sončika84
|
Oj čvekice! JA,vreme je res mal tečno. ne ve al bi padalu al bi sijalu al kaj. tut men gre že mal na živce. k pol sem pa cela razdražena pa nervozna pa tko. ampak sej bo kmal maj tuki,pa bo boljše. pa upam da bo kej bolj toplo,da končn odvržemo tele cunje iz sebe. drgač pa počutm se v redu,če odpišem nervozo. bebica mi v trebuhu skozi nekaj skače al ne vem kaj počne. hehe ma saj je rpav,vsaj vem,da ji bitje živo in zdravo! očitno bo živahen otrok,ker me res ful brca. tut čez dan,no predvse mčez dan. ponoč imam kar mir. upam,da bo tut polej tako. oblekice in vse te zadevice se mi še kar nabirajo. mam že tolko vreč cunjic,da jih nimam več kam dati,pa kar še prihajajo. včeraj sva dobila še stolček za v avto,pa spet cunjie pa neke igračke. puno vsega. komaj čakam,da pride dan,ko bom vse te cunjice oprala in zložila v omaro. so tko luštne,da se jih ne morem nagledat. vse tko majhno,lušnu. MŠ, pa najbrž ne bom več vidla,ker so taki datumi. ta prvi zdaj ko pridejo,sva midva z dragim na morju,pol je pa že prekasno,ker bom pa že itak rodila. ampak ok,sej dosti stvari sem že prebrala, dosti so mi tut povedali. itak pa mamo žensek to v sebi in pol kr ven udari vse kar je poveza no z dojenčkom. vsaj tko si mislim. sej če ap mi kaj ne bo jasno imam pa dost ljudi okol sebe,kateri mi marsikaj lahko pokažejo,tko da nimam več takih skrbi glede,dojenja pa umivanja pa .... Joj,drugi teden imam spet pregled,pa morem it še po injekcijo,ker sem rh- pa me je kr mal groza. ampak bo že. morem kej trebuha slikat pa ga pokazat,sam je treba prvo kompjutr zrihtat,ker se mga namreč neki pokvarla. oooppps. no,lepo bodite! pa pa
|