mehurčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama06 Ti kar pošlji Aneto, da ga nauči jesti, samo mali jo lahko nauči sedenja, ki je še sicer bolj majavo. Puzanje je pa poglavje zase, saj rit dvigne, noge skrči, ne ve pa, kaj naj dela z rokami in glavo. Je ful smešen. Jaz bi si tudi Aneto sposodila. Eni noče NIČ od GH. Niti banane. Potisne ven jezik in ga naredi tako trdega, da ji niti žličke ne morem na hitrco v usta potisnit. Ker pred par dnevi sem ji dala še na hitro, ko je kaj opazovala ali se smejala, pa je pogoltnila. Zdaj pa ni šans. Puzanje pa Eni že obvlada in kar gre po stanovanju malo sem, malo tja. Danes je po kuhinji puzala in smo se vsi štirje naguzili noter. Nimamo neke velike kuhinje...pa še ploščice...tako da sem jo raje ven odnesla. Ampak ko se spravi na vse 4, pa res ne ve kaj bi. Se začne kar zibat naprej in nazaj. Ima pa pesti ponavadi zaprte in izgubi ravnotežje. Je pa tak luštna ko to dela - kot ena mala žabica. Sem jo danes malo posnela. Sicer je slaba slika tu na youtube-u, ampak ne bom brisala, če sem že dala gor. Zgleda da nimamo pravega formata za snemanje - da bi bilo pol na netu tudi ok. Ker na računalniku je dosti lepša slika. http://www.youtube.com/watch?v=PrFIaknASqQ Aja, pa poljubčke smo ji včeraj pošiljali, medtem ko se je igrala na tleh, mi smo pa jedli kosilo. In kaj je danes ob 6h zjutraj delala? "cmok,cmok,cmok" v posteljici. Na srečo samo parkrat in zaspala nazaj do 6:45. Tukaj pa še filmček in njeni poljubčki: http://www.youtube.com/watch?v=TxDXi9os3wo Pa David seveda zraven z njegovimi sablami. Likanje: enako kot Drobižek. Ne morem si gor oblečt, če nimam zlikano. Me prav nervira - kot da bi si dala majico na sebe, ko pridem iz slane vode. Za Eni ne likam oblačil, ki so pod majico. Tisto kar ima preko ji zlikam, da ne zgleda vsa zmečkana. Če se mi ne ljubi, zlikam samo na sprednji strani. Likam pa sproti, ker če bi se mi nabral velik kup od več strojev, se verjetno sploh ne bi upala spravit zraven. Zdaj pa morem še obesit perilo. Prej sem pa zlikala tisto, kar je bilo obešeno. Joj, kak se mi ne da. Pride kera namesto mene?
< Sporočilo je popravil mehurčica -- 26.4.2008 22:20:40 >