|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
24.4.2008 15:03:50   
Inigo
sej sm odprla posebno temo na forumu Kaj potrebujem za novorojenčka, in punce ne komplicirajo. Persil kids, pa pesril sensitive. nič posebnega torej. pol je tko isto, kot če daš malo tega navadnega praška. pač manjšo dozo. ker te cotke tko niso umazane, samo nove so in nimajo prijetnega vonja, pa prešlatane so... ni pa nevemkakih madežev, tko da tko ne rabi bit veliko praška. tko si mislim no... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
   [Brisano sporočilo]
24.4.2008 15:49:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3852
24.4.2008 15:54:15   
neboglasnica
klarazan, glede poroda in velikosti otroka - se podpišem.

zimska, v službi ti nihče ne bo hvaležen čez dve, tri, pet let, bodo že vsi pozabili v kakšnem stanju si  se ti vlekla skozi nosečnost. Verjemi, preizkušeno. Žal mi je samo to, da nisem šla že na začetku user posted image v bolniško.

sasi13, si še z nami? A nisi imela pregleda ta teden?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
   [Brisano sporočilo]
24.4.2008 16:02:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3854
24.4.2008 16:16:49   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

helow!

jst bom pa med majskimi začela mal cotke pa plenice prat. a mislite, da bi mogla kak sensitive prašek kupit al kaj posebnega? al naj perem kr s tem, ki ga uporabljam za nas? user posted image

Nam so v materinski svetovali Napisan prašek, ki se ga dodaja perilu (za pranje pri 30, 40 stopinjah), saj dezinficira. Uporabljalo naj bi ga se vsaj prve mesece, ko je otrok še full občutljiv.

Se ga pa lahko uporablja tudi kasneje, za pranje igrač itd.

< Sporočilo je popravil Tinky -- 24.4.2008 16:18:52 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
   [Brisano sporočilo]
24.4.2008 17:51:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3856
24.4.2008 19:00:30   
Tinky
Hruška, čestitke.

Pa kakšno slikico dej v album user posted image
A ti je pregled opravil Likar?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3857
   [Brisano sporočilo]
24.4.2008 20:08:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3858
24.4.2008 20:21:29   
sasi13
evo mene včeri sem se javila ampak je blo včeri tulk velik napisan da sploh ni čudno da si spregledala. polheca imata 1500 in 1470 g, drugi se nam še kr skriva tako da bo ostalo presenečenje.
midve s taščo sma že prale cotke in sma dale notri kr ariel prašek brez mehčalca, ker mi je pol tk vse prepeglala.

Neposredna povezava do sporočila: 3859
24.4.2008 20:22:46   
sasi13
aja inigo hvala za link, sm gledla da v 30 tednu bi mogu met okol 1300 najina mata pa 200 g več. zdej pa nevem a se je kej zmotla?

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
24.4.2008 20:36:30   
Inigo
sasi13 - ma ne, pomoje se ni nič zmotla. lepo rasteta - bodi ponosna! user posted image sicer pa vedno rečejo, vsaj meni, da je to približna številka, nekaj okvirnega... tako, da malo gor ali dol. sam zihr ne za 200g... tk, da tvoja twinija prav lepo rasteta! bosta močna, velika in vojaka kot ati user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
   [Brisano sporočilo]
24.4.2008 20:55:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3862
   [Brisano sporočilo]
24.4.2008 20:57:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3863
24.4.2008 21:00:45   
Inigo
hruška debeluška - kak fajn... sem ti tak fauš, ker se pa pri nas ni nič videlo user posted image

in se zdaj kr mal sekiram, da res ne bom prej rodila, kot me je G že malo pripravljala, da bo znalo bit prej, ker sem baje nekam ozka spodaj - mislim, da je mislila materinco. user posted image

glede teže pa sem zdajle še jst šla pogledat, in je naš tut za 200g bil "pretežek" glede na tabelo. v 26. tednu smo meli mi 940g, tu je pa napisan 750g al neki takega...

