|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
4.4.2008 10:30:12   
bella02
Sayuri, hopacupanje? Kaj je že touser posted image user posted image user posted image ??? Moram reči, da se mi moj user posted image včasih kar mal zasmili, ker mi user posted image v tej user posted image niti ne paše. V prvi pa ful in po tem sem sklepala, da bi to lahko blo zato, ker bo fant, sam kaže, da sem se zmotila. Ampak imaš ful dober izraz, mi je všeč.

UrškaP, en user posted image zate in hvala, da si to delila z nami. Tako vsaj vemo, kaj to LAHKO pomeni. Želim ti, da bo zdaj vse uredu.

Bambi14, mene samo zamina, kaj meniš o Vitagynu C, če ga poznaš. Je res, da so user posted image dobro zaščitani, kaj pa hopacupanjeuser posted image user posted image user posted image ? Sem pač rekla, da bom poskusila s tem, čeprav je jogurt občutno cenejši. Ampak za naše user posted image user posted image user posted image vse.
Sandra123, kako lep bušiuser posted image ! Moj ni dosti manjši, ker je še malo zaloge od prej. Jaz sem komaj čakala, da se mi pozna, saj bi včasih kar vsem povedala, da bomo mel user posted image . In zdaj ga z veseljem pokažem. In ko mi reče katera na faksu: Kako se ti že pozna, ji samo rečem: Ja, saj sem že 5 mesecev noseča, a ne?

Tejka, čestitke za odstranitev dude. Nam je blo to mal prisiljeno, ker si je pupa razbila zobike in mi je zobozdravnica rekla, da naj jo damo stran, če nočemo dobit kake infekcije. Še isto noč je šla v smeti. En teden se je poznalo, preden je zaspala, potem je blo pa uredu. Sem pa deloma zagovornik dude v tem smislu: raje duda kot prst. Dude jih odvadiš, prsta pa ne. Sem ji pa od malega dajala dudo tudi ponoči na ketnici in dostikrat sem slišala samo ropotanje ketnice in cmok cmok. Tamala je to naredila v spanju in smilile so se mi mamice, ki so vstajale večkrat na noč ravno zaradi dude. Pa tudi ni me blo strah zadušitve, je ketnica tako kratka, da ne pride okoli vratu.

Še nekaj. Zanima me, če daste kaj na te vraže, da je obraz poln aken oz vsaj malo bolj aknast, če nosite user posted image ? Mi lahko poveste to tiste, ki imate 100% user posted image pod srčkom?  Me zanima, če to danes še kaj velja. Jaz se za pupo ne spomnim, kako je bilo.

Vsem želim lep dan!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 601
4.4.2008 10:38:02   
cebrca
Živijo!

Nell, super user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen izpit!

Naty  ne sekiraj se zaradu trebuščka. Jaz se že celo življenje borim z odvečnimi kilogrami, pa so mi včasih samo pogledi ljudi prišli tako do živega da sem se samo zjokala. Počasi sem se umirila in nehala opazovat kaj si o meni mislijo drugi. Na komentarje pa sem se naučila tako odgovarjat da je potem drugim nerodno. Ti samo uživaj v nosečnosti inv svojem trebuščku in kaj se skriva v njem, samo to je važno. Pa še to, da te tvoj rad pogleda in poboža. Moj user posted image me je ravno včeraj presenetin z izjavo, da sta moji prijateljici zdaj pa že tako veliki, da jih ne more več prijet z eno roko, pa da je zdaj zaradi tega še malo bolj nor name user posted image user posted image user posted image

tejkaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Evo ko se tako dobro drži brez dude.

Sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image ker si tako lepa user posted image , tako lep trebušček se ti prav poda. Za preglede pri G pa mene naročajo na 4 do 5 tednov.

