beyba
|
Oila punce.... Vas pozdravlja nekdo iz ogromnega buhija, sem začela forum prebirat, pa je začel se gužvat, ko norc, zdej pa brca točno nad mehurjem....hvala bogu!!! Upam da nisem kaj pozabla kaj vse sem hotla komentirat.... Špelči, nobene panike zganjat, stres povečuje možnost slabega počutja,ITAK bo vse VREDU in boš kmal na nuhalni zvedla da maš dva zdrava fižolčka, ki se bosta razvila v prečudovito bebico.... Čebulna omaka prim eni zdleda takole. Delam jo zraven full dobrih mesnih kroglic(mleto meso, pražena čebula, kruh, začimbe....) narediš kroglice iz tega...Potem pa te kroglice naložiš na skoraj dokonca prepraženo čebulo in daš vse skupaj pečt v pečico....Ko so kroglice pečene, jih pobereš iz čebule, . Kar ostane na plehu, potrešeš z drobtinami in zaliješ z vodo...Dodaš malo paradižnikove mezge in na štedilniku pustiš da szavre in se zgosti. Aja pa itak dosoliš.... Zraven pirekrompir-NAjboljše možno kosilo, pa trda krhka zelena solata z malo zelja zraven mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Zdej bom pa lačna ratala pa ne vem kaj naj si skuham.... Oktavija za zgubljene kg....kar tako naprej, če bo pa kaka kriza, pa pridi na RR moralo dvignit, te bomo prepričale da ne rabiš jest šokolade, da ma steblna zelena full dober oz. boljši okus Ledenka, ajsi,...Vglavnem vse borke, slončkat vsaj dvakrat na dan....Ko boste noseče, tja do sedmega meseca pade na ene 3* na teden potem pa skoz manj in nakoncu se vprašaš kdaj si nazadnje pa se ti zdi da niti ni blo tko dolgo nazaj ampak ugotoviš da je blo to 5 tednov nazaj, potem se svojega usmiliš pa mal na silo to narediš...da revež ne trpi preveč....nkako sploh ne pogrešaš seksa...Pri takem trebuhu, ko se že sam v postelji komaj prekopicuješ...Ti nekako...kako bi rekla jst se med seksom rada sprosim in izživim, s trebuhom pa tega ne moreš,vedno paziš, da te kaj ne veže čez trebuh, da ne narediš kak sunkvit gib, ker te vse zašpona v trebuhu pa se ustrašiš, potem je tuki še problem'zanemarjene' frizure tam spodaj, ko se sama ne moreš več brit brez da bi bla vsa porezana...... A je blo dost nazorno.... za slušne aparatke, za malega jakoba(upam da se nisem v imenu zmotla) zdaj mu pa kar veselo prepevaj pesmice, in pridno vadi,ker jih boš kmalu potrebovala za svoje pikice uspavat... Erin opiši kako kaj potka pri tebi.... Se* upam da te je predporočna trema že minila....Veš da boš najlepša nevesta na svetu z najbolšim možem in na poročni dan bo to najlepši dan do sedaj v vajinem življenju, nekaj posebnega....KAsenje bo še 8 lepšig dni- porodni dnevi vajinih 8 otročkov (upam da sem vama jih namenila dovolj) Jst sem pa dane sdobila sušilca, tako da jutri operem otroške cunjice...Komi čakam Vsak dan je na real TV oddaja o nocečkah, kako so zanosile, njihove zgodbe skozi nosečnost in potem nakoncu poreod, ki ga pokažejo brez olepševanja, kako poteka, kake težave se lahko pojavijo, kako jih rešujejo..... Full dobr. Zdej bom pa nehala da vas ne bom čist preveč zaposlila z brnjem mate že cel roman.... Morm it kremšnite narest, ker moja najboljša mami dela jutri zadnji dan, potem gre do julija na dopust in nato v penzijo, pa bom za sodelavke kremšnite naredila... Pa itak mi je trebuh tolk začel plesat, da morm mal ustat in ga mal pretrest, da ne bo mogla več tko telovdit tale pikica----A ma katera kak dober predlog za ime? Ostale ki sem vas pozabla ali spustila...objemček in lep dan na tem čudovitem sončku!
|