Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 12:51:13
|
|
|
|
dojenč
|
jaz pa pravim da bo ali pa , ker se morem za nekaj odločit bom rekla d aje ,
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 12:52:56
|
|
|
|
dojenč
|
nell sem prebrala z.s. okey, bom se potrudila zate.v galvnem trebušček pokrit
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 13:00:03
|
|
|
|
nell
|
ja trebušček pokrit dojenč...joj kompliciram a ne...upam da nisi preveč huda name ... sej razumeš naše muhe a ne
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 13:14:19
|
|
|
|
Vilika
|
Jaz tud pravim in za sandro..., pa da vidmo, zdaj bi morala biti že doma...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 13:17:10
|
|
|
|
MATEJKA_
|
h&m ima za nosečke oddelek samo v centru MB. v qulandiji pa sploh ni h&m, je samo v europarku in v centru.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 13:17:40
|
|
|
|
dojenč
|
nell, zakaj pa bi bila tečna , saj sem ti napisala da naj raje posrežem kaki nosečki.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 13:24:36
|
|
|
|
sayuri
|
A za sandro pobiramo stavnice? JAz močno močno navijam za in . tejkaz jaz sem pri Filipu uporabljala kar fiziološko in palčke za čiščenje noska. PA tisto pumpico sem kupila v Baby centru, ki je bila za en drek. Za baby vac sem do sedaj slišala same pohvale, pa oznam kar nekaj mamic, ki je tole uporablja in so zadovoljne. Zato sem kupila. Ker jaz potem pozabim in ne vem več, kje stvar vidim.... . PA zihr je zihr.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 13:28:59
|
|
|
|
MATEJKA_
|
no, moj "trebušček" pa meri že 103 cm. se kar ne morem dovolj načudit, kako raste . pa vsi me sprašujejo, če sem ziher, da je noter samo 1 . moram pa povedat, da cotik in ostalega še ne kupujem, se mi zdi prehitro. rada tu pa tam malo pogledam, ampak bom zaradi že slabih izkušenj (prejšnja nosečnost se je končala v 14. tednu) z nakupi še malo počakala. ta glavno opremo (posteljica, voziček,...) pa seveda imam že vse nagledano (priporočam ogled strani soncek.si, ker imajo vse stvari res ugodno napram ostalim trgovinam).
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 13:33:19
|
|
|
|
sayuri
|
JSt sm šla zdajle spet trebuh merit. PA je na istem , kot prejšnji teden - 110cm. Zdaj mi pa ni jasno...men se zdi, da je vsak dan večji MAlo brskam po netu ....ste videl, akko je ugodno tale voziček v baby centru? http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=182807 Sem se zdajle nekaj spomnila- kaj boste za kopanje uporabljale - banjico ali čebriček? Pri nas bo banjica
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 13:36:15
|
|
|
|
MATEJKA_
|
jaz mislim, da bomo kar banjico uporabili, se mi zdi priročnejša. se mi tudi zdi, da je dalj časa uporabna, pa še lažje dosežeš iz vseh strani... kaj pa vem...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 13:36:21
|
|
|
|
nell
|
Js mam tud vso opremo naštudirano, neki že nakupljeno, neki pa obljubljeno...lih včeri sem razmišljala, da upam, da tiste obljubljene stvari kar so predvsem cotke in pa posteljca, pridejo čimprej do mene, js bi to že kr začela prat, pa zlagat, pa pripravljat, pa sej veste...se že veselim...no sam prej še tole s kopalnico zrihtamo, vzporedno bomo pa zgleda mogli tud otroško poštimat...tam proti sredini maja.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 13:37:24
|
|
|
|
nell
|
banjico, čebrički so mi tak hecni, čeprav se verjertn tud na to navadiš...ampak ostajamo pri standardu
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 13:39:51
|
|
|
|
MATEJKA_
|
jaz bi tudi že najraje vse pripravila, se komaj zdržujem vsakič si še rečem, eh bom pa začela po naslednjem pregledu po malem stvari nabavljat.... no, pa še vedno ne upam... voziček in previjalno komodo bom naročila nekje junija, za ostalo pa še ne vem kdaj bi...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 13:40:43
|
|
|
|
soncek3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri MAlo brskam po netu ....ste videl, akko je ugodno tale voziček v baby centru? http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=182807 Sayuri, prejšnji teden sem sprobavala ta voziček. Sicer sem imela prej ogledanega enega od Baby welta, pol je pa ta prišel v akcijo, meni je bilo vse na njem všeč, razen teže. Ampak stanujemo v hiši, tak da upam, da ne bo preveč težav s prenašanjem. Včeraj sem ga naročila in naj bi ga v začetku drugega tedna dobili .
