|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
29.4.2008 8:53:04   
bt08
Jutro!

Lepi prstančki Serendipty.user posted image

Nataši mi smo dans tud vsi skup spali,je ob 2.20 prikoralkal k nama,kr vsaka noč je zdaj taka,ne vem kaj mu dogaja,pol sem pač ist polomlena zjutrej ko se tko fajn raztegne.

Baguska 1.4. sej je cool datum,zate zgleda srečen.!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 526
29.4.2008 9:14:38   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

user posted image  baguska sem že tih user posted image

user posted image user posted image  no no

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 527
29.4.2008 9:17:40   
baguSka
pač ist polomlena zjutrej ko se tko fajn raztegne

user posted image  tole me pa spominja se na case, ko sem se s psom spala v pojstli... no, zdej tega ne prakticiramo vec... user posted image  pa ne zato ker pes ne spada v pojstlo, ampak zato da sem zdej jaz tista, ki se raztegnem po pojstli!user posted image user posted image

Ja pa se neki sem se spomnla: mensezdi da jaz tud mojga malga stirinozca dobila glih takrat enkrat okol 1.aprila!user posted image user posted image user posted image  Mogoce pa celo na ta dan!? Vem le, da je blo takrat enkrat...

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 528
29.4.2008 11:49:39   
sepetalka
Z nama pa spi naš muc max.Zdej si pa predstavljajte, postla je velika 200x200. Na eni strani Max na drugi moj dragi. On spi > tako kot kaže ta znak max pa vse 4 od sebe, meni na dvometrni postelji ostane pol metra. Včasih sem stlačena ko palačinka. Naš max ima 5,5 kg in se zgodi da se mi na noge vleže.user posted image user posted image user posted image Je pa tako razcartan, da pride sredi noči me z tačko narahlo po nosu frcen se nastavi in prosi za cartanje OB TREH PONOČI!!!user posted image user posted image Samo ker sem zaljubljena v mojega muca ga mal pobožam in ko neham s tačko seže po roki in prosi za še. Pravi mali navihanec je!user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 529
29.4.2008 11:54:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sepetalka

Z nama pa spi naš muc max.Zdej si pa predstavljajte, postla je velika 200x200. Na eni strani Max na drugi moj dragi. On spi > tako kot kaže ta znak max pa vse 4 od sebe, meni na dvometrni postelji ostane pol metra. Včasih sem stlačena ko palačinka. Naš max ima 5,5 kg in se zgodi da se mi na noge vleže.user posted image user posted image user posted image Je pa tako razcartan, da pride sredi noči me z tačko narahlo po nosu frcen se nastavi in prosi za cartanje OB TREH PONOČI!!!user posted image user posted image Samo ker sem zaljubljena v mojega muca ga mal pobožam in ko neham s tačko seže po roki in prosi za še. Pravi mali navihanec je!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Zdej si pa predstavljaj pojstlo 180x200, v enem vogalu jaz, na drugem vogalu moj, na sredini pa dva mačka vsak 7,5kg s vsemi štirmi od sebe, pa še smrčitauser posted image
Bognedaj da jih rukneš ponoč ponesreč, tak hecn zvok spustita v smislu kaj težišuser posted image

(odgovor članu sepetalka)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
29.4.2008 12:05:38   
sepetalka
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Zdej si pa predstavljaj pojstlo 180x200, v enem vogalu jaz, na drugem vogalu moj, na sredini pa dva mačka vsak 7,5kg s vsemi štirmi od sebe, pa še smrčitauser posted image
Bognedaj da jih rukneš ponoč ponesreč, tak hecn zvok spustita v smislu kaj težišuser posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 531
29.4.2008 12:12:27   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 532
29.4.2008 12:13:47   
bt08
Dajte mi nekej pomagat,mal sem razočarana nad pričo mojo.Dans si je šla delat cunje za poroko,dala si je delat BELE hlače,oranžen korzet,pa BELO ORANŽNO jaknco.A ni tko da naj bi bila v belo napravljena samo nevesta?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 533
29.4.2008 12:20:57   
sonček33
barbara - jaz mislim, da če bo v belih hlačah in oranžnem korzetu, da ni nič hudega. Le da ni čisto v belem, to bi bilo moteče, tako se pa meni ne zdi.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 29.4.2008 12:23:00 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 534
29.4.2008 12:25:52   
maya2
ja barbara... tudi jaz sem slišala isto........

