|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
25.4.2008 11:59:48   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Jz sem včeraj skuhala čili con carne toliko, da ga je še za danes dovolj. Njami je dober.user posted image

bambi, kkako se to naredi????? JAz bi rada enkrat naredila, ker mi je v gostilni enkratno.....

sem našla te recepte:
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2731
http://www.enaplus.com/1plus/kuhinja/recept.asp?id_recept=408&id_vrsta=37&id_kuhinja=10

jaz podobno naredim. Odvisno kaj je pri hiši. Če je mleto meso, fižola v konzervi, koruza, pa kaka paprika, čebula, pardižnikov pire,...aja pa navadno kupim že pripravljene začimbe od fanta.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
25.4.2008 12:00:05   
Tato
Sandra123 glede spodnjic, jst sm iz XS presedlala na spodnjice s številko L, tko, da me elastika ne moti..rita se pa kar širi :) joj si sploh ne predstavljam kaka šele bom.

kje pa je potepinka Erin ???

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
25.4.2008 12:01:10   
mishel
DOJENČ midva greva od 10-20 junija na Lošinj, razen, če bi bilo do takrat kaj narobe. Vožnja mi za enkrat ne predstavlja težav, socu se bom pa že izogibala user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
25.4.2008 12:01:58   
sayuri
JA, Erin spet štrajka user posted image .

bambi, hvala za recept. Si bom sprintala in mogoče že jutri naredila. user posted image

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
25.4.2008 12:02:30   
sandra123
 Vilika:"Sandra, si bla pa lumpa. Bravo za user posted image user posted image ! Potem pa le še kakega fantka za crkljat z naštimat.."

Ja, mi je že moj dragi rekel, da me bo čez nekaj let sigurno spet prijelo, da bi še kakšnega user posted image imela user posted image ...ne vem no, če se kaj "usračka", bi sigurno obdržala, v planu pa nimam, da bi še kakšnega naročili...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 25.4.2008 12:04:06 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
25.4.2008 12:05:31   
dojenč
michel-a lahko pridem danes k tebi na kosilo,imaš namreč najboljso mojo hrano

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
25.4.2008 12:14:36   
dojenč
hel-bos pa imela lep dopust, saj mislim da si ga vse user posted image  zasluzimo

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
25.4.2008 12:16:58   
dojenč
bambi si imela pred kratkim rojstni dan pa nič povedalauser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
25.4.2008 12:23:08   
Erin
Eeeeeeeeej..Erin nič ne štajka...samo potrebuje kako uro da vas čveke prebereuser posted image user posted image user posted image
naty
- super za take lepe izvide glede alergije...bo takoj lažjeuser posted image user posted image user posted image

Glede pomoči sem se jaz zmenila z mojo mami da mi bo prišla pomagat če jo bom rabila...taščine pomoči niti pod razno ne rabim, ker ima čisto drugačne navade in metode kot moja mami, moja mami pa točno ve kaj v stanovanju kam paše (je njeno stanovanje) pa ve kaj in kako... Nimam čez mojo taščico nič je fajn ženska samo prve dni je pa tukaj res ne rabim, bi bolj mojega fanta crkljala kot pa kaj drugegauser posted image Še rajši bi pa videla da bi bili mi trije sami da se navadimo pa da se bo še moj naučil malo bolj kuhat, itd...user posted image

sayuri - saj ti tudi 100 napadašuser posted image user posted image user posted image user posted image Samo še 2 dniuser posted image
Pralni stroj preučenuser posted image user posted image user posted image samo me nekaj moti pri centrifugi ker piska kot bi bla ena miš not...če ne bo boljš bom pa serviserja poklicala user posted image Za malega sem pa prve dve (0-3 mesece) dudice kupila od Nuka ker ima manjši cucelj, potem bomo pa nadaljevali z Aventom..
Pa kako si ti lepa na fotkahuser posted image user posted image user posted image prava manekenkauser posted image Čudovite slikceuser posted image

Sandra - čestitke za Tajo in Tejouser posted image user posted image user posted image Bo ati blažen med dekletiuser posted image
Maja T. - glede srca...jaz sem imela take probleme z njim ko sem imela nekaj let nazaj tesnobo in pa dva meseca nazaj ko se mi je povečevala količina krvi v telesu... Mislim da ni nič narobe, če te bo pa preveč motilo pa le vprašaj Gin ali osebno zdr. za mnenje.

