|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
24.4.2008 22:11:23   
DaisyE
Temu se strokovno reče, da mam monologe, a ne? user posted image user posted image user posted image  
Prav mi je. Zakaj pa ne hodim redno na rr.

No, sicer bo treba pa itak spat.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
24.4.2008 22:14:28   
dajamaja
No tkole, cel dan gužva v službi, opravki, pol doma pa pred računalnikom....zdej sem pa na vrsti.

Grethy, tole pa menda nihče ni pričakoval. Me pa čudi, da oni niso prej opazili. Ali so pa šli zavestno naprej, da so vsaj do pingvinčkov prišli pred fajrundo!? Men so za miome povedal tudi šele po abraziji (prej so jih pa menda kr skupinsko ignoriral). Ni pa za obupat! Saj meseci se hitro okol obrnejo in polip ti menda kr odščipnejo. Držim pesti, da bo srečen konec. user posted image  

WP, tole bo moja 5. punkcija tko, da vsaj glede bolečin me ne morejo presenetit user posted image . Hvala, pa za dober namen ... ne bi nič škodilo, če bi bila tokrat blaga varianta. Ti se pa čimprej pocajtaj.

Mismis, če naš kosmatinc ne gre na teren, pa doma po hiši divja, kerj je še nevarnost zdrsa (parket) in mu je enkrat že tačko iz sklepa zamaknilo, ko ga je usulo. Lepe pohvale sta dobila s tvojim medvedkom. Mi bomo videli jese, ko se šola začne.  

Daisy, danes bom morala pa počas že spat ...moram jutri ob 4.30 pokonc pa k atu na mizo. Bi bilo nerodn, če jo sfalim. Jutri, če si za, pa z veseljem. Viš, Abra tud ne more na jogurt user posted image  

Vsem lep pozdrav in hvala za dobre želje, se tipkamo jutri!!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
24.4.2008 22:14:40   
DaisyE
Dakec? Sponži? Back?
user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
24.4.2008 22:14:42   
Abra

A takole ti o pivu in jogurtu? Vse se da zmiksat. user posted image user posted image user posted image  Kaj je zdaj s tabo in UZ? Danes? Jutri? Neki sem pomiksala.

Ne klič hudiča user posted image user posted image imam od polnozrnate prehrane že tko dobro prebavo, da mi kaj tazga na misel ne pride user posted image user posted image
Sem bla danes na uz, v nedeljo pa spet user posted image gre kar po planu

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
24.4.2008 22:16:07   
Grethy
... a ste se podvrgle zdravljenju, preizkušeni  zadevi  s pivom ... na zdravje ... lepo ... jaz grem pa  zdej user posted image ,

... jaz se pa sproščam ob izdelavi takihle zadev :

http://www.fotothing.com/tacka/photo/e91bb4abed7a4537dc2e7696cdad0477/

http://www.fotothing.com/tacka/photo/84bfcc8c5a10098c525e37ef93cc380b/

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
24.4.2008 22:18:05   
DaisyE
No, abri takole se govori! A ate so pa zmatrani? Jaz sem se kar vdala v usodo, da bomo plačljivi. Kljub temu, mi ni drugam za it. Reško mi je ukradel srce. user posted image user posted image user posted image

Madona, ti si pa tolk pridna s prehrano in vsem, da boš zdaj pridelala jajc, za dve škatli... Nehi ga srat!user posted image user posted image user posted image  To bo otrok! Ti šlogam punkcijo v torek. Mater gre čas...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
24.4.2008 22:18:25   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Dakec? Sponži? Back?
user posted image user posted image user posted image

Žal ne, ampak mi je pa na mejl sporočila, da se ji je začelo dogajati. Samo teto user posted image še obdela, potem pa akcija.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
24.4.2008 22:20:19   
DaisyE
Grethy, a tole ti sama skup sestavljaš?

Kako se mi držiš? Mislim tako, zares.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
24.4.2008 22:22:30   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Žal ne, ampak mi je pa na mejl sporočila, da se ji je začelo dogajati. Samo teto user posted image še obdela, potem pa akcija.

