|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
25.4.2008 8:40:44   
sayuri
Obljubljene slikice

26.teden

user posted image

user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
25.4.2008 8:41:48   
mala81
mismis jaz sem zaradi "nepreživelega" pingvina spet tako hitro na vrsti. Ker sem takoj po seznanitvi, da ni preživel, šla k zdravnici na razgovor in me je vprašala, kdaj pričakujem user posted image . Nato mi je poiskala pravo skupino, v katero zapadem, tako da je že v začetku junija punkcija in ET. Za ostale borke oz. čakalne dobe pa nimam informacije.

Toliko od mene.

PA PA

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
25.4.2008 8:41:49   
sonček33
sayuri - o si luštna. lepi sliki.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
25.4.2008 8:44:50   
mala81
SAYURI res si lepa nosečka!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
25.4.2008 9:08:50   
kajsica
Sayuri, res si lepa! Res si lepa, semte kar par minut gledala!!!

Mismis user posted image ne bova skupaj junija, če bo mesec maj moj!!! Če pa ne bo, pa bova verjetno junija skupaj se drogirale in vse ostalo. user posted image  Hecam se. Ne jaz čakam sedaj mojo M, ki je vse skupaj tako čudno, mam že skoz nek izcedek (roza) kljub KT, no sedaj pa KT že 2 dni nisem vzela, tako da čakam tole mojo M in šus po pingvinčke. No če pa slučajno ne bi uspeli, pa upam da se bom zgužvala takoj naslednji mesec v postopek!!!!

Arneja, lepo da si se pobrala. Me vseli zate, ker takrat si se mi res smilila. Pa vidim, da ostajaš pozitivka. Me veseli!!!! Če rabiš kaj se mi javi na ZS, lahko tudi samo klepet.

Jadrnica, kaj naj ti rečem, moje počutje je drugače OK, upam da je slabe karme konec in gremo dalje. Ti res držim pesti za 2.5. Kakšno pa je ostalo počutje pri tebi?

Abra, ti pa že divjaš pri atu Rešu? Naj foliklčki lepo rastejo. Držim pesti!

Ja punce, vsem želim lep dan in obilo sreče!!! Uživajte!

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
25.4.2008 9:12:18   
Linda25
pozdravček.

Kajsica, zakaj si pa jemala KT. Jst bom šla tud po pingvinčke, pa mi ni nihče nič rekel za KT?

Lp 

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
25.4.2008 9:24:17   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Grethy, a tole ti sama skup sestavljaš?

Kako se mi držiš? Mislim tako, zares.

Ja DaisyE,  tisto pa kar sama skup sestavim user posted image user posted image user posted image , so vse unikatne zadeve ... sam bolj slabo cenjene user posted image user posted image user posted image ...

Zares sem se pa včeraj popoldan, ko sva prišla domov izjokala, kar je blo vode v meni, ko je zmanjkalo, sem pa počas začela obračat zadevo na optimizem in dobro voljo, z vašo veliko pomočjo ... se namreč hitreje poberem, če o težavci govorim, s tem jo sprejmem in dam v kot ... in če obrnem vse na hec, je meni lažje, pa še vsi se zabavamo, kar nam pa tudi koristi, sploh tistim, ki gredo zdaj na punkcije, ET-je in čakajo na teste in še in še ... te rabijo pozitivno dobro voljo ...

Kako so pa naše UZ punce danes opravile????
Že kaj rezultatov?
Kolko je stopk padlo??

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
25.4.2008 9:27:02   
Grethy
Ja punce, vsem želim lep dan in obilo sreče!!! Uživajte!

HVALA,
kajsica, helou, jaz sem ravnokar izpraznila kozarec s sokcem od limone ... mal je greko, drugače, pa se mi dopade, je osvežilno da je kaj, za poleti bo to bombastičen napitek, sicer ga bom verjetno pila sama user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
25.4.2008 9:27:21   
sayuri
Ker sem vam obljubila, sem slikce pripopala. user posted image  Sem pa včeraj uživala ob pogledu na moja dva brcača na 3Dju user posted image . Čeprav sta malo čudno ležala in imela popkovnico pred očmi, smo dobili nekaj krasnih posnetkov. user posted image  user posted image  je čisto Filipu podoben, sem kar debelo pogledala, kako se že prepozna podobnost.user posted image , za user posted image  je pa mož rekel, da je ista  jaz user posted image . Lepo rasteta in imata že skorajda vsak po 900guser posted image . Sta prava mala velikana user posted image . Čez 3 tedne ponovimo 3d in takrat mi bo dr. Likar tudi slikice zapekel  na CD. user posted image  Pa sprejeta bom na oddelek, da dobim injekcijo za pljučka, pa ker sem Rh negativna, pa da me malo opazujejo user posted image .

