|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
23.4.2008 14:29:10   
mishel
SANDRA bom držala pesti!!

Danes vam moram pa še jaz malo potožiti. Dopoldan je klical prodajalec, da je prispel najin voziček in smo se dogovorili, da ga greva z user posted image jutri iskat. Potem pa je čez petnajst minut prodajalec poklical nazaj, da je pomota in da najinega še ni user posted image . Jaz sem bila pa že cela srečna, da ga bom dobila ravno na moj rojstni dan user posted image . Pa user posted image sem že vneto pripovedovala kako bom voziček cel dan vozila po stanovanju, ko bo on v službi user posted image , zda pa ne bo nič. Še zdaj sem mal žalostna.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
23.4.2008 14:34:48   
sayuri
mishel prisrčni nosečniški hormončki so te malce spravili iz tira. user posted image  Verjetno si bila tko vesela od pričakovanja, kot kakšen mali otroček. user posted image  Potolaži se, nimaš kaj drugega naredit. LAhko pa svojemu dragemu tko jamraš, da ti potem kakšno tortico prinese ali pa na večerjo pelje user posted image  PA držim pesti, da bo voziček čimprej prispel. user posted image

sandra123 držim pesti za jutrišnji pregled. user posted image  JAz imam pa 3d jutri user posted image - sicer pozno popoldne  - ob 18h in upam, da ne bo ravno takrat kakšna punca v Postojni rojevala. user posted image  MI je dr. Likar naročil, da bom mogla malo počakat, če bo ravno kakšen porod user posted image . Poročala bom pa v petek zjutraj - da me ne boste kje čakale. user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
23.4.2008 14:44:14   
mishel
Ja, hormoni znajo biti prava nadloga user posted image . Saj zdaj je že boljše, sam prvi trenutek sem bila pa tako jezna... Sreča je avgust še daleč user posted image user posted image user posted image , do takrat bo pa že prispel do mene!!

Velikrat pomislim na tebe, ki nosiš dva korenjaka v sebi in si rečem, če zmore SAYURI (in ostale z dvojči) bom pa še jaz user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
23.4.2008 14:44:56   
dojenč
urška p
hvala za odgovor, samo meni to ni dovolj, verjetno bi me pomirilo da bi moja babika sama rekla, ok mami brez panike sem vreduuser posted image user posted image joj kak sem nora

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
23.4.2008 14:52:35   
sayuri
mishel vse smo v tem času bolj občutljive. AMpak smo močne in zmoremo. user posted image  Ženske smo iz železa in prestanemo veliko več, kot moški. Si predstavljate naše partnerje noseče? Moj je že pri prvem smrklju iz nosa na smrt bolan user posted image user posted image user posted image . Sicer je pa fajn, da imamo forum in ena drugo, da lahko malo pojamramo. Tukaj vse zastopimo te naše nosečniške muhe. user posted image

Mishel, kateri voziček si potem naročila?

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
23.4.2008 14:55:40   
dojenč
naša michel ima ju3 roj dan
ne bomo voščili danes, to baje ni vredu, bomo pajutri

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
23.4.2008 15:13:44   
sandra123
No Sayuri, bom držala pesti, pa ne me/nas predolgo puščati v radovednosti..., pa dobro se naspi nocoj!!!!!!!!!user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
23.4.2008 15:16:47   
miškolinček

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

ozziebo, jah res imaš srečo. Jaz sem se pod nosom že v prvi nosečnosti obrisala. In se bom zdaj zgleda tudi user posted image

Ja, sayuri jaz bom tudi popolnoma cel letošnji dopust pustila, nisem imela niti enega dneva izkoristit ker sem na bolniški. Na koncu pa tudi ne upam prekiniti pa ponucat, itak bi me pa čudno gledali če bi rekla da zdaj bom pa dopust imela in ne rabim več bolniške.
Dopust se sicer prenese na drugo leto, ampak pri meni je problem ker imam pogodbo do 31.8., pa ne vem če mi bodo kaj podaljševali, glede na to da bom takrat že 2 meseca v porodniški.
Kaj čmo, tko je, vse za naše user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
23.4.2008 16:21:38   
naty13
Sayuri in Sandra jutri dobro opravita. No, bomo vidli koliko user posted image  in user posted image  je v vajinih trebuščkih. user posted image user posted image user posted image

Erin, kje pa se ti skrivašuser posted image

Michel saj te razumem. Pač user posted image  smo občutljive. Mene včasih malenkost, ki jo Nejc naredi narobe vrže iz tira. user posted image