Jaz sem doma... sem mislila kolk mi bo ratal pospravit pa mi sploh ni...user posted image grem še zdaj malo brskat k Karin spiuser posted image dež mi gre že na jetra.....

V soboto mi je ratal končno kupit perilo in torbico za zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image sem vzela varianto: bolj enostaven modrček (sam da lepo stoji), pa hudeeeee hlačkeuser posted image

V teh dneh moram še do duhovnika po papirje in dovoljenje...

lepo se imejte

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 535
29.4.2008 12:30:44   
NATAŠI
Barbara nič ni naroče če je v belih hlačah.. .ampak zakaj mora pa kombinirati z oranžno, da bo pol pasala k ženinu in Ožbeju? ... lahko bi si vseeno katero drugo barvo zbrala na ravno oranžno ker se mi zdi da bo vse potem "preveč" pasalo skupaj ...  (to je le moje mnenje)

maya no pridna da imaš perilo ... uh jaz nimam še nič .. ne perila, ne čevljev, ne nakita user posted image  ... no pa saj bo user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 536
29.4.2008 12:31:03   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Dajte mi nekej pomagat,mal sem razočarana nad pričo mojo.Dans si je šla delat cunje za poroko,dala si je delat BELE hlače,oranžen korzet,pa BELO ORANŽNO jaknco.A ni tko da naj bi bila v belo napravljena samo nevesta?user posted image user posted image user posted image

Ja ce bi bla cist bela ne recem. Tko pa ne bo. Jaz ne vidim razloga za problem. Ce pa tebi JE to problem, potem pa bi ji povedala svojo zeljo.. Sej ce bo tvoja prica, se pa ja stekata in ji lahko zaupas svojo zeljo in svoje probleme!?

Sicer pa btw: jaz mam tud filing da moja prica lepsa od mene... user posted image  Ker jaz bom mela oblekco za na plazo, kaj bo pa ona mela pa sploh ne vem se, ampak bo zihr hotal met kej posebnega... Ji moram se enkrat povedat kako in kaj, da ne bo res s kaksnimi pentlami hodila po svetu!?user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 537
29.4.2008 12:35:09   
sonček33
kej pa ste kupile spodnje perilo?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 538
29.4.2008 12:37:58   
Bubamaraa
punce kolk je vas luštno brat...... pri meni je pa že vse mimo....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 539
29.4.2008 12:39:22   
NATAŠI
bubica user posted image  user posted image   daj no dajuser posted image  ... a veš kako si bila krasna nevestica... daj nam še kaj povej paslikice šeeee user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 540
29.4.2008 12:41:02   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Sicer pa btw: jaz mam tud filing da moja prica lepsa od mene... user posted image  Ker jaz bom mela oblekco za na plazo, kaj bo pa ona mela pa sploh ne vem se, ampak bo zihr hotal met kej posebnega... Ji moram se enkrat povedat kako in kaj, da ne bo res s kaksnimi pentlami hodila po svetu!?user posted image

user posted image  user posted image  daj ji reč da naj se tako obleče kot gre v trogovino, ker ona se verjetno tudi za na plažo lepo obleče user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 541
29.4.2008 12:44:24   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

punce kolk je vas luštno brat...... pri meni je pa že vse mimo....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no, zdej si pa predstavlji mene - ker sploh nisem bla nikol v takmu filingu kot VE, ampak vedno samo berem kaj in kok se vam dogaja... meni pa nic konkretnega, ker itak nimam nekih posebnih priprav... in tud ko bo pri meni mimo, ne bo nic posebnega, ker niti ne delam tega dneva neki posebnega in nic ne pricakujem... pac tam bova, spregovoriva dve besede nekim drzavnim ljudem, pojemo pozno kosilo in se odpeleva proti toplicam... in to je to... kot da se nebi NIC zgodilo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 542
29.4.2008 12:46:03   
bt08
Ja ona je mela v mislih črne hlače,pa jo je šivilja prepričala,oranžna pa zato ker mam jaz oranžen šopek in oranžne rožice bodo gor,njej je pa lepa barva.Sem ji rekla da bela men ni všeč na njej,pa sploh noče slišat za to.

