|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
28.4.2008 13:03:25   
fragola
srcek sem pogledala prstana, lepa stauser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 476
28.4.2008 13:06:11   
Anonimen
Bubamara čestitam in lepa nevesta si bila user posted image

Nataši imaš zs.

(odgovor članu NATAŠI)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
28.4.2008 13:10:32   
sonček33
Buba čestitke. Zelo lepa si bila.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 478
28.4.2008 13:15:13   
sepetalka
Srccek full lepa prstana, uau ampakr res fenomenalna!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 479
28.4.2008 13:23:12   
NATAŠI
anja hvala, sem ti vrnila zsuser posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 480
28.4.2008 13:33:47   
SRCCEK
Hvala lepa za pohvale..........mojemu sta bila fuuuuuuul všeč, pa sva jih vzela..........sej men sta tud super, ampak on je bil tisti, ki sta mu padla v oči. In pol že zaradi tega, ker je pokazal tolk zanimanja in navdušenja nad tema prstanoma, nisem hotla nič komplicirat in sem rekla-bova kr tedva vzela user posted image user posted image user posted image user posted image  in sva bila oba srečna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

Neposredna povezava do sporočila: 481
28.4.2008 13:41:16   
ellie
Bubamaraa oz. gospa Bubamaraauser posted image  čestitkeuser posted image user posted image  bila si prava princeska...pa itak ste bili vsi ful ful lepiuser posted image  

Mene so tud zanimale slikice...da vidim, kak sta se matjaž in dobran izkazalauser posted image  No sej sem prepričana, da super in jima popolnoma zaupamuser posted image

SRCCEK lepa lepa prstanauser posted image  ta dva sta bila tudi pri nama v ožjem izboru, ampak sva se potem odločila za en drug paruser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 482
28.4.2008 13:42:30   
NATAŠI
ellie kako gre pa vama .... a si ta teden frej

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 483
28.4.2008 13:55:47   
ellie
NATAŠI nisem fraj...morem delatuser posted image  danes sem vstala že ob 4:15...

Drugače pa ni nič kaj novega...zdaj čez praznike nameravava razdelit še zadnja vabila. In počasi greva v nabavo še vsega preostalega. Čeprav me je kar groza...ker sva že zdaj zaradi ene srajce skoraj doktorirala.

Ker sva bila to soboto tud na eni poroki in sva mojemu komaj našla srajco, ki mi je res pasala... Je pa bilo ful fajn. Pa še idejo za pecivo sem dobilauser posted image  ker je bilo ogromno različnega drobnega peciva in vse je bilo ful ful dobro. Samo sta zdaj "nevesta in ženin" šla malo na lepše...in čakam, da prideta nazaj in dobim še kakšno podrobnejšo informacijouser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 484
28.4.2008 14:23:38   
NATAŠI
o boga si pa res zgodaj vstala...

in super za ideje, a ne kako prav pridejo ... jaz grem tud na eno poroko 14.6. pa tudi mogoče še dobim kakšno zamisel user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 485
28.4.2008 14:41:56   
bt08
Srccek lepa prstana,fletkana.

Mojega pa nobena ne pohvali,a res nobeni ni všeč,sem dala noter,pa ne vem sam dve sta komentirale,ostale pa ne bu ne mu!user posted image Hecam se!

Jaz pa ful pogrešam Bagusko,kje se skriva,jo ni nikjer!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 486
28.4.2008 15:06:49   
NATAŠI
barbara lep prstanček imata user posted image  user posted image

ja kje pa je baguska

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 487
28.4.2008 15:10:30   
baguSka
Evo me barbara... evo me punce!user posted image

Joj tok novga tuki, da niti ne vem kje nej zacnem... hm: najprej: CESTITKE GOSPA BUBA!user posted image

Barbi, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuull skoda, da zaenkrat se en boste pestval... ampak VSE ima svoj namen, ocitno se ni pravi trenutek! Tudi TA BO!!user posted image

...

se nadaljuje..

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 488
28.4.2008 15:18:04   
baguSka
Mah joj.. sej niti nimam casa za nazaj brat (me skoz en mot za mojim hrbtom)user posted image ... uglavnem: upam da ste VSE OK???

Pr men - kaj pa vem... sem tko cudno razpolozena zadnje dni (nc se mi ne da - fuuuuuuuuuuuuuull sm lena)... sem si kupila eno drugo oblekco, ki je se bl vsakdanja od prejsnje, ampak je to vsaj BOLJ: LIKE ME!user posted image

Glih tko sva v soboto dobila Odlocbo iz UE, da se lahko porociva kjer sva zelela in da morava samo se najkasneje 14 dni pred poroko pridt podpisat papirje..user posted image

In btw: tud jaz sem fasala tardeco.. glih.. mogoce sem glih zato take lene volje...!?user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 489
28.4.2008 15:25:06   
baguSka
Aja pa se to: danes smo v firmi, kjer delam, koncno podpisal pogodbo s 1.4.user posted image  Tko da od takrat naprej sem zaposlena v novi firmi, svojo pa imam kot popoldansko!user posted image

Seveda vecino ostaja nespremenjeno - vsaj upam... user posted image  Edin stroskov bom mela fuuuuuuuull manj!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 490
28.4.2008 15:29:14   
bt08
O Baguska,res sem te pogrešala,kje si se skrivala?user posted image

Upam da nisi zarad naših komentrajev menjala oblekco?