Bom pa user posted image user posted image user posted image  skuhala. Se bo prilegla po dalšem sprehodu z Nejcem z vozičkom in gujsanju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sayuri raje toplo user posted image  vzemi. Si že dost lepa, boš že kičasta, če boš mrzlo pila. user posted image  In user posted image user posted image user posted image  za 5-urni spanec. Le kako ti to uspeva podnevi. user posted image

pa pa

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
23.4.2008 17:40:49   
mishel
Hvala punce, res paše malo pojamrat, si potem takoj boljše volje, vsaj jaz. Sem se pa prej tudi jaz malo smejala, ko je SAYURI napisala da je spala 5 ur čez dan, no zdaj sem pa ravno prišla z dvournega počitke (spanja) pred tv-jem user posted image .

Voziček sva pa naročila PP Pliko P3 green bubles, potem sem pa zraven videla še čudovito posteljnino za posteljico, tudi v svetlo zeleni barvi in sem jo oz. sva jo kar vzela user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
23.4.2008 17:41:55   
mishel
Ku ku malimišek, katja in kaja!!!!user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
23.4.2008 18:14:02   
K_a_t_j_a
Se vam na hitr javim. Vam komaj sledim brat, ker ste tolk pridne. Zraven pošiljam pesmice, imam takšno povpraševanje glede teh pesmic user posted image .
user posted image user posted image user posted image čipka za zdravo user posted image !!
Vse, ki ste imele preglede user posted image user posted image user posted image !
Čestitke neža7 za izpit!!! user posted image user posted image user posted image
Mene je pa snoči tako bolela leva desna stran trebuha, al so bile mišice al je mali tak ležal notri, zdaj že dobivam brce blizu reber. Zjutraj pa bolečine ni bilo več. user posted image
Zdajle sem pa moram spravit učit, me jutri čaka še en izpit in upa, da ga naredim, da imam še potem v juniju 2.

Se opravičujem, če sem katero spustila.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
23.4.2008 18:51:17   
cebrca
Da vas malo na hitro pozdravim.

URSKAP hvala za informacije o brcikah, sem bila že sama malo zaskrbljena, ko je bil tri dni tak mir, potem pa me je danes spet pošteno zbrcal.user posted image Očitno imam še kakšen teden časa preden se pri meni začnejo enajstmetrovke.user posted image

Ko vas berem, se kar čudim sama sebi, kako mi je lepo. Ali pa me to, da sem zaprisežena JUST-tovka vleče ven. Zaenkrat nimam pojma kaj so to mozolji, problemi s kožo, z zatekanjem nog, boleče krčne žile, spim kot dojenček (zaenkrat), bolečine v hrbtu so mi tuje itd. Res pa je da zjutraj porabil dobre pol ure, da vse kremce ki jih rabim vržem nase.
Pa ne me zastopit narobe, se nič ne hvalim in tudi vam privoščim, da bi bile vaše težave čim manjše.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še par mesecev nazaj sem mislila, da ne more biti slabše kot biti noseča in brezposelna. Zdaj pa vidim, da mi je kar lepo. Res je največji minus, da si brez denarja, po drugi strani pa ne potrebujem nobene bolniške, ne rabim usklajevanja časa za preglede, nihče me ne kontrolira, ko grem po nabavi, ali pa ko se odpraviva na kakšen izlet ali pa potep. Nimam nobenega šefa, ki bi mi skakal po glavi, pa še kaj bi se našlo.

Na vse našteto, bi rekla, da sem ta mesec resnično začela uživati v nosečnosti in se res zavedla, da v meni raste živo bitjece, ki bo čez tri mesece odvisno samo od naju.

Sayuri mislim, da mene hormoni nosijo pa v nasprotni konec in sem že kar malo zadeta od njih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa uspešen pregled!

Se še beremo!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
23.4.2008 19:48:00   
mishel
CEBRCA sem vesela zate!!! Tudi jaz večino časa plavam med oblaki, se mi pa zdi, da me zdaj stvari veliko bolj hitro ali razveselijo ali razjezijo.  

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
23.4.2008 20:16:11   
Neža7
Lep pozdrav user posted image

Moj mali še vedno nizko leži. Ga včasih tudi čutim kako se miga okoli popka, čeprav je večinoma na levi ali na desni. G mi je rekla, da ima user posted image  veliko prostora in verjetno zaradi tega se ni preselil bolj višje in seveda, da imamo še kar veliko časa preden user posted image  pride na svet.
Ali ima katera isto s svojim user posted image ????

