|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
25.4.2008 17:43:39   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Zdaj, ko bo kmalu dneva konec, se je šele sonce prikazalo user posted image

user posted image user posted image user posted image pri nas tudi, pa še zoja spi, tako da imam občutek da smo z vozičkanjem za danes zaključili user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
25.4.2008 17:45:24   
bamby
men pa tle v naročju spi, kupčka pa kar še ni user posted image , al sem ga pa preslišala user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
25.4.2008 17:47:33   
ella79
pomoje si preveč tipkala, pa si ga preslišala user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
25.4.2008 17:54:07   
bamby
ella, po moje je zdaj zato toliko pojedla, ker se je kar konkretno posračkala. Ti povem, če ne bi bilo te večje plenice, bi bile zdaj ziher od kakeca do vratu. Tako je pa vse lepo noter ostalo user posted image .
Sicer bo pa danes verjetno le 5 obrokov. Po moje bo jedla šele enkrat okrog 9h, pol gre pa spat. Pa ne verjamem,da se bo ponoči zbudila. Se bo verjetno šele enkrat okrog 5h, takrat bom pa itak od začetka štela, kolkrat bo jedla čez dan in seštevala ml user posted image .

Saj verjamem, da moji posti ful grozno zgledajo, ker me opisujejo, kot da sem čisto prtegnjena, ker samo štejem in računam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
25.4.2008 17:56:51   
itata
zgleda da gremo mi na morje že kar jutri... moj se je odločil, da ne gre v službo in ker nas lahko on pelje gremo en dan prej... ker dol ni neta se poslavljam od vas za en tedenuser posted image  

lepo bodite in ne se preveč kregatuser posted image  pa pa

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
25.4.2008 17:57:03   
ella79
mi je čist razumljivo da ti šteješ in seštevaš. Sej če bi bila Anaja taka kot je Zoja, sigurno ne bi seštevala user posted image  

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
25.4.2008 17:58:11   
itata
vmes sem tudi do btc-ja že letela in kupila igralni center za malega vBC za 38 eur in par igračk na loku za na voziček... mogoče ga bo to kej zamotlo...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
25.4.2008 17:58:47   
ella79
itata user posted image user posted image user posted image super. Ti pa povem, da sem ti prav fovš user posted image user posted image user posted image user posted image
UŽIVAJTE in velik na nas misli user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
25.4.2008 18:00:17   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: itata

vmes sem tudi do btc-ja že letela in kupila igralni center za malega vBC za 38 eur in par igračk na loku za na voziček... mogoče ga bo to kej zamotlo...

pomoje mu bo dol tok vse zanimivo, da teh igračk niti porajtal ne bo user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
25.4.2008 18:17:31   
bamby
itata, super za igralni center user posted image . Bo Jakobu zanimivo, boš videla! Pa na morju se fajn imejte, pa še namesto nas uživajte!

ella, ko bi Anaja malo več na teži pridobivala, bi bila meni tudi ta deseta briga koliko in kolikokrat bi jedla. Tako me pa to malo bolj obremenjuje. Jaz samo upam, da bo šlo čimprej na boljše, pa da tista vaga kaj več pokaže kot samo dobre pol kile več od zadnjega vaganja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
25.4.2008 18:31:30   
Februarka08
Pri nama je bla pa dons patronažna, je pršla po vago, je rekla da Larisa dosti pridobiva na teži in da je vse ok. user posted image Pač že mal na manekensko kariero gledauser posted image in ni glih balonček. user posted image
Sem pa pomoje dobila tečko user posted image . Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. No, vsaj mislim. Je že tak izcedek, kaj drugega zih ne bi blo.user posted image Sam s to razliko, da je tega ful manj kot prej, no, al pa sam danes, bom vidla kaj bo jutr... Upam da se ne bo vlilo in bolelo spet kot user posted image . Sem že mal pozabla.user posted image No, če sem porod prežvela, bom pa še to.user posted image
Greva se s tamalo mal igrat, že nerga - aja, Itata, igralni center ali igralna podloga je super... zdaj je že moja začela uživat.user posted image Pa s tisto igračo danes k sm jo kupla, sem tud zadela naravnost v center.user posted image Se pogovarja da je kaj.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
25.4.2008 18:33:19   
MetiLu
Midva sva se pa potepala, sva bila pri mojih starih starših user posted image  zdele se malo zabava pod igralnimi loki, upam, da bo še malo potrpel, da grem za kopanje pripravit. Dones sva spet sama, moj dela do 23.ih user posted image

