valči
|
Klaudia,hvala,ker si dala gor na seznam 2. zobka,mere za 6. mesec si spregledala,pa te prosim,če jih daš gor.mere za 6. mesec Nine-6435 gramov,67 cm.Hvala. Z Nino nisva šli,čeprav sem bila čisto pripravljena za odhod,pa sva jo z možem gledala,poslušala in je rekel,naj se sama odločim.Pol sem se nekako odločila,da jo pustim doma,ker tam še bolj dobi kakih bacilov.Pa jo ful pucam noska in ne vem,od kod ji vsa sluz.In hvala vsem za tolažbo,da ste isto imele in je bolje. Pediatrinja jo je v ponedeljek temeljito pregledala,ful in ji zaupam,ker je dober diagnostik,vedno trofi pravo diagnozo,vsaj Mihu vedno prav pove,kako je.Razen ziste hrane zadnjič,ko je v polno v temo brcnila,ji popolnomazaupam in bi mi bilo žal,če ne bi bila naša P. Na plučih ni slišala nič,torej je možno,da se ji sluz izceja.Samo mene moti,da je tako že 14 dni.No,upam,da bo kmaslu bolje. tave, ,faca mala,kako je dober,ti pa tudi,da ti je to uspelo slikat Pa sožalje za babico ,se vam je zakompliciralo,res. Zoja Aiken,čestitam Se še zvečer oglasim,danes je petek,ko mož spi