|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
25.4.2008 14:25:29   
majoli
Vse najboljše, Zoja Aiken!!!!!!!!!!!!!

*Lana*, mi tudi nismo imeli pregleda krvi in urina pri 6. mesecih. Najbrž nas to čaka julija, ko imamo spet pregled, ampak ni dala ne napotnice za lab. niti vrečke za urin. Izgleda, da ima res vsak P en svoj sistem.

Za tiste, ki kupujete frutapura kašice:

KLIK

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 25.4.2008 19:25:47 >

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
25.4.2008 14:46:09   
noa1
No, pa se je tudi pri nas vlilouser posted image .
Pandica in Zala07 upam, da vaju ni zalilouser posted image
Moja pupa se je sedaj najedla in spiuser posted image , ker zunaj tak ali tak ni mogla, če se tolko vsega dogaja.
Jaz pa grem sedaj mafine pečt...je moj kupil full banan za mafine, pa jih moram spečt preden gremo na morje.

Vsem, ki se kam odpravljate čez praznike želoim predvsem leeeepoooo vreme in veliiiikoooooouser posted image . Mi bi ga tudi meli.

Zoja Aiken...čestitke
user posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
25.4.2008 14:49:06   
majoli
Še enkrat link, da vam bo lažje

KLIK

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 25.4.2008 19:24:32 >

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
25.4.2008 14:59:11   
Kasija
Vanili hvala za naslov mlina!!! Sem pa pedagoginja.

Alina_alin hvala za ponudbo za moko, morda jo pa res izkoristim user posted image

pot barve za punčke in fantke mene kar živcirajo. moj nosi tudi rumeno in oranžno, v bistvu vse razen roza in vijolične. Pa vijolična mi je všeč in ni rečeno, da ne bo kdaj kaj imel.

Anej sem ti dolžna čestitke za včeraj 7 mesecev! Zoja Aiken pa za pol leta danes!

*Lana* na 3. pregledu so vzeli samo urin.

tave sožalje

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
25.4.2008 15:13:03   
lane31
Majoli link mi ne prime......sicer niti ne poznam te vrste kašic a me vseeno zanima.......ma vsake tolko je kaka afera z user posted image  hrano,da te kar stisne ,ko pomisliš

Posvetovalnica - 7900 g  67 cm me je potolažila p da ni predebela.....dale urin in kri,bojo sporočili,če kaj ni vredu in naslednjič šele pri 9 m........floruve tabl. je rekla da daje po želji staršev user posted image  ,no pol pa ne bomo jemali user posted image  ,denverjev test je opravila ,samo rozine ni hotela vzet iz mize .....bila pa je pridna ,nič jokala pri nobenem od pikanjev
Sem zdaj pogledala seznam in jo od punčk pri teži šije edino Ajša (Noa1), no pa YenyAny še nima vpisano za 6 m

Noa1........joj ta dobri mufini .....mnjam........kdaj odpotujete ??Pa lepo se imejte

Valči......se strinjam z suanomai in  kinnie.....spirat in to oring

Tave......sožalje možu in tebi......a boste zdaj prestavili poroko...........kriza

Mehurčica.......spet mi ni uspelo priti do uprastana.....telefonsko pa nočejo popraviti zadev........se strinjam,sosedi so .....boljše brez njih
Pa plosk za spanje user posted image

Žabek saj ni težko,greš na svoj profil na ustvari album in pol samo preneseš slike iz računalnika

Alina_alin.......vedno pozabim vprašat ,če je roka v avatarju tvoja in od Tjaše ?

Suzanamai........ta zgodba pa je res grozen scenarij.....bogo dete kako ga je moglo to bolet......pa a se mu zdaj kaj ponavlja ta herpes ??

Vedra.......nič bat......super za selitev.........koliko kvadratov pa imate sedaj ?.......vem kako je to ,če sva se midva iz garsonjerica selila pa je bilo,da ni za govorit,pa vseeno najlepše user posted image

Evo zdaj pa čakam taščo.........do nedelje bo full house ,tako da mi oprostite poredkemu javljanju in morebitni tečnobi

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
25.4.2008 15:24:03   
lane31
Mi je uspelo prebrat članek..........gre za milupin izdelek.........tako da punce tega vsekakor ne spreglejte ,čeprav mislim ,da tega nobena ne daje še