Neposredna povezava do sporočila: 3864
   [Brisano sporočilo]
24.4.2008 21:31:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3865
24.4.2008 21:44:58   
Inigo
ja hruška, kaj pa buši... čakamo fotke! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3866
24.4.2008 22:33:08   
glugluglu
ja mojcek1, tims se vidimo v POuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem slišala tudi jaz, ja, da sedaj kar v nadstandardne sobe v Postojni dajejo po 2 skupaj, ker ni prostora.

Glede strahu pred porodom: ja tretjič že veš kaj te vse čaka in je tako lahko še težje,user posted image . Sicer pa porod sem hitro pozabila, meni je bil bolj problem potem po porodu, sploh ta prvič, šivi, dojenje, pa vse to, pa kar ni šlo nikakor, pa tisto tehtanje, pa črpanje mleka, pa popek, ko ne veš kaj in kako, pa takrat šele dobiš ornk hemeroideuser posted image ,..
in sem zmeraj govorila, da raje rodim večkrat in namesto tega preskočim prvi mesec user posted image user posted image user posted image . Ja pa se ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ampak moja soseda ali pa moja svakinja, to sta pa kot rojeni za to, moja svakinja sploh: porod brez problema, nič šivana, potem pa še dojenje takoj brez problemov, po 14 dneh šla že veselo na praznovanje z dojenčkom, ja eni res dobro skozi pridejo, jaz nisem.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
   [Brisano sporočilo]
24.4.2008 22:48:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3868
25.4.2008 7:23:46   
tims
Dobro jutro vsem.

Jaz pa se zdaj odpravljam po "pikico" v rito (Rh-).user posted image

Glugluglu, pri meni je čisto isto. Ne bojim se toliko samega poroda, kot tisti prvi teden po njem. Se spomnim, da s samim dojenjem sicer nisem imela problemov, mi je pa Tim naredu vrtnice iz bradavic user posted image  in že drugi dan sem imela čisto uničene, tako da sem si jih mogla kar ornk mazat, da sem sploh lahko nadaljevala z dojenjem. Po tistem je bilo pa sanjsko. Mi je bil to en najlepših obdobij, ko se je mali prisesal in veselo vlekel, tako da sem vesela, da sem malo potrpela tiste prve dni. Saj pravijo, da je tisti začetek najbolj kritičen in ravno takrat veliko žensk obupa, na žalost.user posted image  Hemeroidi so pa tud ena taka fajn zadeva. Sem bila prepričana da me šivi ful bolijo, pol sem pa ugotovila, da ne morem sedet zarad teh hemeroidov. No, pa smo tud to pozdravli. Pravilna prehrana in mazanje z Modulex-om (upam, da sem prav napisalauser posted image ), pa je šlo lepo nazaj.

Jooooj, tok jamramo, tuki so pa user posted image , ki pričakujejo prvega user posted image . Ampak, nič se bat. Vse smo preživele in se celo odločile še za kakšnega user posted image , tako da verjemite, tok grozn pa spet ni, kokr me nakladamo user posted image user posted image user posted image .

Zdej pa šibam. Zgleda da se nam spet obeta en lep sončen dan, al se motimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3869
25.4.2008 7:36:29   
Anonimen
inigo, sasi13, ostale.... tiste mere so čisto mimo, ker tudi moj korenjak ima pri polnih 30 tednih nekje 1600 gramov in moja ginekologinja pravi, da prehiteva samo za kak dan ali dva, po tisti tabeli pa je velikan user posted image  jaz se zato držim tehle tabel, ki so za moje pojme super... vidiš povprečje in tudi da je velikoo odstopanj, skratka da so razlike v teži večje in da ni s tem nič narobe, ker so vsi otročki drugačni. http://babymed.com/tools/ultrasound/third_trimester/Default.aspx vpišeš trajanje nosečnosti, na dan natančno in dobiš izračun. pa sej pravim, ne preveč primerjat, nekje ste v sredini, nekje mal prehitevajo, drugje zaostajajo... in vse je ok!

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3870
25.4.2008 8:00:36   
neboglasnica
Jutro...