Glede popka - eni mamici iz vrtca se je med prvo nosečnostjo menda odprluser posted image in jo je bilo potem celo drugo nosečnost strah kako bo, no pa je bilo v drugo vse ok...mi je pa dalo mislit in non-stop spremljam kaj se dogaja z njim. Je še katera slišala za kaj takega?
dopust - tudi pri nas ga letos ne bo...user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
25.4.2008 12:26:20   
cebrca
Živijo!

Končno sem prisopihala čez 10 strani. Zdaj boste pa za kazen pa moj roman brale.

dojenč ti si danes tako simpatična, si me prav fino spravla v smeh s tvojim morjem in pivom.user posted image user posted image . Kar pa se brcik tiče. Jaz sem jih začutila točno na dopolnjeni 20. teden. Potem je bilo en teden malo fuzbala, potem pa je vse skupaj ratalo bolj nežno. Šele ta teden so brcike spet bolj intenzivne.

sandra čestitke za user posted image user posted image , bo pa oči res blažen med princeskami, čez 18 let bo pa s "pumparco" stal pred vhodnimi vrati, da se ne bo kdo preveč okoli hiše ponoči motal.user posted image user posted image user posted image

MATEJKA dobrodošla med čveke, kar pripravi se na romane in neprespane noči zaradi branja forumauser posted image user posted image user posted image .

mishel en dan kasneje, ampak toliko bolj veselo, vse najboljše za rojstni dan!!!!user posted image

Maja T
, tudi meni srce včasih tako ponori, največkrat zvečer pred TV, ko se dam napol v horizontalo na levi bok. Traja par minut, potem pa se umiri.

soncek3, brcike tudi jaz čutim tam nekje okoli popka, največkrat na levi strani, od časa do časa pa tudi moj mehur nastrada, po moje takrat služi za boksarsko vrečo.user posted image Mi pa G še nikoli ni rekla, da je prenizko, mi pa vedno na tistem mestu kamor prisloni aparat takoj najde srček, po tem sklepam da je mali user posted image točno tam kjer mora bit.
Pa bravo za voziček, bova imeli enakega, samo pri mojem je barvna kombinacija modro-oranžna. So mi pa prav fino všeč velika kolesa. Kolegica je bila z njim zadovoljna ravno zaradi torbe, ki ji lahko kasneje ven pobereš tiste trde platnice in se spremeni v vrečo. Ga imam že doma, ga pa moram še malo naštudirat. Res je malo težji, ampak pri meni gre krasno v prtljažnik. Bi se morale kaj dobit kje na pol poti, mogože Žužemberk ali pa kje bližje tebi?
sayuri
te moram še jaz pohvalit, si prava nosečniška misica! user posted image user posted image user posted image

Moj trebušček je pa tako hecen, spodaj ja malo razpotegnjen v širino (so mi spodnje hlače še čisto normalno prav), v popku sem preščipnjena, da ga sploh ne vidim, nad popkom sem pa kot kaka žoga za fuzbal. Nad žogo sta pa še dve meloni. Še dobro da nimam fotoaparata, da se ne morem slikat.user posted image user posted image

košuta ne sekiraj se, tudi jaz imam doma samo voziček. Imam pa ogromno stvari obljubljenih. Sem rekla da bom takrat vse nabirala in kupovala, ko bo otroška sobica imela parket in bo pobeljena in ko bo notri kakšna omara, kamor bom lahko vse zložila. Najbljižja stvar dojenčku, ki sem jo do sedaj kupila je modrček za dojenje. Našla pa sem ga v Mülerju za 8 EUR in še nakaj centov. Pa še prodajalka je bila tako prijazna da sem ga lahko probala!

Naty13 kar se tiče gospodinjskih del, se bova mogla midva kar sama znajti. Tašča ima hudo ospeoporozo in jo bolijo vsi sklepi, tako da še pri sebi komaj pospravlja. Kuha tako mastno hrano, da je jaz ne morem jest. Moja mami in ati, pa sta v LJ oddaljena 40 km. Malo se bomo morali organizirati, malo živčkov uničit očiju, pa bo menda šlo.