Erin ne sekiraj se preveč zaradi oblogic, jaz te definitivno prekašam user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečanje meni je vseeno za datum in uro, vsaj zaenkrat še nimam nič planirano. Piknik bi rekla je že kar organizacija, bi mogoče bilo res bolj sproščeno srečanje ob kavici in kakšni malenkosti.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 602
4.4.2008 10:41:07   
anita goitan
sayuri tudi mene naroča gin.na 6t, trdi da če je vse ok ne naroča prej.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 603
4.4.2008 10:43:15   
sandra123
 user posted image  
Bella02,
to pa ni moj trebušček, je od Sayuri!!!!!!!!Sicer ni dosti manjšiuser posted image ...
Sayuri, sva kar v podobni situaciji user posted image , zelo lep trebušček, pa še spodbudila si me, da sem na tehtnico stopila in...kg zaenkrat še vedno na istem - HB!!! Moja Tina je včeraj zakurila na 39 st., jokala od bolečin, sama zaspala v dnevni na kavču - to se še ni zgodilo...iz ušesa ji teče, da groza, pa saj ji bo antibiotik pomagal...me pa okupira 100 na uro, še kosilo komaj skupaj spravim. Me je pa poklicala Tinina učiteljica iz šole in mi povedala, da imajo naslednji teden plavalni tečaj...seveda se ga ne bo udeležila. Aja, pa v ponedeljek grem končno podpisat pogodbo za službo, so me pisno obvestili...
user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 604
4.4.2008 10:57:24   
sayuri
sandra si poskusila z uno rožico - natresk al kaj je že  za ušesek? Meni je enkrat ena punca to svetovala in celo rožico poslala, da sem jo zasadila. SAm sem jo lih včeraj po vrtu iskala, pa se zgleda ni prijela. user posted image  BAje, da res ful pomaga.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 605
4.4.2008 11:04:00   
cebrca
Ja Sayuri, zdaj si pa še mene spomnila. Ko sem bila majhna in sem imela prehlajena ušesa je to tudi meni dajala moja mami. En listek je odlomila, ga dobro umila s toplo vodo in ga kar zmečkala nad ušesom, da je tekočina stekla do konca luknje. V 15 minutah je bolečina popustila. Super zadeva ampak sem že kar malo pozabila na to.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 606
4.4.2008 11:16:27   
sandra123
Ja, poznam to rožo, ampak, pri tako hudih bolečinah ne zaležeuser posted image , boljše, da ima antibiotik, saj je tudi grlo vneto...pa sva dali mandlje ven pri 3-eh letih zaradi kronične angine...pa še jaz sem fajn kasirala, ful mam sinuse zabite...bo spet porazen krvni izvid...

Lp, Sandra

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 607
4.4.2008 11:25:16   
Višnja
Živijoooo,

že celo jutro vas berem po koščkih...malček gužve v službi. Ah, kaj pa čmo....
Jaz sem dobro, moj mali je dobro, še manjši - tisti v trebušku upam, da tudi....upam, da bo tako vreme tudi za vikend, da bomo lahko bili zunaj in pohajali.

Eno vprašanje (mogoče malo neumno amapk res ne vem user posted image )...kako zmerijo maternični vrat?????

LEp dan še naprej...tiste ki ste v službi, da vam čim hitreje mine...in lep vikeeeend!!¨!!!Pazite nase na male in velike korenjake!!!!

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 608
4.4.2008 11:25:59   
betty
Sayuri in erin: a vidve popravljata datume in nas spremljata? a mi lahko dopiseta 10.4. MF, + 5 kg, prva nosecnost?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 609
4.4.2008 11:29:45   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: betty

Sayuri in erin: a vidve popravljata datume in nas spremljata? a mi lahko dopiseta 10.4. MF, + 5 kg, prva nosecnost?

Erin je šefica. Jaz skočim na pomoč, kadar kaj zaškripa user posted image . Bo ona to zrihtala user posted image
Višnja meni je maternični vrat na prejšnjem pregledu pokazal na UZju in ga z uzjem tudi izmeril. user posted image  Bomo videli, kaj bo na naslednjem pregledu.

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 610
4.4.2008 11:30:28   
sandra123
Višnja, mat.vrat merijo z vaginalnim UZ...

Lp, Sandra

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 611
4.4.2008 11:33:58   
betty
Sayuri! cudovita si! prav lepa... prav vesela sem!!!!user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 612
4.4.2008 12:33:50   
bambi14
Bambi14, mene samo zamina, kaj meniš o Vitagynu C, če ga poznaš. Je res, da so dobro zaščitani, kaj pa hopacupanje ? Sem pač rekla, da bom poskusila s tem, čeprav je jogurt občutno cenejši. Ampak za naše vse.

Mi je v lekarni nimamo ampak ne ker ne bi bila kakovostna ampak, ker je poplava vseh možnih izdelkov na trgu. Sem pa pogledala sestavo in se mi zdi zelo zanimiva, nisem pa nikjer našla nobenih podatkov kako je z uporabo v nosečnosti, tako da vprašaj v lekarni ali dohtarjauser posted image .

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 613
4.4.2008 12:36:59   
košuta
Samo, da se malo oglasim...
user posted image user posted image user posted image  za vse čudovite trebuščke, opravljen izpit, brcike, preglede, user posted image  in user posted image , našo novo user posted image ...
Punce, samo pozitivno glejte naprej in maksimalno uživajte. Čas do dne, ko bomo zagledale naše štručke v rokah, bo tu 1, 2, 3!
LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 614
4.4.2008 13:16:05   
gajka
Samo, da se še jaz malo na hitro oglasim...

Mene tudi G naroča komaj na 6 tednov, se mi zdi tako dolgo tole čakanje.

Od davčne smo itak skoraj vsi v tej rundi dobili še ta roza položnico zraven - pač po mojem ceh 13. plače! Pa raje plačam davčni tistih 87 EUR, pa imam 13. plačo, kot pa da mi oni dajo 87 EUR nazaj, pa 13. plače nimam!

