sanwebdra
|
tave, sožalje ... Tej pa super izgleda s svojimi "zobki". Še dobro, da si pofotkala, naša je danes imela irokezo od kapice, pa sem tudi morala pofotkat. Vsem slavljencem(-kam) čestitke , pa za nove zobke tudi!!! Pandica, hvala za slikice! Pa ne se sekirat zaradi korenčka, morda bi bilo bolje, če ga zmešaš z jabolko, pa se malo skrije. Samo ne obupat. Poskusi z enakim okusom znova. Jaz sem imela res srečo, saj je naša vse z veseljem pojedla. Zataknilo se je edino pri zmiksani meloni (v kosu za cuzat je bla dobra). Bom pa še poskusila. So mi povedali izkušeni starši, da so naredili največjo napako, ko so obupali pri prvem poskusu zavrnitve posamezne jedi in mu tiste jedi niso več ponudili. Tak da pogumno naprej. Alina_alin, ti pa tudi! Midve pa sva ble danes spet na sprehodu z mei-tai, in je mala zopet spala 1 uro, mamica pa izgubljala kalorije . Ja, pločniki in ulice pri nas se vlečejo in vse imajo naklon ... tako, da se kar nahodiš ... vadim za Pohorje ... če verjamete . Sem pa že požrla celo čokolado danes , ja če pa bo M naslednji teden, ko smo na morju - samo jo bom prestavila. Še imam viška nekaj tablet. Na morju pa res nočem imet . Zvečer se je pa zopet v postelji pokakala , svežo plenico je imela glih 15 minut na sebi, pa sveže skopana ... pa sva zopet imele podaljšano uspavanje za 20 minut. Likanje ... sovražim bolj kot vse na svetu, zato to počnem na 14 dni - ker zlikana sem pa rada. Jutri me pa ne bo na RR (kriza, ker v nedeljo vas lahko cel dan samo berem, kdo pa bo kosilo kuhal??? Mogoče se k mami al pa tašči uštulimo!)- grem na gasilsko tekmovanje z žensko desetino, Julija v varstvo k mojim, jaz pa še dalje na večerjo - je prišla prijateljica iz Nemčije domov na kratek obisk , pa bomo čvekaleeeeeeeeeeee. Pa tudi malo spile. Ampak res malo, ker ga sploh več ne nesem. Ja, delna abstinenca ... se telo kar odvadi ... Lane, evo 1 podmornica, da bo lažje ob taščici!!!
< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 25.4.2008 21:40:04 >