|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
25.4.2008 12:41:20   
ROZICA29
Dajamaja, hvala za odgovor.  Ti se špikaš en teden, in imaš že stopko. user posted image user posted image user posted image

Se pravi, da moji folikli počasi rastejo, jaz mam že devet dni za sabo, po tri ampule. user posted image

< Sporočilo je popravil ROZICA29 -- 25.4.2008 12:42:48 >

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
25.4.2008 12:52:26   
Zvezdica
Ledenka, prav imaš.
Bo mali kar pri babici spal user posted image ko bo cajt za punkcijo.
Ma jast že komaj čakam, da končam to pikanje. Vedno je bil strah pred iglami, zdaj se pa s tako težavo pičim.

Sicer pa komaj čakam UZ, da vidim jajčka. To je 8 dan, bi se mogl že kaj videt a ne?

Mišmiš, na razgovoru je bilo pa tako - ne grem čez sebe. In to v tem podjetju hočejo. Meni je prioriteta moj otrok, ki ga že imam doma, oni se pa na to požvižgajo. Pa na prvem razgovoru je bil pogovor popolnoma drugačen.  Bom pa doma delalauser posted image , se bom že kaj zmislila. 

i belive i can fly....

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
25.4.2008 13:10:43   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: ROZICA29

Dajamaja, hvala za odgovor.  Ti se špikaš en teden, in imaš že stopko. user posted image user posted image user posted image

Se pravi, da moji folikli počasi rastejo, jaz mam že devet dni za sabo, po tri ampule. user posted image

ROŽICA29 , nič panike, jaz sem se pikala od ponedeljka pa do naslednje srede, v kratkem postopku, tako da je bila v četrtek stopka ... 10 dni ... so zrasli na 19 in pol jih je blo ob punkciji 6 dobrih, 4 so se oplodili, 2 sta nehala rast, 2 sta ostala, smo jih dali zamrznit, da se mama poštima v spodnjem domu (je en odvečen kos pohištva, pa ga je treba odstranit) in  potem jih bojo odmrznili in naselili user posted image user posted image

Kar veselo naprej ... boljš kakšna špika več kot manj

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
25.4.2008 13:13:04   
Grethy

Mišmiš, na razgovoru je bilo pa tako - ne grem čez sebe. In to v tem podjetju hočejo. Meni je prioriteta moj otrok, ki ga že imam doma, oni se pa na to požvižgajo. Pa na prvem razgovoru je bil pogovor popolnoma drugačen.  Bom pa doma delalauser posted image , se bom že kaj zmislila. 

Zvezdica ... BRAVO ... za tako razmišlajnje si pri meni dobila 10 točk ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
25.4.2008 13:19:08   
hedviga
Aha, a tko je to z Medrolom...Mal se mi je čudno zdelo, zakaj Medrol, ker vem, da so ga jemali za čist druge zadeve. pa mal sem stranske učinke brala in me je kar malo zaskrbelo. No pa važno, da pomaga.

KoNina, upam, da bo tudi za naju to zmagovalna kombinacija!!
Sicer sem danes kar še malo v šoku. Ves čas čakaš, da se začne in upaš, da boš kmalu na vrsti in to, zdej k je akcija mi pa sploh ni jasno..
No, vsekakor bom  poročala kako se bo dogajalo.
Aja, še to me zanima: kakšne doze hormonov pa ste dobivale? Meni se zdi 4 amp Menopurja kar veliko.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
25.4.2008 13:24:43   
ROZICA29

IZVIRNO SPOROČILO: ROZICA29

Grethyuser posted image user posted image user posted image , kot so ti že vse napisale, je verjetno res bolje, da so ti cisto tako pozno odkrili, kot pa da ti jo sploh ne bi,in bi bil rezultat na koncu negativen, tako pa imaš vsaj še možnost. Pa super si, ker si tako pozitivna.

Ja Grethy sem prebrala, kako se je razpletlo pri tebi, in sem ti že zjutraj napisala sporočilo, sem bla kr žalostna.
Hvala za odgovor, upam, da bodo do nedelje še kaj zrasli.

< Sporočilo je popravil ROZICA29 -- 25.4.2008 13:25:15 >

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
25.4.2008 13:30:48   
mavrica72
Hvala vsem, ki ste se danes spomnile name. Spet sem prišla s pregleda s solzami v očeh, ampak za razliko so danes bile solze sreče. Kako se je meni odvalil kamen. Nosim enega user posted image , pa mi je Merlo takoj rekel, da je še boljše da je eden kot dva. In čeprav še niti nisem v šestem tednu, mu tudi srček že bije (tako mi je vsaj rekel, sama nisem nič slišala user posted image ). Tako sem bila srečna, da sem ga v tistem navalu čustev še prosila, če lahko kar ostanem pri njem (t.j. da zamenjam osebnega G). In tudi to mi je uspelo.
Naslednji pregled imam sedaj šele 28. maja, do takrat pa grem spet nazaj v službo. Mi kar paše, ker sem se že malo naveličala biti skoz doma.user posted image
No, in potem sem dobila še recept za prometrium ker mi ga je skoraj že zmanjkalo, in z mojim sva šla kar direktno naprej do Opčin - Italija ima pa danes praznik in so bile vse lekarne zaprte. user posted image
A mogoče katera ve, če je možno dobiti prometrium tudi v Avstriji?

