|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
24.4.2008 9:54:38   
Rožica*
jaz sem mu pa zdaj prvič dala žemljico. Prej še ni jedel glutena, ampak je bil tudi občasno pikast, vedno se mu najprej pokaže po vratu in zgornjem delu hrbta. Zdaj pa je pikast tudi okoli pasa, za ušesu, malo po čelu.
Nekako sumim, mleko, jajce ali pšenica. Sami alergeni a ne?

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
24.4.2008 9:57:14   
lemavrica
Pri našemu se na istih mestih pokaže razen po čelu ne dobi pikic, samo jaz mu res ne dajem nobenih alergenov. Sem se pa odločila da bom z jedmi ki vsebujejo gluten počakala do 8m, ker nočem nič reskirat.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
24.4.2008 10:11:25   
Rožica*
Ja saj jaz tudi.
Sem poizkusila, star je 8m 3t.
Moram se naročit, k zdravniku, da naju bo dala v argeološko, al kje delajo krvne /kožne teste.
So vam naredili?

Neposredna povezava do sporočila: 1478
24.4.2008 10:20:15   
lemavrica
Nam so delali kožne, negativni za vse tri osnovne alergene, krvne rezultate pa dobim čez cca 1m

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
24.4.2008 10:22:29   
lemavrica
Mi smo dobili pa še ostali dve odločbi za vrtec, oboje negativno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1480
24.4.2008 11:29:41   
guppy
joj lemavrica :(
Moja 2 spita že uro in pol.... torej ne bo več dolgo. Čisto sta zmučena od noči...

Držite se punce
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1481
24.4.2008 12:57:10   
lemavrica
Midva sva šla po plenice in po kašice v Muellerja, prejle je pojedel zdaj pa upam da bo malo zaspal. Čisto sem polomljena od ponoči, pa še v križu me je včerja zagrabilo. Po njegovem kosilu ( okoli 16h ) bova šla pa še malo ven, če ne bo spet dež.

Guppy upam da bosta ok ko se zbudita. Kako je Marko?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
24.4.2008 13:11:58   
_annela_
ola TIANNA ja z postojne sm sm ves tisti datum ko bos ti u postojni se bomo ravno selili tako da res nebom mela casa!sory!pa drugič:)
danes smo bli zelo zgodnji je ustal on sedme je spav celo noc ker ga vrjetno zelo zmuci plazenje,in spi kot topuser posted image user posted image tako da lahko mami tud spi dobro vendar zato cez dan spi vse skup uro in pov!no zdej se je zbudu je zaspav za 20 minuser posted image zdej greva pa papcat juhico!pol greva pa malu na sprehod dokler se ni dezja!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1483
24.4.2008 14:26:03   
helenav
tianna gre lovit ribeuser posted image ...vbistvu sem ga jaz poslala, da gre sam....tako je z ribiči....če nekaj časa ne vidijo morje so tečni ko user posted image ..še bolj kot ženske pred Muser posted image user posted image user posted image user posted image

A ima še katera občutek, da vsak dan nekaj čisti in je nonstop umazano???????????user posted image user posted image ej, jaz res nevem..no...predj, ko sem delala, sem pucala enkrat tedensko..sedaj pa vsak dan nekaj pucam in se mi zdi, da pršice kar letijo za mano..kot jaz pucam, se one nazaj nalagajo....sedaj sem kopalnico fajn ščistla..pod sončno svetlobo, ki najbolj pokaže in je bila taka,kot da se je mesec dni nisem taknila..pa sem jo ene tri dni nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image ..ZNORELA BOM..KO IMAM OBČUTEK, DA SAMO ŠE PUCAM OD JUTRA DO VEČERA...AAAAAAAAAAAAAAuser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu _annela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
24.4.2008 14:38:33   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Živjo!

Lina na podlagi česa boš vložila podaljšanje.
Tudi jaz bom vložila so me na CSD sami opozorili, ko sem nesla vloga za uveljavitev dodatka za nego. Žal so rešili negativno, kljub temu da hodiva na NFT, težave z očesom,.....
Njihov odgovor, da zdaj nisem več upravičena,
Kot izgleda pa zdaj še alergija. Cel je pikast, pa ne vem po čem. Se je že nakajkrat zgodilo in sva potem jedla samo zelenjavo, dokler niso izginile.
In zopet počasi uvajala in nisva ugotovila od česa.