Ja nič ne bom še enkrat mamica,sej bo.

Jaz sem pa v 14 dneh shujšala 5 kg,in sedaj nadaljujem.Sem prov ponosna nase.

Midva sva šla že papirje podpisat na občino,smo se tok presmejal.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 491
28.4.2008 15:29:21   
baguSka
Pa za rozice sem sla tud v soboto vprasat - za moje! In je rekla, naj pridem vsaj 14 dni prej, da bojo sigurno na zalogi in da bojo lepo odprte in prave barve!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 492
28.4.2008 15:29:51   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Aja pa se to: danes smo v firmi, kjer delam, koncno podpisal pogodbo s 1.4.user posted image  Tko da od takrat naprej sem zaposlena v novi firmi, svojo pa imam kot popoldansko!user posted image

Seveda vecino ostaja nespremenjeno - vsaj upam... user posted image  Edin stroskov bom mela fuuuuuuuull manj!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam da je stroškov manj,pa da se dober počutiš in je veliko!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 493
28.4.2008 15:35:47   
sepetalka
(Jaz sem pa v 14 dneh shujšala 5 kg,in sedaj nadaljujem.Sem prov ponosna nase.)

Uau Barbara full dobruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kar tko naprej.VSaka kilca ti da dodatno voljo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sepetalka -- 28.4.2008 15:37:03 >

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 494
28.4.2008 15:37:33   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

O Baguska,res sem te pogrešala,kje si se skrivala?user posted image

Upam da nisi zarad naših komentrajev menjala oblekco?

Ja nič ne bom še enkrat mamica,sej bo.

Jaz sem pa v 14 dneh shujšala 5 kg,in sedaj nadaljujem.Sem prov ponosna nase.

Midva sva šla že papirje podpisat na občino,smo se tok presmejal.user posted image

Ah povsod me je dost... nisem se glih skrivala... user posted image  Sam na RR pa res nisem bla...

Neee!! Nisem je menjala zarad vas, ampak zarad sebe - sej sem takoj rekla, da mi ni glih... ampak glih zato, ker mi ni tok vsakdanja!user posted image  In zdej sem kupila tako, k bi jo drugac za na plazo mela... pa sej jo pol po poroki zihr bom!!user posted image user posted image  Ampak je taka res full lepa in vsi pravjo da mi full pase in da je ta res BL MOJA!user posted image  Je pa taka zlooo podobna tisto rumeno beli, katero sem hotla narocit prekot otta, pa je niso vec mel... user posted image

Bos bos se enkrat mamica, ampak vse ob svojem casu.user posted image

Verjamem da si ponosna nase. Jaz bi bla tud. Pa jih dobivam, namesto zgubljam.user posted image

Ja midva sva se tud fuuuull narezala zadnic, ko sva dobila potrjeno rezervacijo za toplice. Ker je woman narobe priimk napisala!!!user posted image user posted image  In mi moj rece: kar navadi se - to ni se nic!user posted image  Pa ze z mojim mam tezave, z njegovim bom mela pa x 10!!!user posted image  Pomoje bom vsakic ko bo treba priimk povedat, kar vprasala, ce jim lohk sama napisem... user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 495
28.4.2008 15:38:46   
baguSka
VSaka kilca ti da dodatno voljo.

Tocno. Jaz pa z vsako kilco dobim se eno vec.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 496
28.4.2008 15:46:04   
bt08
Ja Šepetalka ful sem vesela,zdaj pa začnem s tvojo dieto,sem že nabavla ribice,mesek....Pa da začnem.
Me je pa to dol neslo,ker kruha ne jem več.pa čokolade,sam vsake tolk časa sem dala eno napolitanko v usta,posebej prve dni pri M me zagrabi.

Baguska ti pa ja nisi s preveč kg,.maš čist coolsko postavco!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 497
28.4.2008 15:47:02   
sepetalka
Eh dej dej baguska, zdej boš kmal imela veliko letanja, pa priprave na poroko in bodo kilce kar popadale iz tebe boš vidla!user posted image
Aja pa čestitke za službo! Kaj pa prvzaprav delašuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 498
28.4.2008 15:47:21   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

barbara lep prstanček imata user posted image  user posted image

hvala,hvala

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 499
28.4.2008 16:27:43   
lan
Prstane imava že doma na varnem. Izbrala sva jih pa v zlatarni Brodnik. Imava pa drugačna prstana, jaz sem izbrala svojega, dragi pa svojega!!!!!!

Fotografa in snemalca je pa baje zrihtal moj oče. Mu zaupam, če bo pa vredu, bomo pa videli na dan D!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......