|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
23.4.2008 18:55:25   
guppy
tianna, ana b, danes je drugi (cel) dan, da ima vročino. Klicala sem P in jutri ob 13h moram poklicat in se naročit na pregled (?), ... Zdaj sem ga ohlajala (kopala) v vodi in je padlo na 38,8, dala sem še svečko. Drugi znaki so samo še kašelj in huda utrujenost. V bistvu spi... je, eno uro je pokonci, nazaj spat...

Odločila sva se, da ne greva na dopust, čeprav že dve leti nisva bila nikjer, niti pri sorodnikih. Mogoče čez kak teden...

LP

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
23.4.2008 19:07:04   
Anonimen
JOJ Guppy, ma ubogi Marko. Upam, da se kmalu pozdravi. user posted image

Lemavrica, user posted image  za zelenjavo! Vidiš, da bo šlo. user posted image

Prej je tako grmelo, da ga je to grmenje kar zbudilo. user posted image  Full se je zlilo, ob 17h pa totalno razjasnilo, tak lep sonček in modro nebo, da sva spet šibala ven. user posted image

Sandra, še pucaš?

Dreamz hvala, ker si mi razložila zakaj in kako. user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1452
23.4.2008 19:55:19   
ana b
Večer!
Mi že spimo in to je posledica le polurnega spanja popoldan, tako da Helena od nas si ne nadejaj pomoči, ker pojma nimam in se nam dogaja isto. Je pa katastrofa ker se popoldan vedno z jokom zbudi in je potem strašen sitkouser posted image .
Danes nisva bila zunaj, ker sem ga 2x napravila in že imela v vozičku in ko sem odprla vrata je začelo padat. Dopoldan sem hotela na fizioterapijo z vozičkom, pa sem se nato raje usedla v avto, ker sva bila ta teden že 3x mokrauser posted image . Drugič pa popoldan. Zdaj sem pa že čisto zares pripravljena na poletje.

Sandra: bravo za dedija. Jaz sem pri Nejcu imela njegovo botro, ki ga je skoraj vsako popoldne odpeljala, zdaj pa to ne laufa preveč. Si prepričana, da želiš Matica, ker je to kar ti opisuješ za slabo noč, boljše kot je kdarkoli naš Matic sestaviluser posted image . Mislim, da bi mi ga takoj zjutraj s hitro pošto poslala nazaj user posted image .

Guppy: možno, da ima 6. otr. bolezen; 3 dni visoka vročina in nato izpuščaj. Ti le pokliči jutri.user posted image

Lemavrica: bravo za zelenjavo user posted image user posted image .

Bom pa še malo pohvalila našega Matica user posted image , ki zadnje dni kar pridno je GH, to pomeni, da nama že uspe preskočit dopoldansko dojenje, čeprav poje zelo malo.

Zdaj pa grem tavelikega spravit spat oz. naterat user posted image , da ga on spravi, sta pa itak še zunaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
23.4.2008 20:32:44   
Anonimen
Evo, jaz sem zdaj vse opucala in pospravila. Full rada pridem zjutraj, ko vstanem v pospravljeno kuhinjo itd. user posted image  Zdaj pa grem še pod tuš in spat. Moj dela... In za 1.maj bo tudi delal, sem prej zvedla in sem jezna ko user posted image . Ja no... Takšna služba pač. Ma sem vseeno upala, da mu bo padlo, da je fraj glih za 1.maj.

Naty, kje si? Kako sta Tia in Žan?

Ana b, user posted image  za Matica.

< Sporočilo je popravil tianna -- 23.4.2008 20:33:29 >

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1454
23.4.2008 20:43:54   
lemavrica
Čer,

mi smo šli do mojih, naju je moja mami spet malu razveselila in nakupila nekaj uporabnih zadev.
JAka se pa zdele kotali po dnevni sobi, je ful živahen ker je ob 19h pojedel friutek in je poln energije. In tole je prvič da se je prekotalil čez pol dnevne user posted image

Ana user posted image  za GH.

