|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
28.4.2008 15:32:43   
vijolica30
punce a še vedno nič ne vemo kaj je s krtkomxx???

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
28.4.2008 15:36:44   
ledenka
vijolica, krtek je nazadnje pisala pred enim tednom. upam, da je ok, in da pač predvsem počiva user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
28.4.2008 16:13:57   
sapi
Uh, nazadnje sem pisala na 82 strani prišla do 89 sedaj smo pa že na 96... v glavnem ne dohajam ....

mismis sedaj pa samo še teden in bom izvedela kako in kaj ... upam, da bo vse ok in grem čimprej v postopek, čeprav M še kar nisem dobila me kar malo skrbi ... no saj ti boš tudi kmalu za mano ...
pikovit v gužvi še vedno ... drugače ok čakam naslednji teden , ko imam randi z Ribičevo ... pa ti?
Grethy mi je hudo zate pa saj je bolje, da ti ga odstranijo sedaj kot, da bi bilo kaj narobe potem, ko bi bila noseča ... saj vem vse skupaj se ti podaljša res ti ne privoščim ...
Sponži pozdravček ...
sayuri res lep trebušček ... ti pa kar siješ ...
mavrica72 res lepo ... in še srček je bil ...

Toliko zaenkrat ... nadaljevanje sledi .... na žalost več ne gre ....

Lepo se imejte čez praznike in pozdravček prav vsem ...

sapi

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
28.4.2008 16:52:14   
ANIME
Pozdravljene punce!

evo samo na hitro se oglasim in sporočam, da je na NS  bilo vse OK, oba user posted image  sta uredu in se veselo prekucujeta v trebuščku. Na pregledu sta bila velika po cca 6 cm (sicer sem imela pregled 14 dni nazaj, ampak imam gužvo v službi in sem vam pozabila povedat).

Držim pesti za vse, ki ste že v postopku in ki še čakate!

LP od presrečne Anime user posted image

PS: Reš je pa še vedno CAR!!!! user posted image user posted image user posted image

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
28.4.2008 16:57:07   
sayuri
Anime bravo user posted image user posted image user posted image . Za spol ste kaj vprašali? user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
28.4.2008 16:58:19   
witto
A lahko vprašam, če ima mogoče katera izkušnjo? Namreč, zm,sem imela 3.4. ovulacijo,17.4. 8 dni zatem sem imela zjutraj krče,kot pri ovulaciji,ampak to sem imela pred parimi dnevi??? v soboto sem naredila ovul test, in mi je pokazal dve močni pozitivni črtici. Amapka kako lahko, saj user posted image  ne čakam 2.5.?

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
28.4.2008 17:08:53   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: witto

A lahko vprašam, če ima mogoče katera izkušnjo? Namreč, zm,sem imela 3.4. ovulacijo,17.4. 8 dni zatem sem imela zjutraj krče,kot pri ovulaciji,ampak to sem imela pred parimi dnevi??? v soboto sem naredila ovul test, in mi je pokazal dve močni pozitivni črtici. Amapka kako lahko, saj user posted image  ne čakam 2.5.?

si dobila morda stop injekcijo? tudi to je lahko razlog za lažno pozitivnost testa. 

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
28.4.2008 17:09:15   
ledenka
ANIME, super user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
28.4.2008 17:09:24   
kajsica
WP te bom drugič po riti nažgala user posted image , če boš tako grdo mislila. Pozitivno punca, pozitivno, saj veš kje smo če karkoli rabiš, ker teh 14 dni čakanja je res težkih.

M pa naj bi dobila čisto tako po svojem ciklusu, ampak ti povem da je ne bo........še cca 11 mesecev!!!! Sem si pri mislim da Abri kuglo sposodila!!!! Ne bit jezna Abra!!!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
28.4.2008 17:13:29   
kajsica
Aja pa še to, hvala punce na odgovoru. Moj ma take dobre vojačke, da mu je dr. rekel, da bi mi moral pred nosom pomahat pa bi morala biti noseča. user posted image user posted image user posted image  Samo kaj hudiča ko moji jajcevodi štrajkajo, pa nočejo spustit teh jajčec noter. Kot da bi jih radi sami meli user posted image , pa se ne damo, smo jih okrog prinesli!!!!!

No torej se bom zmenila, pa ne bom forsirala ta mesec, saj 28 dni je hitro naokoli, pa še KT sem jemala sedaj, bomo pa konec maja šli ponje, samo takrat pa me živa duša ne bo odgnala, res. Bomo pa naše vojačke dali zmrznit!!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
28.4.2008 18:37:08   
mismis
Kajsica

kdaj si rekla, da tvoj odhaja...
Ker če ga v juniju ne bo več, mora iti prej podpisati, da dovoli odmrznitev.