Daj jo lepo, lepo pozdravit. Jaz jo pogrešam. Pa je kaj povedala, zakaj je ni med nas? Na forumu mislim, če je povedala... Če je skrivnost, ni treba nič razlagat...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
24.4.2008 22:23:55   
mismis
Daisy, sej Dakec nas bere, samo piše pa ne. Tako, da jo lahko sama pozdraviš

Zakaj je ni več med nami, ni povedala na forumu, jaz pa tudi ne vem, ker je nisem nikoli vprašala.
Žal zgleda da tako mora biti.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
24.4.2008 22:24:10   
Abra
Daisy, to meni tut akupunktura dela, me je naštelal, da mi nič sladkega ne paše, sploh ne pogrešam. Danes zjutraj sem se prav nate spomnila. Bi se v čakalnici prav dobro počutla, ni blo niti ene suhice takrat user posted image user posted image user posted image mi je še moj rekel, da sem pa danes jaz med tasuhimi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image za sponži, mišmiš lepo jo pozdravi!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
24.4.2008 22:28:42   
DaisyE
U bemti, dajomajo sem pa čisto sfalila....

Škoda, no.... Jutri ne bo šlo, ker sem se odločila, da grm v lajf, po zgledu naše pikovit. Če ne dugač, boš pa ti alkoholnega žulila, ko boš vsa noseča, jaz pa v postopku. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
24.4.2008 22:28:44   
mismis
Seveda bom

DAKEC, a veš da te Daisy in Abra pozdravljatauser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
24.4.2008 22:30:45   
Abra
Mismis, sem napisala, preden sem prebrala user posted image user posted image si pa boldala in bo upam, res vidla user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
24.4.2008 22:31:37   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Danes zjutraj sem se prav nate spomnila. Bi se v čakalnici prav dobro počutla, ni blo niti ene suhice takrat user posted image user posted image user posted image mi je še moj rekel, da sem pa danes jaz med tasuhimi user posted image user posted image user posted image

In tole grem jaz sfalit!? Maja bodo ziher spet same suhe tam sedele. Samo tolk, da bo mel reško spet kaj za povedat. user posted image user posted image user posted image

Ja sponž, jaz te pozdravljam. Še sreča, da nisi z mano preko mailoa v navezi, ker bi te ful natiravala, zakaj te ni več gor. Saj veš, firbec babji. Pa še nehat nr znam takrat, ko je treba. user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
24.4.2008 22:31:45   
womanpolice
Petek, 25.04.
Rozica29 - UZ
Pika74 - UZ
Pija76 - UZ
Dajamaja - UZ

Vso srečo jutri na UZ... da bi padla "stopka"

MISMIS... dans sm  manj zadeta... ampak včeraj je pa blo noroooo.... Dans se mi sam spi...

No, moj  mi kr poje: "ker sm zadet..."!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Diploma?  Evo... še kazalo.... zapakiram in pošljem jutr mentorju (no, bo kr moj nesu na pošto.. jst kr počivam,... da bi vse blo ok v nedeljo na transferju.. pa tud po transferju bom kr ležala, da bosta ja ostala tam kjer morata user posted image .. No, tko vsaj iskreno upam....)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
24.4.2008 22:33:36   
DaisyE
Takole baboline, zdaj pa grem. Sem že 33 minut v minusu. Lepo opravite vse, kar vas čaka in zadenite dobre rezultate.

Lahko noč.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
24.4.2008 22:35:01   
mismis
Daisy

lahko noč pa eno bolho za pomoč

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
24.4.2008 22:35:52   
mismis
Wp, fino da si napisala diplomo, zdaj pa obdrži ta prijetni občutek ker te konec septembra čaka še ena diploma za napisati... moja user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
24.4.2008 22:36:26   
Abra
Daisy, lahko noč! Pa fajn žuraj jutri!

WP da ne bo na diplomi kake sledi zadetosti user posted image user posted image kaj bo mentor reku, za policajko se ravno ne spodobi user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
24.4.2008 22:40:13   
Abra
Jaz grem pa še malo pred tv, pol pa spat, se je zjutri treba spet špikat in ne smem zaspat user posted image
Lahko noč!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
24.4.2008 22:43:59   
mismis
Če ste pa že vse ušle grem pa še jaz...

za jutri navijamo...

Petek, 25.04.
Rozica29 - UZ
Pika74 - UZ
Pija76 - UZ
Dajamaja - UZ

go girls, go girls, go girls...

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
24.4.2008 22:59:47   
womanpolice
Medtem času ko sm printala diplomo ste mi vse ušle ajat... ja, jst še pa morm kazalo nardit...

Mismis... Če verjameš al ne, sm se tko zajeb... s temi podatki, da imam dovolj diplom... mogoče nekega dne magistrsko delo... Nekega dne...

