arneja
|
Dobro jutro, bejbe . Najprej moram Mismis pohvalit, ker vedno pozabim - si suuuper Sayurina namestnica . Abra, majčke lahko naredimo tudi z napisom Made by dr. Reš . Jaz vem, da si bom nekaj takšnega omislila . Samo, da štorklja še mene najde. Zdaj bi pa tudi jaz že prosila tisto, ki jo pošilja naokoli, da jo še v našo smer pošlje . Včeraj sem bila na Fernetičih, pa je imela samo eno škatlo Menogona. Tako da grem po praznikih še enkrat tja. Sem bila pa itak v tistem koncu, tako da mi je bilo spotoma. In potem sem si seveda govorila, da je to zato, ker injekcij sploh ne bomo potrebovali . 8. maja, ko bom šla spet po injekcije, bom že vedela, ali bo to držalo ali ne, tako da mi potem ne bo treba nič po forumu prodajati, ker jih sploh nabavila ne bom . Pa saj moramo biti optimisti. Zdaj full gledam tiste slikce foliklov, sem si dala stran s to fotostimulacijo kar pod Priljubljene . Abra, boš povedala, če bo Reško v nedeljo že spet pri sebi. Ga sploh nisem navajena redkobesednega . Si že kaj napihnjena? Dajamaja, naj bo danes uspešen UZ, tako da bo zvečer res stopka padla. Kaj ni res žalostno, če naš ata ni v formi ? Meni sploh ni zabavno. Čeprav mi kakšno hudo kdaj spusti, se potem na ta račun precej nareživa . Četudi najprej malo debelo pogledam . Sayuri, jaz pa nisem v Opcine letela, ker sem se bala, da ne govorijo slovensko. Še tale teta na Fernetičih je bolj čudno govorila. Saj pravim, mogoče zato nisem dobila injekcij, ker jih sploh ne bom potrebovala . Čeprav mislim, da bodo prej svizci začeli čokolado zavijati . Super imeni si izbrala. Meni je Zara tudi všeč, tako da sem kar eno kužko od prijateljev tako poimenovala in so ime obdržali . Lovro je pa moj sodelavec, pa mi je takšno fuuuull simpatično ime . Uau, in 3D ultrazvok, to bo danes solzic sreče . Kajsica, limone grem pa še danes nabavit. Samo da ne bom potem ves čas na WC-ju sedela . Imaš prav, me je zadnjič čisto podrlo . Ampak sem zdaj zelo, zelo k sebi že prišla . K bionergetiku takrat nisem hodila, sem pa začela teči, ker bi se mi sicer zmešalo. Se niti spominjati ne želim vsega skupaj . No, zdaj sem pa spet prisebna in temu primerno sem tekla nazadnje v nedeljo . Pa sladkor tudi še vedno konzumiram . Čeprav, če tokrat ne uspe, se bom morala res v spremembe vreči. Hvala za tvojo skrb, jo zares cenim . Upam, da maja obedve postaneva . Kdaj naj bi ti imela ET? Jaz naj bi imela punkcijo okoli 25. maja. Takšen lep datum, da mora uspeti . Pikovitek pa kar na morje . Ti samo uživaj punca. Midva bova šla šele 1. maja, ker moj še dela do takrat. Pa še ne veva ali na morje ali v toplice. Kar v kakšen apartma. Ker nisva rezervirala, verjetno hoteli ne bodo prosti. No, bova videla. In Dejzi se je vrnila . Dejzika, kaj boš ti z mano v postopku? Pa mislim, da boš na koncesijo čez prišla. Če je Abra, mislim, da boš ti tudi. Po mojem bi jaz tudi, če mi ne bi punkcija in ET v dobrem ostala. Tako moram pa od zadnjič ti dve zadevi pokuriti, da bom imela dva postopka v celoti porabljena. Tretjič me bo sigurno spet na koncesijo dal. Uživajte praznike, pa dajmo skjupaj poklicat: "ŠTOOOOOORKLJA!" .