Guppy tole je pa mal smešno da te P ni takoj vzela

Sandra a brez dojenja pa noče pri tebi zaspat, da bi ga samo malo stisnila in pobožala?

Tianna ja te službe so obup, moj je tud dežuren za 1.maj. RAvno prejle je moral spet v službo user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
23.4.2008 21:00:24   
Anonimen
Mirno noč vam želim.

Lahko noč. user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1456
23.4.2008 21:28:35   
guppy
lemavrica, sestra je rekla, da naša P nima bolnih danes, ampak ena druga zdravnica, ki je ravno s porodniške.. ampak bi morala priti dopoldan, pa sem brez avta :(( Tako da sem rekla da počakam na našo P, ni mi pa jasno, zakaj se moram jutri naročiti, a me tale ni mogla danes za jutri?

Ahh ne vem, v vsakem primeru ga grem pokazat, ker kašlja malo.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
23.4.2008 21:34:22   
helenav
tianna jaz bom tudi sama za prvega....idealna prilika...da se kje dobimo?????aaa?

guppy user posted image user posted image da se hitro pozdravite

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
23.4.2008 22:04:57   
vlak
Dober večer. Mi smo bili na dolgem sprehodu. Očitno predolgem, saj nas je dobil dež. Smo si morali poklicati oči taksi .
Glede spanja pa poznam to. Starejši je spal samo v naročju ali na joški ali je spal pri meni. Pri 26 mesecih pa je sam prespal celo noč. Zdaj pa sploh ne more spat, če je kdo zraven njega. Bilo je vloženo veliko truda in potrpljenja da smo prišli do tega. Od 26 meseca pa ga samo položim v posteljo in sam zaspi, in spi do jutra. Poskusite ga umirit in ko že skoraj zaspi, ga položite v posteljo. Še bolj pa se mi zdi da je pomembno, da se otrok zbudi v svoji posteljici.
Mi imamo pa zdaj problem glede hrane, ker zgleda, da tamlajši ni do gh. Poje 5 žlic, pol bi se pa dojila. Očitno vsak rabi dalj časa za določeno stvar.
user posted image A vaši user posted image še spijo v istem prostoru kot vi, a že v svoji sobi?
Lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
23.4.2008 22:06:39   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: ana b

Mislim, da bi mi ga takoj zjutraj s hitro pošto poslala nazaj user posted image .

user posted image user posted image user posted image
pa 1000x  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešno uvajanje GH!!!!!
tianna moj dragi tudi dela za 1. majuser posted image pri nas je tradicija, da imamo za 1.maj vsako leto piknik pri mojemu očetu (odojek se vrti, muzika, igre,...)to leto pa odpade, ker gre na štajersko k moji sestri strop delat. tako da bova z enejm čisto samauser posted image lahko se nama z tvojim sončkom pridružitauser posted image
guppy upam da ni nič resnega ta kašeljuser posted image enga vlkega ljubčka za Markota

lemavrica user posted image user posted image user posted image za prekotaljeno dnevnouser posted image . ja, včasih je zaspal, zdaj pa (odkar se dviga na nogice) ne zaspi sam v posteljici, ker mu je bolj zabavno se dvigat. (od 3.m je sam zaspal v posteljici tako da sva mu vklopila vrtiljak, ga je mal opazoval in zaspal) zdaj sem dala vrtiljak dol, ker je začel igračke vlečtuser posted image maliuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
23.4.2008 22:13:05   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: vlak

user posted image A vaši user posted image še spijo v istem prostoru kot vi, a že v svoji sobi?

