|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne razume me
29.4.2008 9:23:02   
leonida
Pozdravljene!

z nekom se moram pomeniti,kajti z mojim partnerjem se neda. Moja zgodba je pa takšna. Jaz moja mami in prijatelj od mami smo odšli v mesto. Tam nas je klicala moja nečakinja,ki dela v pisarni prodaja motorjev...itd,da na j pridemo na kavo. In smo šli vsi skupaj. Ko smo pili kavo je prišel moj sodelavec in moja nečakinja je še njega povabila na kavo. In smo se vsi skupaj lepo pogovarjali. Nato odšli s pozdravom vsak sebi. Za časa kosila sva z moji sedela za mizo in jedla,takrat so se začeli smsi...kaka mačka sem,da se je zaljubil,če se lahko slišiva,da si želi biti z mano...itd. Moj je vse videl.Jaz sem bila šokirana. Moj pa norel,da sem se skurbala,da naj se spokam,če mislim da bo ljubosumen se grozno moti,da ga boli **** zame...itd. Sodelavec pa ni odnehal,povedala sem mu svoje da naj me pusti vse kar je treba....Včeraj opet prišel k meni v ambulanto in me kar nekaj stiskal in težil....povem mojemu ker me je pekla vest,nisem se dobro počutila,opet ista zgodba..A MISLIŠ DA SEM LJUBOSUMEN ? BOLI ME ****....NEKAJ SI MELA Z NJIM.... Tako da meni pa je hudo. Kaj vi pravite ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne razume me
29.4.2008 9:31:22   
baguSka
No, tocno tkole kot pises, je reagiral moj bivsi... implusivno, brez premisleka! Zame to ni pomenilo nic drugega, kot da mi NE ZAUPA.user posted image  Zalostno... full!! Midva sva bla na morju - sem sla samo na sprehod zvecer, ker nisem bla se zaspana, pa me pac ni blo dve uri in je blo ze konc!! Da sem se *ukat na plazo itd itd... Takrat sem se pa res ustrasla da me bo celo udaru!!??user posted image  No, itak me ni... ampak je bil GROZEN obcutek... seveda nama je slo od takrat le se navzdol vse skupi...

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2008 9:34:56   
Volga
Naslov je: ne razume me. Jaz te tudi ne bi. A morda nisi sposobna tipu povedati, da nočeš imeti nič z njim in da naj te pusti pri miru? Misli pa, da kar iz lepega se tip ne slini okoli tebe, verjetno je že moral dobiti kakšen povod za to oz. vsaj ne prepovedi s tvoje strani. BTW, stara si pa koliko?

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2008 9:42:08   
leonida
ne nikoli nisem nič imela z njim. Sodelavec mi pa je rekel da je šele zdaj opazil kaka dobra **** sem, ko nisem v uniformi. Povedala sem mu že svašta da naj me pusti na miru,da imam fanta...itd Nič kod da bi govorila lesu. Še to on je poročen in veliko starejši od mene. Jaz imam 28 let,on pa kakih 54 let. Ne razumem mojga.....mislim da pa je vseeno ljubosumen čeprav se dela da mu je vseeno.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2008 9:52:58   
snake
user posted image user posted image user posted image pošlji ga v pič... mater in prijaviga če te stiska na delovnem mestu a tebi ne pašeuser posted image halo

življenje je lepo

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.4.2008 9:55:27   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Naslov je: ne razume me. Jaz te tudi ne bi. A morda nisi sposobna tipu povedati, da nočeš imeti nič z njim in da naj te pusti pri miru? Misli pa, da kar iz lepega se tip ne slini okoli tebe, verjetno je že moral dobiti kakšen povod za to oz. vsaj ne prepovedi s tvoje strani. BTW, stara si pa koliko?

Volga!? Jaz pa tebe zdele na razumem... Ona je lepo napisala, da je tistemu ze lepo povedala kar mu gre!! Ampak ocitno ti nisi se nikoli naletela na takega zajedavca, kot je tale 'njen' osebek. Ki se jih enostavno NE DA resit!!

Ampak v tem sploh ni point! Point je v tem - DA JI NJEN MOZ AL FANT - NE ZAUPA!! Tako burno lahko reagira samo nekdo, ki ne spostuje in ne zaupa svojemu partnerju!!! Jaz sem resno zacela premisljevat takrat, ce ima sploh smisel, da sva se skupi, ker men pa res ni treba tega prenasat... in res mi ni treba!!! Ker ne rabim tko butastega moza ob sebi, ki mi bo najedu ob vsaki taki svati, samo zarad tega ker mi NE ZAUPA.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.4.2008 9:56:57   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: snake

user posted image user posted image user posted image pošlji ga v pič... mater in prijaviga če te stiska na delovnem mestu a tebi ne pašeuser posted image halo

Ja to je tud res. Ampak predvsem govorimo o tem, da moz NJEJ ne zaupa. Vsaj meni bi blo tole prvega pomena. Ker bi me tole veliko bolj bolelo, kot vse ostalo...