Jaz se za kopanje tudi vedno bolj nagibam k banjici. Za čebriček sem slišala nekaj komentarjem, da nekatere mamice tarnajo, da user posted image ne morejo umit glavice.

Paket za novorojenčke, jaz se nagibam k denarju. Voziček, posteljico, lupinico bova dobila, previljano bo naredil sam. Zelo mi je všeč stolček trip trap, ampak jaz brez večjih stvari ne morem sestavit pametnega paketa in mi vedno ostane viška kakšnih 100 EUR. Malo razmišljam, da bi vzela denar in šla s tem kupit pralne bombažne pleničke, ki pa žal niso ravno poceni. Ne vem koliko so sedaj, mislim, pa da jih je kolegica dobila za 3000 SIT/kom. Z njimi je bila pa zelo zadovoljna. Prve tri mesece je uporabljala samo te. Zdaj pa ima punčko staro 14 mesecev, pa jih ponuca za čez noč ali pa še kakšno čez dan!

OK. To je bil moj roma, se zopet beremo čez 10 strani!user posted image user posted image user posted image user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
25.4.2008 12:28:27   
Ryssa
Hojla!

Se spet mal oglašam, berem vas redno, ampak se mi ne da pisat user posted image

Saj sploh ne vem kaj moram komentirat...
sandri čestitam za punčke, mishel pošiljam zapoznele čestitke za rojstni dan, sayuri zelo lepa nosečka si,...
Druga se pa zdajle ne spomnim user posted image

Vmes sem imela morfologijo, je blo vse ok, čeprav je bila G nekam čudna (slab dan?) in je bil en pregled pred mf daljši in bolj podroben kot mf. Še dobro, da sem bila na Ptuju, sem saj malo bolj brez skrbi.
Pa maternični vrat mi je izmerila 32 mm. Koliko imate pa ve kaj dolge MV?
Meni se je namreč zdelo 32 mm malo...user posted image

Naslednji pregled pa imam 19.5., pa na testiranje za glukozo tudi moram it user posted image

Prejšnji vikend sem imela neke krče, sprva tak kot da bi me šraufal, pol so bli pa čedalje bolj podobni menstrualnim... Je blo kr hudo in mene to zagrabi sredi Ikee, tak da sem mogla ven in v avto počivat. Potem sem pa spila Mg, pa je blo ok. Sem se pa kr ustrašla. V nedeljo je še blo malo, zdej pa hvalabogu nič, če ne bi se šla pokazat k G.
Je imela katera podobno krče?

Majčko sem jaz tudi naročila pri Mojci, zeleno telirano, je lepa, sem jo ravno danes dobila. Vzela sem jo hvalabogu v številki M, sem že hotela L in dobro da nisem, ker mi je še M velika, L bi pa tako bila kot žakelj na meni.
Se bom mogla slikat v njej, bi že bil čas za kakšno sliko.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
25.4.2008 12:54:51   
Erin
V Ljubljani je nova trgovina za nosečke in dojenčke ter otroke do 10 let in sicer na Vodnikovi 71 (nasproti bolnice Petra Držaja, ob Vodnikovi domačiji).
Imenjuje se LUMY...

Ima jo pa isti kot EXITa v Lescah....tako da mate sedaj Ljubljančanke bližje cunce ki jih me tukaj  s takim veseljem nakupujemo...
http://www.monsa.si/Lokacije.html

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
25.4.2008 13:28:25   
tejkaz
Čveke čvekaste :)

Sandra, čestitke za punčki.

Naty, super glede alergije. Mi smo že bili cepljeni. Je bilo cepljenje pogoj za vrtec. A pri vas ne? Zdaj čez en mesec imamo že cepljenje pri letu in pol. Baje da dobijo v nogo. Kar se pa hrane tiče je pa pri nas takole. Eva ima takšen apetit da bi pojedla takšno porcijo kot jo poje mož. Malo jo moram včasih kar nazaj držat. Recimo včeraj je pojedla dve zajemalki zelenjavne juhe in celo palačinko. Kot en odrasel človek. In še bi, sam meni se je res zdelo da ima zadosti. Potem pa pride kakšen dan, ko v njo ne spravim nič. Še koruze ne. Na žalost je pri nas tak dan kar neka napoved za bolezen. Koliko pa je težek Nejc. Eva ima 10 kg (dekico gor ali dol) in cca 85 cm.

