VANILI
|
OJ, mamice! Jazpa sem mislila,kok dela bom imela z branjem danes se vidi, da so lepi dnevi, ko smo večino časa zunaj (razen bolančkanih, katerim želim čimprejšnje okrevanje ), pa prav je tako. suzanamai, sem ppozabila komentirati AD tvojega sinčka, me je kar spreletelo, ful ful grozno, no mene je poleti tudi enx napadla grozna srbečica, da sem imela tako otekle prste, da jih niti sklenit nisem mogla in sem zvedla, da lahko pride do zastrupitve - tisto noč me je prvič tako bolelo, prav tolklo me je v prtih, pa sem cviknila,da semšla ob petih zjutraj k dežurnemu.. ampak, vprašaj sina, ali se lahko upre srbenju, ko ga napade. Jaz se kljub prigovarjanju, kljub temu, da vem, da je srbenje v bustvu bolečina in jo praskanje ne oddpravlja... mah brez veze, ker ni rešitve Jaz si rečem, da HB, da ni hujšega, če že moram kaj met, pa je lažje žviet. Pandica, ti si pa že veselo v novi hiši, jupi zate!! Upam, da uživaš in da si si napisala na škatle, kje imaš kaj!! Jaz sem mela par škatel večkot eno leto zaprtih, ker enostavno ni bilo časa... pa še zdaj ni čisto tako, kot bo moralo biti. Pa saj bo enkrat eže. In brez skrbi, sebomo te spomnile hvala za čestitke za našga Teotka! Ja, danes je prišel do polovičke!! In začeli smo z Gh, če temu lahko tako rečem. Je ati vse posnel in dokumentiral. Torej, zjutraj sem sterilizirala mojo črpalko, v vodi v navadnem loncu kakih 5 minut, potem sem si izčrpala kar v flaško 20ml, potem sem vmešala riževe kosmiče od Milupe, po občutku in z žličko dajala v mala useca. Joj, kako jih je odpiral, kot ali ptiček! Nisem mogla ostat pri eni žlički, kaj pa je to?! Sem ga nahranla kar z vsemi 20 ml. Joj kok je cmokcal!! Upam, da bomo tudi naprej tako pridkani. Je pa pol popapal še celo papiko z joške. Kakal še ni, vem pa,da je konec s tekočim kremastim rumenkastim nesmrdečim drekecom pekecom... In konec enostavnega načina hranjenja...jošk je edno pri roki, ne? položaj v vozičku: mi mamo enga traktorskega, ki je za po terenu enkraten in ful izoliran - oba otroka sem mela po burji in mrazu not, pa jima je bil otoplo kot v gnezdecu. Je pa neroden za zlagat, svinjsko težak, 20kg... marelosmopakupil Zapp od Queenyja sva se zaj ala, ampak dobro, bo že, saj mam mei tai . Komaj čakam, da ga bom dala sedet v vozičku, ker zdaj tudi leži in je verjetno malo dolgocajtno skos nebo gledat, čeprav podrugi strani pa fajn ,ker od dolgočasja vedno zaspi, vsajtakrat taščin kotiček: joj, mišk, blagor vama!!! A ma kera od vas kakega potencialnega snubca za mojo ?? Da se še ona poroči in odide daaaaleč daleč stran... zdaj raj pošlem, da se ne izgubi...