Hvala vsem za lepe želje. Jaz resnično vsaki želim, da bi šla po moji poti. user posted image  LAnsko leto takle čas sem se tudi jaz pripravljala na prvi postopek in v začetku maja začela... Niti v sanjah si nisem mislila, da bom letost tkole žogasta skakala naokrog. user posted image

Punce, mislim na vas user posted image

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
25.4.2008 9:28:54   
Grethy
Eno vprašanje;

17.04. stopka,
19.04. sem imela punkcijo,

kdaj prbl. naj bi prišla user posted image ?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
25.4.2008 9:56:45   
mismis
Grethy

jaz sem jo dobila 11. dan po ET oz. 29. dan mojega naravnega ciklusa

Malo po kalkuliraj, na koliko dni imaš svoj mesečni ciklus, potem boš približno vedela, kdaj pride. Večini ženskam se zaradi postopkov ciklus nič ne spremeni.

Sayuri,
joj kako lepafotka, pa že 26. teden si. Gre pa tole hitro.
A bi nam lahko potem, ko boš imela 3D slikici svojih malčkov, kakšno objavila, samo toliko da vidimo te tvoje cukre in se nam mal sline pocedijo.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
25.4.2008 10:39:06   
dajamaja
Sayuri, super si. Zgledaš krasno,pa še pogum imaš, da tkole javno objaviš. Pa sejko je človekuizpolnjena največja želja, mu je menda že čist vseen, če ves svet ve, kako je do zaklada prišel. Kako čas teče. Vse dobro še naprej!

Ostalo preberem, ko bom doma, zdej se švercam user posted image  in so mi slikce v uč padle.
Pri meni gre po planu - stopka danes, punkcija v nedeljo.
Srečno pupe!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
25.4.2008 10:43:51   
ROZICA29
Grethyuser posted image user posted image user posted image , kot so ti že vse napisale, je verjetno res bolje, da so ti cisto tako pozno odkrili, kot pa da ti jo sploh ne bi,in bi bil rezultat na koncu negativen, tako pa imaš vsaj še možnost. Pa super si, ker si tako pozitivna.

Punce, hvala za navijanje.

Pri meni še ne bo stopke, v nedeljo še en uz. Imam pa desno 17,17,16,15 in levo 15,14. Tako, da bom dva dni na jajcih in pivu.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
25.4.2008 10:44:08   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: Linda25

pozdravček.

Kajsica, zakaj si pa jemala KT. Jst bom šla tud po pingvinčke, pa mi ni nihče nič rekel za KT?

Lp 

Bila sem na posegu, odstranili so mi septum in zato sem morala pojesti 2 škatli KT. Nič ne skrbi, če ti niso rekli kaj, ti ni treba nič jemati.

Grethy, saj sem rekla da ni tolk slabo. Men je bilo sicer od začetka malo pregrenko, ampak sem se navadila in sedaj res zjurtaj to pijem. Škodit ne more user posted image , to pa je bitno za nas. Raje limono kot kakšne umetne substance. Teh mamo že čez glavo dost,

Sayuri, res ne morem mimo tvojih slikic tako si lepa. Malo ti zavidam, ker vem da bi tudi jaz lahko bila takšna, samo verjemi mi nič ni negativnega. Vso srečo ti želim in bebicam tudi!!!!

Konina, kako je pa kaj tvoje počutje?

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
25.4.2008 10:45:52   
ROZICA29
Dajamaja, koliko dni si jemala menopur ali gonal? Sprašujem, pa zato, ker ne vem če so moji folikli dosti veliki po devetih dneh menopurja

< Sporočilo je popravil ROZICA29 -- 25.4.2008 10:49:11 >

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
25.4.2008 10:47:01   
vijolica30
punce sej najbrž je bilo že ničkolikokrat napisano, pa vseeno, ali je možno, da user posted image  zamuja tudi zaradi močnega prehlada

hvala za odgovor

lp, v

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
25.4.2008 11:05:48   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Eno vprašanje;

17.04. stopka,
19.04. sem imela punkcijo,

kdaj prbl. naj bi prišla user posted image ?

ene 14 dni po punkciji user posted image  se pravi nekje 3.5.?

sayuri user posted image  ful lepa nosečka si!

kako so naše UZjevke danes? kaj novega?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
25.4.2008 11:24:14   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

zvezdica, moj je bil zraven sam prvič, ko nama je Reško predal zdravila in pokazal, kako gre špikanje. potem pa sem ga pustila spat user posted image  moja punkcija je bila 12. dan user posted image  če se prav spomnim... ponavadi imaš 2 UZ in zvečer po drugem UZ dobiš stopko, razen če so jajčka bolj počasne sorte user posted image  potem še par dni lahko traja. dva dni po stopki je pa punkcija, za takrat boš pa rabla varstvo user posted image  ker v Postojno najbrž tamalega ne boš peljala.