Sayuri, kot so ti predhodnice povedale, luštna si. Jaz na koncu pri Evi nisem imela takšnega trebuščka.

MajaT, tudi ti imaš le trebušček in lepo majčko.

Pri nas bomo danes jedli zelenjavno rižoto in rdečo peso.

Spodnje hlače jaz nosim navadne. Ne bom nič nosečniških kupovala, sem pa prej ugotovila da bom morala začeti nositi nosečniške hlače. Ko sem bila prej na stranišču sem ugotovila, da se mi pozna črta od pasa. Se pravi da so me hlače začele tiščati user posted image

Na dopust gremo mi 28.junija - 5.julija. Gremo na Krk v Baško v hotel. Komaj čakam, nisem bila še nikoli v hotelu, vedno sem bila ali v kampu ali v apartmajih, letos sva pa rekla da ne bomo kuhali, da se bomo pustili razvajati. Imamo pa naročen polpenzion. Na kakšno kosilo bomo pa ven šli.

Popek - moj je še normalen. Imam še jamico.

Soncek3, jaz brcike čutim še kar nizko. Nad popkom pa niso bile še nikoli.

In glede opreme. Kupila sva voziček, banjico, posteljico, ležanik, igračke,... bo od Eve, nekaj cotk bom kupila, ker še nimamo poletnega oz.jesenskega otroka pri hiši, nekaj se bo pa menda dalo od Eve porabiti. Bo pa za doma kakšna roza trenerka user posted image Flaške pa dude pa ne bomo kupili. Če jo bomo pa slučajno potrebovali, bo pa verjetno kar Avent padel. Nuk pušča.

Ryssa, MV meni ni nič zmeril, tako da ti ne morem pomagati. Mislim pa, da 32 mm ni malo.

Paketek - vzela bova denar.

Upam da nisem kaj pozabila. Lep dan še naprej in lep vikend.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
25.4.2008 13:39:52   
soncek3
Ryssa meni se zdi da je 32 mm dolg maternični vrat zelo OK. Meni ga ni meril (ga vsaki zmeri?), ampak kot sem slišala je nad 20 v redu. Tako da kar brez skrbi.

Kot berem vas bo kar dosti vzelo denar pri paketku. No meni je pa všeč ta varianta, ko lahko sam sestavljaš. Pa itak bomo mogli večino stvari kupit. tako da bom vzela tiste povijalne plenice, pa te osnovne majčke, hlačke, od večjih stvari pa bi vzela avtosedež, ki je kar dobro ocenjen na testih. Samo ne vem, menda moraš točno do centa zbratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
25.4.2008 13:45:29   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa
Pa maternični vrat mi je izmerila 32 mm. Koliko imate pa ve kaj dolge MV?

Meni moja G redno meri MV, ker je pač teža maternice in user posted image user posted image toliko večja...Glede tvojih meritev pa, vse je ok, samo, če je MV dolg 20 mm izvajajo pogostejše meritve in se potem odločajo, kako in kaj; moj MV meri 35mm, tako, da si tudi ti čisto v normalnih merah.

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 25.4.2008 13:49:44 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
25.4.2008 13:54:07   
dojenč
kar se tice glede paketov, se meni ne zdi najboljsa verjanta,ker (pazi)do centa moraš vse izbrat, mi je pa ena kolegica rekla da za ta denar dobiš vec če gres sama kupit.pa avtosedezi so tak, no.jaz sem rekla če bom kam denar za user posted image  ga bom za avtosedež

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
25.4.2008 14:16:33   
Zoja Miša
O Erin, hvala za obvestilo o novi trgovini. Le da moram sedaj tole Vodnikovo najt! user posted image  Ljubljančanke, pomoč!!!