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.4.2008 9:58:12   
Anonimen
Se je treba vprašati zakaj ji fant ne zaupa?

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.4.2008 9:58:33   
Mišni
Unemu tipu reči, da ga boš prijavila zaradi nadlegovanja, svojemu fantu pa to povej in ga vprašaj, če bi ti pti tem pomagal.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.4.2008 10:00:22   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: snake

Ja to je tud res. Ampak predvsem govorimo o tem, da moz NJEJ ne zaupa. Vsaj meni bi blo tole prvega pomena. Ker bi me tole veliko bolj bolelo, kot vse ostalo...

ne zaupa, ne zaupa...kako pa naj zaupa, če dobiva osladne SMS je domov in če mu pove, da jo stiska na delovnem mestu user posted image  jaz tudi ne bi verjela 100%, gotovo da ne, pa če bi se razčetveril oz. ne bi mi bilo jasno, kako ni sposoben ČEMU NE PAŠE, se take babure ali deca pač otresti??? ker bi mu/ji očitno pasalo. Tako jaz razumem zadevo. Lahko pa ga peijaviš nadrejenemu za spolno nadlegovanje. zakaj pa tega ne narediš? 

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.4.2008 10:10:42   
leonida
Rekla sem mu,da bom povedala njegovi hčerki in ženi če me ne pusti na miru. Odgovoril je kar daj boli me......Potem sem mu še rekla,daj mi mir...itd. Pa je odgovoril saj sva šele začela..KOGA ZAČELA SAJ NISVA NIČ MELA !!!! halo...da se mi je ze zmešat. Mojemu pa sem rekla,da naj mi pomaga....pa se je videlo takoj tisto ljubosumje..kar sama se zvleci ven,nekaj si že mela z njim da ti teži.....

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.4.2008 10:13:01   
kristinaj
pošlji ga v pm in mu zagrozi, da ga boš prijavila zaradi nadlegovanja oz. to kar stori........če mu nič ne zaleže,,,,,, tvojemu pa predlagaj naj ti pomaga v situaciji....

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.4.2008 10:16:48   
leonida
ma kaj bo moj naredu ? Nič moj kar pizdi da sem nekaj mela z njim in da naj se kar sama vun potegnem. Pa začne kar v piko gledat. Namesto da bi mi pomagal, pa govori da ga hočem ljubosumnega nardit. Pa vidi se da je full ljubosumen.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
29.4.2008 10:36:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu leonida)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
29.4.2008 10:39:05   
Kaliope
ej, sori, samo s tvojim tipom ni vse ok - da ga prosiš, naj ti pomaga rešit se težaka, ki ga nonstop srečuješ na delovnem mestu, in on nič? Oziroma ti pravi, da se ga sama reši?! meni bi to pomenilo samo nekaj: nimam me niti toliko rad, da bi me "zaščitil", če ga prosim, zaupa pa mi očitno itak sploh ne. To lahko pomeni, da ti bo celo življenje grozno najedal, če boš šla kam brez njega ali pa če bo v tvoji družbi opazil kakega tipa.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.4.2008 10:43:01   
kovač
Ko ti bo spet un tip najedal resno zagrozi, da boš poklicala policijo in to zelo resno in obvezno reč, da boš vsem, ki jih pozna razbobnala, da ti ne da mir in ne odneha in nadleguje. Če se še ne zavedaš je tudi to že kaznivo dejanje. Sploh ne več, česa se bojiš?

Ti pa dam prav, da si se fantu zaupala. Je pa čist njegov problem, da ti ne zaupa in se tu ti nimaš kaj obremenjevati, ker si bilo do sedaj vedno odkrita. Če pa ta tip ve tvojo gsm št. in ti pošilja sms pa ne moreš nič. Edino kar ti ostane je ta možnost da pokličeš gsm operaterja in zahtevaš, da ti ta tip ne more več pošiljat smsov in klicarit.Pač ga onemogočijo.

Glede tvojega fanta pa, jaz bi se fantu zahvalila za sodelovanje in mu rekla adijo. Za tistga tipa je pa rešitev samo klic na policijo. Boš videla, kako svobodno boš zadihala, brez da bi ti ta dva moška uničevala življene vsak na svoj način.

Odloči se pa sama, ker vsak sam nosi posledice za svoja dejanja.user posted image

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.4.2008 10:45:27   
Gina
Jaz se pa strnjam z volgo. Ne piše ti kr en človek v tri dni sms-e, če si nič ne obeta od tebe. Zakaj si pa obeta, pa ne vem.

Sploh mi ne gre v račun tisti stavek, da te je kar nekaj stiskal. Matr, mene ne more nihče stiskat, ker bi ga na silo stran odrinila, če mi ne bi pasalo, pa če bi še kar naprej rinil vame, bi pa kričat začela. Očitno si ga preveč prijazno skušala prepričat.

