bella02
|
Sayuri, hopacupanje? Kaj je že to ??? Moram reči, da se mi moj včasih kar mal zasmili, ker mi v tej niti ne paše. V prvi pa ful in po tem sem sklepala, da bi to lahko blo zato, ker bo fant, sam kaže, da sem se zmotila. Ampak imaš ful dober izraz, mi je všeč. UrškaP, en zate in hvala, da si to delila z nami. Tako vsaj vemo, kaj to LAHKO pomeni. Želim ti, da bo zdaj vse uredu. Bambi14, mene samo zamina, kaj meniš o Vitagynu C, če ga poznaš. Je res, da so dobro zaščitani, kaj pa hopacupanje ? Sem pač rekla, da bom poskusila s tem, čeprav je jogurt občutno cenejši. Ampak za naše vse. Sandra123, kako lep buši ! Moj ni dosti manjši, ker je še malo zaloge od prej. Jaz sem komaj čakala, da se mi pozna, saj bi včasih kar vsem povedala, da bomo mel . In zdaj ga z veseljem pokažem. In ko mi reče katera na faksu: Kako se ti že pozna, ji samo rečem: Ja, saj sem že 5 mesecev noseča, a ne? Tejka, čestitke za odstranitev dude. Nam je blo to mal prisiljeno, ker si je pupa razbila zobike in mi je zobozdravnica rekla, da naj jo damo stran, če nočemo dobit kake infekcije. Še isto noč je šla v smeti. En teden se je poznalo, preden je zaspala, potem je blo pa uredu. Sem pa deloma zagovornik dude v tem smislu: raje duda kot prst. Dude jih odvadiš, prsta pa ne. Sem ji pa od malega dajala dudo tudi ponoči na ketnici in dostikrat sem slišala samo ropotanje ketnice in cmok cmok. Tamala je to naredila v spanju in smilile so se mi mamice, ki so vstajale večkrat na noč ravno zaradi dude. Pa tudi ni me blo strah zadušitve, je ketnica tako kratka, da ne pride okoli vratu. Še nekaj. Zanima me, če daste kaj na te vraže, da je obraz poln aken oz vsaj malo bolj aknast, če nosite ? Mi lahko poveste to tiste, ki imate 100% pod srčkom? Me zanima, če to danes še kaj velja. Jaz se za pupo ne spomnim, kako je bilo. Vsem želim lep dan!
|