Dolenjka dragauser posted image user posted image user posted image user posted image , sej se bosta zmenila. Prosim samo ne razmišljaj o kakšnem odhodu v Bruselj, ker ločeni starši za Taro res niso boljša rešitev!! Verjemi mi, ker sem hči ločenih staršev, pa mi je bilo zaradi tega v življenju precej težko ... večkrat slabše kot boljše user posted image  Probajata se v miru pomenit, malo živce pohladit, pa bo. Pa če sem malo žleht, se z Bamby in Ello strinjam user posted image  user posted image  
Vem da je najlažje govorit, samo se vsaka od nas znajde v težki situaciji, ker roko na srce, materinstvo je najtežja stvar, ki nas je v življenju doletela, za to smo se odločile in vse prav z največjim veseljem in z lahkim srcem opravljamo vse naloge ki so nam dane, da poskrbimo za naše male prince in princeske. In zakaj? Zato ker smo tega sposobne!!! Pa še marsikaj zraven. Včasih pol film poč, samo ne obupat, pa ne se preveč nad dedcom znašat, ker pol si slabe volje in znervirana, to pa za carico res ni fajn. Če pa rabiš kakšen oreng čvek, pa možgane na off, pa veš kje sem doma user posted image

Bom nehala pametovat, mali se je naveličal banane user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
25.4.2008 19:05:58   
misar
dolenjka sočustvujem s tabo saj se mi včasih zdi, da doživljam isto. no sam midva se ne kregava, ker ni on tip za kregat se. sam se mi zdi, da pa mava že prav tihe tedne. kot, da nisem več z istim človekomuser posted image pa mislim, da ni on kriv ampak kar oba, jaz že vem, da sem prava bitch user posted image user posted image ma je ziher ta situacija tako čudna, ko dobiš prvega otroka pa se ti življenje na glavo obrne, pa utrujenost...inja mislim da tudi NEseks...vsaj pri nama je to ziher tud en point v vsej zadevi user posted image user posted image user posted image . pa zdaj ko bi nam moglo bit najlepše, ko se nam je življenje tako poboljšalo z našimi žabicami, pa mamo tako user posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 25.4.2008 19:06:43 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
25.4.2008 19:06:29   
misar
aja sem hotela sam povedat, da sem dodala nov albumček in kot vedno je geslo : lanauser posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
25.4.2008 19:20:07   
pina-1
KONČNO.

evo pa sem zopet med živimi. Sem mela ta teden celo štalo s telekomom, ker mi niso uštmali telefona in s tem interneta. Smo pri nas prešaltalti na siolov trio, pa je blo en kup problemov. No danes zadeva končno deluje in sem vas uspela prebrat. Komentirala kaj dosti ne bom, ker sem skoraj že vse pozablauser posted image user posted image user posted image

Sem si zapomnila, da ste govorile o skupni dobi. MIdva sva skupi 10 let od tega bo 8. junija 6. obletnica poroke.

suzi, dolenjka, stari sablji, ne se dat dedcu. Vem kako vama je ker je pri nas zelo podobna situacija. Vse kar vama lahko svetujem je dober pogovor in malo bolj ošter nastop. Z grožnjami o odhodu se stvari ponavadi ne razletejo v pravo smer.

Bavo Tai in Anaja za pridno papanje.

Pa Tara in Žana - bravo za pridobljene kg.

Mi še vedno prino spimo ponoči. Čez dan pa vedno manj. JE pa Ana zelo pridna in predvsem VELIKA. Midve sva že na št. 4 pri pelenicah. MEni se zdi to kar veliko ampak 3 nam ponoči prepuščauser posted image . Ni kaj mamo doma pravo baburo.

PRi nas smo ugotovili, da mamo roke in noge. Tako kar pridno bramo in se obračamo in z rokicami mahamo. Pa celo kak glas nam uspe spustiti. JE prov hecna kako se pogovarja.