A te alergije kdaj izvenijo? 

A si že od oddala? Meni je moja P rekla, da naj oddam. Ampak baje prej kot 1 mesec pred iztekom ne. Moja kolegica je ravno včeraj dobila pozitivno rešeno..pa bi ji potekla porodniška 20.maja. So že njej rekli, da je full hitro oddala, ampak da naj bouser posted image  Ona ima nedonošenko in hodijo na NFTH. Full je tudi odvisno od komisije.
Jaz bom oddala, če bom, zaradi tega ker hodimo na NFTH...TAM TI ITAK DAJO MILJON DIAGNOZ, in ker sva bila 5 dni v bolnici zaradi vnetja sečil.

helenav...sem mislila, da je samo pri nas tako....NON STOP JE METLA V ROKIuser posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
24.4.2008 14:45:20   
lemavrica
JAz imam občutek da non stop perem in obešam in da umazan kup perila nikamor ne gre. Kuhinjo pa tudi popucam in je čez par ur ista. Obup.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
24.4.2008 17:36:48   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

sandra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moje poste pa ne bereš..ko sem napisala, da bom tudi jaz sama...pa ne samo za prvega.....ampak ene 5 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Lahko bi se res z tianno dobiliuser posted image

oprosti...sem prebrala, sa sem mislila, da si sam tianni predlagala user posted image
lep avatar!!!!!!!!!! pa ful lepe slikice iz krsta (sem učeraj pregledala)user posted image
pikica pokica-javi mi ko bote tuki! mi gremo 3.4. na štajersko (sam bo vse na hitro, ker gremo rihtat za krst, v ponedeljek zjutraj še na hitro v LJ na šoping pol pa domov, ker dragi dela-če bo kej časa in če se bo seveda dragemu dalo, ti javim-pošlji mi št na ZS če se ti da)
anab ne upam ga pustit da se dviga, ker se bojim da pade-v posteljici ni tako varen kot v mrežasti stajiciuser posted image in imam takoooo fobijo da se ful udari da je kr joj user posted image user posted image user posted image
helena js imam tak občutek-da skozi pucam in je skoz razmetano-sem preveč pedantna in me vsak umazan krožnik spravi ob živceuser posted image
guppy

sem vas samo na hitro preletela. js sem dokaj zdrava- je pa enej ponoči zakuhaluser posted image user posted image user posted image
zda sva bila pri P, kjer so mu vzeli kri in ugotovuili, da ima virus (pregledala je še mene in ugotovila, da imava isti virus (no js sem ga že prebolela) enej pa se je seveda nalezel od meneuser posted image user posted image user posted image tea sem se najbolj balauser posted image ima vneto grlo, nosek mu pušča, pa T ima

ker mu nisva mogla izmerit T z navadnim termometrom, sem zjutraj klicala našo guppy, ki mi je povedala točno kerega imajo oni, tako da je dragi dopoldan letel v merkur. in moram povedat, da je ta termometer (braun thermoscan superuser posted image hvala guppy!!!!)

grem-mu kuham pozno kosilo (sam se skozi doji....)

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 24.4.2008 17:38:05 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
24.4.2008 17:42:02   
guppy
helena, kaj pa vem... jaz najbolje spucam, ko koga na obisk povabim :)) Zato še posebej rada vidim, da lemavrica pogosto pride, da je vse na svojem mestu spet :))))))

sandra, sem prav vesela, da vam je termometer v redu!! Mi smo zelo zadovoljni.

No, punce moje, naši izvidi pa pravijo - 6. otroška bolezen. Jupiiiiiiiiiiiiiii, samo da ni kaj hujšega
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo, sine user posted image  vse bo v redu !!!!

Zdaj baje še Majo čaka enaka pot, ampak sem pomirjena, da ni kaj hujšega!!!!