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
23.4.2008 20:18:01   
Vilika
cebrca - tud moj jenci je ravno kake pol urce nazaj zopet zacel z bolj mocnimi brcikami.. user posted image Pa veliko nosecniskih tezav tudi jaz trenutno nimam (TRKAM NA LES), razen debelosti in s tem okornosti user posted image . Pa preden zaspim se malo tezje v pravi polozaj spravim.

mishel
- a vozicek si preko soncek.si narocila? Pa ze dlgo cakas nanj? Tale barva je pa res sponska!

Grem zdaj še postelnino preobleč in ajcat...
Lahko noc vsem user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
23.4.2008 21:44:00   
ANA_P
Da vas vse preberem, mine ena ura. Ste  pa pridne. Zraven pa gledam oddajo na Kanalu A, o punčki, ki ima kožnega raka. Prav žalostno.

no, za Ptujčanke, drage moje ne boste verjele, danes pridem v Qlandio na otvoritev trgovine Oviesse ( zraven Hervisa ) in vidim, da imajo ODDELEK ZA BODOČE MAMICE ( prvi na Ptuju ) in veliki otroški oddelek. Cenovno so primerljivi z HM. Siper zadeva!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak sem bila srečna, da bi kar celi otroški oddelek kupila, take lepe trenirke in jopice za naše user posted image , vse sem samo jemala, svakinja pa je dajala nazaj, da še ne rqabim zdaj kupitiuser posted image . Ve že kaj tak kupite po trgovinah, če vidite kaj lepega za naše user posted image ? Ali res prehitevam?
Če pa je bilo tak lepo!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
23.4.2008 21:57:27   
bambi14
Da vas vse preberem, mine ena ura. Ste pa pridne. Zraven pa gledam oddajo na Kanalu A, o punčki, ki ima kožnega raka. Prav žalostno.

večer,..jaz tud gledam to oddajo- res boga punčka. Zato pa se je treba zaščitit pred sončnimi žarki,....se bom obljubim sama sebi.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
23.4.2008 22:21:09   
Tamy30
ANA_P res super novica da imajo spet eno trgovino vec za bodoce mamiceuser posted image  Bo treba se malo v Ptuj zavit. V Mb ponavadi ne najdem vec prave stevilke, ko ne pridejo prave stevilkeuser posted image  zame.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
23.4.2008 23:37:53   
Erin
Čeeee drage moje....

Spet se opravičujem ker se nisem čez dan nič oglasila...Sem sicer vstala ob 10h pa kmalu šla na sok s prijateljico  user posted image ki bo čez 3 tedne že ponosna mamica, potem sem sicer prišla mal prebrat kaj pišete pa mi je tako oči skupaj lezlo da sem zapala do 16 ure potem sem morala pa k babici na pozno kosilo in pa gume menjat...no potem mi je moj okupiral računalnik zato sem se posvetila TV-ju in pranju perila - imam občutek da stroj pri centrifugi malo preveč cvili pa sem se kar usedla predenj in ga pol ure poslušala...user posted image
Nooooooo in sedaj sem tukaj ko vas-seveda-ni večuser posted image in sem že pozabila kaj vse pokomentirat...user posted image user posted image user posted image

ANA_P - seveda že kupujemo cunce oz kar mi še manjka (imam še ogromno od mlajšega brata, pa dve kolegici sta mi dali cunce in e se je kar nabralo)user posted image user posted image user posted image in to s takim veseljemuser posted image user posted image user posted image ..potem se mi res ne bo ljubilo v vročini okoli skakat pa še nikoli ne vem kdaj me bo spet kaj "zagrabilo"...Je pa res olajšanje ker imam že vse in moram samo še oprati stvari...
RAvno včeraj sem se poskušala zamottiti pred lakoto (sem imela UZ ledvic in pred tem 6 ur nič nisem smela jest) pa sem sešila dve novi prevleki za kovterček od malega...je tolk ceneje ker sem sama kupila blago in sešilauser posted image Res je užitek urejati gnezdece in kupovati zato ANA ti kar...kupi kar ti je všeč, ni prezgodaj je kar idealen čas da začneš.user posted image user posted image
Aja pa včeraj so mi na UZ še malega malo pokazal, je bil tak cuker, je tako veselo za prst vlekel oz sesal, da me skrbi kaj bo šele mojim zizam narediluser posted image user posted image user posted image Sem imela pa tudi zadnji teden malo bolj miren in sem si oddahnila ker tako veselo miga...očitno se res nabere toliko plodovne vode da malo manj čutiš gibe...ampak je včeraj in danes spet plesal ko sem mu pela in sem si prav oddahnila in se nasmejala...najbolj smešno mi je ko se "naguzi" na moj trebuh z ritko  tako da imam čist trd trebuh potem ga pa špikam u rito in rata jezenuser posted image user posted image user posted image ko bom jaz žleht mamiuser posted image user posted image user posted image ma neeeeeee....
Ej grem spat, se že vidi da bluzim...