Samo toliko za informacijo, da ne bo potem spet panike

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
28.4.2008 18:47:17   
mismis
Sapi, ja 6.5. bo mimogrede tukaj, jaz pa imam posvet 12.5.. Tako da sva kar blizu skupaj. Sicer mislim, da bodo dali mene junija v postopek, res pa je da se nikoli ne ve, glede na to, da moram poklicati pri majski user posted image

Pika
, kako je šlo danes? Koliko jajc si znesla?

Pija, veliko sreče jutri

Sonček, kdaj imaš zdaj spet UZ...

evo jaz se moram ponovno lotiti domače naloge za faks, tako da vse skupaj lepo pozdravljam.
Ko se bodo današnje akterke javile pa dopolnil seznam

Vsem skupaj pa en prav lep pozdrav

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
28.4.2008 18:50:36   
vijolica30
punce sv.rjav oz sv. roza izcedek je še vedno min prisoten, user posted image  pa ni, a to kr prteče al lahko tkole user posted image  še cel dan? moja normalna menstruacija se nikol ne pripravlja cel dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!krnekiuser posted image , pa sej če bi bla srečka, mi najbrž 11 dan po transferju ne bi pokazal ---------, tko da me najbrž res mal nateg......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se opravičujem če sem tečna, ampak sej ne morm nehat študirat, če me pa skoz neki ščipa in nonstop opozarja da se neki dogaja

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
28.4.2008 19:02:19   
mateja_goljev
vojolica30, dej ne bod živčna in ne glej na to tako, lahko je pa to to, in zjutraj ko boš vstala ne bo več duha ne sluha o krvavitvi. Lahko imaš nizko raven nosečniškega hormona in ti test ne pokaže še nosečnosti.
A maš drgač kake znake? Mislim te joški bolijo, napet trebuh? Men se je oboje ful povečal. Joškice so napete in boleče, posebno ko dam modrc dol in ko spim. Trebuh mam napet, se mi je ful povečal, pa vsake tolk časa me v jajčnikih kaj špikne.
Upam, da zaradi rasti mojih dveh pikic!!!!user posted image

Kako ste ostale WP kako si mi ti? Ne glej tako pesimistično na vse to, jaz od danes naprej prisegam, da se ne bom obremenjevala z tem ali bo prišla ali ne, ker NE BO PRIŠLA vsaj še 12 mesecev....

hahahaha

tako punce moje, gremo skupaj z optimizmom naprej!!!!!

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
28.4.2008 19:03:37   
Pija76
Punce,
zgleda da Pika počiva, je bila pridna kokoška in je pridelala 10 celic user posted image user posted image user posted image . Želimo ji en debel + na kon cu a ne? Pika pa ne bit jezna da sem obelodanila!!!

Sonček dobr ti gre, ti kar pivo naprej, pa pozitivno misli in bo. Ampak zgleda da nas tale april mal heca s številom in velikostjo, ampak sej bo, za vse nas!

Vijolica počivaj in misli pozitivno, jutri se pa na test polulaj a prav? 11 dan je mogoče še prekmalu. Srečno!

Anime a ti pa kar delaš? Lepo da je z malima vse u redu! SRečno do konca!

Ledenka in Sapi a vidve bosta v kup, kaj bo to navijačev user posted image

Mismis ti si pa še v šoli tako pridna kot pri seznamu, kar lepo popedenaj.

Jaz sem imela pa nečake na kosilu, zdaj moram pa mal pospraviti user posted image user posted image user posted image

Mal sem že živčkana zaradi jutri, me prav zanima kaj se bo iz tega izcimilo user posted image

< Sporočilo je popravil Pija76 -- 28.4.2008 19:04:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 2390
28.4.2008 19:06:45   
vijolica30
Pija76 sej zdej je najbrž vseeno, če pride itak ne grem v sredo na kri aneuser posted image , če pa ne pa nič ane, grem v sredo tja kušnt ....kr vsazga k ga srečamuser posted image user posted image user posted image

Mateja user posted image bravo, tko se govori....dokler ne zagledaš kej na pintiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil vijolica30 -- 28.4.2008 19:08:25 >

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
28.4.2008 19:09:40   
mavrica72
Vijolica30 - dokler je še samo izcedek (pa naj bo rjav ali rdeč), še to nič ne pomeni. Tudi jaz sem imela te probleme. Pri meni se je začel na 10 dan. In nikar ne poskušaj zmanjšati utrogestana, kajti jaz sem izcedek zmanjšala ravno s tem, da sem ga povečala (no, imam prometrium, ampak saj to je eno in isto). Držim pesti, da ti uspe. user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
28.4.2008 19:12:15   
vijolica30
najprej bom pa kušnla mavrico72 user posted image user posted image user posted image , hvala ti srce!!!

