|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ne razume me
29.4.2008 10:58:24   
MAŠKA
Jaz bi sodelavca prijavila zaradi nadlegovanja, bila z njim skrajno uradna, s tipom se pa pošteno pogovorila, ker ljubosumje brez razloga tudi uničuje zvezo.
Nikakor pa ne bi s takim sodelavcem na pijačo hodila...

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.4.2008 11:00:33   
baguSka
Poglej. On je zdej ranjena žival, ki napada. Vsak po svoje preizkuša kaj in kako. Pa ga ne branim k ima res malo bedno otročje fore. Ampak to najbrž ni prišlo na površje s tem dogodkom, ne?

No, pri mojmu recimo je blo prvic po dveh letih. Prej je ocitno zlo dobr skrivu, al pa je mel kej za bregom!!?? Torej je on prevaral mene in je zato sklepal po meni oz je bil preprican, da mu vracam!?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.4.2008 11:04:08   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: leonida

res  pa ne razumem mojega. Pravi da ga boli **** zame,na drugi strani ...V nedeljo sem bila dop. na šihtu. In smo res med malco sedele na balkonu in se pogovarjele in me je sonček res malo zasmodil po obrazu...Pridem domov pa me gleda,a si ti res bila na šihtu...nekam ogorena zgledaš. Boš ti meni svoj urnik pokazala kdaj delaš,bogve kje si bila pa s kom....No? Kaj pa to???? Opažam da je ljubosumen ko pes pa tega ne pokaže.

POglej, obračaš reči, kaj ima veze njegova ljubosumnost s tem, da ti en teži z neprimernimi sms-i? Ljubosumnost te ne more jezit, še manj bolet, če si sama čist zihr vase in če si sama pri sebi dovolj svobodna. Kako te lahko ena taka pripomba rani, razen če sama nisi zihr vase? Meni bi se zdelo hecno, bi se zasmejala in rekla: Lupči, saj veš, da te imam neskončno rada. Žal mi je, če si nesiguren vame. Obožujem sonce in res sem bila na kavici na soncu in veš, še bom šla, kadarkoli mi bo pasalo. Tako pač je. In bi ga objela, mu dala lupčka, ter isti hip pozabila na dogodek, ker to res ni nekaj, kar bi te lahko znerviralo...vsaj mene še nikdar ni. Samo jaz se ne sprašujem ali sem svobodna ali ne, ker pač sem svobodna, tega mi nihče ne more vzeti, ker si svobodo vzamem sama....posledično se ob moji dobri volji in nesekiranju težko še kdo ljubosumno obnaša, ker zadane ob zid, ker ni spodbujanja ljubosumja, ker ljubosumi človek sam sebi v tem primeru, to pa ni smiselno, a ne. Tako da te sploh ne razumem. Iščeš težavo v svojem decu, namesto v človeku, ki te v resnici nervira.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.4.2008 11:07:36   
leonida
Maška saj nisem šla z njim na pijačo. Povabila ga je moja nečakinja. Sploh pa je bila zraven še moja družina. Ne morem verjet tak star kozel,pa teži.....Baje da je bil že dvakrat poročen.  Mah......Bolj me moti moj,da mi ne zaupa. Če bi hotela kaj skrivat,mu nebi pokazala smsov...in tudi mobi bi skrivala ne ? eh....Ne razumem ga. Če bi kaka mojemu pisala,bi jaz znorela in bi jo poklicala 100 %. On pa nič hladno...kuha mulo 300 na uro.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.4.2008 11:09:52   
Volga
Iščeš težavo v svojem decu, namesto v človeku, ki te v resnici nervira.

V tem je point vsega.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.4.2008 11:10:22   
Anonimen
Se spomniš, ko si pred časom pisala o fantovščini katere se je tvoj udeležil in o nezaupanju med vama?
Baje imaš rada svojega pod kontrolo in mu po njegovem dihaš za ovratnik.Jaz se te zgodbe dobro spomnim, tudi tistih anonimnih.

(odgovor članu leonida)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
29.4.2008 11:10:42   
Volga
Če bi kaka mojemu pisala,bi jaz znorela in bi jo poklicala 100 %.

Jaz pa nikoli. Se ne bi toliko ponižala. user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.4.2008 11:11:39   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Se spomniš, ko si pred časom pisala o fantovščini katere se je tvoj udeležil in o nezaupanju med vama?
Baje imaš rada svojega pod kontrolo in mu po njegovem dihaš za ovratnik.Jaz se te zgodbe dobro spomnim, tudi tistih anonimnih.

Vidiš, če bi vedeli tudi to, bi še lažje odgovarjali. ker vedno stav dve plati medalje, dve zgodbi.