Nočko drage moje, lepo spite, pobožite buhije in pa lepe preglede vam želim!user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
23.4.2008 23:42:20   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

24.4. - nyna84
24.4. - Sandra134 MF
24.4. - bili1
24.4. - Barbarinha
MF
24.4. - PABLO
25.4. - Zoja Miša
25.4. - buruolan
25.4. - m@j@
25.4. - Gajka
25.4. - erta
25.4. - iva77
25.4. - Muklla
29.4. - bella02
29.4. - anita goitan

05.5. - Nevaeva
05.5. - URSKAP
05.5. - cicmic
05.5. - Erin
05.5. - renatka
06.5. - Arany
06.5. - cebrca
07.5. - tejkaz
07.5. - karmar
07.5. - Julija08
08.5. - mishel
09.5. - žanneža
09.5. - K_a_t_j_a
09.5. - Maja T.
09.5. - anaya
10.5. - buruolan
13.5. - aradej
13.5. - Vilika
13.5. - Višnja
13.5. - astrea
14.5. - sandra123
14.5. - naty13
14.5. - matejchi
16.5. - nell
16.5. - miškolinček
16.5. - Neža7
17.5. - dojenč
19.5. - ANA_P
19.5. - sayuri
20.5. - kaja02
21.5. - Suzili
28.5. - Krysia
29.5. - andrejaboris

user posted image 3D UZ:

24.4. - sayuri 3D UZ
07.5. - sandra123 3D UZ
13.5. - lana78 3D UZ
16.5. - Julija08 3D UZ
16.5. - Višnja 3D UZ
21.5. - Zoja Miša 3D UZ
21.5. - Suzili 3D UZ
23.5. - astrea 3D UZ
26.5. - Vilika 3D UZ

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI       user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
23.4.2008 23:43:13   
Erin

user posted image  user posted image user posted image

~  trenutno nas je 108  ~
user posted image PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.,-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------
user posted image 28.07.
~ Gajka (1.user posted image user posted image ) 28.let  CE/ +3 kg

user posted image 30.07.

~ Muklla (1.user posted image user posted image )  +3 kg

user posted image 31.07.

~ PABLO (2.user posted image user posted image ) 33.let  CE  

user posted image 01.08.

~ Erin (1.user posted image user posted image ) 26.let  Jesenice/ +7 kg
~ ozziebo (2.user posted image user posted image ) 33.let +7 kg
~
ankhesenpaaten
~ cinca marinca (2.user posted image ) 

user posted image 02.08.

~ Nevaeva (1.user posted image user posted image ) 27.let  LJ/ +4,5 kg
~ arait (1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ/  +1 kg
~ Tato (Jaka) 28.let

user posted image 03.08.

~ lana78
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šempeter
~ mkj
(1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ

user posted image 04.08.

~ bella02
(2.user posted image user posted image ) 29.let  +5 kg
~ nyna84 (2.user posted image ) 25.let Šem. pri Gorici/ +3 kg

user posted image 05.08.

~ sayuri
(2.user posted image user posted image Lovrouser posted image Zara) 32.let  PO/ +10 kg

~ cebrca
(1.user posted image user posted image Erika/Klemen,Kristjan) 30.let LJ/ +8 kg
~ izabella08
(1.user posted image user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image user posted image ) 27.let  LJ 

~ Odette (3.user posted image user posted image ) 32.let Jesenice/ +5 kg
~ katjakoc

user posted image 06.08.

~ arsha (user posted image Isabela)
~ karmen83
(1.user posted image user posted image ) Ptuj/MB/ +2,5 kg
~ mishel (1.user posted image user posted image ) 23.let CE/ +3,5 kg
~ sonce84 (1.user posted image user posted image ) 23.let  MS/ +1 kg
~ kaja02
(3.user posted image user posted image Leja ) CE/ +9kg

user posted image 08.08.

~ Maja T.(1.user posted image user posted image Nuša/Zara) 33.let  MB/ +7 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image user posted image )
~ simona2
(2.user posted image user posted image ) LJ

user posted image 10.08.

