cebrca
|
Da vas malo na hitro pozdravim. URSKAP hvala za informacije o brcikah, sem bila že sama malo zaskrbljena, ko je bil tri dni tak mir, potem pa me je danes spet pošteno zbrcal. Očitno imam še kakšen teden časa preden se pri meni začnejo enajstmetrovke. Ko vas berem, se kar čudim sama sebi, kako mi je lepo. Ali pa me to, da sem zaprisežena JUST-tovka vleče ven. Zaenkrat nimam pojma kaj so to mozolji, problemi s kožo, z zatekanjem nog, boleče krčne žile, spim kot dojenček (zaenkrat), bolečine v hrbtu so mi tuje itd. Res pa je da zjutraj porabil dobre pol ure, da vse kremce ki jih rabim vržem nase. Pa ne me zastopit narobe, se nič ne hvalim in tudi vam privoščim, da bi bile vaše težave čim manjše. Še par mesecev nazaj sem mislila, da ne more biti slabše kot biti noseča in brezposelna. Zdaj pa vidim, da mi je kar lepo. Res je največji minus, da si brez denarja, po drugi strani pa ne potrebujem nobene bolniške, ne rabim usklajevanja časa za preglede, nihče me ne kontrolira, ko grem po nabavi, ali pa ko se odpraviva na kakšen izlet ali pa potep. Nimam nobenega šefa, ki bi mi skakal po glavi, pa še kaj bi se našlo. Na vse našteto, bi rekla, da sem ta mesec resnično začela uživati v nosečnosti in se res zavedla, da v meni raste živo bitjece, ki bo čez tri mesece odvisno samo od naju. Sayuri mislim, da mene hormoni nosijo pa v nasprotni konec in sem že kar malo zadeta od njih. pa uspešen pregled! Se še beremo!