Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 10:34:31
|
|
|
|
naty13
|
Ta majčka zgleda kot tunika
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 10:34:34
|
|
|
|
dojenč
|
JUTROOOO!JOJ KOLKO STE ŽE NACVEKALE, BAMBI14-HVALA ZA ŠTRUČKO,RES TE JE BILO LEPO SPOZNATI, PA UPAM DA SE ŠE VIDIMO, ITAK BOSTA NAJINA KAKI POSEL SKLENILA, SEM MU VČERAJ POVEDALA, PA JE BIL ZAINTERISIRANI. JOJ PA TAKE LEPE LASKE IMAŠ DANES PA SEM ŠE SANJALA O TEJ UBOGI KAJ CEMO. GREM VAS ZDAJ MALO PREBRAT DA LAHKO KOMENTIRAM
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 10:40:12
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Naty suhica! Saj ni čudno, da ti je veliko! Ampak ti vseeno čedno paše, tako da kamot sedaj že nosiš!!!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 10:55:51
|
|
|
|
naty13
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 10:59:42
|
|
|
|
sayuri
|
naty joj suhica, pa kje maš ti trebušček . V tejle majčki čist nč noseča ne zgledaš . Je pa majčka luštna...zelo mi je všeč zgornji del - ovratnik in rokavčka. Samo meni tole zihr ne pokrije trebuha.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 11:00:23
|
|
|
|
anita goitan
|
luštkano naty, res je še mal plesoča tud sama cvikam da bi blo bolje S naročit , sam čak da pride poštar, jao tale kamnik pride 1x po 12ih, jaz sem si roza naročila-punčkasto hehe, lepa si!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 11:02:29
|
|
|
|
naty13
|
Pa še T-shirt. Sem se odločla, da še eno manjšo naročim.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 11:04:04
|
|
|
|
Tamy30
|
ojla, Mishel vse naj naj za dan Te majcke so ful lustkane. Mene je malce strah narocat, da mi ne bi bila premala, saj je moj trebuscek ze preko 90 cm Kg pa tudi pospeseno se nabirajo ze zdaj sem se zredila za 12 kg, pa so se 4 meseci pred mano.... Ginekologinja se me ni nic skregala, rekla je samo naj uvedem kak sadni ali zelenjavni dan...hm mogoce ni rekla direkt . Res pa je da na zacetku nosecnosti nisem niti enkrat bruhala... Soncek3 sem si ogledovala tele stvari v paketih, pa hm, ce jih gledam, pa se pogovrjam z mamicami ki so ze rodile, se bom tudi sama po vsej verjetnosti odlocila za denar. Lep dan naprej
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 11:04:52
|
|
|
|
naty13
|
Hvala punce za pohvale. Ja slike so pa tako tako, ker sem se sama slikala. Bom oranžno še kar S naročila. Res so fajn.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 11:06:06
|
|
|
|
dojenč
|
NATY ZA BUŠIJA IN MAJČKO.TAKŠNA SEM JAZ BLA V 2 MESECU, SICER PA VSAKA JE DRUGAČNA,IN EDINSTVENA, CUDOVITA SI
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 11:06:28
|
|
|
|
Vilika
|
Hojla! Tudi jaz danes dobim majčke! Komaj čakam da pridem domov in jih preizkusim... Naty - si pa res suhica , katero velikost pa imaš to telirano majčko? Jaz sem L naročila pa sem se bala da bo premajhne, glede na sliko pa mislim da bi lahko bila kar OK. Pa še enake barve sem naročila kot ti. Sayuri - vse naj naj na današnjem 3D in veliko užitkov ob pogledu malih 2eh bebik!! Komaj čakam jutri zjutraj poročilo. Se me pa nasmejala s temi akrobacijami v kopalnici, hahaha, točno vem kako je, jaz sem na istem.... mishel - VSE NAJBOLJSE!! MATEJKA - dobrodosla pri avgustovskih cvekicah!! soncek3 - imaš ZS. Jaz bom vzela denar, ne paketa, ker so mi čisto drugačne stvari všeč, kot tam...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 11:10:18