~ maartinca
(2.user posted image ) +4 kg
~ Arašida
(1.user posted image user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image user posted image )
30.let

user posted image 11.08.

~ ANA_P (1. user posted image Tai) 29.let  +8,5 kg
~ dojenč (1.user posted image user posted image Žana) 21.let Ptuj/ +10 kg
~ bili1
(1.user posted image user posted image ) 28.let +4 kg
~ miškolinček
(2.user posted image  user posted image ) 29.let Jesenice/ +1,5 kg
~ iva77
(3.user posted image user posted image ) 30.let  KR/ +3 kg

user posted image 12.08.

~ daja27
(user posted image ) +5 kg
~ sonjaa
(1.user posted image user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28.let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image  user posted image ) 22.let  CE/ +5 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image  user posted image ) 31.let  Jesenice/ +12 kg
~ meeryana
~ žanneža (3.user posted image user posted image ) 35.let CE/ +3,5 kg
~ iskanje
(1.user posted image user posted image ) 25.let PO

~ Tamy30 (user posted image )
~ suzili
(1.user posted image user posted image  user posted image ) 28.let +10 kg

user posted image 14.08.

~ naty13 (2. user posted image user posted image ) 23.let  KR/ +3 kg
~ anita goitan (1.user posted image user posted image ) 30.let +2 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +2 kg
~ Ninaaa (1.user posted image user posted image ) 29.let
  LJ/ +2 kg

user posted image 16.08.

~ mbrume6 (3.user posted image user posted image )

user posted image 17.08.

~ buruolan (1.user posted image  user posted image ) 27.let  LJ/ +3,5 kg
~ nateja (1.user posted image user posted image Luka) 28.let
~ erta
(1.user posted image  user posted image )
28.let +8 kg
~ ena_mici
(2.user posted image )
~ Jelenche (3.user posted image user posted image Katarina) 27.let LJ

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +7 kg
~ Neža7 (2.user posted image user posted image ) 27.let  CE/ -8 kg
~ anaya (1.user posted image user posted image ) 27.let  MB/ +3,5 kg
~ tejkaz (2. user posted image  user posted image ) 24.let  LJ/ +0 kg
~ astrea (1.user posted image user posted image Tine ) 30.let  +6 kg
~ Višnja (2.user posted image user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image user posted image ) 25.let  Trbovlje
~ dar10 (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ
~ čipka
(1.user posted image  user posted image ) 25.let LJ/ +9 kg
~ Arany
(1.user posted image user posted image ) 32.let CE/ +4 kg
~ Tinka14
(user posted image Nejc) 27.let +7 kg
~ KRNEKDO

user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image user posted image Tibor/Tit) 28.let CE/ +4 kg
~ uskaa
(user posted image )
~ srecka30
~ Ariella
(1.user posted image user posted image ) 31.let
~ TINA0100 (2.user posted image )
~ betty (1.user posted image user posted image ) +5 kg

user posted image 21.08.

~ bambi14
(1.user posted image user posted image Ela) 27.let  +4 kg
~ soncek3
(1.user posted image user posted image ) 29.let NM/ +3 kg
~ bibika24 

user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image user posted image ) 30.let  CE
~ NJINJA (1.user posted image user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image user posted image user posted image Taja/Teja/Mark/Jan) 30.let CE/ +4 kg
~ renatka  (1.user posted image user posted image ) 28.let MB/ +4 kg
~ matejchi (2.user posted image user posted image ) 29.let MB
~ majah (1.user posted image  user posted image ) 28.let  LJ/ +3 kg
~ andrejaboris (2.user posted image  user posted image ) 26.let +2 kg

user posted image 23.08.
~ petrushka
(1.user posted image  user posted image ) 22.let LJ
~ Krysia (1. user posted image ) 31.let   LJ/ +4 kg

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image user posted image Lan) 21.let CE/ +8 kg
~ Manika
(2.user posted image user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image  user posted image Julija) 27.let KR/ +2 kg
~ karmar
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +9 kg
~ Amelia (1.user posted image  user posted image ) 32.let +7kg
~ tatly
(1.user posted image user posted image ) Ptuj/ +4 kg

user posted image 25.08.

~ Barbarinha (1.user posted image user posted image Rok ) 28.let Ptuj/ +7 kg

user posted image 26.08.

~ ČebelicaMaja (2.user posted image user posted image )

user posted image 27.08.

~ aradej (2. user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +1 kg

user posted image 28.08.

