|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
28.4.2008 22:09:08   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Gloria, Gold fish kako sta kaj?

pija76  - evo me na raport user posted image ....... mi smo v redu, sedaj nekje v 21t, čakam pregled 5.5, še bolj pa morfologijo, ki pa še ne vem kdaj točno bo.... še vedno nimam pdp.... imam tri različne datme in komaj čakam, da izvem tistega enega, ki mi ga bodo res upoštevali, da lahko malo kalkuliram kdaj grem na porodniško...... Aja, pa da vam povem, da mi ful komplicirajo za bolniško.... mi jo podaljšujejo samo za 14 dni...kljub temu, da imam iz GK LJ - non potest celo nosečnostuser posted image ..... No bomo videli kako bo sedaj maja....

Kako kaj ti? ...grem sedaj dalje brat, da vidim, kaj se dogaja........aja, pa da ne pozabim.... lepo, da se spomniš kaj na mene....user posted image

Pozdravček,

Ribica

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
28.4.2008 22:12:23   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: moni 29

zdravo punce.sem nova na forumu in se vam z veseljem pridružim kr ste prav zanimive in kr polne informacij.me pa nekaj zanima kako dolgo ste čakale,da ste prišle v postopek ivf? sem iz mb.

moni 29, lep pozdravček in dobrodošla, te naše klepetulje so tako padle v debato, da te nobena sploh opazila ni user posted image user posted image user posted image user posted image , to pa sploh ni v njihovi naravi user posted image , jaz ti bom sicer zelo malo lahko pomagala, ker sem v LJ, sem ti pa zaželela dobrodošlico, to pa tudi šteje, ane user posted image user posted image ?
Naj ti bo prijetno med nami ... in ... kar ne boš vprašala, ne boš vedela user posted image user posted image ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu moni 29)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
28.4.2008 22:19:02   
gold fish

Torek, 29.04.
Pija76 - punkcija
Rozica29 - punkcija

user posted image  ..... čim manj bolečo in s čimveč pridelanimi   jajčkami vama želim.......user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
28.4.2008 22:25:22   
gold fish
Pika - tebi user posted image user posted image user posted image  za 10 jajčk...., lepo počivaj in se pripravi na sprejem user posted image user posted image .....

Tudi vsem ostalim pestke in pozdravčke, čeprav vas nisem posebej omenjala.....

Ribica

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
28.4.2008 23:07:57   
kajsica
Punce hvala za tolažbo, mi je tudi moj rekel da vse je za nekaj dobrega, bomo pač počakali mesec dni.

Hvala vam na odgovorih za zmrznjenje njegovih vojačkov. Toliko da vem, da ko greva na ET da rečeva tudi to. A mora on slučajno v tem primeru imeti kakšno novo napotnico?

Arneja, ja sem se odločila da res ne bom rinila z glavo skozi zid. Bomo lepo počakali, naslednjo M pa pričakujem okoli 25.5, ker ta je sedaj šele v teku. Res pa je da si lahko preračunam datum in skoraj da uro, tolk je točna. No ja vsaj neki!!!! Bomo pa mi tudi ta mesec pridni in igrali na loto, upam samo da bo dragi doma. Sicer je že pred tem odhodom napovedal ponovnega. Mislim......se počutim kot bela vdova user posted image user posted image user posted image

Abra ti pa že stopka?! Ma se mi zdi da se je pa res hitro odvrtelo ti tole. Vso srečo na punkciji.

Dajamaja, tebi enako, vso srečo.

Pa brez zamere ker vas veliko nisem omenila imensko, samo vedite da vsem želim srečo in da se nam vsem želja čimprej izpolne.

Pa da vam mal olušte naredim. Jutri imam sicer najprej en izpit v Kopru, potem pa šus se 100 km bolj južno, malo rito namočit user posted image user posted image user posted image , prst sem že letos!!!! No saj bo samo za dva dni, ker potem pa nazaj za knjige, tolk da pridem do sveže ribice in špargeljev, pa še mama me bo razvajala....

Punce lepo se imejte!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
29.4.2008 8:09:31   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zvezdica - a si ti na Gk al pri Reškotu?

Sonček... Zvezdica je pri Rešu

Ojla sonček, ja sem pri resu, kot je napisala Mismis. Imas uy v sredo a ne, jast tudi. Mogoče se pa srečava.

