|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
24.4.2008 12:51:13   
dojenč
jaz pa pravim da bouser posted image user posted image ali pauser posted image user posted image , ker se morem za nekaj odločit bom rekla d aje user posted image user posted image ,

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
24.4.2008 12:52:56   
dojenč
nell sem prebrala z.s. okey, bom se potrudila zate.v galvnem trebušček pokrit

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
24.4.2008 13:00:03   
nell
ja trebušček pokrit dojenč...joj kompliciram a ne...upam da nisi preveč huda nameuser posted image user posted image ...  sej razumeš naše muhe a neuser posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
24.4.2008 13:14:19   
Vilika
Jaz tud pravim user posted image  in user posted image  za sandro..., pa da vidmo, zdaj bi morala biti že doma...user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
24.4.2008 13:17:10   
MATEJKA_
h&m ima za nosečke oddelek samo v centru MB. v qulandiji pa sploh ni h&m, je samo v europarku in v centru.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
24.4.2008 13:17:40   
dojenč
nell, zakaj pa bi bila tečna , saj sem ti napisala da naj raje posrežem kaki nosečki.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
24.4.2008 13:24:36   
sayuri
A za sandro pobiramo stavnice? JAz močno močno navijam za user posted image  in user posted image . user posted image user posted image user posted image

tejkaz jaz sem pri Filipu uporabljala kar fiziološko in palčke za čiščenje noska. PA tisto pumpico sem kupila v Baby centru, ki je bila za en drek. Za baby vac sem do sedaj slišala same pohvale, pa oznam kar nekaj mamic, ki je tole uporablja in so zadovoljne. Zato sem kupila. Ker jaz potem pozabim in ne vem več, kje stvar vidim....user posted image . PA zihr je zihr. user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
24.4.2008 13:28:59   
MATEJKA_
no, moj "trebušček" pa meri že 103 cm. se kar ne morem dovolj načudit, kako raste user posted image . pa vsi me sprašujejo, če sem ziher, da je noter samo 1 user posted image .
moram pa povedat, da cotik in ostalega še ne kupujem, se mi zdi prehitro. rada tu pa tam malo pogledam, ampak bom zaradi že slabih izkušenj (prejšnja nosečnost se je končala v 14. tednu) z nakupi še malo počakala. ta glavno opremo (posteljica, voziček,...) pa seveda imam že vse nagledano (priporočam ogled strani soncek.si, ker imajo vse stvari res ugodno napram ostalim trgovinam).

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
24.4.2008 13:33:19   
sayuri
JSt sm šla zdajle spet trebuh merit. PA je na istem user posted image user posted image user posted image  , kot prejšnji teden - 110cm. Zdaj mi pa ni jasno...men se zdi, da je vsak dan večji user posted image user posted image user posted image

MAlo brskam po netu ....ste videl, akko je ugodno tale voziček v baby centru?
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=182807 

Sem se zdajle nekaj spomnila- kaj boste za kopanje uporabljale - banjico ali čebriček? Pri nas bo banjica user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
24.4.2008 13:36:15   
MATEJKA_
jaz mislim, da bomo kar banjico uporabili, se mi zdi priročnejša. se mi tudi zdi, da je dalj časa uporabna, pa še user posted image  lažje dosežeš iz vseh strani... kaj pa vem...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
24.4.2008 13:36:21   
nell
Js mam tud vso opremo naštudirano, neki že nakupljeno, neki pa obljubljeno...lih včeri sem razmišljala, da upam, da tiste obljubljene stvari kar so predvsem cotke in pa posteljca, pridejo čimprej do mene, js bi to že kr začela prat, pa zlagat, pa pripravljat, pa sej veste...se že veselim...no sam prej še tole s kopalnico zrihtamo, vzporedno bomo pa zgleda mogli tud otroško poštimat...tam proti sredini maja.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
24.4.2008 13:37:24   
nell
banjico, čebrički so mi tak hecni, čeprav se verjertn tud na to navadiš...ampak ostajamo pri standardu

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
24.4.2008 13:39:51   
MATEJKA_
jaz bi tudi že najraje vse pripravila, se komaj zdržujem user posted image  vsakič si še rečem, eh bom pa začela po naslednjem pregledu po malem stvari nabavljat.... no, pa še vedno ne upam...user posted image
voziček in previjalno komodo bom naročila nekje junija, za ostalo pa še ne vem kdaj bi...

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
24.4.2008 13:40:43   
soncek3
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

MAlo brskam po netu ....ste videl, akko je ugodno tale voziček v baby centru?
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=182807 

user posted image

Sayuri, prejšnji teden sem sprobavala ta voziček. Sicer sem imela prej ogledanega enega od Baby welta, pol je pa ta prišel v akcijo, meni je bilo vse na njem všeč, razen teže. Ampak stanujemo v hiši, tak da upam, da ne bo preveč težav s prenašanjem. Včeraj sem ga naročila in naj bi ga v začetku drugega tedna dobiliuser posted image user posted image user posted image .  