~ URSKAP (user posted image ) 29.let +4 kg
~ pingo80
(1.user posted image user posted image ) 27.let  +2 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image user posted image ) +4 kg

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image user posted image ) 33.let MS/ +8kg
~ Zoja Miša
(1.user posted image  user posted image ) 31.let LJ/ +7 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (3.user posted image user posted image ) 31.let 0 kg

user posted image xx.08.

~ pikicai
(user posted image )
~ srki
~ Neja31

~ anonimna AJ

~ hubertina

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image
----------------------------------------------
Lepo in mirno nosečnostuser posted image ter zdrave user posted image vam želim!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
24.4.2008 6:30:40   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Danes pa nisem mogla spat. Sem se že ob 5.30 zbudila in vstala 5.50. user posted image  Pa že ponoči sem se kar parkrat zbudila ker je mulček nabijal enajstmetrovke. user posted image user posted image user posted image  Je pa še en sončen dan na vrsti, saj dopoldne, ker se že kaže sončekkkkkkkkkkkk. user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz pa še tolk zaspana, da me kar skrbi, kako bom do večera zdržala. user posted image  Me je pa včeraj tako leva noga od kolena dol bolele z gležnjem vred, da nisem vedla kaj naj. user posted image  Ja, posledica, da sem cel dan na nogah.  user posted image

Erin meni se tudi mali naguzi z ritko na trebuh in to ponavadi, ko kje hodim, da mi vse skupaj še bolj dol pritiska.user posted image   Ti ti lump. user posted image user posted image user posted image  Veš, je Nejc tudi take akrobacije izvajal. Imam še eno slikco, mislim, da sem bila noseča približno toliko tednov kot zdaj, ko je obrnjen z ritko proti trebuhu. Lump mi je rito kazal, lulija pa skrival. user posted image user posted image user posted image  Aja katero firmo flašk si pa kupila v Avstriji.user posted image

ANA_P nič ni prezgodaj za nakup otroških stvari. Jaz pravim, da je fajn imet vse stvari do 7. meseca razen malenkosti. Potem te čaka pranje, pa pogosti G pregledi, pa jaz zadnji mesec sploh nisem mogla vozit, ker sem ga nizko nosila in me jeparkrat pošteno zabodel v "tamalo". user posted image  Zdej bo pa ista pesem. Zadnji mesec sem raje mal pospravla po stanovanju kot se podila po trgovinah.user posted image  Aja, pa lahko te kaj prehiti. user posted image

Sandra, če nas ne prideš nič pogledat, dobro opravi. In držim pesti, da ti pokažeta user posted image user posted image , kaj imata med nogami.user posted image

Anita a že majčke boš dobilauser posted image  Jaz sem jih prej naročila, pa ni nič rekla, da jih bo oddala na pošto. Sem ji pa dala že moj naslov. No, ko bojo pa bojo. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
24.4.2008 6:43:32   
naty13
Jeeeeeeeeeeeee sem dobila mail od Mojce včeraj zvečer, da bodo majčke danes pri meni. user posted image user posted image user posted image  Hvalabogu, da mamo kar zgodaj poštarja okrog 9h-10h enkrat. user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam, da jih vidim. user posted image  Jih bom nase vrgla, pa hitr poslikala, da boste vidle kako zgledajo. user posted image user posted image user posted image  Potem pa v pranje, da jih bom lahko nosila. user posted image  Upam, da so cifre prave. user posted image  Komaj čakam. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
24.4.2008 7:07:46   
sandra123
Jutro, Naty, seveda sem tukajuser posted image , je bilo pa lepo prebrat, da misliš name user posted image ...No jaz sem pa danes kot angelček spala do 6.40, potem sta me pa user posted image user posted image s svojim brcanjem zbudilauser posted image ...pijem kavico in malo meditiram...Pregled imam šele ob 10.30, tako, da se bo še kar malo zavleklo vse skupaj. Ja, Naty, upam, da mi danes res razkrijeta spol, drugače sploh ne bom več spraševalauser posted image ...
Včeraj je kolegica rodila punčko Neli, sem kar napeto čakala, kaj bo prišlo na svet, ker ji je njen oče napovedal deklico (imajo nekateri čas, da se s tem ukvarjajouser posted image - radovedna sem bila zato, ker je meni napovedal user posted image user posted image ), no pa so se potem vsi smejali, češ, a si videla, da je imel pravuser posted image .....No bomo videliuser posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 24.4.2008 7:08:28 >

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?