Hvala Ledenka user posted image Po moje bo pri meni kot pri tebi, ker so jajca v reduuser posted image .
Ko bom šla na punkcijo pa itak, takrat bo mali pri mojih tako, da to ni panike. Ampak valjda ni punkcija ob 6ih?!?!

Abra, danes sem bila tud jast bolj brzinska user posted image . še enkrat pol pa UZ.

Grethyuser posted image user posted image . Bolje se je prej zrihtat kot pa 9 mesecev bit v strahu.

Sayuri
, o si lepa nosečka.

Mismis teb pa ena user posted image k tko lepo pedenaš ta seznamček.

Grem naprej garat, pozdravček vsem in
uživajte v sončku.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 25.4.2008 11:28:44 >

i belive i can fly....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
25.4.2008 11:24:17   
konina
ojej, čveke! Kako naj vsa jaz spremljam, če pa toliko na hitro napišete. No, naj povem, da držim pesti za vse borke. Poimensko mi ne gre, ker bi si morala resnično napisat seznam. Sem pa z vami in NAVIJAM!

Moje počutje je kar v redu. Slabosti se umirjajo, kakšen dan še presenetijo malo bolj, ampak gre. Ko se tako namatraš za pikice, potem vse nosečniške tegobe lažje prenašaš. Sedaj komaj čakam na nuhalno, da mi potrdijo, da je vse v redu, pa tudi spol nas že malo matra. user posted image  Hja, to je pa babji firbec.user posted image

sayuri, tako lepa nosečnica si! Upam, da bom vsaj malo podobna in tako nasmejana v 26. tednu. Kje je še to! Sedaj sem 10t noseča, pa se mi sicer zdi že kar veliko, ampak do konca je pa tudi še kar nekaj. user posted image

Kam vas nese čez praznike? Jaz bom doma, sama z Nevo. Možek gre na izlet na Dunaj, mami gre v Rim, sestra pa v Turčijo. Jaz in moji otroci bomo pa doma samevali. Ja, kaj čmo.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
25.4.2008 11:35:11   
hedviga
Evo, jest mam novice.
Včeri sem dobila pošto za IVF, potem sem bila pa še pri Medenovi na posvetu. 
Je bila totaalno zgrožena nad najinimi izvidi in me je "naterala" že prec na ICSI.
Tako, da ljube moje, začnem s suprefactom že 10.5., potem menopur 4amp.
Poleg tega mi je predpisala še Medrol.Menda zarad endometrioze. A je še kera to mela?
Skratka, veselica se začenja! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
25.4.2008 11:42:33   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Hvala Ledenka user posted image Po moje bo pri meni kot pri tebi, ker so jajca v reduuser posted image .
Ko bom šla na punkcijo pa itak, takrat bo mali pri mojih tako, da to ni panike. Ampak valjda ni punkcija ob 6ih?!?!

nope. ob 7.30 morata bit v Postojni user posted image  iz LJ rabiš ene 30-40 minut, če voziš bolj ali manj po predpisih user posted image  tako da itak ne vstaneš kaj bistveno kasneje kot za UZ.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
25.4.2008 11:43:27   
Grethy
bravo hedviga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
25.4.2008 11:50:15   
ledenka
hedviga, super user posted image  še mal, pa boš na igli! medrol je, kolikor se spomnim, zato, da malce prelisiči imunski sistem in poveča možnost za vgnezdenje. user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
25.4.2008 12:10:01   
konina
hedviga, jaz sem bila tudi pri Medenovi, sem imela pa dexamethason, kar je isto kot medrol. In se mi je v drugem poskusu prijelo, ampak je šlo prec naprej, sedaj imam pa pri sebi pingvinčka iz tega postopka in se trdno držita v meni. Tako, da mislim, da je nekaj na medrolu oz. na dexam. Res prelisiči imunski sistem in pa tanjša jajčno lupinico in se lažje jajčece vgnezdi v maternici. Tako, da naj bo to zmagovalna kombinacija! Pri nama je bila.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
25.4.2008 12:25:33   
dajamaja
Rožica, prejšnji petek sem začela. Mam pa 4 ampule tko, da boš mela še to orientacijo.

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?