Lepo se imejte, in se še tipkamo user posted image

Toliko za sedaj. Sem full lačna in si moram iti najprej nekaj toplega za v želodček pripraviti user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
25.4.2008 13:30:57   
dajamaja
Rozica, saj sem ti napisala, da sem na konjski dozi  user posted image
Ti se nič ne sekiraj, vsaka drugače »procesira« in ni pravila. Sploh takega ne, ki bi dal kakšne odgovore o končnem rezultatu. Ti kar mirno naprej!

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
25.4.2008 13:33:54   
Zvezdica

Hvala Grethy, ampak toliko se matramo za te naše sončke, pol pa naj upstim, da moj otrok bolje pozna varuško kot mamo. Ni šans.
Otroke imamo zase, ne za babice. Pa ne mislim nič slabega, ker so babice načeloma nore na vnuke, nore do onemoglosti... Ampak sej veste kaj hočem povedat.

Moram delatuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 25.4.2008 13:34:17 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
25.4.2008 13:36:09   
Zvezdica
Hedviga, jast imam klasičen IVF, imam pa 1 diphereline (al kako že), pa 2 dozi menopurja.
Je pa prvi postopek in bo kasneje vse jasno, ali je bilo prav ali ne user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
25.4.2008 13:39:55   
Zvezdica
Mavrica, me veseli da so solze sreče user posted image .

In srček mu že bije user posted image user posted image user posted image user posted image .  Bravo za malega korenjaka.

Aja, pa dajte mi povedat, ta prometrium, zakaj se to jemlje? A to dobimo po IVFu?

i belive i can fly....

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
25.4.2008 13:42:15   
ROZICA29
mavrica72, user posted image user posted image user posted image , naj bo do konca nosečnosti vse uredu. Se veselim s teboj.

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
25.4.2008 13:54:12   
titi3
Hedviga jaz imam podobna zdravila kot ti. Prvo Suprefact, ki ga moram špricat v nos. Danes je tretji dan in čakam na user posted image . Z Menopurjem pa pričnem predvidoma 5.5.

Bom jemala 2 ampuli praška z 1 tekočine. Potem pa Pregnyl pred punkcijo.

Se bova srečale v IVF/ICSI - maj! user posted image user posted image user posted image

Ostalim, ki ste dalje od mene pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"A man can be destroyed but not defeated."

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
25.4.2008 14:22:20   
womanpolice
Punce....
da ne boste mislile, da sm pozabila na vas.... Niti slučajno... ampak... danes je dan, ko sm začela utrogestan (če nism prav napisala, se opravičujem - predolga pot do kuhinje user posted image ) dajat v tamalo... Prej, ko sm ga jedla, sm bla zadeta, sedaj pa so učinki takšni:
- napihnjena sm kot žoga (kot bi že res bilo kaj noter)
- paše mi kislo
- zaspana sem (to sm bla že prej ko sm jih jedla)
- spodaj me vse boli (vse čutim - od jajčnikov do vsega...)... ni prijetna bolečina...

Komaj čakam, da bo nedelja, da grem na ET... Upam, da mi sporočijo veselo novico kar se mojih celic tiče in srčno upam, da bi se v prvo prijelo. No, sej to si želimo vse, mar ne?

Mogoče se vam oglasim kaj zvečer, če ne bodo bolečine prehude... sedaj kar ležim, spim, ležim... aja, pa tud jem ane user posted image

SAYURI.... zelo lepi slikci... si mi dala idejo za otroško sobo (rumeno-oranžno kombinacijo sm že imela v mislih, vendar ta način "poslikave" stene je zelo zanimiv...)

Lep dan vsem! Pa čim manj bolečin....

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
25.4.2008 14:30:36   
Ozone
Grethy,

Res ne vem kaj naj rečem. Čudno se mi zdi, da niso prej videli, čeprav je mogoče tudi to, saj če neki zdravnik samo "usmerjeno" pogleda to kar ga tisti trenutek zanima, potem je možno, da kaj spregleda. Vsekakor bolje, da so sedaj opazili, kot pa da bi ti naredili prenos. Če pa si prišla do eskimov, ki so mimogrede večinoma borci, pa je že uspeh. Držim pesti.

lp

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
25.4.2008 14:35:42   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Hvala Grethy, ampak toliko se matramo za te naše sončke, pol pa naj upstim, da moj otrok bolje pozna varuško kot mamo. Ni šans.
Otroke imamo zase, ne za babice. Pa ne mislim nič slabega, ker so babice načeloma nore na vnuke, nore do onemoglosti... Ampak sej veste kaj hočem povedat.