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
28.4.2008 19:20:33   
gloria
WP čestitke za user posted image user posted image
Pija 76 želim ti dober pridelek juter user posted image user posted image user posted image ...drugače sem jaz dober...začela sem uživatuser posted image
Dajamaja čestitke za 7 celic
Sonček 33 pogumno naprej....vse bo okuser posted image user posted image user posted image
Anime čestitke za ns
Vijolica 30 imaš zsuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2394
28.4.2008 19:22:04   
sonček33
gloria - vesela sem zate ful - zdaj pa izkoristi vsako minutko..imejte se lepo 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
28.4.2008 19:23:41   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek, 29.04.
Pija76 - punkcija
Rozica29 - punkcija

Sreda, 30.04.
Zvezdica - UZ
Abra - punkcija
Dajamaja - ET

Sobota, 03.05.
Pika74 - ET

Ponedeljek, 05.05.
Titi3 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image
user posted image Yuliah user posted image
user posted image Andreja07 user posted image
user posted image Hati user posted image
user posted image  Bambi75 user posted image
user posted image   Ledenka user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Vijolica30 greje   user posted image user posted image - TEST 30.04.2008
Tejek greje     user posted image user posted image - TEST 01.05.2008
Jadrnica greje    user posted image   - TEST 02.05.2008
Krtekxx greje    user posted image user posted image - TEST 05.05.2008
Mateja.Goljev greje     user posted image user posted image - TEST 07.05.2008
Womanpolice greje      user posted image user posted image - TEST 12.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Rubin (3. IVF)
  • Pija76 (špikarka)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ,)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO)
  • Abra, ( dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)
  • Tejek (1. IVF, dr. Reš)
  • mami26 (LJ), pon. začetek špike
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
  • mami26 (LJ)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NA  mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image ,  pelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MI EK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image ,  pelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MIŠEK13

user posted image  Teja* (PO)

user posted image Mavrica72 (PO)

user posted image  Tejka* (PO)

user posted image Hormonček (PO)

user posted image  *NiNa* (N)

user posted image  Pinki2 (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
28.4.2008 19:27:22   
sonček33
mismis - sej te nočem zezat - me lahko naslednjič daš na seznam, uz imam v sredo 30.4. 

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
28.4.2008 19:41:29   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek, 29.04.
Pija76 - punkcija
Rozica29 - punkcija

Sreda, 30.04.
Zvezdica - UZ
Abra - punkcija
Dajamaja - ET
Sonček33 - UZ

Sobota, 03.05.
Pika74 - ET

Ponedeljek, 05.05.
Titi3 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image
user posted image Yuliah user posted image
user posted image Andreja07 user posted image
user posted image Hati user posted image
user posted image  Bambi75 user posted image
user posted image   Ledenka user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Vijolica30 greje   user posted image user posted image - TEST 30.04.2008
Tejek greje     user posted image user posted image - TEST 01.05.2008
Jadrnica greje    user posted image   - TEST 02.05.2008
Krtekxx greje    user posted image user posted image - TEST 05.05.2008
Mateja.Goljev greje     user posted image user posted image - TEST 07.05.2008
Womanpolice greje      user posted image user posted image - TEST 12.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Rubin (3. IVF)
  • Pija76 (špikarka)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ,)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO)
  • Abra, ( dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)
  • Tejek (1. IVF, dr. Reš)
  • mami26 (LJ), pon. začetek špike
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
  • mami26 (LJ)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NA  mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image ,  pelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MI EK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image ,  pelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MIŠEK13

user posted image  Teja* (PO)

user posted image Mavrica72 (PO)

user posted image  Tejka* (PO)

user posted image Hormonček (PO)

user posted image  *NiNa* (N)

user posted image  Pinki2 (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
28.4.2008 19:45:44   
sonček33
Zvezdica - a si ti na Gk al pri Reškotu?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
28.4.2008 19:47:45   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zvezdica - a si ti na Gk al pri Reškotu?

Sonček... Zvezdica je pri Rešu

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.