Še vedno se kljub vsem polenom pod noge trudim v službi delati kot najbolje znam - pač sem mogoče trapasta, ampak upanje na izboljšanje zadev umre zadnje! Buši pa je spet počasi začel tudi meni rast. Sem se sama sebi prav nasmejala, ker mi moje službene terenske vetrne hlače niso več v pasu prav in jih zdaj kar nataknem čez nosečniško trenirko, zapret se jih itak ne da več in bundo čez potegnem, pa je! user posted image  

Glede brc pa se tudi jaz že včasih vprašam, če naš user posted image  ne misli nič več brcat, ampak se mi zdi, da jaz v vsem svojem divjanju tega niti ne opazim, razen če bi me uspel z vso silo v kako občutljivo mesto zadet! Danes, ko lepo sedim za računalnikom, se mi namreč vsake toliko zazdi, da se telovadbi kljub vsemu še ni odpovedal! Sva pa zadnjič z user posted image  uspela tudi opaziti brce, ker se je prav lepo videlo premikanje mojega bušija. user posted image

Pa lep vikend vsem!

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 615
4.4.2008 14:04:00   
Suzili
Že nekaj časa pregledujem vaš forum (avgustovke2008), zdaj pa sem se odločila, da se vam pridružim. 13. avgusta pričakujemo dvojčke (user posted image 100% in user posted image ni 100%). 

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 616
4.4.2008 14:15:28   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Suzili

Že nekaj časa pregledujem vaš forum (avgustovke2008), zdaj pa sem se odločila, da se vam pridružim. 13. avgusta pričakujemo dvojčke (user posted image 100% in user posted image ni 100%). 

Dobrodošla med avgustovkami user posted image user posted image user posted image .

In čestitke za dvojčka user posted image user posted image user posted image . Tudi mi pričakujemo parček user posted image user posted image user posted image  No, pa je še ta tretja nosečka z dvojčoma med nami user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzili)
Neposredna povezava do sporočila: 617
4.4.2008 14:21:29   
astrea
user posted image Suzii user posted image user posted image user posted image  dobrodošla

Jest se tudi na hitro javljam iz službe, potem me dragi pelje na pico. Komaj čakam.

Ja, pa sayuri, res si lepa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 618
4.4.2008 14:40:09   
gajka
Pa še gajka buši na ogled postavi... user posted image  

user posted image  

< Sporočilo je popravil gajka -- 4.4.2008 14:41:23 >

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 619
4.4.2008 14:52:05   
mishel
GAJKA super si!!! Pa ta tvoja majčka mi je všeč user posted image .

SUZILI dobrodošla med nami čvekicami. So same fejst punce!

VIŠNJA tudi meni ga je ginekologinja izmerila z vaginalnim UZ.

Koliko pa imate dolg maternični vrat? Meni je rekla 4 cm, pa me zanima ali je to povprečje, ali imam krajšega...

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 620
4.4.2008 14:58:56   
Suzili
Hvala za dobrodošlice. Res ste same fejst punce.

Mishel: moj maternični vrat je dolg 4,9 cm, je rekel moj ginekolog, da je to vredu.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 621
4.4.2008 15:58:51   
sandra123
Suzili, dobrodošla med nami...pa sedaj s Sayuri ne bova samevali tukajuser posted image ...Pri meni spolov še niso določili, samo na NS mi je namignila, da naj bi bil Ajevček user posted image , pa še ni sigurno, ker sedaj oba skrivata spol... Malo poročaj, kako in kaj  user posted image  

Lp, Sandra

(odgovor članu Suzili)
Neposredna povezava do sporočila: 622
4.4.2008 16:04:44   
dojenč
hvala lepa za povabilo med avgustovke.GAJKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čudovita si,zamisli si kakšna boš(pardon bomo) avgusta.
materničnega vrata še mi niso merili tak da ne vem kaj je ok pa kaj ne.je pa mi g.rekel da je user posted image obreno z glavo navzdol.ve kera kaj o tem?

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Suzili)
Neposredna povezava do sporočila: 623
4.4.2008 16:06:19   
dojenč
SANDRA-meni pa je že pri ns rekel da je verjetno puncka, pa se vedno vse kaže na to.ime že imava,pa ve?

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 624
4.4.2008 16:24:59   
sandra123
Imena...za dve punčki imava imena, ravno tako za dva fantka, če bo pa parček, se pa ne moremo odločitiuser posted image ...bomo na MF mogoče tokrat videli, kaj skrivata med nogicami...

Lp, Sandra

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Kateri radio poslušate?

Val 202 (11%)

Radio 1 (21%)

Radio City (17%)

Capris (3%)

Radio Hit (14%)

Drugo (34%)

Število vseh glasov: 10298

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!