ima posteljici v najini sobi (zaenkrat ni drugje prostora, ampak bo tudi kasneje spal  v najini sobi-vsaj do 2. leta)

no, mi smo prejle imeli spet eno borbouser posted image user posted image user posted image sem še js jokala zravenuser posted image
sem mu dala grizek, pol sem ga še podojila (uspavala) in ko sem ga položila v posteljo, se je zbudil in veselo začel dvigovat. ker mu nisem pustila, je takoj dobil histerični napad (ma dobesedno!) kako minuto sem ga pustila da joče, pol se je meni začelo trgat srce in sem ga prijela v naročje. tako je bil užaljen, da je še 10 minut jokal ko dež! sem ga spet podojila in ko sem ga hotela dat v posteljico jok...pol je od jokanja imel že tako poln nos, da sem mu samo z pumpico hotla spucat in JOK......tako je to trajalo 1 uro, da sem na koncu od živcev še js jokala, ampak se mi je tako zasmilu (pa nevem zakaj, ker mu nič ni, sam mamo nervira) da sem ga imela na zizi vse dokler ni res trdno zaspal, da ni več niti gledat moguuser posted image user posted image user posted image

to me ubija!!! in pol se bo do jutra še 2x dojil in ob 7h bo naspanuser posted image ko bom js komaj lepo zaspala nazaj od 2. dojenja

eh, grem! lahko noč

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu vlak)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
24.4.2008 1:23:14   
Naty 76
Danes bom pa jaz prvauser posted image .

Ne morem spat, nos zabit do konca, grlo peče, pa sama čez dan z malimi tako da se še spočit ne morem.
Ko bom pa končno zaspala, se bo pa sigurno zbudil Žan z zabasanim nosom. Danes sva se šla še enkrat pokazat, ker so se mu pojavili neki izpuščaji. Pa ni 6 bolezen, ker je bil vmes cela dva dni brez vročine.
Razsaja neka viroza in take malčke čisto utrudi. Žan noče pit, slabo je, spal bi samo v naročju, ko ga odložim v posteljico se zbudi..... Tia je že malo bolje. Na srečo zaspita ob 19ih, ampak potem sva z Janom za vrtec morala narisat še tri risbice, pa obnovit pravljico za bralno značko,... kot da bi bil že v šoli.

Zdaj pa spat v sede, če bo uspelo.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
24.4.2008 6:24:21   
guppy
Naty user posted image  pozdravite se.....

Mi smo imeli kričanje od 1 do 3, nikoli še nista kričala ponoči tako dolgo :( Zdaj smo že nekaj časa pokonci, dereta se kot zmešana, nič jima ne morem user posted image

Čist sem sesuta..........
user posted image

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
24.4.2008 6:52:51   
Pikica pokica
Guppy, en velik user posted image zate. Upam, da bo Marko kmalu vredu in da si boš lahko odpočila.

Kar se pa tiče večernega uspavanja je pa zgleda to tukaj na RR nalezljivo. Tudi Zoja se zadnja dva dneva dere, ko jo položim v postlico. Ugotovila sem, da prav izsiljuje, saj se joka kot nora, ko pa zasliši glas, pa takoj utihne, ker misli, da bo šla v naročje. Če jo pustim, sledi seveda dretje takoj naprej... UF!!! Upam, da sta ta dva večera bila zgolj izjema user posted image user posted image user posted image .

Sandra, žal ne bomo prišli na slo.obalo, saj gremo v soboto v Opatijo. Bomo pa zagotovo prišli kakšen vikedn v maju ali juniju. Ti javim, pa da se končno tudi mi spoznamo user posted image . Če boste pa vi kaj na štajersko hodili, pa seveda javi, da se celjanarke zberemo user posted image .

Nefretiti??? Možeka imaš še kar doma??? OČITNO, ker se nič ne javiš user posted image .

Zgleda, da smo se tudi mi včlanili v klub alergikov user posted image . Zoja je po telesu dobila izpuščajčke ( rdeče lise), v katerih je suha koža. Ne vem sicer točno, kaj je vzrok, sumim pa tri stvari - napokala sem se arešidov, Zoja je jedla jagodno skutko in uporabljala sem kapljice proti zamašenemu nosu ( le zvečer). Takrat so se pojilavile pikice. Zdaj sem vse to črtala, ampak pikice ima še vedno. Verjetno traja nekaj časa, da se koža popravi???