Aja, sem tudi jaz dobila danes novo prijateco- MIRENO. Kaj naj rečem. Vstavitev ni nič bolela, me pa kar fajn bolijo jajčniki. Sem dobia še antibiotik za 3 dniuser posted image

Grem sedaj še malo k moji rožici.

Uživajte-

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
25.4.2008 19:29:58   
buči
Prebrala vas bom kasneje, ker moram kopat Tilna. Če bi me zdajle videle: SEM KOT PAV! NAJBOLJ PONOSNA MAMA NA SVETU! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Aljaž je prišel s kmetije. Najprej fora: Avtobus zamuja, starši vsi živčni, se odprejo vrata, prvi škrat na stopnicah, njegova mami: "Lubček moj, kje si!" On pa v jok, nazaj na avtobus in " Jaz ne grem domov, hočem nazaj na kmetijo!" Noro, nič nas niso pogrešali, ful se jim je dogajalo. In potem šok zame. Odprem kovček. Štejem gatke. Frajer se ni niti enkrat polula, spal je na pogradu zgoraj in sam zamesil kruhek za naju ter domov prinesel cel glebček. Skoraj sva se zjokala od ponosa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Potem pa leti v dnevno, kjer je Tilen spal (ga je čuvala naša mama), ga je tako polubčkal, da se je zbudil in mali v smeh. To pa je bratska ljubezen.

A ja, pa še jaknico za krst sem danes dobila. Si je mama zase kupila, jo je prodajalka prepričala, da bo maldosna in ostale fore, pa itak da se ne počuti dobro v neklasičnem kroju. Pa imam zastonj jakno. user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
25.4.2008 20:03:24   
bamby
misar, kako Lana že kravce pase user posted image . Velika in močna punca!

pina, si se končno uspela povezat z internetom user posted image . Sem te že pogrešala! Pa dobrodošla v klub mirene user posted image !

buči, prihod Aljaža je bil pa res ganljiv. No, zdaj ste spet popolna družinica in veselje pri hiši user posted image .

Midve sva se pa zdaj mogli malo nosit. Je ful prdela, pa še kuček podrla od prej user posted image . Pol sem jo pa malo slekla in odvila, pa je bila prec boljše volje. Zdaj je pa spet zaspala.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
25.4.2008 20:06:46   
MetiLu
Joj Buči, kolk je blo to lepo slišat user posted image user posted image user posted image  komaj čakam, da še moj takole zraste user posted image
Pa super za jakno, jest sem na podoben način tud eno novo letos dobila user posted image  si je mami premajhno kupila user posted image

Moj mali palček je pa že v deželi palčkov user posted image  Mal zgodnji je dones user posted image  ... ah, že roko cmoklja, sem mi je zdel da ni dost popapcaluser posted image  mene pa vanilijev puding s piškotki čaka za večerjo user posted image  njamsi

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
25.4.2008 20:39:24   
ella79
buči kako je fajn slišat takele družinske prigodice user posted image user posted image sem kar mal mravljince fasala user posted image user posted image sej to sti hotla, a ne user posted image user posted image

pina jaz sem se pa spraševala kje se skrivaš user posted image mene so tudi ful jajčniki bolel prvi dan po mireni user posted image ampak sej bo kmal boljš user posted image user posted image

naša tudi že dela družbo palčkom user posted image jaz pa pod tuš skočim, potem grem pa puding hukat, me je meti zapeljala  user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
25.4.2008 20:43:55   
pina-1
buči znajo bit prav lušni tile naši mali škratki.

PRi nas je Ana tudi odjadrala v deželo palčkov. Mie in tatkota ni doma, tako da bo mami v miru kaj v usta dala in se stuširala. user posted image

Bi blo treba tudi z likalnikom kakšen čvek udarit, sam mi nekako ne diši danes z njim čvekat. Bi raje na RR visela, samo ne vem če bo kera tu da mi dela družbouser posted image user posted image user posted image