Moram delatuser posted image user posted image user posted image

JA zvezdica, sva na isti valovni dolžni, kar se babic tiče, sem pa takega mnenja, da imam zdaj dva na enkrat, nisem rosnih let, moja mami pa še manj user posted image user posted image , pa da ji pol ko bosta stara leto in drobižek dam v varstvo dva razposajena lumpka, ni to fer do nje, niti do otrok, sicer pa tistega starševskega kar so zamujali ali niso uspeli nudit, sorči no, ne bojo teh napak popravljali pa na mojih otrocih, jaz sem imela vse kar sem potrebovala, tudi starševsko ljubezen in crkljanje, pa tudi kakšno vzgojno, mislim da je poslanstvo nas maimic nudit jim toplino in ljubezen ... to pa iz službe sploh ne gre... še posebej če si v službi od jutra do večerra... in potem je tako kot praviš ti, da otrok bolje pozna varuško kot starše ... JAZ  TE PODPIRAM user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
25.4.2008 14:36:57   
Grethy
BRAVO mavrica ... jokamo in se veselimo s tabo ... bravo za user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
25.4.2008 14:37:52   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Ozone

Grethy,

Res ne vem kaj naj rečem. Čudno se mi zdi, da niso prej videli, čeprav je mogoče tudi to, saj če neki zdravnik samo "usmerjeno" pogleda to kar ga tisti trenutek zanima, potem je možno, da kaj spregleda. Vsekakor bolje, da so sedaj opazili, kot pa da bi ti naredili prenos. Če pa si prišla do eskimov, ki so mimogrede večinoma borci, pa je že uspeh. Držim pesti.

lp

ozone ... samo en velik HVALA za te besede ... sem že mnogo bolje ... gremo naprej ...

LP tudi tebi

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
25.4.2008 14:56:16   
hedviga
Aha, punce, spet mam vprašanje:
kolk časa pa predvidoma traja  suprefakt, in kolk pol do punkcije? Oz a mi lahko ena napiše mal bolj točno potek(trajanje itd..). Ma sej vem, da sitnarim, pa kaj k sem tak fibec...Me tko zanima kdaj približno bo D-dan...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
25.4.2008 15:11:40   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Aha, punce, spet mam vprašanje:
kolk časa pa predvidoma traja  suprefakt, in kolk pol do punkcije? Oz a mi lahko ena napiše mal bolj točno potek(trajanje itd..). Ma sej vem, da sitnarim, pa kaj k sem tak fibec...Me tko zanima kdaj približno bo D-dan...

jaz sem bla na menopur-ju, tako da ti ne morem pomagat, bodo pa punce brez problema razložile ... sej so meni tudi, pa vsem, ki vprašajo user posted image user posted image user posted image , samo tistim ne, ki so tiho in si ne upajo vprašat, tistim pa res ne ...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
25.4.2008 15:17:26   
hedviga
Joj, Grethy, sem mal premal napisala: kolk časa najprej suprefakt, potempa še kolk časa Menopur...sem pozabla Menopur napisat...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
25.4.2008 15:29:33   
ledenka
hedviga, cca. en teden sam suprefacta, do M, in potem naprej suprefact in menopur cca. 10 dni. odvisno pa od tega, kako reagiraš, če ti M potem zamuja itd.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
25.4.2008 15:54:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: konina

hedviga, jaz sem bila tudi pri Medenovi, sem imela pa dexamethason, kar je isto kot medrol. In se mi je v drugem poskusu prijelo, ampak je šlo prec naprej, sedaj imam pa pri sebi pingvinčka iz tega postopka in se trdno držita v meni. Tako, da mislim, da je nekaj na medrolu oz. na dexam. Res prelisiči imunski sistem in pa tanjša jajčno lupinico in se lažje jajčece vgnezdi v maternici. Tako, da naj bo to zmagovalna kombinacija! Pri nama je bila.

Lp, Nina

Punce do katerega tedna nosečnosti vam predpišejo dexamethason ali pa medrol.

(odgovor članu konina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2198
25.4.2008 16:44:28   
titi3
Jaz bom imela 13 dni Suprefact, potem UZ in kri in, če bo Ok ta dan začnem z Menopurjem in nadaljujem s Suprefactom. Doza Suprefacta pa se bo vmes spremenila. Potem 5 dni Menopurja in Suprefacta.

Čez tri dni je potem punkcija, če je vredu.

Ampak točno ti določino po UZ.

"A man can be destroyed but not defeated."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
25.4.2008 17:44:48   
gloria
Mavrica 72 čestitke za user posted image  in za user posted image
Sayuri kako si lepa user posted image
Vijolica 30 jaz sem v tem postopku 3 dan po et fasala tak močen prehlad in poglej kaj mi je prinesel....jaz navijam za teuser posted image user posted image user posted image
Sonček 33 kak gre špikanjeuser posted image ?

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?