No, kako smo? Predopustniško?

tims, saj bo, ena hitra pikica, malo požgečkajo, pa je.user posted image

S samim dojenjem nikoli nisem imela težav, dojila kar lepo dolgo, samo zdaj pa me malo skrbi, saj me že celo nosečnost bolijo bradavice. Pri prejšnjih dveh se mi to ni dogajalo. KAj pa vem? Leta? Kakšen nasvet?

No, da malce poročam, kako je, če imaš moža doma 24 ur na dan. Zjutraj oblečem, umijem vse tri (no, Sara se sama, pretiravam, Ani pa samo pajkice) +sebe, odpeljem punci, pridem domov, narežem kruh, mu namažem, vse prirpavim.. Vam povem, krasno uvajanje v čase, ko bodo trije otroci. Včeraj sem kosila travo, prvič z novo kosilnico, pa me je sekiral, tako ja, ne tako, tako.. Uf, sem imela že kar solzne oči, pa sem požrla in je šlo. Valjda, zakaj ne bi. PA kabel zvit: jaz ga zvijam drugače kot on, uf, ogenj v strehi.. Se tolažim s tem, da bo kmalu bolje. Me pa jezi, da ima mravljinčasto roko, pa noče k zdravniku. Bova videla, jaz imam kardiologa ob 13.15, mogoče ga še prepričam. Mater, sem se razpisala..

Sonček, na plano! JAz se grem pa sladkat z orehovo potico in skodelico vročega mleka, mnajmi

smrk, noče prilepiti slike skodelice mleka in potice?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
25.4.2008 10:03:21   
Inigo
dobro jutro še od mene!

danes bom mela pa pravno norišico... zdajle pride sošolka, da skupaj spacava ša zadnji del seminarske naloge, predvidevava, da bi mogli bit do 13ih konec. ob 14ih mava s fantom še zadnji del MŠ, kjer bomo lutke previjali (JUPIIIII!!! user posted image ), pol šibam domov, upam na malo počitka, gas na trebušni ples, pol patko pride user posted image po mene tja in šibava za Velenje. aja pa vsme bom še nekaj pojedla! user posted image

ja danes bo kar pestro!

sem zvedela, da pridejo v pondelk nam novo pohištvo sestavit... komi čakam!!! pol pa še sam kinderpet pride in smo konc z vsemi temi obnovitvenimi deli... pol pa še sam selitev. user posted image to je pa najhujš!

sem danes nekam podvržena k jamranju... al se mi sam zdi? user posted image user posted image

lahko še kaj lepega napišem ne? jaaaaaaaa! sva šla včeraj v šoping za našega fantiča. in sicer v lekarno po sucoderm pa mandljevo olje, hladilno mazilo, alkohol, trdo milo... še kaj?! mislim, da je to to. aja, pa vatko in vatirane palčke. to sva včeraj kupila. pa trojne navadne gate sm si kupla včeraj. za po porodu. user posted image mi je reku user posted image da sm ko stara mama user posted image ampak "njegova najljubša"user posted image

pa bodoči ati je včeraj bodoči mamici kupu olje za masažo presredka! seveda sva to takoj sprobala. malce neprijetno... ma, če bo pomagalo, tut to potrpim. sma se najprej kr matrala... no, on bolj, jst sm bla bolj za komando kje in s kako intenziteto user posted image mogoče pa bo kaj prisostovalo k boljši elastičnosti. za strije že vem, da sem kar dosti naredila. saj se mi zdaj ni nobena pojavila. pa sem podvržena k temu, saj jih imam nekaj od odraščanja na bokih. tako, da nekaj je zagotovo na tem. mislim pa ,da je najbolj pomembna vestnost in da res držiš disciplino do konca. 2x na dan, brez izjeme! user posted image

dost sm napisala... naj še druge kaj povejo!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3872
   [Brisano sporočilo]
25.4.2008 10:09:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3873
   [Brisano sporočilo]
25.4.2008 10:16:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3874
   [Brisano sporočilo]
25.4.2008 10:35:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?