Papa!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
24.4.2008 17:48:28   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

helena, kaj pa vem... jaz najbolje spucam, ko koga na obisk povabim :)) Zato še posebej rada vidim, da lemavrica pogosto pride, da je vse na svojem mestu spet :)))))) user posted image  user posted image  user posted image

sandra, sem prav vesela, da vam je termometer v redu!! Mi smo zelo zadovoljni.

No, punce moje, naši izvidi pa pravijo - 6. otroška bolezen. Jupiiiiiiiiiiiiiii, samo da ni kaj hujšega
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo, sine user posted image  vse bo v redu !!!!

Zdaj baje še Majo čaka enaka pot, ampak sem pomirjena, da ni kaj hujšega!!!!

Papa!

Fino da ni kaj hujšega, malo smotano je edino to da bo zdej še Maja pokasirala isto ampak vsaj veš kaj te čaka. Vem slaba tolažba. user posted image  za vas

Sva šla zdejle pogledat eno privat varstvo. PA to ni res kje in kdo vse čuva otroke. MA sem pa raje doma kot da ga dam v kaj takega.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 24.4.2008 17:49:18 >

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
24.4.2008 18:27:14   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica
Sva šla zdejle pogledat eno privat varstvo. PA to ni res kje in kdo vse čuva otroke. MA sem pa raje doma kot da ga dam v kaj takega.

Si kar mislimuser posted image . Eni so res obupni.
Midva sva bila danes cel dan zunaj. O, kako je bilo fajn. Mene je že pošteno prijel sonce, Žan pa ima pestke tudi že full rjaveuser posted image .

guppy, sandra85 in ostali bubani user posted image ....user posted image .

Zdele gledam Žana, kako gleda ročaj od predala in bi se rad dvigniluser posted image , ti lumpi

Neposredna povezava do sporočila: 1490
24.4.2008 18:36:17   
lemavrica
DAnes je pišek prvič jedel meso, sem mu skuhala purana poleg pa še korenje +karfjola. Pa je kar nekaj pojedel. Je bil priden.

Res se prav travmiram zaradi tega varstva, ker si resnično želim it delat, pa ne samo zaradi denarja. Upam da bom dobila kako varstvo.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
24.4.2008 20:15:44   
Anonimen
Dober večer.
Midva pa sva danes maksimalno izkoristila dan, sva bila zunaj celo popoldne, do 19h. Uf ma je pasalo. user posted image  user posted image  Tudi jaz sem že dobila lepo barvo od sonca. Letos solarij odpade. user posted image  Zdaj pa spančka...

Guppy no, pa ste tudi vi dali 6. bolezen skozi. user posted image  No, še Maja... user posted image  Upam, da ne bo hudo. Nas še čaka... user posted image  

Sandra user posted image  za Eneja. In zate seveda. user posted image

Helena, ribe?! Jaz obožujem ribe!!! Pošlji mi kakšnega kovača. user posted image  Al pa orado. user posted image  Zdej sem pa ratala lačna. user posted image  Ma imam doma samo Rio mare. user posted image

Lemavrica, škoda za vrtec...

Neposredna povezava do sporočila: 1492
24.4.2008 20:17:02   
Anonimen
Aja, pa user posted image  za meso!!! Jaz tudi študiram, da bi mu ga dala.

Aja, eno vprašanje glede osebne izkaznice. Ma kaj gor je naš podpis al kako?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1493
24.4.2008 20:23:38   
ana b
Večer!
Preživela rolanje user posted image user posted image user posted image , ampak po poti, kjer ni bilo grmov, da ne bi pristala v kakšnem user posted image user posted image . Zdaj me pa noge bolijo, da ne vem, kdo bo ponoči vstajal in user posted image  rihtal.

Lemavrica: user posted image joj, pa upam, da najdeš primerno varstvo. So pa pri vas zelo hitri, naš vrtec bo dal odgovor konec maja, do takrat si lahko pa nohte grizem user posted image .

Guppy: še enkrat user posted image , samo da ni hujšega.

Sandra: verjemem, da se bojiš, da se udari user posted image , pa še če jih tako čuvamo so modrice in buške. Pa hitro se pozdravita user posted image .

