sanwebdra
|
Pingi, super slikice, najbolj se mi dopade tista, kjer z Jakcom kažeta hrbte ... kolk luštno ... Mi imamo tudi šild kapo za našo čebelo, ROZA seveda, da ne bom zopet poslušala: "Kako je pa vaš sinek lep!". Pa eno kapico z robovi, tudi belo-roza. IZVIRNO SPOROČILO: zala07 PANDICA VAS VSE DESETKE LEPO, LEPO POZDRAVLJA IN UPA, DA BO ČIMPREJ Z NAMI. ali katera že mogoče pusti svoji gledat TV? včeraj mi je prijateljica rekla,da je svojega začela navajat na TV že pri 6 mesecih.meni se sicer to ne zdi o.k., povejte kaj menite ve? Lepo pozdravi Pandico, če jo še kje srečaš, jo že kar malo pogrešamo, kajne nočne ptice? Televizija - ko smo dobili T2, smo dobili tudi Baby TV in še nekaj drugih otroških kanalov, ampak je ta super. Angleški program, pa luštne risanke in pesmice ... Naši gospodični smo tudi po 6-ih mesecih dovolili gledanje, ampak pri nas se je bilo temu nemogoče izogniti, saj TV laufa skoraj 24 ur dnevno. Je pa sama zainteresirana samo nekaj minut, drugače pa stran gleda (igrače ipd.) in se itak sama zamoti, pa posluša samo muziko. Evo tak, pa izgleda, če jo pritegne: . Da pa bi jo NAVAJALI, se mi zdi pa bolano - torej počnejo to: otrok, zdaj tu sedi in glej risanko, ker čez dve leti boš tu sedel 2 uri skupaj, da bomo imeli mir pred teboj?!!?!? Bravo, Lia, a zdaj že Neli konkurenco delaš? Naša čebela pa še vedno samo nazaj in v krogu, pa obrne se samo, ko se ji skrompiri, drugače pa se še vedno dere kot živina. Sedi sicer samostojno za par sekund, potem pa se vrže, ker pričakuje, da jo bo vedno kdo prijel ali pa, da bodo okrog nje blazine. KAKO NAJ JO VZPODBUDIM K OBRAČANJU IN PLAZENJU??? PROSIM NASVETE??? Sem poskusila tisto, kar je predlagala Suzanamai, pa ne pali - ne skopča nikamor, da bi dala rit v luft, pa ji sploh ne potegne. Obračam pa jo z nogicami (spodvijem tisto nogo, v katero smer se kasneje obrne), mi je prijateljica pokazala, ki ima malega na terapijah. IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica No, da vam povem kak komentar smo pa mi dobili na enega izmed teh filmčkov:"Crkni cigo mali!" Me tak zaboli, vsakič ko se spomnim. In moj je izvedel, kdo je to napisal - en 26 letnik! In to enemu malemu otrokecu, staremu 3,5 let. Ni mi jasno, zakaj bi nekdo kaj tako grdega želel malemu otroku. Pa je ziher 26-letnik to napisal , da ni bil kak zablojen in ljubosumen najstnik, ki se pomena svojih besed niti ne zaveda dobro. Ker taka izjava itak kaže na labilno osebo ...