|
|
|
|
soncek3
|
Naty 13 luštna si!! iz kakega materiala pa so majčke? Je to tak kompakten bombaž (me je strah, da se bo raztegnila). In kake velikosti ste kaj naročale (glede na prednosečniške številke)? Tamy ne vem če je v nosečnosti pametno uvajat kake diete, no ne vem sadni ali zelenjavni dan?!? Pol moraš imet že kar pestro kombinacijo SA&ZE. Ne vem.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 11:11:07
|
|
|
|
naty13
|
Vilika imam majčko številko M. Mishel vse najboljše in lepo praznuj.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 11:32:04
|
|
|
|
kaja02
|
lep sončen dan! dans sem pa jaz že od 9 ure doma , imajo moji športni dan in mi ni blo treba zraven it, sicer pa hvala bogu, ker ne vem kako bi se v hrib privlekla , mam kar nekaj težav z dihanjem matejka- dobrodošla, prijetno čvekanje miškolinček- ko dobiš majico( upam da sem si prav zapomnala, da si naročila XL, če pa ne pa oprosti) se mal poslikaj al pa pokomentiraj, ker sama rabim večjo pa ne vem če mi bo prav Katja- hvala za pesmice, super si!!! sonček3- tudi jaz bom vzela kar denar, si bom zalogo7plenic nardila, ker so kar drage Mishel- vse najnaj za rojstni dan, pa maš srečo, še nebo se veseli s teboj zdaj pa grem še brat za nazaj, me še čaka nekaj strani od prejšnih dni, vas sploh ne dohajam tako pridno čvekate bodite v sončku
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 11:40:27
|
|
|
|
naty13
|
No ker mam ravno časa na pretek, imam še nekaj slikic cunc za jenčija.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 11:46:53
|
|
|
|
anita goitan
|
juhu majčka je tu, sem jo ravnokar dobila, sam slikca bo jutri ker danes ne vem kje sta obe kartici za v fotoaparat , s telefonom pa bolj take ratajo
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 11:50:07
|
|
|
|
dojenč
|
naty-joj kako je to lepo,komaj čakam. v soboto mene moj prepričuje da bi šla malo v mb, v europark, pa k bratrancu.pa mi ni bilo za it, pa me moj prepričuje, pa pravi;daj grema, pa še boma šla malo v europarku za cotike gledat;jaz ccela hepi, logično pa grema.pa sma šla. pa prijema v mb, in sva malo hodla po trgovinah(ej v H&M)SEM BILA PA NIMAJO NIČ ZA NOSEČNICE, KJE V EVROPARKU PA IMAJO KAJ, POL PA MI JE V H&M RREKLA PRODAJALKA REKLA DA IMAJO ONI V DRUGI POSLOVALNICI ODDELEK ZA NOSEČKE, ZDAJ PA NEVEM ALI JE TO V QULANDIJI, ALI KJE V MESTU?NO POL PA SE GREMA MOLO COTIKE GLEDAT, PA GLEDAMA TAM EN TAKI LEPIIIIIIIIIIIII MAJCENI PAJACEK, PA MOJ NEKE KOMENTIRA, JAZ PA KAR V JOK, TAK DA SMA MOGLA KAR IZ TRGOVINE.PA NISEM NIČ VIDLA PA NE KUPLA ČE PA SEM TAK SREČNA. SE PRAVI PREDEN BOM ŠLA NAKUPOVAT, BOM SE PREJ DOMA 2 DNI JOKALA,SAMO NEVEM NA KAJ NAJ MISLIM, MENI KO JE VEDNO VSE SMEŠNO. PA DA SE POKOMENTIRAM KILCE-KAJ SE SEKIRATE JAZ SEM SE ZREDILA 13 KG PAS E SPLOH NE SEKIRAM, BODO ŽE SLE DOL, ČE NE ZLEPA PA ZGRDA .