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
25.4.2008 15:36:08   
mehurčica
Mi ne gre odpret. Lane, daj še ti enkrat link prosim. Bom prebrala pol, ko oddam Davida na telovadbi. Zdaj bo en mesec imel 4x tedensko "treninge"(2x plavanje in 2x telovadba). Je celi veseli.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
25.4.2008 16:14:35   
metkica1
Tave sožalje tebi in tvojemu

micla kje se skrivaš danes? Kakšno je stanje pri vas. Pri nas se izboljšuje, vročina je padla, sicer je še neješča, pojedla je samo 2 krat po 100 ml mleka. Pa saj bo. Smo pa anes ostale še notri, bomo videle kaj bo jutri, mogoče pa krenemo ven.user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4733
25.4.2008 17:56:49   
tave
Punce hvala.

Evo tuki je še enkrat link. za kašico
http://novice.matkurja.com/novica.php?idm=108&idn=424526.
Jest sem pa  veselo futrala teja s to kašico in on jo je ful jedu. Ja sej piše da nej nebi bilo nevarnosti ampak vseen.

Ja poroka pa je odpovedana vsaj za 1 mesec. Jest sem pa tako na vrat na nos kupovala obleke za na porokouser posted image . No sej bojo še prov prišle, sam upam da ne bo prevroče, ker so dolgi rokavi.

Ma našmuuser posted image  pa pe zdej niso pogledal zobje ven. Bom pa dala eno slikco v album , da vidite kako bi zgledal če bi imel zgornje enke.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
25.4.2008 18:04:03   
tave
No slike so gor na ogled. Je pa to ko je jedel krompirjev pire in  mu ostalo na ustih in men se je tok fajn zdel , da sem takoj fotič v roke in zabeležila.user posted image

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
25.4.2008 18:44:36   
valči
Klaudia,hvala,ker si dala gor na seznam 2. zobka,mere za 6. mesec si spregledala,pa te prosim,če jih daš gor.mere za 6. mesec Nine-6435 gramov,67 cm.Hvala.
Z Nino nisva šli,čeprav sem bila čisto pripravljena za odhod,pa sva jo z možem gledala,poslušala in je rekel,naj se sama odločim.Pol sem se nekako odločila,da jo pustim doma,ker tam še bolj dobi kakih bacilov.Pa jo ful pucam noska in ne vem,od kod ji vsa  sluz.In hvala vsem za tolažbo,da ste isto imele in je bolje.
Pediatrinja jo je v ponedeljek temeljito pregledala,ful in ji zaupam,ker je dober diagnostik,vedno trofi pravo diagnozo,vsaj Mihu vedno prav pove,kako je.Razen ziste hrane zadnjič,ko je v polno v temo brcnila,ji popolnomazaupam in bi mi bilo žal,če ne bi bila naša P.

Na plučih ni slišala nič,torej je možno,da se ji sluz izceja.Samo mene moti,da je tako že 14 dni.No,upam,da bo kmaslu bolje.
tave,user posted image user posted image ,faca mala,kako je dober,ti pa tudi,da ti je to uspelo slikat
Pa sožalje za babicouser posted image ,se vam je zakompliciralo,res.

Zoja Aiken,čestitamuser posted image user posted image
Se še zvečer oglasim,danes je petek,ko mož spi

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
25.4.2008 19:21:45   
mama06
Samo na hitro, ker sem na knap s časom.

Pandica - mirno selitev želim Pa še glede riževe kašice: jaz nisem dala prvič ene žličke, ampak kar kolikor je hotel, to pa je bilo okoli 50ml in je bilo vse OK

VANILI - še čakamo na izvide in smo že doma

GH - jutri ali pojutrišnjem začnemo

MT - sem ga danes dobila od skuštrane.
skuštrana - še enkrat hvala, da si nas iskala po parkuuser posted image user posted image user posted image . V tretje gre radouser posted image

metkica1 - hvala za posojo in upam, da bosta hitro OK, in da se vidimo, ter rečemo kakšno

Vsem bolanim želim čimprejšnje okrevanje, saj sem tudi sama neki boga, kot da se me bo gripa lotilauser posted image user posted image

Vsem slavljencem pa iskrene čestitke!!!!!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
25.4.2008 19:22:38   
mama06
Ja, saj bi se kaj več javila, pa vas moram prvo prebrat, da mi pa to uspe, pa traja, traja,.....traja,.....