Grem malo po kuhinji pospravit. Ja jaz tudi stalno nekaj pospravljam user posted image , pa je vedno nastlano.

Neposredna povezava do sporočila: 1494
24.4.2008 20:31:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

A ima še katera občutek, da vsak dan nekaj čisti in je nonstop umazano???????????user posted image user posted image ej, jaz res nevem..no...predj, ko sem delala, sem pucala enkrat tedensko..sedaj pa vsak dan nekaj pucam in se mi zdi, da pršice kar letijo za mano..kot jaz pucam, se one nazaj nalagajo....sedaj sem kopalnico fajn ščistla..pod sončno svetlobo, ki najbolj pokaže in je bila taka,kot da se je mesec dni nisem taknila..pa sem jo ene tri dni nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image ..ZNORELA BOM..KO IMAM OBČUTEK, DA SAMO ŠE PUCAM OD JUTRA DO VEČERA...AAAAAAAAAAAAAAuser posted image

JAAAAA. Včasih sem kot Monk. user posted image  user posted image  Full imam rada čistočo, samo včesih se mi zdi, da pucam in pucam... user posted image  user posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 1495
24.4.2008 21:10:43   
vlak
Ojla punce. Vzamem vse besede, ki sem jih včeraj napisala, kako je moja punčka pridna ker samo leži itd. Me je kar močno stisnilo v prsih ko sem jo zagledala. Ob 19 ih sva se podojili in jaz jo položim v posteljo, zaprem vrata in grem pripravljat starejšega za spanje. Po pol ure jo slišim kako še čeblja. Ob 20 ih grem spet pogledat ker je bila tišina, prižgem luč in me skoraj kap. Ona je lepo sedela ob ograjci na postelji in se igrala z igračko. Kot sem že včeraj napisala: vse se lahko spremeni čez noč, nisem pa pričakovala da se bo to res spremenilo čez noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
24.4.2008 21:12:39   
Anonimen
Vlak, user posted image  za tak napredek. Ja res se vse lahko obrne čez noč. user posted image  Se še hodite kopat? Jaz ga še ne upam peljat, ker nosek še malo zeza. user posted image

(odgovor članu vlak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1497
24.4.2008 21:43:53   
vlak
Tianna ja, še se hodimo kopat. Ravno danes smo bili na bazenu od 11 ih do 14 ih. Pol pa do 18 ih dolg sprehod. Zelo smo uživali. Upam, da bo še več takih dni, da bomo cele dneve zunaj.
Še zdaj nisem nič posadila na vrtu. Ima katera gredo? Jaz bom kar večino sadik prešvercala iz Zadra in jih posadila.user posted image
Za vse bubančke user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
24.4.2008 21:45:14   
Anonimen
user posted image . Jaz tudi komaj čakam, da gremo. user posted image

(odgovor članu vlak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1499
24.4.2008 22:14:53   
december06
Hojla punce. Ja, tudi meni se zdi, da sam pučem in je že zopet umazano. Ampak, se ne bom dala, pa naj bo mal prašno. user posted image Je pa zoprno, priznam.

Sandra tudi nas ne bo na obalo, ker je dragi nekaj bolan in je v bolniški. Mah, že lani smo za prvomajske hotli nekam it, pa sem bla jaz bolana, letos možek, upam, da drugo leto ne bo Maks. Očitno si za prvi maj ne smemo nič planirat.

guppy super, da končno veste kaj je in da ni kaj hujšega. Je pa zoprno, ko veš da zdaj še Majo to čaka. Pa kaj ta 6. bolezen je nalezljiva, če je v stiku z otrokom, ki jo ima, al kako? Ma, me včasih kar razjezi, ko ga vsi ko ga vidijo kar nekaj šlatajo in božajo, joj kako lep otrok.... bla, bla, bla....

Pravkar sem ugotovila, da mi nekaj pralni stroj zafrkava. Sem dala prat že ob osmih pisano perilo in mi še kar pere in še lučka sveti na 60 min. Tako kot bi pralo belo.user posted image Programator? Si kar ne predstavljam bit dlje časa brez pralnega stroja? Sicer pa upam, da bo vse v enaki velikosti prišlo ven, kot je šlo not.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.