Daj link.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
29.4.2008 11:13:40   
Gina
Pa kaj ne moreš razumeti, da nekateri ljudje potrebujejo dosti več potrditev iz tvoje strani, da jih ljubiš, da jih ne boš zapustil, da si samo z njimi, kot drugi? A so te njihove potrebe tako zanič in slabe? Ranila si ga pač tam, kjer ga očitno najbolj prizadane. Normalno je, da ne kliče deca, jaz tudi nisem klicala ljubice od mojega bivšega, zakaj le, kaj pa ima ona zraven? Tvoja reč je, urediti stvari s tipom, ki te nadleguje.
Poglej, to ti piše nekdo, ki ne potrebuje potrditev na tak način, ki ni praktično skoraj nič ljubosumne narave, pa ki ima ravno tako doma precej k ljubosumju nagnjenega moža, s katerim zaradi tega ne pride nikdar v konflikt. Recept je v tem, da ne jemlješ njegovega ljubosumja za svoj problem. Hecno ti mora biti. V resnici hecno. In dati mu moraš dovolj potrditev, da ti bo lahko res zaupal. Kaj je narobe v tem, da nekdo to rabi? Kakšen drugi človek rabi pa denar, tretji crkljanje, četrti pozornosti, peti usluge, šesti hvalo, sedmi čas, ki ga partner preživi z njim.... vse je to isto, nič ni več ali manj vredno. Štekaš, samo ljudje smo, vsi rabimo nekaj, samo vsak nekaj drugega.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.4.2008 11:14:32   
leonida
KIND LAYdi nisem nikogar prosila da komentira moje prejšne članke in tudi ne kok imam jaz svojega pod kontrolo. Ne veš kakšna je situacija,zato mi tudi ne moreš soditi. Prosila sem pa vas za pomoč pri tej situaciji ki me res ražira....Hvala ti vseeno za tvoj odgovor.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.4.2008 11:16:55   
Anonimen
Zmeraj treba pogledati obe strani.Zakaj se zdaj razburjaš?

< Sporočilo je popravil kind lady -- 29.4.2008 11:18:35 >

(odgovor članu leonida)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
29.4.2008 11:20:54   
kovač
Vidim, da je med vama nekak praznina, oziroma si ne zaupata vsega oziroma skrivata določene stvari en pred drugim. Ne vem, če je to dolgoročno dobro za uspešno zvezo. Meni se zdi da ne. Vaju čez 10 let ne vidim več skupaj.

Tistga starga debila, pa suni v rit še danes.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
29.4.2008 11:21:08   
leonida
Razburjam ? Zakaj le ? Kaj pa ima fantovščina veze,pri temu vprašanju ? Ene tu gor ste res ok in vedno ste mi pomagale. Zahvaljujem se vam. Nekatere pa prav nesramne in samo gledate napake pa ve jih imate kaj ? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
29.4.2008 11:22:59   
Anonimen
Oh, jaz imam veliko napak, vendar jih ne prelagam na druge.
Pa tudi za težave, ki jih z možem imava, sva kriva oba.user posted image

(odgovor članu leonida)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
29.4.2008 11:23:19   
baguSka

KIND LAYdi nisem nikogar prosila da komentira moje prejšne članke in tudi ne kok imam jaz svojega pod kontrolo. Ne veš kakšna je situacija,zato mi tudi ne moreš soditi. Prosila sem pa vas za pomoč pri tej situaciji ki me res ražira....Hvala ti vseeno za tvoj odgovor.

No leonida... tuki si pa zloooooooooooooooooooo kiksnla!!! Ker takle problem NIKOLI ne izvira kr brezveze, ampak je VEDNO neki uzadi!!! Vedno iz nekje izvira... in cist VSE je odvisno od tega problema, ki si ga v tej temi odprla. S tem vse sem mela v mislih: tebe oz tvoj karakter in odnos, njega in njegov karakter, vajin odnos drug do drugega itd itd... Vse to vpliva na dano situacijo!! In ne zgolj vmesni clen (sodelavec), ki se ga ti ne znas (ne upas ali noces) resiti.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 40
29.4.2008 11:23:44   
leonida
seveda KOVAČ saj sem ga takoj sunila. Še spregovorim ne z njim. Sam veš je res zoprno in nadležno da ti nekdo kar naprej utruja čeprav ti nasprotuješ. Upam da se umiri. Pa ko bi rekla da sem mi kdaj odgovorila na klice ali smse....Poslal jih je po 40 na dan. Tudi na enega ne,sem čist ignorirala.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 41
29.4.2008 11:25:07   
baguSka
Kaj pa ima fantovščina veze,pri temu vprašanju ?

Sama fantovscina konkretno res nima veze s to tvojo temo.

Ima pa nezaupanje VSE skupnega!!! Ker ce sem jaz zdej prav razumela, tudi ti njemu NE ZAUPAS??

