem svobodna ali ne, ker pač sem svobodna, tega mi nihče ne more vzeti, ker si svobodo vzamem sama....

Oh, Gina, ko bi ti bila vsaj malo podobna, da si ne bi k srcu jemala marsikaj.

Leonida, tebe pa čist razumem, imela sem problem s znančevo ženo. Samo moj ji je takoj povedal, ko je grozila, da mi čist zaupa in da ji niti najmanj ne verjame. Pol se je pa še v službi spravla name. Sem šla na policijo, pa niso imeli kaj. Razen, če bi bila grožnja na javnem kraju in bi bile prisotne priče. Bilo je pa vse po telefonu. Vseeno pa ga lahko tožiš osebno, samo vprašanje je, koliko je uspeha. Najboljše ga je pustiti pri miru, samo škoda, da ti tvoj ne zaupa. Mislim, da je to najhujše. Če že sedaj ni zaupanja med vama.....
Te lahko nekaj vprašam'? Domnevam, da dober zgledaš. Pa vso srečo.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
29.4.2008 12:25:46   
kovač
Se mi zdi, da se zdaj nekaj časa ne bo oglasila, podobno kot na drugih njenih temah. Napišemo tri strani nasvetov, ona pa uzela jo magla. user posted image

Je šla ukrepat, pa nima časa.
Saj jo razumem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
29.4.2008 12:28:41   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

user posted image  To je pa res trenutno največjega pomena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
29.4.2008 12:30:15   
kovač
Ej a dobro zgleda gor ali dol, saj človeku paše pozornost in komplimenti, ampak da ti začne nekdo tako najedat, kot da ne bi imel 5 koleščkov v glavi pa ne vem no!
Morda pa ima res samo 5 koleščkov.

Jaz bi kar valjar za potico v službo vzela. Če ga že njegova žena nima, bi ga pa jaz imela v službi. Samo ne za potico!user posted image

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 66
29.4.2008 12:31:09   
kovač
Za njegovo betico!user posted image

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 67
29.4.2008 12:31:33   
Mišni
Sem šla na policijo, pa niso imeli kaj. Razen, če bi bila grožnja na javnem kraju in bi bile prisotne priče. Bilo je pa vse po telefonu.

Ja, O.K., smo ona ima shranjene SMS-je, niso to bile ustno izrečene grožnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
29.4.2008 12:32:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

To sem napisala zato, ker ima kolega res hudo bejbo, pa ima skoz neke probleme z drugimi... Sicer pa lepa ženska malo poudari dekolte, pa že kakšen misli, da je to za njega...

< Sporočilo je popravil decembrka -- 29.4.2008 12:35:05 >

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
29.4.2008 12:34:04   
Volga

To sem napisala zato, ker ima kolega res hudo bejbo, pa ima skoz neke probleme z drugimi...

ne, ta huda bejba ima probleme s svojo pametjo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
29.4.2008 12:35:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

To sem napisala zato, ker ima kolega res hudo bejbo, pa ima skoz neke probleme z drugimi...

To je pa druga pesem. user posted image

< Sporočilo je popravil decembrka -- 29.4.2008 12:36:03 >

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
29.4.2008 12:39:44   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 72
29.4.2008 12:51:43   
MamiBom

Mislim da je s tem povedal vse. Draga moja, ukrepati bo treba - povej vodilnim v podjetju, da te nadleguje, če ne bodo imeli posluha, pojdi na policijo. Takemu bi morali dati prepoved za približevanje.

Kar se pa tvojega partnerja tiče, a si mu morda kdaj dala povod za ljubosumje? Vprašaj se, od kje izvirajo njegovi občutki. Moški so ponosni, jasno da je prva njegova reakcija boli me * zate. Prizadet je njihov ego. Če imaš čisto vest, se pogovori z njim in mu povej, da sodelavec rine vate proti tvoji volji, predvsem pa poudari, da imaš rada le njega.

Žal sem prevečkrat videla pri kolegicah, kako so z veseljem flirtale, v obratni situaciji pa so norele od ljubosumja. To čustvo je najbolj intenzivno pri tistih, ki vedo, da bi sami podlegli situaciji, zato imajo tako negotov odnos do svojega razmerja. Premisli, kaj od tega velja v tvojem primeru!

Da ne bo kakšne pomote, nočem ti soliti pameti in ničesar ne obtožujem, ker ne vem kakšne so stvari videti v realnosti. Vendar je pa fino, da si poštena do sebe in do vseh okoli, predvsem pa ti želim, da boš stvari rešila po čim bolj mirni poti user posted image

< Sporočilo je popravil MamiBom -- 29.4.2008 12:56:37 >

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 73
29.4.2008 14:42:05   
mateyka
jaz bi ukrepala pri svojem predstojniku in mu tud pokazala sms-e. da nej ga odstranjo iz moje bližine ker ne morem delat in se počutim ogroženo. dalj se kej tazga vleče, slabš je. sam bi ga pa tud žvajznila že takrat, ko bi se me sam dotaknil, kaj šele stiskal. čist avtomatsko. ne prenesem enih tujcev, da se me kr neki dotikajo.. + če bi to zvedu moj mož, bi ga razbou ko kanto.
in ja, so taki deci na svetu (če kera še ni srečala kej podobnega), ki ti težijo, tud če jim ful jasno poveš naj ne težijo. sam v vedenje srečnicam, ki nikol niso mele nesreče naletet na take bedake.

(odgovor članu MamiBom)
Neposredna povezava do sporočila: 74
29.4.2008 15:26:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Sem šla na policijo, pa niso imeli kaj. Razen, če bi bila grožnja na javnem kraju in bi bile prisotne priče. Bilo je pa vse po telefonu.

Ja, O.K., smo ona ima shranjene SMS-je, niso to bile ustno izrečene grožnje.

Veš kaj se da vse izgovoriti; da je nekomu posodil telefon, da ga je izgubil, da so se z njim igrali otroci itd...Tko, da ne vem. Zdajle sem spomnila, dobivala sem kartice z grožnjami (da je ja še poštar prebral), in dobival jih je moj mož, pa številke sem imela zapisane, pa ni policaj niti trznil, čeprav sem šla 2x k njemu. Edino lahko ga prijavi, ko jo je nadlegoval v službi, če je kakšen videl, da bi šel pričat. In še tukaj mislim, da bi šla edino lahko v osebno tožbo. Meni je policaj svetoval samo to, če poznam kakšnega odvetnika, da bi ji za preventivo napisal pismo, da nameravam iti v osebno tožbo. Vendar pa to lahko povzroči še hujše "sranje" ali pa se oseba ustraši in pusti pri miru. Sem se pa spomnila, da je kolegico nadlegoval poročen moški-znanec, in ko mu je zagrozila, da bo povedala njegovi ženi, ki je bila še celo noseča, jo je pustil pri miru. Tako da ne vem. Edino zaradi tega sem šla še enkrat na policijo, da bi v slučaju, če bi se kaj zgodilo, bilo evidentirana moja izjava. Če bi  sploh prav prišla. Sicer je pa vprašanje, kaj je leonida že uredila. Mogoče se je vse skupaj poleglo. Mogoče res živimo v pravni državi, ampak do pravice je pa pot težka in marsikdaj trnova. LP

< Sporočilo je popravil decembrka -- 29.4.2008 15:28:37 >

(odgovor članu Mišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

kdaj greste najraje na poletni dopust?
Spark

junij (13%)

julij (38%)

avgusta (31%)

sovražim dopust (4%)

rad sem vse tri mesece na dopustu (14%)

Število vseh glasov: 276

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!