VANILI
|
pato ni res!!! poglejte kok je ura, Teo je ravnokar zaspal!! Z možem vsak na eni strani pojstle, mali vmes, debatiral, se smejal, cvilkal in pri temmižikal z učki, ker si je bil preglasen, pa naju klofal, čukal, ščipalin skratka, naredil si je mega žur! pol mož zaspi, jaz ga priklpim spet kar vleže in HB je končno omagal, po tem,ko je spal le 1 uro in še to dopoldne!! pa kaj je s tem naspidiranim otrokom??Pa nič kave, nič ničesar ne konzumiram! Še šokolade danes skoraj nič, le eno čokoladno torto in enokepco čokoladne ga sladoleda v Zvezdi - bi bil greh,če ne bi. Sem se privlekla semdol, da ugasnem to reč, pa seveda sem morala še zadnjič prečekirat in evo - žepišem, no bomboljkratka danes. Grem malopregledat, kaj ste napisale... mama06 - jaz sem bla prepričana, da bova 1.septembra leta 2006 spala v novi spalnici (prizidku). In sva bla glih tisti dan v Lj, prišla zvečer domov, jaz pa veselo v akcijo - ja prvi je danes, pojstlo treba gor preselt! In ko je idu, da ne mislim odnehat, sva selila dile in jogi in šraufe od stare pojstle gor in ko je ura odbila polnoč, sem jaz lepo vzdihnila in prijeto zaspala, v prazni sobi, kjer ni bilo prav ničear drugega, kot najina pojstla. Ampak, prvega sem spala v novi spalnici, samo to je štelo . okolica- mi2 sva nabavila kaminčekza zunaj in si uredila tak "ši-cu" kotiček, kjer veselo pečeva ribe in ostalo, samo da pokuka sonček. Ampak problem je, ker se letos šele iz te naše hiše izseli njegova sestra z družino, oni so pa olj taki, ko majo vse nametano okoli in zdaj pač čakamo, da dokončno grejo, da lahko mož začne podirat njihovo garažo in še tisti el urediva. Torej, zame najbolj nujno: ograja (ker zdaj nas obdaja električni pastir), asfalt na izvoz in lična šupica za bodočo prikolico. Pol, ko to bo, bo pa treba samo travo kosit in ne bo več tolk vsga. Ampak, saj pravim po ena reč ne stane veliko (entlakovc, en robnik ...), ko pa pomnožiš z "n", pa te na rit vrže. In včasih pomislim, kako smo sužnji te hiše... spet drugič, ko vidim, kako Živa bosa leta okoli in jaha psico po dvorišču, pa sem presrečna, d ji je to omogočeno. Tako da, ni črno-bela situacija ampak polno odtenkovv . kotiček za dušo - ženske, ko sem bila včeraj na baletno-plesni predstavi, me je en hip tako prevzela tista muzika,da sem dobila piloerekcijoin si sveto obljubila, da si bom vsaj 2x na leto privoščila kak tak koncert za dušo, samozame. Pa nisem hodila nikoli na opere ali klasično glasbo ali baelt. Včeraj e je pa neka sila tako prevzela, da semprav vznesena postala, kar solze so mi stopile v oči. Pa ne le takrat, ko je moja mala pikica nastopila kot zajček v plesnem delu najmlajše skupine, ampak nasploh... prelepo... kaj pa ve počnete za svojo dušo? Višek za moo dušo trenutno je pet minut miru da se stuširam, nadaljnih 5, da na wcju prelistam kako revijo in celi dve uri v kosu, da se naspim . A se ne pritožujem. I ooooh, kakosem lahko pozabila!!!! Valjda, RR!!! Margareta - kaj pa smo me?? za na odpad?? Jaz sem tud še mlada, da veš!!!! ja, po srcu... zdaj že tko kot moj oče govorim, ne bom rekla, da se ne sekiram zarad let, ker ni res. Ravno prej sem razmišljala, da bi vse tako, kot je zdaj, se rpavi s temi izkušnjami, ampak 10 let manj... kaj pa vem,zakaj. Se mi zdi, da leta takohitro greljo, jaz bi pa še toooooliko naredila rada... janja - s i končala s pospravljanjem? Ko si glih v elementu, a lohk skočiš še k meni? Saj je samo ena Šmarna gora perila za sortiratpa dat prat, pa vkuhiji ena ponev že 3 dni stara za oprat, zložit iz/v pomivalca, plastiko na roke orpat, malo pomest ostanke včerajšnjega kosila izpod mize, pobrat cote, ki so popadaleŽivi dol, ko se e oblačila v piđamo, pa igračke vsaj na kup zložit, ko - ravno eno vidim v cvetličnem lončku,eno na pladnju v kuhni... pol pa sam še vrečke od današnjega šopinga, pa v spalnici tok placa, da grem lahko spat, pa za prvo silo bo. Častim kufe v Kolosejunaslednjič, sam prit!!!!!! spodnji deli trenerk:Jeeee, sem si kupla v New yorkerju, eno dolgo in dve čez kolena ampak sem vzela M in zato mi je rpeveč oprijeta tako da nekaj časa jih še ne bom mogla nosit... .. pa čak mal a nisem šla z namenom, da si nekaj za zdaj kupim... .. šit...