neboglasnica
|
Jutro... No, kako smo? Predopustniško? tims, saj bo, ena hitra pikica, malo požgečkajo, pa je. S samim dojenjem nikoli nisem imela težav, dojila kar lepo dolgo, samo zdaj pa me malo skrbi, saj me že celo nosečnost bolijo bradavice. Pri prejšnjih dveh se mi to ni dogajalo. KAj pa vem? Leta? Kakšen nasvet? No, da malce poročam, kako je, če imaš moža doma 24 ur na dan. Zjutraj oblečem, umijem vse tri (no, Sara se sama, pretiravam, Ani pa samo pajkice) +sebe, odpeljem punci, pridem domov, narežem kruh, mu namažem, vse prirpavim.. Vam povem, krasno uvajanje v čase, ko bodo trije otroci. Včeraj sem kosila travo, prvič z novo kosilnico, pa me je sekiral, tako ja, ne tako, tako.. Uf, sem imela že kar solzne oči, pa sem požrla in je šlo. Valjda, zakaj ne bi. PA kabel zvit: jaz ga zvijam drugače kot on, uf, ogenj v strehi.. Se tolažim s tem, da bo kmalu bolje. Me pa jezi, da ima mravljinčasto roko, pa noče k zdravniku. Bova videla, jaz imam kardiologa ob 13.15, mogoče ga še prepričam. Mater, sem se razpisala.. Sonček, na plano! JAz se grem pa sladkat z orehovo potico in skodelico vročega mleka, mnajmi smrk, noče prilepiti slike skodelice mleka in potice?????
|