Dojenč, meni je G rekel, da je bolje če ne grem na Lošinj, ker je otok in trajekt vmes in če je kaj narobe je dolga pot.... Ampak mi je sedaj žal, da sem ga vprašala, ker na Lošinj vseeno grem, v nedeljo in potem še konec junija za 14 dni (malo za Michel), ker me vožnja nič ne zdela (še sama sem se mislila peljati, pa mi moj ne pusti, tako da bo šel v nedeljo, čeprav je najprej misli iti že danes) in nič ni narobe. Zrak pa se mi zdi, da mi bo prej koristil, kot škodil! Ampak imam pa slabo vest, ker mi je pač G rekel tako.

Ne vem, ali ve tudi mislite, da to ni prav? Ali ni ravno fino, da se nadihaš svežega zraka in hodiš na sprehode, kot pa da čepim doma?!? In nobenih problemov nimam! user posted image user posted image user posted image

Spodnje hlačke nosim nekaj svojih, nekaj pa sem jih kupila v H&M-u.

Brcike čutim malo pod popkom, višje jih še nisem.user posted image

Za kosilo so bile testenine z bučkami v smetanovi omaki. user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
25.4.2008 14:20:54   
dojenč
sem že nazaj

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
25.4.2008 14:24:28   
dojenč
zojamiša-tudi jaz sem trepetala pred tem das bi poklicala g.pa sem se odlocla da ga nebom, midva tud greva na hr, zadar, ni ravno otok...
ves kak je z g.oni rečejo tisto predpisano, ker če bi že kaj blo, bi rekel sem vam rekel nikamor ne it,
jaz pa menim tak, ce se dobro pocutiš, ti bo morje samo dobro delo, sprostila se boš/ma,nadihala svezega zraka,...
zako da kar spokaj kovčke in gremoooo

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
25.4.2008 14:25:49   
cebrca
Zoja miša greš na Najdi.si, klikneš jeziček zemljevid, vtipkaš naslov in dobiš zemljevid. Pol se pa sam še z zoomom igraš, da se znajdeš po karti. 

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
25.4.2008 14:28:54   
cebrca
Jaz sem se morju odpovedala. Vsako leto sva šla na Pag, letos pa ne bom raskirala, da ne bi slučajno rodila v Zagrebu. Mi je sprememba klime vedno menzuz pospešila.
Moja kolegica je šla štiri tedne pred rokom v Portorož pa je rodila v Izoli. Nikoli se ne ve kje te ujame!

Sicer se pa same poznate in odločate kaj vam odgovarja. Jaz vam privoščim čimveč užitka.

< Sporočilo je popravil cebrca -- 25.4.2008 14:29:44 >

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
25.4.2008 14:34:34   
dojenč
punce kje naj zvem, kako je s to nagrado ki ti jo dajo obcine

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
25.4.2008 14:35:44   
Zoja Miša
Dojenč, hvala za pozitivne beseda. Sem jih prav rabila! In mislim, da imaš prav. Res mi bo koristilo! Po G v nedeljo (ja, v Trbovljeh so tako pridni, da še ob nedeljah delajo!) greva z mojim direkt! Tebi pa tudi želim, da uživaš!

Cebrca, jaz pa teh problemov s pomešanjem M nikoli nisem imela, vse je prišlo točno, kot urca. Klima ni name vplivala. Rodila mislim, da ne bom, saj grem 2 meseca pred rokom na dopust.user posted image  In hvala za namig o zemljevidu! user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
25.4.2008 14:42:10   
sayuri
Zoja Miša, če jaz ne bi bila na bolniki, bi zdajle za prvi maj zihr kam šla. Tako da-punca, pojdi uživat. user posted image
dojenč kar na občino pokliči, pa vprašaj. Pri nas občina podari ob rojstvu okrog 200€. user posted image  Ko rodiš, greš po vlogo na občino, jo izpolniš, dodaš rojstni list in potem čakaš kakšen mesec, da nakažejo. user posted image
Ryssa moj MV je bil v 24.tednu dolg 38mm in je G rekel, da je super.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
25.4.2008 14:54:30   
cebrca
dojenč, jaz sem jim kar na občino mail poslala kako je pri nas s tem pa so mi tudi po mailu odgovorili. Ma pa vsaka občina mislim da malo drugače!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?