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
24.4.2008 13:41:46   
Zoja Miša
Tejkaz, hvala za lepe besede! Tudi vi ste fejst, vsi trije, ups, štirje!user posted image  In seveda je bilo super, da ste prišli vsi! Me veseli in tudi jaz misli, da bova morale ponoviti. Te kontaktiram kaj po prvomajskih praznikih, ko bom zopet v službi.

Za Sandro pa, jaz sem za user posted image  user posted image .

Dojenč, a tvojo mjačko lahko dam dane sprat, al moram tudi čakati???

Sayuri, čebriček? Hmmm...če mi katera pove kaj je boljše in kaj naj imam, da je boljše, pa bom upoštevala! Itak sem pri tistih, na žalost, ki čisto nič ne bom dobilauser posted image , tako da moram vse kupiti!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
24.4.2008 13:41:51   
naty13
Sayuri mi bomo meli banjico. Sem jo imela pri Nejcu tudi, pa to samo kakšne 4 mesece, potem je pa že v taveliki banji čofotal. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
24.4.2008 13:45:34   
anita goitan
sayuri mi2 sva prejšnji teden v Padovi-Ikea kupila banjico, taka fajn k ma tud notr ene gumjaste zadevce da ta malo n drsi.
Aja pa mere mojga bušija so tud enake kot pred 1.tednom, 89cm, bom jutri se kaj pofotkala danes kartic za v aparat ne najdem

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 24.4.2008 13:46:30 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
24.4.2008 13:50:36   
sayuri
Stavnica za sandro: (do sedaj)

user posted image  user posted image  2x (nell, Zoja Miša)
user posted image  user posted image  1x (dojenč)
user posted image  user posted image  3x (soncek3, sayuri, Vilika)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
24.4.2008 13:54:55   
sayuri
Upam, da nas ne bo sandra predolgo v negotovosti pustila user posted image . Ampak ona je pridna - se redno javi. user posted image
Kje je pa Erin že spet? Spet pere? user posted image
naty ful imaš luštne stvari za bebiko prištimane user posted image

Mi smo pri prvem imeli za kopanje banjico in bomo tako prakticirali tudi sedaj. Meni nekako čebriček ne potegne, čeprav so nekateri zelo zadovoljni z njim.
Bom pa morala kupit novo banjico, ker sem "po nesreči"user posted image  ta staro tko čudno položila, da je počla user posted image user posted image user posted image .
soncek3 lušten voziček ste izbrali. Mi je padel v oči. SAj za težo pa nič ne piše user posted image  Se pa človek na vse navadi.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
24.4.2008 13:57:47   
anita goitan
sayuri težak je 15 kg, tukaj poglej opis http://www.semwa.si/products/Otroki-vozi-269ek/Kombinirani-vozi-269ki/Kombinirani-vozek-z-prenosno-torbo-Miami-bordeaux.html

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
24.4.2008 14:03:34   
soncek3
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Bom pa morala kupit novo banjico, ker sem "po nesreči"user posted image  ta staro tko čudno položila, da je počla user posted image user posted image user posted image .
soncek3 lušten voziček ste izbrali. Mi je padel v oči. SAj za težo pa nič ne piše user posted image  Se pa človek na vse navadi.

14 ali 15 kg. Meni je všeč , ima zadnja kolesa večja (enojna), sprednja so pa dvojna, vrtljiva. Pa ročaj se obrača, da imaš otroka proti sebi ali od sebe, ne rabiš cele košare premikat.

Vi ste že izbrali za user posted image user posted image . Meni je za dvojčke všeč en od Baby  welta, v Baby centru.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
24.4.2008 14:05:32   
tejkaz
Mi bomo tudi imeli banjico. Čebriček se tudi meni ne dopade. V bistvu sploh ne poznam nikogar, ki bi bil zadovoljen s čebričkom. Pri nas imamo samo tuš kabino, zato se Eva še zdaj kopa v banjici. Tuša jo je strah. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
24.4.2008 14:19:19   
sayuri
sonček3 ja, imamo nekako zbran voziček. Tisti od Baby welta mi nekako ne potegne, ker ni med dvojčkoma nobene pregrade user posted image  Nekako sva odločena za voziček HOCO, ki ga imajo v Rutarju. NI sicer nič posebnega, je pa ugoden - za 500€ z dvema košarama in dvema zimskima vrečama. IMava pa še nekaj časa za premislek. PA ustreza vsem najinim zahtevam. In lahek je - brez košar ima le 13,5 kg - kar je za dvojni voziček ful malo.
user posted image

user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
24.4.2008 14:25:08   
kaja02
Sayuri, izbrali ste si prav lep voziček, sem mal sklerozna, kaj boš ti imela?user posted image

drugač pa jaz že mam vziček tak v oranžni karo, kombiniran z modro, meni kar odgovarja je sicer rabljen sem ga pa dobila pocen pa še dobr je ohranjen

naty- najini bebiki pa se bosta podobni po svet voziliuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
24.4.2008 14:27:29   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

Sayuri, izbrali ste si prav lep voziček, sem mal sklerozna, kaj boš ti imela?user posted image

Parček user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Katero ime bi izbrali?
lenika

Lana (57%)

Manja (15%)

Ajda (28%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!