Tvoj je seveda ljubosumen. postavi se v njegovo situacijo, pa se vprašaj, kako bi se ti počutila ob čem takem. Še po naravi čisto nič ljubosumen človek bi se najbrž počutil ogroženega, kaj šele, če je že gensko nagnjen k temu. Reakcija tvojega je seveda neprimerna, ampak to ni bistvo tvojega problema, to je posledica. Bistvo ni, da te tvoj ne razume, ampak da imaš en hud problem z nekom, ki si te želi spravit v posteljo. Ko boš ta problem jasno, glasno in odločno rešila, ne boš imela s tvojim nobenega problema z (ne)razumevanjem več.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.4.2008 10:45:27   
Volga
Lahko ga pa tožiš za spolno nadlegovanje na delovnem mestu.

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.4.2008 10:46:30   
Volga
Sploh mi ne gre v račun tisti stavek, da te je kar nekaj stiskal. Matr, mene ne more nihče stiskat, ker bi ga na silo stran odrinila, če mi ne bi pasalo, pa če bi še kar naprej rinil vame, bi pa kričat začela. Očitno si ga preveč prijazno skušala prepričat.

Ja, jaz bi enako reagirala.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
29.4.2008 10:46:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kaliope)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
29.4.2008 10:49:14   
Gina
Še tole: obstajajo ženske, ki zelo rade flirtajo in se s tem potrjujejo. Obstajajo ženske, ki tega nikdar ne počno, ker jim to ni dokazovanje lastne vrednosti.
Vsem ljudem na svetu pa ne glede na zgoraj našteto paše, če jim kdo laska, jim kaj lepega pove. Obstajata dve možnost. Ali si šla s flirtanjem predaleč, ali pa ti je nekdo laskal, pa nisi opazila, kdaj je šlo pri njem čez mejo, ko mu to ni več zadoščalo in si to dopuščala, da se je razvilo tako daleč. V vsakem primeru sta skoraj vedno pri takih rečeh krivca dva.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.4.2008 10:51:23   
leonida
res  pa ne razumem mojega. Pravi da ga boli **** zame,na drugi strani ...V nedeljo sem bila dop. na šihtu. In smo res med malco sedele na balkonu in se pogovarjele in me je sonček res malo zasmodil po obrazu...Pridem domov pa me gleda,a si ti res bila na šihtu...nekam ogorena zgledaš. Boš ti meni svoj urnik pokazala kdaj delaš,bogve kje si bila pa s kom....No? Kaj pa to???? Opažam da je ljubosumen ko pes pa tega ne pokaže.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.4.2008 10:54:59   
baguSka
Sploh mi ne gre v račun tisti stavek, da te je kar nekaj stiskal. Matr, mene ne more nihče stiskat, ker bi ga na silo stran odrinila, če mi ne bi pasalo, pa če bi še kar naprej rinil vame, bi pa kričat začela.

No, jaz sem tud ze tkole reagirala... in ni dolgo nazaj. Ampak sem ga tud tok grdo pogledala, da zdej vsaj upam da bo mir!!! Ker sem ga pomoje ubila s pogledom in mu jasno in glasno povedala, da si jaz ne zelim njegovih dotikov. Ce bi samo se mal kej hotu, bi ga tud skoz okn pomoje porinla matr mu svetsko!!! To me res full razpizdi... in itak da se bom sama branila na vse mozne nacine, da mu preprecim dostop do mene. Ze ko me samo pogleda mi gre na zivce, kaj sele da me takne!!!!??? Mi grejo kr zdele vse kocine pokonc...

Ampak se vedno sem mnenja, da je njen dedc cist prevec explozivn al implusivn al whatever. Mogoce se pa ona ne zna glih tko postavt zase v taki situaciji!!?? Pa je zato njega prosila?? On pa ji je obrnil hrbet in ji ne zaupa... mene bi to definitivno najbolj bolelo od vsega!!!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
29.4.2008 10:55:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu leonida)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
29.4.2008 10:57:56   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: leonida

res  pa ne razumem mojega. Pravi da ga boli **** zame,na drugi strani ...V nedeljo sem bila dop. na šihtu. In smo res med malco sedele na balkonu in se pogovarjele in me je sonček res malo zasmodil po obrazu...Pridem domov pa me gleda,a si ti res bila na šihtu...nekam ogorena zgledaš. Boš ti meni svoj urnik pokazala kdaj delaš,bogve kje si bila pa s kom....No? Kaj pa to???? Opažam da je ljubosumen ko pes pa tega ne pokaže.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A tole zate pomeni, da tega NE pokaze!!?? Pa se kako jasno ti da vedet, da ti NE ZAUPA!!! To je tocno tko, kot sem ti jaz v svojem prvu postu pisala, ko sem sla sama na sprehod. Ko sem ga prej vprasala, ce gre z mano se mu ni dalo, ko sem se vrnila pa: KJE SI BLA? S KOM SI BLA? S KOM SI SE *UKALA?? user posted image user posted image

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Katero ime?
mel79

Jakob (28%)

Jaka (25%)

Aljaž (33%)

Sebastjan (14%)

Število vseh glasov: 679

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!