Abra in Royica - srecno punce.

Danes pisem brez sumnikov, ker je moj notko začel zafrkavat in sem na moževem, pa sem pa tja kak sumnik odkrijem. Ma bom že zdržala, sam da lohka vidim kaj se dogaja.

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
29.4.2008 8:26:22   
Zvezdica
Moni29 dobrodosla.

Pinki, drzimo pesti, da bosta dva.user posted image

Kajsica, uzivaj na morju. In pusti se razvajat.

Mene pa zanima, koliko morajo bit veliki foliklcki, da gres na punkcijo in a Resko ne da nic proti bolecinam na punkciji. (ne najdem vprasaja - ta mac je res tema= ker ga ne znam uporabljat)
Jutri ima drugi UZ, pa upam, da pade ze stopka. Me res skrbi, ker so bili tako mali.
Mal me panika grabi, ker srcno upam, da se bo postopek nadeljeval.

Bodite pride.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 29.4.2008 8:27:27 >

i belive i can fly....

(odgovor članu moni 29)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
29.4.2008 9:12:37   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek, 29.04.
Pija76 - punkcija
Rozica29 - punkcija

Sreda, 30.04.
Zvezdica - UZ
Abra - punkcija
Dajamaja - ET
Sonček33 - UZ

Sobota, 03.05.
Pika74 - ET

Ponedeljek, 05.05.
Titi3 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Ponedeljek, 05.05.
 Goldfish - UZ

Ponedeljek, 12.05.
   pinki2  - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image
user posted image Yuliah user posted image
user posted image Andreja07 user posted image
user posted image Hati user posted image
user posted image  Bambi75 user posted image
user posted image   Ledenka user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Vijolica30 greje   user posted image user posted image - TEST 30.04.2008
Tejek greje     user posted image user posted image - TEST 01.05.2008
Jadrnica greje    user posted image   - TEST 02.05.2008
Krtekxx greje    user posted image user posted image - TEST 05.05.2008
Mateja.Goljev greje     user posted image user posted image - TEST 07.05.2008
Womanpolice greje      user posted image user posted image - TEST 12.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Rubin (3. IVF)
  • Pija76 (špikarka)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ,)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO)
  • Abra, ( dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)
  • Tejek (1. IVF, dr. Reš)
  • mami26 (LJ), pon. začetek špike
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
  • mami26 (LJ)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NA  mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image ,  pelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MI EK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image ,  pelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MIŠEK13

user posted image  Teja* (PO)

user posted image Mavrica72 (PO)

user posted image  Tejka* (PO)

user posted image Hormonček (PO)

user posted image  *NiNa* (N)

user posted image  Pinki2 (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
29.4.2008 9:20:22   
dajamaja
Moni, dobrodošla. Nisem v MB zato ti težko pomagam pri čakalni vrsti. Mogoče pri čem drugem.

Rozica, res ne da niš proti bolečinam. Saj pravim, Bolnica Franja. Dej si kaj sama zrihtaj, da bo lažje. Jaz vzamem v avtu predno grem notre, da potem že drži, ko se poberem z mize. Ni pa taka bolečina, da se ne bi dalo zdržat. In na koncu tudi pohvali, da si pridna. Kar se mi pri njemu še posebej lepo zdi, ko sicer je rad zbadljiv.

Kajsica, a ti tud na morje? Zdej sem že dvema nevoščljiva user posted image   No, jst grem pa za nov šotor gledat, da se mal v sceno spravim.

Abra, še en dan in akcija!!!

Sem brala za sabo včerajšnje sporočilo in ga še sama komaj razumela - al je od akupunkture al na tastaturo od malega nisem navajena, pa še za vratom mi je visel, da bi šel zdej on igrce igrat, dej pohiti ... user posted image
Uživajte!!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
29.4.2008 9:28:51   
mismis
Ma sem tak lep post napisala, za vsako posebaj nekaj, pa me je ven vrglo, zdej sem pa jezen %&&%%&666%%&$,l bom probala malo kasneje ponovno.