Alarm... PA PA

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
24.4.2008 8:06:31   
helenav
sandra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moje poste pa ne bereš..ko sem napisala, da bom tudi jaz sama...pa ne samo za prvega.....ampak ene 5 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Lahko bi se res z tianno dobiliuser posted image

aja..pa dobro jutrouser posted image user posted image user posted image ..lepo vreme se nam obetauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
24.4.2008 8:17:06   
ana b
Jutro!

Joooooj koliko slabih novic in bolnih že navsezgodaj zjutrajuser posted image user posted image .
Guppy, Naty, Pikica pokica in ostaleuser posted image user posted image naj hitro mine.

Sandra: kaj pa če ga kar pustiš, ko se dvigne. Ga daš na ignore. Pri nas ga Matic sračka odkar se obrača, ko ga dam na bok, se kar smejat začne in se preobrne na trebuh in mečka plenico, ki je za povštrček. Pa ga nekaj časa pustim, potem pa ga še enkrat naštimam in običajno zaspi. Upam, da hitro pogruntaš sistem user posted image .

Danes bo menda sonček in bom cel dan zunaj. Zvečer pa rolanje z dvema septembrkamauser posted image , torej če se zjutraj ne oglasim....user posted image user posted image .

Lep dan

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
24.4.2008 8:33:12   
LINA31
Dobro jutro,

danes je bila presenetljivo dobra noč...smo jedli le ob pol enih in pol štirih in potem spali do pol osmihuser posted image user posted image . Edino kar je res, je to da gode in gode celo noč....user posted image  je bil že čist živčen...joj ti moškiuser posted image .

O, a imate že lepo vreme....mi še full oblačno. Mogoče bo kasneje sonce.user posted image  Žan se vrti na puzzlih kot ena plavalkauser posted image user posted image .

Žan tudi spi z nama v sobi oz. v dnevni. Žal nimamo prostora za otroško sobico. Upam, da bo tudi to prišlouser posted image .

user posted image Meni je včeraj rekla P, da bova junija vložili za podaljšanje porodniške. A bo še katera? Jaz sem full v dvomih ali naj ali ne, oziroma razmišljam, če bi le po 4 ure bila na porodniški? Fajn bi mi bilo, da gre Žan na začetku septembra v vasrtvo, ko so nove skupine, pa v službi se ravno začne izobraževalna sezona za katero sem zadolžena, ... doma pa bi bla, ker fajn biti z user posted image , saj vem, da ko grem v službo, da bo časa vedno manj. JOJ!

Jaz sem še ena "srečnica", ko dragi dela 2. in 3. majauser posted image .
Grem mal k Žanu na puzzle, pa se kasneje tipkamouser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
24.4.2008 8:34:18   
LINA31
VSEM BOLANIM ŽELIM, DA ČIM PREJE OZDRAVIJOuser posted image user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
24.4.2008 8:40:58   
helenav
sobica naša spi sama v svoji že od 2 meseca....od takrat ni nikoli spala z namauser posted image user posted image ...jaz sem oven in trmasta raje stokrat ponoči vstat, kot jo enkrat dat med naju in pol zaj** do ne vem kdajuser posted image user posted image .

podaljšanje jaz pa po tihem fulll upam, da jo dobim..čez en mesec,ko imam pregled pri P bom malo povprašala..glede na to, da hodimo na NFTH, da je rojena prej...z majhno težo....itd.....

ana b  uuuuu rolanje..kaj je že to?user posted image Jaz bi kar v prvi grm  zavila, po tolkem času....

spanje pri nas je tudi katastrofa....res da dobi joško od 19h zvečer šele ob 5h..ampak kaj ko se pa vmes nonstop nekaj zbujauser posted image user posted image prespana noč..oziroma samo eno bujenje..kaj je to????user posted image user posted image in kdaj bo to??????..a bo sploh kdaj to? Upam, da ne šele takrat, ko bo že drugi na potiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
24.4.2008 8:48:22   
ana b
Helena: saj mene tudi malo skrbi, da ne bom v kakem grmu pristala user posted image user posted image . Odkar sem bila zadnjič na rolerjih so že leta, smo pa pozimi drsali. Poročam zjutraj.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
24.4.2008 9:13:35   
lemavrica
Sandra user posted image