Abra.....   saj zato pa včeraj ko sm bla "zadeta" nism niti mogla pisati... user posted image

NOČKO VSEM...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
25.4.2008 7:42:05   
pinki2
cao ste se pa razpisale spet,evo jaz sem bla včerej odsotna sem mogla bit v službi ceu dan

PUNCE hvala vsem še enkrat

WP ja to je moj 1 ivf

GRETY žal mi je ampak bolj da so prej odkrili cisto k kasnej ko bi bilo še slabše,vem pa kako je ko se nečesa veseliš in potem iz tega ni nič. drži se

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
25.4.2008 7:56:04   
arneja
Dobro jutro, bejbe user posted image .

Najprej moram Mismis pohvalit, ker vedno pozabim - si suuuper Sayurina namestnica user posted image .

Abra, majčke lahko naredimo tudi z napisom Made by dr. Reš user posted image . Jaz vem, da si bom nekaj takšnega omislila user posted image . Samo, da štorklja še mene najde. Zdaj bi pa tudi jaz že prosila tisto, ki jo pošilja naokoli, da jo še v našo smer pošlje user posted image .

Včeraj sem bila na Fernetičih, pa je imela samo eno škatlo Menogona. Tako da grem po praznikih še enkrat tja. Sem bila pa itak v tistem koncu, tako da mi je bilo spotoma. In potem sem si seveda govorila, da je to zato, ker injekcij sploh ne bomo potrebovali user posted image . 8. maja, ko bom šla spet po injekcije, bom že vedela, ali bo to držalo ali ne, tako da mi potem ne bo treba nič po forumu prodajati, ker jih sploh nabavila ne bom user posted image . Pa saj moramo biti optimisti. Zdaj full gledam tiste slikce foliklov, sem si dala stran s to fotostimulacijo kar pod Priljubljene user posted image . Abra, boš povedala, če bo Reško v nedeljo že spet pri sebi. Ga sploh nisem navajena redkobesednega user posted image . Si že kaj napihnjena?

Dajamaja, naj bo danes uspešen UZ, tako da bo zvečer res stopka padla. Kaj ni res žalostno, če naš ata ni v formi user posted image ? Meni sploh ni zabavno. Čeprav mi kakšno hudo kdaj spusti, se potem na ta račun precej nareživa user posted image . Četudi najprej malo debelo pogledam user posted image .

Sayuri, jaz pa nisem v Opcine letela, ker sem se bala, da ne govorijo slovensko. Še tale teta na Fernetičih je bolj čudno govorila. Saj pravim, mogoče zato nisem dobila injekcij, ker jih sploh ne bom potrebovala user posted image . Čeprav mislim, da bodo prej svizci začeli čokolado zavijati user posted image . Super imeni si izbrala. Meni je Zara tudi všeč, tako da sem kar eno kužko od prijateljev tako poimenovala in so ime obdržali user posted image . Lovro je pa moj sodelavec, pa mi je takšno fuuuull simpatično ime user posted image . Uau, in 3D ultrazvok, to bo danes solzic sreče user posted image user posted image user posted image .

Kajsica, limone grem pa še danes nabavit. Samo da ne bom potem ves čas na WC-ju sedela user posted image . Imaš prav, me je zadnjič čisto podrlo user posted image . Ampak sem zdaj zelo, zelo k sebi že prišla user posted image . K bionergetiku takrat nisem hodila, sem pa začela teči, ker bi se mi sicer zmešalo. Se niti spominjati ne želim vsega skupaj user posted image . No, zdaj sem pa spet prisebna in temu primerno sem tekla nazadnje v nedeljo user posted image . Pa sladkor tudi še vedno konzumiram user posted image . Čeprav, če tokrat ne uspe, se bom morala res v spremembe vreči. Hvala za tvojo skrb, jo zares cenim user posted image . Upam, da maja obedve user posted image  postaneva user posted image . Kdaj naj bi ti imela ET? Jaz naj bi imela punkcijo okoli 25. maja. Takšen lep datum, da mora uspeti user posted image .

Pikovitek pa kar na morje user posted image . Ti samo uživaj punca. Midva bova šla šele 1. maja, ker moj še dela do takrat. Pa še ne veva ali na morje ali v toplice. Kar v kakšen apartma. Ker nisva rezervirala, verjetno hoteli ne bodo prosti. No, bova videla.

In Dejzi se je vrnila user posted image . Dejzika, kaj boš ti z mano v postopku? Pa mislim, da boš na koncesijo čez prišla. Če je Abra, mislim, da boš ti tudi. Po mojem bi jaz tudi, če mi ne bi punkcija in ET v dobrem ostala. Tako moram pa od zadnjič ti dve zadevi pokuriti, da bom imela dva postopka v celoti porabljena. Tretjič me bo sigurno spet na koncesijo dal.

Uživajte praznike, pa dajmo skjupaj poklicat: "ŠTOOOOOORKLJA!" user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.