Uglavnom vsem borkam danes veliko sreče, tiste ki pa ste v zaledju pa lep dan

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
29.4.2008 10:01:29   
ledenka
Torek, 29.04.
Pija76 - punkcija
Rozica29 - punkcija

navijamooooooo user posted image user posted image user posted image  no, saj vem, da sta že končali, ampak kljub temu user posted image  pa poročilo čim prej, prosim user posted image  

Pika, bravo kokoška user posted image  

Moni, kolikor sem zasledila, čakaš v MB na razgovor ene 2-3 mesece, potem pa na postopek ene 8 (odvisno, kakšne preiskave še imaš za naredit).

Zvezdica, Reško predpiše stopko pri velikosti 19-20. Glavno je, da rasejo, sej če kak dan več traja, tud ni slabo user posted image  samo ne paničari, boš videla, da bo user posted image  hja, proti bolečinam je res fajn nekaj vzet, ja. men pač sam občutek ni bil všeč. sam ne jemlji aspirina (zaradi krvavitve po punkciji, večina vsaj malo krvavi!).

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
29.4.2008 10:26:47   
Zvezdica
user posted image mis, tudi meni se je to včeraj ygodilo, ampak je bil računalnik, ker se je kar ugasnil.
Ampak kaj čmo, pišemo dalje, je pa res zoprno, ker si vzameš cajt, potem se ti pa godi toe user posted image

Ledenka, vem da ne smem paničarit, ampak zdaj k gre pa zares, nisem več tko pozitivna. Jutri po UZ bo že bolje, ker bodo foliklčki 20 veliki in bom jast spet noro vesela.

A naj kar na svojo roko kaj vzamem, proti bolečinam, mater kaj pa vzet. Tukaj sem jast tko previdna, ker sem že od aspirina zadeta, da ne govorim o tem, da ko sem v bolnici dobila tramal in ketonal, me niso mogl zbudit 4 ure.user posted image user posted image user posted image

Zdaj vas pa za nekaj časa zapuščam, ker peljem otroka po lužah čofotat.

Punce, dajte poročat kako je bilo.Pija, rozica....

i belive i can fly....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
29.4.2008 10:29:18   
ledenka
Zvezdica, tudi nagelsin je menda ok user posted image  uživaj v čofotanju!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
29.4.2008 11:13:03   
Pija76
Ojla punce,

hvala za pestke in lepe želje.

Pridelala sem 4 celice in sem zelo zadovoljna, sicer najslabše do sedaj, ampak so pa ta prave. To pravim jaz!!!

Moni dobrodošla, sem v LJ, tako da za MB nimam pojma. se bo pa katera druga še našla, da ti pove.

Ribica ja baje full komplicirajo z bolniško, tud če imaš non potest...mah nimaš kaj, sej če se OK počutiš, pol mal delat ni panike a ne? Kaj kej počneš da minejo dnevi?

Rožica kako je šlo?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
29.4.2008 11:23:25   
sonček33
Pija - tako se govori - malo a kvalitetno, no pa sej 4 ni malo, ker potrebuješ eno, no dve...dve gresta pa pol še v zmrzovalnik.
A ti boš na bolniški kaj, a greš po praznikih že v službo? No, počivaj te dni, da boš ready za ET.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
29.4.2008 11:43:46   
Abra
Pija user posted image user posted image superca! Tokrat delamo na kvaliteti in ne kvantiteti! Štirje otroci bodo pa več kot dovolj!

Kajsica, tudi ti na morje? danes ti zaradi vremena nisem fouš, čim bo spet sonček posijal pa bom user posted image Najbrž sta se pa kar fajn odločila, da ne rineta z glavo v zid, na koncu ugotoviš, da en mesec res nič ne pomeni.

Zvezdica, počasi se daleč pride, tudi tvoji folikli bodo zrasli user posted image Vprašaj pa najdeš na tretjem gumbu z desne - najprej je backspace, potem zvezdica, tretji je vprašaj in backslash. Za vprašaj držiš še shift user posted image

Mismis, jaz si navadno preden pošljem vse skopiram, če sem slučajno predolgo pisala ... velikrat pa tudi pozabim in sem jaz tut pol #&)&$%#!!?))(#

Dajamaja, jaz sem čist vse razumela user posted image sem mislila, da je blo bol v poplavi čustev, pa se kaka črka zamenja user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
29.4.2008 11:45:32   
dajamaja
Bravo, Pija user posted image user posted image user posted image user posted image  Kvaliteta je važna in zgleda, da me bol na tem delamo tokrat. Zdej pa počivat in se pripravljat na sprejem otrok - bo transfer v petek, ne!?