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 11:51:16
|
|
|
|
tejkaz
|
En lep dan še od mene. Danes imam noro veliko dela. Ampak je takšno fino delo in čas kar drvi. Sicer pa komaj čakam malico. Greva z mojim možekom na pico. Si jo bova privoščila nekje zunaj, ker je takšno lepo vreme. Ja, včeraj sva poklepetali z Zojo Mišo. Hvala za kavico in za sok za Evo, se ti sploh nisem zahvalila. Saj nisi nič jezna ker je kar cela družina prišla. Sem vedela da Eva ne bo mirovala pri meni. Tako jo je pa lahko on pazil, midva pa čvekali. Super punca si, upam da takšno kavico še kdaj ponoviva. Eva je na toboganu uživala. Zvečer je samo padla v posteljo in pridno spala celo noč. Mishel, vse najboljše in lepo praznovanje še zadnjič v dvoje. Sayuri, glede Baby vaca. Jaz sem ga tudi za Evo kupila, ker so ga vsi tako hvalili. Ampak moram rečt da je to bil na žalost stran vržen denar. Kot prvo se je vedno tako zverinsko drla da nisem imela srca da bi jo mučila s tem, in kot drugo, če nam je kaj ratalo spucati, je kljub temu vseeno dobila vneta ušesa. Jaz za čiščenje noska uporabljam eno drugo metodo, ampak o tem kdaj drugič. Naty, luštkane majčke. Kje pa imaš ti otroka? Matejka, dobrodošla. Nič, grem jest
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 11:52:25
|
|
|
|
naty13
|
Pa še dopoldansko sem skuhala. Danes pa imam energije. Sonček dobro vpliva name. Sem slikice lepila, po kuhinji pospravila, za kosilo nekaj stvari pripravila,.... Mali pa pančka. Dopoldne sva bila pa malo zunaj, pa vmes sem še v lekarno skočila po Hipp Natal in fiziološko, ker je vsega zmanjkalo. Aja, moj je pohvalil majčke. Rekel je, da so super. Pa še en podatek zate ERIN, ko boš ugasnila stroj in nas končno prišla pogledat. Naročila sem se a 3D Uz, ki ga imam 16.5. v Domžalah na kliniki Kalliste. Je pa cena 85Eurov + 8Eurov posnetek. Ampak sva se z odločila, da greva, ker v prvi nisva bila niti na NS, kaj šele 3D uz. Aja pa kilce mi tudi lahko popraviš na +4, če ni že kaj več.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 11:54:11
|
|
|
|
dojenč
|
MICHEL: VSE NAJBOLJSE ZATE, VSENAJBOLJSE ZATE, VSENAJBOLJŠE ZATE DRAGA MICHEL, VSE NAJBOLJSE OD AVGUSTOVK.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 12:00:12
|
|
|
|
naty13
|
Tejka imam v trebušku in to dobro vem, ker me opozarja, da je notri. Bo pa verjetno po kilaži pri tamalih tako kot je bil Nejc ki je imel 3050g, pa še krive noge povrh. Sem mu jih mogla raztegovat potem. Ampak po enem mesecu na posvetovalnici je bilo že vse ok. Ja naš Nejc tudi zvečer kar dol pade. Dva dni nazaj mi je že na sedežni v dnevni zaspal, ni mogel atija dočakat. Sva se cartala, a enkrat sam pogledam, pa lump spi. Sem pa počakala na atija, da ga je v postlo prenesu. Dojenč ti kar kupi brez slabe vesti kaj za dojenčka. Jaz sem bila noseča dva meseca, pa sem dudico kupila za dobro počutje in tolažbo, ko sem mela ravno Nejca v bolnici. Zdej je pa Sandra na pregledu. A si upate stavit, kaj bo imela
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 12:06:51
|
|
|
|
lana777
|
Dan vsem, upam, da je lep ... da ponoči spite in da ste potem spočite kot rožice mishel - VSE NARTABOLŠ ZA ROJSTNI DAN ... Upam, da lepo praznuješ
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 12:23:44
|
|
|
|
nell
|
Dobro jutro čvekice! No zdej je že dober dan, ampak preden jaz vse preberem, pa še zraven za službo delam in jaaaaa, jaz sem tudi dobila majčke od Mojce - eno zame in eno za atija...jupiiii. Mi je pa še kr konkretno prevelika in tudi predolga...tko da bom počakala 4 dni in potem oprala in bomo vidli, če gre kej skup, če ne jo bom malo skrajšala. Sm pa tud pri dojenč naročila majčke Aha Tamy, kaj se sekiraš zarad obsega trebuha...sej dete mora nekam rastit, moj je že 116cm, pa kaj naj zdaj, sicer sem se pa jaz zredila za 4 kg, sem mela pa zalogo še od prej...pa bomo že to dol spravle potem ko bo čas za to. Mishel - vse najboljše bodite v sončku
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 12:25:21
|
|
|
|
nell
|
Naty js bom kr verjela Sandrinemu atiju in pravim da ima .
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 24.4.2008 12:51:09
|
|
|
|
soncek3
|
JAz bi pa rekla, da ima Sandra parček . Kdo bo pa tokrat sešteval? Je več kombinacij, kot pa samo punčka ali fantek
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kaj bi naredili?mi_2Pričakujete otroka, s partnerjem pa sta izbrala ime, ki sorodnikom ni všeč. Bi upoštevali njihovo mnenje in izbrala drugo ime, ali pa menite, da se njih to sploh ne tiče? Menjali bi (
6%)
Obdržali bi (
94%)
Število vseh glasov: 253Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!