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
25.4.2008 20:01:41   
*Lana*
čer!

malega sva skopala, zdaj pa že spančka user posted image . moj je šel k mojm na večerjo, golaž, js pa seveda na RR user posted image

dejte mi povedat, a ve imate vse po 1 voziček al imate še enga manjšega, marelo? mi2 se že ne morva odločit za nakup. a priporočate katero marelo?
Men se ful dopade mutsy spider, sam se pač ne zloži kot marela. ga bova maja naročla, skr 100%

link vozička: http://cgi.ebay.de/Mutsy-Spider-Buggy-BRIGHT-BLUE-2008-Neu-OVP_W0QQitemZ230244603949QQihZ013QQcategoryZ15470QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

mislim, da sem že enkrat prilepla link, nisem pa še spraševala o mnenju za marele user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
25.4.2008 20:02:27   
*Lana*
ups, sem razvlekla stran user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
25.4.2008 20:06:11   
2ursae
klaudija, a bi mi ti še enkrat lahko napisala, kje dobiš une natur riževe kosmiče in katere firme so? Ko berem, kakšne packarije so v instant proizvodih, me vse mine user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
25.4.2008 20:07:18   
Alina_alin
Lana*, mi imamo Speedy SX in marelo Mclaren. Pa še eno staro marelo od prvorojenke, ko še njo furamo, če smo polna posadka na sprehodu. Sicer je z mano na bordu. 

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
25.4.2008 20:10:27   
zala07
ojla

noa- naju je zalilo ja. pa se ful se je ohladilo, tak da sma laufale po mestu. je pa bil potem super zrak.
vse nekaj pečete, meni se pa tak nekaj sladkega luđštna, pa nimam čisto nič domauser posted image user posted image user posted image . dober tek pri mufinih. jaz pa grem likatuser posted image user posted image user posted image uživajte na morju

pandica- da  ne boš pozabila pogledat za čistilo za odstranjevanje madežev. no ko pa sem že pri tem, naj mi še katera pove, kaj uporablja za odstranitev madežev, sem probala vanish, oxy... pa nisem zadovoljna

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
25.4.2008 20:11:33   
tave
Alina_alin kako se obnese MacLaren voziček , ker ga mam namen kupit?

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
25.4.2008 20:13:31   
*pikijakob*
Lane31 Kaj je to denverjev test?

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
25.4.2008 20:15:20   
tave
no tazga sem gledala  http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=5&podskupina=0&artikel=240

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
25.4.2008 20:17:45   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: *pikijakob*

Lane31 Kaj je to denverjev test?

tote: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2271583

v njem piše, kdaj okvirno naj bi otrok dosegel katerega od razvojnih mejnikov. Po njem sprašujejo pri P v posvetovalnicah.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
25.4.2008 20:21:30   
Klaudia
Lep pozdrav! Se nisme javila kakšen dan pa imam občutek kot da je trajalo en teden. Ja odvisnost pa to user posted image

tave - iskreno sožalje.
user posted image

2ursae - bio riževi kosmiči so od Biotopa. Kupiš jih lahko v vseh večjih trgovskih centrih pri bio prehrani. Sama sem jih zasledila v Tušu in Leclercu. Samo so v Leclercu za par centov cenejši. Evo še slikco za lažjo predstavo
user posted image

tave - kaj je dobr Tej z "zobki". Kakšen bi še res mislil da so zobje!

Lia se je pa danes prvič sama vsedla. Brez da bi se opirala na rokice. Ponavadi je sedela bolj na eni ritnici, pa opirala seje na eno roko. Prejle ji je pa ratalo, čist se vsest! Bravo user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
25.4.2008 20:35:59   
*pikijakob*
hvala 2ursae

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
25.4.2008 20:39:52   
Alina_alin
Tave- mi imamo Maclaren techno clasic - sem ful zadovoljna. Kupili smo 2. marelo zaradi tega, da imamo 2 za na letalo. Planiran je dopust kam v tujino in obe sta navajeni spati v vozičku - tako smo lahko cel dan terenski. Meni je pri nakupu bilo pomembno, da se dal hrbtišče čim bolj v vodoravni položaj. In Maclaren to omogoča super. Kupila sem ga v Busiju -mislim da marca, bil je znižan iz 300 na 150, zraven pa dežna folija, zimska vreča. Sem zadovljna z nakupom. Res so mi te marele trokoseniki lepši in bolj fensi, samo najbolj pomembne funkcije - da se da v ležeč položaj nimajo, koliko mi je znano...
Tej s kromirjevimi zobki je pa kot s pravimi. user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?