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 42
29.4.2008 11:25:23   
Anonimen
Kdo mu je pa dal tvojo telefonsko od mobija?
No, pa saj me ne briga, sem pač nesramna.user posted image

(odgovor članu leonida)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
29.4.2008 11:26:07   
Gina
kind lady, zakaj si pa link stran dala? Sem se spomila teme zdaj, ko si prilepila.

V resnici mislim, da sta oba posestniška in noben od vaju ne zaupa drug drugemu. Zato te pa moti, če je on ljubosumen. V bistvu ti bo fajn šele takrat, ko boš razčistila sama s sabo in ko ne boš potrebovala tako hudih potrditev od kogarkoli sploh.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 44
29.4.2008 11:26:15   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

No leonida... tuki si pa zloooooooooooooooooooo kiksnla!!! Ker takle problem NIKOLI ne izvira kr brezveze, ampak je VEDNO neki uzadi!!! Vedno iz nekje izvira... in cist VSE je odvisno od tega problema, ki si ga v tej temi odprla. S tem vse sem mela v mislih: tebe oz tvoj karakter in odnos, njega in njegov karakter, vajin odnos drug do drugega itd itd... Vse to vpliva na dano situacijo!! In ne zgolj vmesni clen (sodelavec), ki se ga ti ne znas (ne upas ali noces) resiti.

Ah ja, zdaj sem prebrala nekaj prejšnjih tvojih tem, leonida in mi je veliko več jasnega. Ni samo črno kot hočeš prikazati, daleč od tega. Bosta že. Saj si v preteklosti dobila že vilo nasvetov tukaj gor, pa ne vem, če bi kaj upoštevala, bi bilo danes verjetno bistveno drugače.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
29.4.2008 11:26:59   
baguSka
sem čist ignorirala

Ocitno tip ne dojame ignoriranja... bos mogla drug nacin izbrat. Jaz vem da bi mu jasno in glasno povedala in se nakazala fizicno, ce drugace nebi slo.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 46
29.4.2008 11:28:35   
Gina

Pa ko bi rekla da sem mi kdaj odgovorila na klice ali smse....Poslal jih je po 40 na dan. Tudi na enega ne,sem čist ignorirala.

aha, se pravi da ti sms-i niso bili takrat prvič, da so bili večkrat, če niti enkrat nisi na nobenega odgovorila, pa če jih je bilo po 40 na dan?user posted image user posted image

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 47
29.4.2008 11:30:46   
Anonimen
Meni se pa osebno zdi bolj bolano da bi ti klicala pošiljateljico takih smsov kot pa to da je tvoj užaljen. Kaj nimaš nič ponosauser posted image

Drugače bi se pa jaz pomoje nasmejala če bi mi moj pokazal kaj mu kkšna piše. Verjetno. Ne vem ker se mi to še ni zgodilo. Mu pa ful zaupam, vem da ne zna lagat in nebi zganjala nekega lubosumja. Bi pa pričakovala da sam to reši, in to hitro. Bi bila pa tudi jaz užaljena če bi to kar nekaj časa trajalo pa moj nebi prekinil tega. Saj lahko zablokiraš številko, greš do nadrejenega in poveš da te nadleguje, če se te dotakne začneš kričat kot nora da mu bo nerodno.....ne pa da se sama sebi smiliš pa pričakuješ od svojega da nori od lubosumja.
Saj ni tvoj fant ali mož tvoj osebni varnostnik. Ali pačuser posted image
Se ne znaš sama branit?

Pomoje kle sploh ni problem v tem da te stari sluzavec nadleguje. Men se dozdeva da je kle bolj problem da tvoj ne nori od ljubosumja, ne leti k tebi v šiht in ga nagoni al kar koli si si pač že domišljala da naj bi naredil. No ti vidiš v tem problem. Ker hočeš da nori, da se obnaša kot primitivna žival in te "brani". Verjetno si mu zato tudi pokazala vse te stvari in mu povedala.
To je samo moje mišljenje.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
29.4.2008 11:31:05   
kovač
če imaš sms še shranjene imaš to kot dokaz o nadlegovanju in daj to policiji pa najem odvetnika pa ga toži.

tvoj tip pa mi ni všeč, si zaslužiš boljšega, takega ki bi ti zaupal

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
29.4.2008 11:31:41   
leonida
Mojo telefonsko ? Nimam pojma kje jo je dobil. Jaz mu jo sigurno nisem dala. Zaka le ? Jaz sem že vse sorte probala jasno in glasno sem mu povedala da naj neha in tudi zagrožila sem mu, povedala tudi nekaterim v službi da me nadleguje....pa očitno je zabit stari kozel.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

FOLNA KISLINA
tiamia

Ali ste pile folno kislino med nosečnostjo?

Ja, normalno.. (67%)

Ja, ampak večkrat pozabila (17%)

Ne, se mi ne zdi potrebno (10%)

Kaj je to? (6%)

Število vseh glasov: 344

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!