Če povem po pravici se sploh ne bi poročila tukej ampak šla nekam,da gremo samo Tomaž,Ožbej in jaz,pa da smo sami trije,nekam daleč od vseh,pa pika.Ke smo se začel že mal kregat,no sej men ne upa nič povedat nobeden,sam od drugih zveva,kako se med sabo kregajo zarad moje poroke.Eni bi kr nekej še vabil,pa sem jaz jim rekla,da noben nima vstopa če nima vabila mojga.KOk so f.... vsi,sam sem rekla da bom štalo nardila če se ga mislejo it kej.Kr nekej jim je.

Sej tale moja priča,ne vem a hoče nagajat al kaj,sam gre za mano,se bo ona tud še poročila.user posted image user posted image user posted image

Sam se drugače sploh ne sekiram,dol mi visi za vse ostale!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 543
29.4.2008 12:47:50   
baguSka
daj ji reč da naj se tako obleče kot gre v trogovino, ker ona se verjetno tudi za na plažo lepo obleče

user posted image user posted image  sej ni glih neka finoca... je zlo fejst punca!!user posted image  taka simpl in preprosta... bo pa takrat glih nekje v 8 mesec nosecnosti presla, tko da bo mela kar lep trebuscek! user posted image  In ji moram se enkrat povdarit, da komot v trenirki pride - upam da bo tkole razumela... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 544
29.4.2008 12:51:03   
NATAŠI
ooo baguska boš imela pa lepo pričo user posted image  ... moja sestrična je pa danes rodila punčko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in sedaj imajo parček user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 545
29.4.2008 12:52:08   
baguSka
No barbara zdej ves se en razlog - zakaj sva se midva tko odlocla kot sva se. Ciiiiist z nobenim se nama ni treba obremenjevat in z nicemer!!! Na vsake tolk vseeno slisim kaksno pikro - kok sva nesramna in egoisticna, ker niti svojih starsev nisva povabila... ampak midva in najini starsi smo se sporazumeli in naju vsi 4-je maximalno podpirajo pri najini odlocitvi - zato mi je cist vseeno kaj vsi ostali pravjo. Vazno je, da naju starsi razumejo in podpirajo pri tem (to pa ja veva, ker zacutis, ce bi se delali in fejkali, ne!?)..

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 546
29.4.2008 12:53:23   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

ooo baguska boš imela pa lepo pričo user posted image  ... moja sestrična je pa danes rodila punčko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in sedaj imajo parček user posted image

jaaa!! sej jaz sem tud bla na njuni poroki letos februarja in je ze takrat bla nosecka, ampak se ji nic poznalo se!user posted image

pa cestitke druzinici tvoje sestricne!!user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 547
29.4.2008 12:57:34   
Bubamaraa
jst mam tolk dela, da se mi že blede....user posted image

še jutr......user posted image user posted image user posted image

dobite še slikice....včeri sem dobila prve od fotografa za lušte...kako so lepe....se mi kr blede...user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 548
29.4.2008 12:58:32   
bt08
Nataši čestitke user posted image user posted image user posted image   za user posted image !

Baguska če ne bi mela že tok vloženga bi kr sedaj prekinla vse in mi je žal da sva se za to odločila.Samo midva se ne dava nobenmu.Vem da tist dan ne bom na nobenga gledala,samo na naju in Ožbejauser posted image .Fora je v tem,da starši ne delajo problemov,ampak babice,dedki pa te fore.K mi je tko rekoč za ene čist vseeno,ker itak mi ne pomenijo nič,ker mi v življenju nič sdobrega niso naredl ampak sam slabe stvari!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 549
29.4.2008 12:59:14   
baguSka
jst mam tolk dela, da se mi že blede....

kaksnega dela?? a ni ze za tabo??user posted image

a si ti na sihtu ta teden???user posted image  sori, ampak nisem zasledila..

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......