december06
|
Hej. Sem se že včeraj hotla oglasit pa mi RR ni delal. Tako, da pri nas je tako aprilsko vreme. Ko se ravno odločim, da pa bi šla malo ven, pa je začelo takoooo pihat, pa zgleda da bo še dež. Tako, da ni blo nič. No, zdaj pa se spravimo spat in začnejo pri sosedih neki vrtat. No, ga je ati uspaval, še vedno na rokah , in že spi. helena pri nas doma tudi skoraj vedno samo pol urce spi. No, včasih, ampak res včasih tudi uro. In to le 2x na dan. Zato, pa grem vedno ven in zunaj mi spi tudi po dve uri skupaj. Če pa smo cel dan doma pa je sitnoba. Pri nas včasih rata, da spiš zraven njega, ker ko se po pol ure zbudi, malo potelovadi in mene vidi zrave (ali srčeka) in zaspi nazaj. To se je zgodilo zdaj že kar enih parkrat. Probaj, pa še zate bo koristil počitek. Aja, sem vidla slikice s krsta in je res takšen cukerček. Za punčke imajo tako lepe oblekce, za fantke pa nič. Sem gledala v BC pa je samo en temno plav kompletek (hlače in jakna). Upam, da imajo v Italiji kaj več izbire. lemavrica sem brala na forumu, da dajejo za jest bučke in banano in da je baje slastno. Mi še nismo sprobali. Saj, boš vidla, da se mu bo odprla zelenjava. A bučke sta že probala. Naš jih ima rad, tudi s krompirjem. Jaz nikoli pirejem nisem dodajala mleka, le tisto vodo v kateri se je kuhalo. Tudi malo posolim. sandra tudi jaz sem se že spraševala kako bo kaj potem zaspal, ko se bo že vstajal in gledal iz postelje. Saj se zdaj že dva dni tako premetava po postelji in obrača in.... na koncu je že čist fertik, da ga zopet v roke primemo. Evo, prej sem pa težila, ko se ni obračal.
|