Rozica se tebe čakamo! 

Zvezdica, jaz vzamem en Naklofen. Drugače sem tudi jaz zelo dovzetna in sem jim pred eno operacijo že od pomirjeval tako zaspala, da so me komaj navigiral na operacijsko mizo user posted image . Še malo, pa boš lahko šla že po otroke, tako jaz na punkcijo gledam. Veš kako je hudo, če iz kateregakoli razloga sploh v postopek ne moreš. Takrat bi na vse pristal sam, da ti dajo upanje. Torej, temu se reče pozitivnem pristop user posted image . Držim pesti!

Ribica nas je prišla pozdravit! Lepo! Imam občutek, da imaš naporno službo? Zdrži ob božanju trebuščka.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
29.4.2008 11:47:21   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Dajamaja, jaz sem čist vse razumela user posted image sem mislila, da je blo bol v poplavi čustev, pa se kaka črka zamenja user posted image

Sej strah je tudi čustvo user posted image .

Si že kaj neučakana za jutri!?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
29.4.2008 11:52:59   
Pija76
Abra, Dajamaja in Sonček hvala! Itak je važna kvaliteta in ne kvantiteta, in tale do najboljša, vem! Boli me pa čisto nič, od vsega me je najbolj bolela injekcija ketonala user posted image user posted image user posted image

Sonček po praznikih grem delat in imam tud namen delat najmanj do prvega UZ, pol bom pa videla kaj in kako. Če mi je namenjeno mi je, če ne pa ne, pa itak da mi je, samo bom pa bolj na izi delala, uno bom užgala, lako čemo ako čemo

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
29.4.2008 12:17:44   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Sej strah je tudi čustvo user posted image .

Si že kaj neučakana za jutri!?

Sej to sem mislila user posted image ma niti nisem še neučakana, sem od stopke čisto omotična. Ne vem, al je vreme krivo, al me je res tko zadelo. Jaz že po iniciranju skor skup padem, ampak me hitro mine. Danes sem se pa že pred šesto zbudila z vrtoglavicami in kar ne neha. Sem šla pol vseeno še spat in se kar nadaljuje. Sem mislila še neki po enih opravkih dirkat, pa bom očitno po praznikih to počela.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
29.4.2008 12:24:35   
sonček33
Abra opravki bodo počakali. Ti kar počivaj pa družbo nam delaj na RR. 

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
29.4.2008 12:29:23   
Abra
Sonček, opravki itak zmeri počakajo user posted image za RR pa tudi nisem najbolj, čeprav kar neki sem bulim. Tale omotičnost je zeloo neprijetna. Kar mal težko berem, pisat še gre ... ti pa jutri pričakuješ stopko? Držim pesti!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
29.4.2008 12:36:32   
sonček33
Bojim se, da jutri še en bo stopke, pomoje bo v petek. Pesti pa kar drži, za naprejuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
29.4.2008 12:58:36   
dajamaja
Oj, Abra, omotice user posted image  Jaz po stopki sem bila OK, sem bila pa prej od zdravil omotična, še bolj pa zaspana. Mi je bila služba prava muka. Vsi so bili tako in s problemi, men se je pa sam spal. user posted image  
Ti se kar naspi, pa dosti pij - voda dviguje pritisk, mogoče te ta daje (glede na vreme). Drži se, jutri je tko že akcija, pol pa sam še cartamo!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
29.4.2008 13:17:41   
ROZICA29
Evo še mene na raport.
Pija user posted image user posted image user posted image , bravo za celice, pa res je važna samo kvaliteta. Kdaj imaš et ?

Mene je za razliko od Pije, punkcija fejst bolela. Pa sploh ne tisto špikanje, ko jih je vn jemal, ampak me je parkrat jajčnik tko zagrabu, da sem imela občutek, da ga bo razneslo. In bolečina je bla kr huda, tko da so šle solze kar same. Pridelala sem 11 celic. user posted image . Prosila sem, če lahko prej pokličem, da vidim, koliko se jih je oplodilo, in mi je dala sestra tel. številko in geslo, tako da bomo klicali že v četrtek. Et pa je v nedeljo.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.