Aja, pa zopet smo zalaufale s čvekanjem. Še ena dva deževna dneva pa nas bojo zakleniliuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
25.4.2008 21:01:48   
ella79
pina vidim da bi ti rada danes nadoknadla s čvekanjem user posted image  user posted image user posted image sam glede na to da imamo user posted image smo res pridne v čvekanju user posted image user posted image user posted image se vidi da so februarčki najbolj pridni user posted image

naša user posted image je pogruntala da je njen desni palček najboljši user posted image upam da ga sam spoznava, pa da bo kmal vidla da ni nič posebnega

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
25.4.2008 21:06:21   
ella79
DOLENJKA user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
25.4.2008 21:16:41   
srečka nosečka
čer,

evo, tudi naša malena je odjadrala palčkom družbo delat (danes malo pozno user posted image ) dragi pa odšibal v nočno. user posted image  Je mala zaspala ob 19,30 in se čez slabo uro zbudila. Sem jo kar z dudico nazaj uspavala. Upam, da ne bo ponoči kaj tečkala. Mislim, da ji je bilo vroče, saj sem jo še pokrivala s koco in odejico. Zdaj pa sem koco dala stran, pa da vidim.

Pa saj to ne more bit res, jaz imam ponovno M. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Evo, celo večnost sem imela čiščo, sedaj pa že drugi mesec M, na datum točno. Kljub dojenju. user posted image  Tako da, februarka, ti delam družbo pri M. user posted image  

dolenjka - ti kar stresi tukaj, če te kaj mori. Držim za vašo mlado družinico pesti in verjamem, da se bosta pametno pogovorila. user posted image  Samo na to pomislita, kakšen zaklad sta dobila.

buči - super da je vaš fant užival 100/h. Kar mravljinci so mi šli po telesu, kakšna dušica je Aljaž, kako je bratca pogrešal. user posted image

misar - kakšna princesa je Lana. user posted image  Pa saj ne morem verjet, kako kravice pase. Naša pop.... če jo dam na trebušček. Dvomim, da se bo plazila. user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
25.4.2008 22:27:40   
Februarka08
Tamala je končno zaspala.user posted image user posted image Jest sem čist crknjena. Mojga še ni domov, je cel popoldne popravljal bojler pri moji mami, pride končno domov ob 20.30, si nardi sendvič, ga pa kliče, da je še tadrug bojler spustu in majo celo poplavo.user posted image user posted image Dobr da majo mojga, da se na vse spozna. No, leti nazaj in gre zdej končno domov. Pol bova pa itak sam še v pojstlo padla in je dan za nama.user posted image
Dolenjka user posted image zate... upam da sta se kaj pogovorila.
Buči user posted image za tvojega sinčka.user posted image

Mirno nočko vsem, upam da bo naša vsaj pol tako dobra kot pretekla, grem še hit mal pospravit, ker mamo tak v stanovanju, kot bi bomba treščla.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
25.4.2008 22:58:12   
mesecnica
Evo sem končno uspela prebrat...

Dolenjka - user posted image user posted image user posted image  - želim ti, da se vse uredi.

Misar - tvoja Lana pa res že full kravce pase. Naša tudi približno ne more še tako dvignit. Ali jo veliko daješ na trebuh? Pa full luštna je user posted image . Imam pa isto igralno podlogo kot ti. Pa naša je ravno danes takole notri zaspala. user posted image

Meti - če si Janez rokco v usta daje ne pomeni, da je lačen. Brala sem, da če si novorojenčki rinejo rokice v usta so lačni, kasnje (čez dva meseca in naprej) pa ne več. Samo raziskuje. Kmalu bodo pa še nogice na vrsti.user posted image user posted image user posted image  Naša si tudi tako vztrajno rine roke v usta. Včasih kar obe. Imam filing, da se bo zadavila user posted image .

Srečka nosečka - mi je zadnjič tudi ena govorila, da njena princesa ni hotela biti na trebuhu (je tudi čisto znorela) - pa se je potem normalno plazila. Pusti se presenetiti user posted image .

Buči - tvoj Aljaž je pa res zlat user posted image .

Bamby - bravo za Anajo user posted image , da lepo je. Saj bo čedalje boljše - boš videla. Držim pesti user posted image .

Suzi - si bila pa pridna - si res veliko v enem dnevu naredila. Katero agencijo sta pa zbrala za parcele? Pa bravo za Žano. Full lepo pridobiva na teži. user posted image

LP,

Mesečnica

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?