Guppy upam da tole kričanje in jok čimpreje mine in da bo MArko kmalu ok.user posted image user posted image

Pikica Pokica fajn maži fleke, kopaj jo v oljni kopeli da se bo koža popravila, jaz bi rekla da je bila jagodna skutka, ker jagode so pa ful alergene pa še skuta zraven. Upam da ni alergična oz. da ne bo kaj dolgotrajnega user posted image

Jaka spi v svoji posteljio ki je postavljena tik ob najini in sploh ne vem kdaj bo šel na svoj konec. Trenutno moram še min 2x vstati ponoči in mi je lažje če je čisto zraven.

Noč je bila tko tko, potem se je pa še ob 5.30 zbudil in ne zaspat nazaj, tako da sem se enostavno obrnila stran od nejga in ga ignorirala, no pa mu je le ratalo zaspat še do 9h.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
24.4.2008 9:31:35   
Naty 76
Jutro in kmalu tud lahko noč. Zaspala sta in moram to izkoristit.

Spala sem, mogoče dve urci vsega skupaj. Guppy vem kako se počutiš. Zdrži.user posted image

Sem se odločila, da pokličem mami, da pride k malima za eno urco, jaz jo bom pa mahnila na sprehod.
Pogrešam svež zrak in tišino zadnje dni.

Grem, da se prej ne zbudita.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1472
24.4.2008 9:38:29   
Rožica*
Živjo!

Lina na podlagi česa boš vložila podaljšanje.
Tudi jaz bom vložila so me na CSD sami opozorili, ko sem nesla vloga za uveljavitev dodatka za nego. Žal so rešili negativno, kljub temu da hodiva na NFT, težave z očesom,.....
Njihov odgovor, da zdaj nisem več upravičena,
Kot izgleda pa zdaj še alergija. Cel je pikast, pa ne vem po čem. Se je že nakajkrat zgodilo in sva potem jedla samo zelenjavo, dokler niso izginile.
In zopet počasi uvajala in nisva ugotovila od česa.

A te alergije kdaj izvenijo? 

Neposredna povezava do sporočila: 1473
24.4.2008 9:39:12   
Anonimen
Dobro jutro.

A katera kuha kafe?

Naša noč je bila zopet user posted image . Non stop se je dojil, sploh nisem več vedela katera joška je na vrsti. user posted image  Ob 6h sva morala vstati. JOJ, tako mi manjka kvaliteten spanec. Imamo pa full lepo vreme, sva že bila zunaj in zdaj spančka v vozičku. user posted image

Naty upam, da se kmalu pozdravite. Enako za vas Guppy. user posted image  

Pa da izpuščajčki čimprej izginejo, Pikica pokica. A v Opatijo greste? Jaz imam tako lepe spomine nanjo, tam smo dosti žurali. Super je. user posted image

Ana b, rolanje?! Bravo tebe. user posted image  Mene bi tudi kakšen grm čakal. user posted image

Vlak, moj mišek ima svojo posteljico čisto zdraven najine, toda ne spi v njej že kakšne 4 mesece. user posted image  Spi pri meni. user posted image  user posted image  Moj itak non stop (no, ne glih non stop, ma dosti) dela nočno, tako pa imam družbo. user posted image  user posted image  

Sandra upam, da boš kmalu pogruntala trik za spanje. user posted image

Helena v, pa kam boš tvojega poslala za 1.maj? Lahko bi se kej zmenile ja vse primorke. Pa še SONCE pride!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1474
24.4.2008 9:44:07   
lemavrica
Jaka je tudi vsake toliko časa pikast po bušiju in prsnem košu kljub Allernovi, tako da ne vem kaj mu je.Sem se nehala toliko sekirat, ker lahko je milijon stvari. Jemo pa itak same kao nealergene stvari.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.