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 13:41:46
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Tejkaz, hvala za lepe besede! Tudi vi ste fejst, vsi trije, ups, štirje! In seveda je bilo super, da ste prišli vsi! Me veseli in tudi jaz misli, da bova morale ponoviti. Te kontaktiram kaj po prvomajskih praznikih, ko bom zopet v službi. Za Sandro pa, jaz sem za . Dojenč, a tvojo mjačko lahko dam dane sprat, al moram tudi čakati??? Sayuri, čebriček? Hmmm...če mi katera pove kaj je boljše in kaj naj imam, da je boljše, pa bom upoštevala! Itak sem pri tistih, na žalost, ki čisto nič ne bom dobila , tako da moram vse kupiti!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 13:41:51
|
|
|
|
naty13
|
Sayuri mi bomo meli banjico. Sem jo imela pri Nejcu tudi, pa to samo kakšne 4 mesece, potem je pa že v taveliki banji čofotal.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 13:45:34
|
|
|
|
anita goitan
|
sayuri mi2 sva prejšnji teden v Padovi-Ikea kupila banjico, taka fajn k ma tud notr ene gumjaste zadevce da ta malo n drsi. Aja pa mere mojga bušija so tud enake kot pred 1.tednom, 89cm, bom jutri se kaj pofotkala danes kartic za v aparat ne najdem
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 24.4.2008 13:46:30 >
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 13:50:36
|
|
|
|
sayuri
|
Stavnica za sandro: (do sedaj) 2x (nell, Zoja Miša) 1x (dojenč) 3x (soncek3, sayuri, Vilika)
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 13:54:55
|
|
|
|
sayuri
|
Upam, da nas ne bo sandra predolgo v negotovosti pustila . Ampak ona je pridna - se redno javi. Kje je pa Erin že spet? Spet pere? naty ful imaš luštne stvari za bebiko prištimane Mi smo pri prvem imeli za kopanje banjico in bomo tako prakticirali tudi sedaj. Meni nekako čebriček ne potegne, čeprav so nekateri zelo zadovoljni z njim. Bom pa morala kupit novo banjico, ker sem "po nesreči" ta staro tko čudno položila, da je počla . soncek3 lušten voziček ste izbrali. Mi je padel v oči. SAj za težo pa nič ne piše Se pa človek na vse navadi.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 14:03:34
|
|
|
|
soncek3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Bom pa morala kupit novo banjico, ker sem "po nesreči" ta staro tko čudno položila, da je počla . soncek3 lušten voziček ste izbrali. Mi je padel v oči. SAj za težo pa nič ne piše Se pa človek na vse navadi. 14 ali 15 kg. Meni je všeč , ima zadnja kolesa večja (enojna), sprednja so pa dvojna, vrtljiva. Pa ročaj se obrača, da imaš otroka proti sebi ali od sebe, ne rabiš cele košare premikat. Vi ste že izbrali za . Meni je za dvojčke všeč en od Baby welta, v Baby centru.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 14:05:32
|
|
|
|
tejkaz
|
Mi bomo tudi imeli banjico. Čebriček se tudi meni ne dopade. V bistvu sploh ne poznam nikogar, ki bi bil zadovoljen s čebričkom. Pri nas imamo samo tuš kabino, zato se Eva še zdaj kopa v banjici. Tuša jo je strah.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 14:19:19
|
|
|
|
sayuri
|
sonček3 ja, imamo nekako zbran voziček. Tisti od Baby welta mi nekako ne potegne, ker ni med dvojčkoma nobene pregrade Nekako sva odločena za voziček HOCO, ki ga imajo v Rutarju. NI sicer nič posebnega, je pa ugoden - za 500€ z dvema košarama in dvema zimskima vrečama. IMava pa še nekaj časa za premislek. PA ustreza vsem najinim zahtevam. In lahek je - brez košar ima le 13,5 kg - kar je za dvojni voziček ful malo.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 14:25:08
|
|
|
|
kaja02
|
Sayuri, izbrali ste si prav lep voziček, sem mal sklerozna, kaj boš ti imela? drugač pa jaz že mam vziček tak v oranžni karo, kombiniran z modro, meni kar odgovarja je sicer rabljen sem ga pa dobila pocen pa še dobr je ohranjen naty- najini bebiki pa se bosta podobni po svet vozili
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 14:27:29
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 Sayuri, izbrali ste si prav lep voziček, sem mal sklerozna, kaj boš ti imela? Parček
|
|
|
Katero ime bi izbrali?lenikaLana (
57%)
Manja (
15%)
Ajda (
28%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!